Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la dubrovnik » 14 mar 2015, 15:55

Desna strana je puno bolja danas jer Avdija ne igra beka. Spaco je iskusan trener i vidio je odmah gdje curi. Gurno Avda na krilo a Mikanovica stavio na beka. Jos da Avdo zna centrirat to bi bili dobro ali na krilu je ipak manje opasan po gol Hajduka a naprijed ne moze puno zahebat a mozda i ubode nesto. Tino za sada OK. Najavili su i Hodzica. Ajde da i njega napokon vidimo. Morao bi i on nesto pokazati.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 14 mar 2015, 16:01

Danas će Baždarević biti na Hajduk-Dinamo ;)

Sent from Tapatalk

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 mar 2015, 16:30

Asistencijàaaaaaaaaaa :bow:

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 14 mar 2015, 16:31

Asistencija Susica za 1:0
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 14 mar 2015, 16:42

Sam sebe dribla, panj. :guz:
DD

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 mar 2015, 16:47

Feridagic je napisao/la:Asistencija Susica za 1:0
Jel opet genijalna asistencija petom?

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 14 mar 2015, 16:47

Burundi je napisao/la:Sam sebe dribla, panj. :guz:
Mutav

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 mar 2015, 16:55

Kao po obicaju Avdo okrece guzicu kod gola da mu lopta ne bi pokvarila frizuru. Susic nista posebno iako je imao asistenciju. Dinamo nista bolji od Hajduka danas. Hodzic se nije ni vidio.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 14 mar 2015, 16:58

Susic bolje da nije ni igrao utakmicu, kakav panj nije normalno, :damn: Avdija je solidno odigrao, mnogo pretrcao, ali je igrao na svojoj prirodnoj poziciji na krilu, a ne na beku, Hodžić par puta dotakao loptu za 45 minuta :cry:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Rios

Post Postao/la Rios » 14 mar 2015, 17:01

Cestitke za asisteniciju,red je :) :thumbup:

Inace na mene nije ostavio neki utisak,poprilicno skromna partija.Ono sto mi je zapalo za oko je veliki broj izgubljenih lopti,najmanje 6-7 sam ja upratio..To je nedopustivo za jednog veznog igraca.
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 14 mar 2015, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 14 mar 2015, 17:01

Pored asistencije Susic je imao jos nekoliko finih poteza, vidi se da zna igrati. Par puta previse zadrzavao loptu sto sigurno ne bi smio ni pomisliti u reprezentaciji. Za neka velika djela za sada sigurno nije, ali medju 16 sasvim sigurno.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 14 mar 2015, 17:05

dubrovnik je napisao/la:Kao po obicaju Avdo okrece guzicu kod gola da mu lopta ne bi pokvarila frizuru. Susic nista posebno iako je imao asistenciju. Dinamo nista bolji od Hajduka danas. Hodzic se nije ni vidio.
Mislim da nisi pravedan prema Avdiji. Nikada nisam podrzavao njegovo pozivanje ali je danas bio najbolji igrac Hajduka. Kod gola nije nista kriv, pravilno je drzo najblizeg igraca golu na svojoj strani jer je zadnjih 15 minuta igrao beka, ovoga sto je ufatio volej je trebao drzati onaj ko je igrao umjesto Avdije na desnoj strani prema naprijed.
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 14 mar 2015, 17:13

Rios je napisao/la:Cestitke za asisteniciju,red je :) :thumbup:

Inace na mene nije ostavio neki utisak,poprilicno skromna partija.Ono sto mi je zapalo za oko je veliki broj izgubljenih lopti,najmanje 6-7 sam ja upratio..To je nedopustivo za jednog veznog igraca.
Istina da je imao izgubljenih nekoliko lopti, ali ako si upratio sve u situaciji kada je bio ili na aut liniji okruzen sa 2-3 igraca bez drugih Hajdukovih igraca koji bi mu pomogli ili kao zadnji put kada je bilo ocito da je zelio zadrzati vrijeme. Par puta je fino presjekao napada i izasao u kontru, nekoliko dobrih dodavanja i na kraju i asistenciju. Nije bas odusevio,ali nije ni razocarao. I ovaj Hajduk uopste nije los, kako se zeli predstaviti, maletene za sredine nase lige. Ima bar 5-6 vrlo dobrih igraca: Balic, Jozinovic, Milevski, Susic, Kalinic...
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 14 mar 2015, 17:30

slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Rios

Post Postao/la Rios » 14 mar 2015, 17:30

Feridagic je napisao/la:
Rios je napisao/la:Cestitke za asisteniciju,red je :) :thumbup:

Istina da je imao izgubljenih nekoliko lopti, ali ako si upratio sve u situaciji kada je bio ili na aut liniji okruzen sa 2-3 igraca bez drugih Hajdukovih igraca koji bi mu pomogli ili kao zadnji put kada je bilo ocito da je zelio zadrzati vrijeme. Par puta je fino presjekao napada i izasao u kontru, nekoliko dobrih dodavanja i na kraju i asistenciju. Nije bas odusevio,ali nije ni razocarao. I ovaj Hajduk uopste nije los, kako se zeli predstaviti, maletene za sredine nase lige. Ima bar 5-6 vrlo dobrih igraca: Balic, Jozinovic, Milevski, Susic, Kalinic...
Upravu si kad kazes da je to uglavnom bilo uz aut liniju i pod pritiskom Dinamovih igraca,ali isto tako u vecini slucajeva se sam doveo u tu situaciju jer bi krenuo u neke driblinge ili se nije pravovremeno oslobodio lopte.Na mene nije ostavio neki utisak,nije podbacio ili bio jako los,ako nista zbog te asistencije se ne moze tako okarakterisasti,ali nista narocito..
Ovo bolidrano je po meni trenutno stanje kad je u pitanju redosljed najboljih igraca Hajduka..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 mar 2015, 17:33

Ova asistencija ga šalje u Milano :tokralju:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 14 mar 2015, 17:35

FaraonTM je napisao/la:Ova asistencija ga šalje u Milano :tokralju:
Zadnja izmjena: rishaaa, dana/u 14 mar 2015, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 mar 2015, 17:56

Feridagic je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Kao po obicaju Avdo okrece guzicu kod gola da mu lopta ne bi pokvarila frizuru. Susic nista posebno iako je imao asistenciju. Dinamo nista bolji od Hajduka danas. Hodzic se nije ni vidio.
Mislim da nisi pravedan prema Avdiji. Nikada nisam podrzavao njegovo pozivanje ali je danas bio najbolji igrac Hajduka. Kod gola nije nista kriv, pravilno je drzo najblizeg igraca golu na svojoj strani jer je zadnjih 15 minuta igrao beka, ovoga sto je ufatio volej je trebao drzati onaj ko je igrao umjesto Avdije na desnoj strani prema naprijed.
Jesi vidio kad dodje do kraja svoje strane i stane. Ne znam ko ga je trebao drzati ali on je bio u bloku. Mali Mikanovic je igracina za njega. Tino nije puno pokazao ali ostala je asistencija upisana. Tino se puno vraca ali i puno davi loptu. Iako je cesto i dobiva kad ne znaju sta ce sa njom. Igraci mocnog Dinama nista puno vise od Tina nisu pokazali a nadasve Hodzic koji je taknuo loptu 3-4 puta.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 14 mar 2015, 18:13

Nisam gledao cijelu utakmicu, ali ono što sam vidio, ukratko da napišem.
Loptu zadržava bez neke potrebe, gubi neke lopte koje ne bi smio gubiti. Kretanje na terenu solidno, pokrio je dosta prostora i imao par lijepih trenutaka i eto asistencija na kraju.
Nit' smrdi nit' miriše. Više skromna nego solidna partija, ali sigurno ni blizu katastrofalne.

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 14 mar 2015, 18:34

Jesi vidio kad dodje do kraja svoje strane i stane. Ne znam ko ga je trebao drzati ali on je bio u bloku. Mali Mikanovic je igracina za njega. Tino nije puno pokazao ali ostala je asistencija upisana. Tino se puno vraca ali i puno davi loptu. Iako je cesto i dobiva kad ne znaju sta ce sa njom. Igraci mocnog Dinama nista puno vise od Tina nisu pokazali a nadasve Hodzic koji je taknuo loptu 3-4 puta.
To se cesto desi kada ljudi formiraju misjenja i plase se i sami sebe da ga promjene makar na trenutak i da priznaju ono sto je ocito. I dalje Avdiju ne bih pozivao da sam selektor ali danas je odigro odlicno i naprijed i nazad. U drugom poluvremenu do 30-e minute je bio najopasniji igrac Hajduka, par odlicnih centarsuteva, par bjegova, jedna sto postotna sansa. Kada je izasao Jozinovic, Poklepovic je promjenio postavu i Avdiju vratio na desnog beka sto je za cudo odigrao solidno. Ponavljam, kod gola je drzao svog igraca pokusao izaci na sut slobodnom igracu, ali volej je bio takav da nije bilo pomoci.
1. Safet Sušić Pape
3. Blaž Baka Slišković

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.