NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Svaka cast! 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Trollas. Tocnije smaras.
Da nije mozda losa ucinkovitost ili mala stvar takvo sto, sami vrh BH nogometa u svim uzrastima + juniori u finalu kupa + seniori takodjer? Tko to jos ima ove godine?
Amar Osim fan page ti je dole u nize malo, neki temu zovu i FK Zeljeznicar katkad, uglavnom mislim da si pogrijesio gdje ces ostaviti taj ''upis'', a vidim cesto ti se desava, stoga smanji dozivljaj.
Da nije mozda losa ucinkovitost ili mala stvar takvo sto, sami vrh BH nogometa u svim uzrastima + juniori u finalu kupa + seniori takodjer? Tko to jos ima ove godine?
Amar Osim fan page ti je dole u nize malo, neki temu zovu i FK Zeljeznicar katkad, uglavnom mislim da si pogrijesio gdje ces ostaviti taj ''upis'', a vidim cesto ti se desava, stoga smanji dozivljaj.
...Život za Široki...
omladinci su vam strasni, jesu li sve djeca iz Sirokog (kao grada) ili dolaze i iz drugih mjesta, nevjerovatno je da gradic sa 10-15000 stanovnika ima bolji omladinski pogon od Zelje, Sarajeva, Borca, Slobode, Celika i Mostaraca koji dolaze iz znatno vecih gradova
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Vecina je iz Širokog Brijega, pogotovo ovako kad gledam po prezimenima, a ostatak je vecinom iz uze okolice.
...Život za Široki...
Nije bitno koliki je grad,bitne su pare,ulaganje u sport.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Baltazar je napisao/la:omladinci su vam strasni, jesu li sve djeca iz Sirokog (kao grada) ili dolaze i iz drugih mjesta, nevjerovatno je da gradic sa 10-15000 stanovnika ima bolji omladinski pogon od Zelje, Sarajeva, Borca, Slobode, Celika i Mostaraca koji dolaze iz znatno vecih gradova
Većina ih je iz općine Široki Brijeg, koja ima oko 30 000 stanovnika
pretpostavljam da imaju bolje uslove ali svejedno nije to bas tolika razlika sigurno, kod nas je i dalje masovnost na prvom mjestu, u svakom slucaju impresivno
- storm_raider
- Kontakt:
Jeste kod nas masivnost na prvom mjestu, ali smo tek u zadnjih par godina poceli normalno raditi. Lijepo je vidjeti i da ovi klinci imaju neke nove derbi utakmice.
U srijedu ocekujem istinski spektakl, dvije najbolje ekipe u ligi se sastaju, neka ona koja bude sretnija i spretnija pobjedi. Nadam se Zeljo.
U srijedu ocekujem istinski spektakl, dvije najbolje ekipe u ligi se sastaju, neka ona koja bude sretnija i spretnija pobjedi. Nadam se Zeljo.

Sport je lijek za tijelo i duh.
tablice za omladince nisu točne jer je igrano 22.kolo u subotu..
kadeti Širokog su dobili 1:0 Slaviju, a juniori 8:1.
ali je dobio i Zrinjski (kadeti) tako da bod zaostatka ostaje..zanimljivo je da su kadeti Širokog dobili u Mostaru ,mozda ce tu biti odluka o prvaku..na blatu
mislim da je ono što je bitno kod juniora samo jedna stvar (čovjek) a zove se Toni Karačić.
uglavnom su to djeca iz Širokog (općina) iako ima ih dosta iz recimo Gruda su dva najbolja u kadeta, ima ih sa ovih kampova sto široki radi... isto tako i u juniora..
dobar rad se na kraju uvijek isplati...neka izađu 2-3 solidna juniora, imamo domaću ekipu za dogodine uz ovih par najboljih standardnih prvotimaca koji nisu iz Širokog, a već u prvoj ekipi imamo iz Širokog: Ćorić, Kvesić, Brekalo, Kožul, Ivanković, Ljubić..
od juniora po meni bi se mogli prikljuciti i uspjeti: Barišić, Kožulj(!),Marković, Kvesić Ivan..i sad neznam od ovih napadača onako dosta visokih ima ovaj Buhač i Zeljko...ali nisam i upratio bas najbolje..
uglavnom, ova sezona bi za sport u Širokom mogla biti drama dobra:
seniori: 2. i finale kupa
juniori: 1. i finale kupa
kadeti: 2. bod zaostatka
dodamo još tu HKK ŠIROKI ... uf
ali je dobio i Zrinjski (kadeti) tako da bod zaostatka ostaje..zanimljivo je da su kadeti Širokog dobili u Mostaru ,mozda ce tu biti odluka o prvaku..na blatu
mislim da je ono što je bitno kod juniora samo jedna stvar (čovjek) a zove se Toni Karačić.
uglavnom su to djeca iz Širokog (općina) iako ima ih dosta iz recimo Gruda su dva najbolja u kadeta, ima ih sa ovih kampova sto široki radi... isto tako i u juniora..
dobar rad se na kraju uvijek isplati...neka izađu 2-3 solidna juniora, imamo domaću ekipu za dogodine uz ovih par najboljih standardnih prvotimaca koji nisu iz Širokog, a već u prvoj ekipi imamo iz Širokog: Ćorić, Kvesić, Brekalo, Kožul, Ivanković, Ljubić..
od juniora po meni bi se mogli prikljuciti i uspjeti: Barišić, Kožulj(!),Marković, Kvesić Ivan..i sad neznam od ovih napadača onako dosta visokih ima ovaj Buhač i Zeljko...ali nisam i upratio bas najbolje..

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kup BiH
Željo i Široki u srijedu od 18:30
Piše: O. Škundrić
Danas, 11:13
Prva finalna utakmica fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine između Željezničara i Širokog Brijega igraće se 25. aprila u 18:30 sati.
Željezničar i Široki Brijeg odmjeriće snage na sarajevskog Grbavici u prvom susretu finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine u srijedu, 25. aprila u 18:30 sati uz direktan prenos na BHT.
Za glavnog sudiju ovog susreta delegiran je Vladimir Bjelica, a njegovi pomoćnici će biti Goran Dujak i Zlatan Bečirović.
Željo i Široki u srijedu od 18:30
Piše: O. Škundrić
Danas, 11:13
Prva finalna utakmica fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine između Željezničara i Širokog Brijega igraće se 25. aprila u 18:30 sati.
Željezničar i Široki Brijeg odmjeriće snage na sarajevskog Grbavici u prvom susretu finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine u srijedu, 25. aprila u 18:30 sati uz direktan prenos na BHT.
Za glavnog sudiju ovog susreta delegiran je Vladimir Bjelica, a njegovi pomoćnici će biti Goran Dujak i Zlatan Bečirović.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
kao što se i reklo
BJELICA
sudac iz sarajeva sudi ekipi iz sarajeva na domaćem terenu
ŽIVILA PL BIH!!!

BJELICA

ŽIVILA PL BIH!!!

- spielführer_21
- Kontakt:
Gdje su sad Srbi kad ih čovjek treba da kažu: "Nije to Sarajevo, to je Istočno ili Srpsko Sarajevo!"Kevin je napisao/la:kao što se i reklo
BJELICA![]()
![]()
![]()
![]()
ŽIVILA PL BIH!!!![]()
![]()
![]()
![]()

S druge strane je li to lakše kupiti sudiju koji je geografski bliže? Mora da imaju kvotu na blizinu koja se množi s uobičajnom tarifom

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ovo ti je isto kao kada bi Zrinjskom neko sudio iz istočnog dijela Mostara i to po mogućnosti Bošnjak. Razlika je samo, to što je Mostar jedinstven grad, a Sarajevo podjeljeno u kojem je grad grad, a okolni parkovi, pašnjaci, šume, zaseoci, izletišta pripala gradu Istočno Sarajevo.Kevin je napisao/la:kao što se i reklo
BJELICA![]()
![]()
![]()
![]()
ŽIVILA PL BIH!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Je li ti možda sad jasnije?
Na temi Želje sam napisao da mi uopšte nije drago što je on sudija, jer frajer domaćinima dodijeli 10 žutih i dva crvena, dok si rekao keks.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Opet kmeee kmeeee kmeeeeeeeeeeeeeee...
Polako ba, 2 dana do utakmice, vi vec placete...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
E moj Kevin sine, nije to vidjelo Sarajeva, to su tamo seljaci, a ne Sarajlije.Kevin je napisao/la:kao što se i reklo
BJELICA![]()
![]()
![]()
![]()
ŽIVILA PL BIH!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
A kakvi ste sa hokejom na ledu...Kevin je napisao/la:tablice za omladince nisu točne jer je igrano 22.kolo u subotu..
Koliko ja znam dvoica najboljih juniora Širokog su iz Mostara ,Barišić i Kožulj, i oni su lani u igrali za Zrinjski i osvojili kup i igrali finale juniorske lige.Na kraju prošle sezone su nezadovoljni što nisu dobili ugovore sa prvim timom iz Zrinjskog otišli u Široki.york je napisao/la:Baltazar je napisao/la:omladinci su vam strasni, jesu li sve djeca iz Sirokog (kao grada) ili dolaze i iz drugih mjesta, nevjerovatno je da gradic sa 10-15000 stanovnika ima bolji omladinski pogon od Zelje, Sarajeva, Borca, Slobode, Celika i Mostaraca koji dolaze iz znatno vecih gradova
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
nisu dvojica najboljih jer meni Barišić nije najbolji..Kožulj jest..ali ima par iz Širokgo boljih od Barišića, npr. Buhač napadač, Kvesić itd zato smo i napisali većina, a ne svi su iz Širokogacovic1 je napisao/la:Koliko ja znam dvoica najboljih juniora Širokog su iz Mostara ,Barišić i Kožulj, i oni su lani u igrali za Zrinjski i osvojili kup i igrali finale juniorske lige.Na kraju prošle sezone su nezadovoljni što nisu dobili ugovore sa prvim timom iz Zrinjskog otišli u Široki.york je napisao/la:Baltazar je napisao/la:omladinci su vam strasni, jesu li sve djeca iz Sirokog (kao grada) ili dolaze i iz drugih mjesta, nevjerovatno je da gradic sa 10-15000 stanovnika ima bolji omladinski pogon od Zelje, Sarajeva, Borca, Slobode, Celika i Mostaraca koji dolaze iz znatno vecih gradova

neznam ja što su oni i gdje su.England je napisao/la:E moj Kevin sine, nije to vidjelo Sarajeva, to su tamo seljaci, a ne Sarajlije.Kevin je napisao/la:kao što se i reklo
BJELICA![]()
![]()
![]()
![]()
ŽIVILA PL BIH!!!![]()
![]()
![]()
![]()
lik je jedan od lošijih sudaca u BiH...
Jel' to onaj Bjelica što je sudio utakmicu između Slobode i Zrinjskog na Tušnju ?
Ako je to taj, da Bog sačuva
Ako je to taj, da Bog sačuva

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.