Za mene nema veze koju poziciju igra, daleko on bio od repke.Rafael30 je napisao/la:Cimirot je po vokaciji vezni igrač, Vlado ga stavio na desnog beka. Ali je ovi 45min užasan.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- majstorija10
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Allahu Ekber @majstore - ohani malo
1:1 - Maletič, bravo momci
1:1 - Maletič, bravo momci

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
h
Zadnja izmjena: hamzaTM87, dana/u 04 jun 2013, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJEZNICAR 1921!
I sta s tim? Kao non-stop se desava, stara prica u carsiji pa ko ih .ebe, jel? K'o ono, ima nova, bolja furka u gradu. Ti spominjes odanost momcino, tu je irelevantno da li se nesto desava prvi ili stoti put.DukeOfWellington je napisao/la:U Sarajevu bi vjerovatno bilo 100 hiljada ljudi na prvoj utakmici reprezentacije u historiji svemira. Došli ljudi da uživo vide ono što se u Sarajevu dešava non stop. Logično._dreamer_ je napisao/la: Hajde ne peglaj, matere ti. Nikome od nas nije drago sto se spominje Sarajevo (kao sto vidis), ali nemoj da omalovazavas ovdje odanost Tuzlaka prema BiH i da se sprdas s time! Jel ti to neko stavio u kuci nagazio mozda na "mute" tv dok su navijaci pjevali nase navijacke pjesme, a pjevali su 90% vremena?
Ta ista metropola od Sarajeva ne moze da okupi vise od 500 navijaca na Grbavici na KVALIFIKACIONOJ utakmici mlade reprezentacije, zato tisu mishu o odanosti, ok?
Svako ko ima dvije u glavi zna da se ovo pjeva iskljucivo radi Zelje, sto je naravno potpuno pogresno i za svaku osudu. Ali kad se vec razbacujes uvredama, onda malo zaviri i u drugu avliju pa vidi kakvu podrsku repka ima u metropoli.
Pojma ti nemas.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Tuzla je danas ono sto je Zenica bila prije 10 godina.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Aj ne dipr..uvjerio sam se neki dan u jablanici kolika smo stoka..a vi se razlikujete od nas ?
Ovo je bilo za harry-a..
Ovo je bilo za harry-a..
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 04 jun 2013, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Šta to ?Honorar je napisao/la:Tuzla je danas ono sto je Zenica bila prije 10 godina.
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Tuzlaci se dodvoravaju Srbiji,to je istina.Ne mozemo biti ozbiljna ekipa bez Besica i Zolotica,to su 2 najbolja igraca i bez njih to izgleda dosta lose,nema organizacije igre.Cimirota sam gledao u ligi i dobar je igrac,ali ovo sto danas radi je sramota,namjerno pusta njihove igrace i cak mislim da je namjerno dao i autogol.Sto se mene tice,on vise ne bi trbao biti pozivan.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ma ovo oupste nije onaj orginal KOLASINAC i majstor, vec je neki fake. Majstor aka a nebi ni piso o necemo drugom osim o Kolasincu, i piso bi samo u njegovoj temi i temi maldih nada BiH. Uostalom orginal KOLASINAC ima samo ogranican vokabular. U njega je samo "Bravo", "momcino", "sudzuka", "rusilac", "da","vas", "podsjetim"
. Dok je kod ovok drugacije. 
Ovaj samo kalja imic orginala.

Ovaj samo kalja imic orginala.

- L'Avvocato
- Kontakt:
Ovi sto su dosli na utakmicu pod zastavom udruzenja navijaca Dragons Army su mahom manijaci iz Zivinica. Pretpostavljam da su oni i zapoceli s onim psovanjem Sarajeva.BIHfan je napisao/la:Zivinice su pune navijaca Sarajeva i Zelje, ali svejedno oni su psovali Sarajevo, sad ne znam jel su mislili na klub ili grad. Svejedno treba ih izmlatit sve. Nema opravdanja za ovakve seljaste postupke.L_blancos je napisao/la:Ma bilo je nekakvih komesanja koliko primjetim po kretanju osiguranja na tribinama, a i dizali su onu setalica od onih iz Zivinica, malo ko zna pricu o Zivinicanima i Fukarama tako da moze biti da ima i toga.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Sad su prešli sa yebavanjem Sarajeva na Srbiju 

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Fuj za tuzlake e moje lole nepismene kakvi ste vi debili nevidjeni!!!
OOOOOOOOOO **** TE SRBIJO!!!!!!!!

OOOOOOOOOO **** TE SRBIJO!!!!!!!!
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- majstorija10
- Kontakt:
Pogledaj mu fejsbukMiske10 je napisao/la:Tuzlaci se dodvoravaju Srbiji,to je istina.Ne mozemo biti ozbiljna ekipa bez Besica i Zolotica,to su 2 najbolja igraca i bez njih to izgleda dosta lose,nema organizacije igre.Cimirota sam gledao u ligi i dobar je igrac,ali ovo sto danas radi je sramota,namjerno pusta njihove igrace i cak mislim da je namjerno dao i autogol.Sto se mene tice,on vise ne bi trbao biti pozivan.
https://www.facebook.com/gojko.cimirot" onclick="window.open(this.href);return false;
Strpi se jos malo, cujes da neki najavljuju "Tamo Daleko"...Rodman je napisao/la:Sad su prešli sa yebavanjem Sarajeva na Srbiju
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
hahahha jeste se ponadali da ce spomenuti sarajevo da mozete jos vise pljuvati

sta si ti napisao za mene?Papastathopoulos je napisao/la:Aj ne dipr..uvjerio sam se neki dan u jablanici kolika smo stoka..a vi se razlikujete od nas ?
Ovo je bilo za harry-a..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Grad kumunjara bio i ostao.benzz je napisao/la:I KOMPLAKS DO NEBA!!!harry_90 je napisao/la:Nisam mogao an tekmu zbog posla jbg![]()
PONOSAN SAM STO SAM IZ TUZLE,OVAKO SE DOCEKUJE HIMNA GOSTUJUCE REPKE BEZ OBZIRA KOJA BILA REPKA U PITANJU..NA KRAJU APLAUZ !!![]()
![]()
TRI VJERE JEDAN GRAD !

- majstorija10
- Kontakt:
da se zna ko nam nedostaje

za nezaborav

za nezaborav
Kvota 1,33 da ce sljedece biti "YEBEM TE BANJA LUKOOOO!!!"
Nauci se pisati,pa pricaj o nekom drugom.AlenHalilovic je napisao/la:Grad kumunjara bio i ostao.benzz je napisao/la:I KOMPLAKS DO NEBA!!!harry_90 je napisao/la:Nisam mogao an tekmu zbog posla jbg![]()
PONOSAN SAM STO SAM IZ TUZLE,OVAKO SE DOCEKUJE HIMNA GOSTUJUCE REPKE BEZ OBZIRA KOJA BILA REPKA U PITANJU..NA KRAJU APLAUZ !!![]()
![]()
TRI VJERE JEDAN GRAD !Nemozes im ovaj seljacki ispad dijelemicno ni zamjeriti.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: zastitaIdentiteta i 24 gosta.