FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Schlager
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Schlager » 03 apr 2010, 23:05

VB 87 od prvog dana prica protiv trenera,a ja sam protiv tih naprasnih smjena,pogotovo nakon jednog poraza,medjutim ocito je da Maric svoju priliku nije iskoristio.

Nije napravio igru,i to sto su nas rezultati mazili mozemo zahvaliti sreci i do veceras fantasticnom Milinovicu,a ono sto bi uprava trebala uraditi,to je da se izvine Vladi Jagodicu ili Velimiru Stojnicu i jos ove sedmice izvrsi promjenu,dok smo jos u ovako dobroj poziciji.Kasnije ce biti kasno,ne mozemo stalno imati srece.

Svi cemo se sloziti da smo u dosadasnjih 7 utakmica odigrali samo jedno dobro poluvrijeme,a igraci nisu toliko losi.

Dosad sam trpio i podrzavao,ali ovo prvi put pisem i mislim da sa ovim trenerom nasa igra ne moze napredovati.

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 03 apr 2010, 23:08

ma da ste vi danas pogodili onu priliku u 54 min sve bi drugacije ovo bilo ,a covjek je profulio sto nije smijo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 03 apr 2010, 23:12

Schlager je napisao/la:VB 87 od prvog dana prica protiv trenera,a ja sam protiv tih naprasnih smjena,pogotovo nakon jednog poraza,medjutim ocito je da Maric svoju priliku nije iskoristio.

Nije napravio igru,i to sto su nas rezultati mazili mozemo zahvaliti sreci i do veceras fantasticnom Milinovicu,a ono sto bi uprava trebala uraditi,to je da se izvine Vladi Jagodicu ili Velimiru Stojnicu i jos ove sedmice izvrsi promjenu,dok smo jos u ovako dobroj poziciji.Kasnije ce biti kasno,ne mozemo stalno imati srece.

Svi cemo se sloziti da smo u dosadasnjih 7 utakmica odigrali samo jedno dobro poluvrijeme,a igraci nisu toliko losi.

Dosad sam trpio i podrzavao,ali ovo prvi put pisem i mislim da sa ovim trenerom nasa igra ne moze napredovati.
Ne znam šta bih ti rekao,možda si u pravu, ali s druge strane to bi bio jako rizičan potez sad. Mislim da je MArić u ovj utakmici hito da iskopira jednostavno onu iz Šitrokog, za koju su svi rekli ovdje da je dobra bila, zar ne ( tako da nije samo jedno poluvrijeme)
Baš u trenutku kad je Borac malo i pokušavao da se otvori u drugom poluvremenu, primio je go iz onog prekida i onda se odbrana srušila.
Po meni to je samo poraz i ništa više, istina da ista koncepcija koja je prošla protiv širokogf sad nije proškla zbpog tog primljenog gola po meni nije dovoljan razlog za smjenu , mislimda bi bilo previše radikalno i da bi unijelo nemir u ekipu koaj je nekako počela dobijati timski duh (U koji joj je falio) , tako daskoro sam siguiran da iako nije mozda najbolji trner za borac, sad nije vrijeme da se vrsi smjena
TREĆI PUT ČASTIMO !

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 03 apr 2010, 23:13

Schlager je napisao/la:VB 87 od prvog dana prica protiv trenera,a ja sam protiv tih naprasnih smjena,pogotovo nakon jednog poraza,medjutim ocito je da Maric svoju priliku nije iskoristio.

Smiješni bi bili kada bi vratili baju ili jagodića a sumljam da bi oni i pristali. Ozbiljni su ljudi. Slažem se sa tobom da je trener vrlo loš, doduše kada je došao niko mu nije prognozirao da će dovde dogurati pa ni ja! Mene čudi kako ga drže kad otvoreno govori o svojim manama i greškama. Ali znaš kako je to ode marić a sanim i čupo koji jedino nešto vrijedi a posjećam da nam je smetao baja sa "svojim" dovođenjem igrača!
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 03 apr 2010, 23:13

Ma vidi neću sada da pametujem, ali je očigledno da nije napravio nikakv sistem, a i zalaganje ja na jako niskom nivou, evo neka mi neko nabroji koliko je bilo klizećih startova ili malo oštrijih duela, nadalje mislim da eksperimentisanjem sa Petrovićem, Džoom i sada ovim Savićem, e pa evo neka mi neko kaže da je to normalno pored Puzija na klupi, znači zaista neznam, ja o ovome pričam od prve utakmice koju sam vidio u krupi protiv Zvijezde, znači sistem igre je naopak, pogledajte kako uopšte ne koristi Stevanovića već ga je odmakeo od gola da bi duplao stranu Stuparu, a sva tri gola dobismo sa te strane, a o Milinoviću neću ni riječ da kažem, jeste kiksao večeras kod dva gola, ali brate on je jedini zaslužan za to mjesto na kojem smo sada i za taj aktivni rezultat u kupu, znači golmanu kapa do poda, ekipa treba da gine na terenu, pa ako izgubiš j,biga znači da te nije išlo i eto, što kaže Schlager, vratite Jagodića i doviđenja, bar je naš pa šta da mu radiš, ali ova ekipa ima potencijal samo je pogrešno vođena sa klupe...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 03 apr 2010, 23:16

Da,zaboravio sam da navijaci ne bi prihvatili Stojnica,tako da je Jagodic idealno rjesenje ako je slobodan...sa njim smo super igrali,sa svima na gol vise.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 03 apr 2010, 23:16

Ne mogu da vjerujem da vec pricate o smjeni trenera! Pa koji trener moze napraviti igru kakvu svi zelimo sa ovom novom ekipom? Jeste da Maric igra kukavicki u gostima, ali koji trener ne bi sa ovakvim veznim redom? Mislite da bi Stojnic ili Jagodic, bez kreativaca u sredini, naredili napad u gostima? Bi, ali malo sutra!
Mislite da je Olja sposoban za takvu igru? Jeste, ali juce! Pa svima je jasno da mi imamo krljatore u veznom redu koji razgradjuju i protivnicku i nasu igru. NEMAMO KREATIVCA! Drugo je Stevanovic koji siba uz aut liniju.

Uprava je izasrala g.vna u medjusezoni a na nama je da ih jedemo do kraja prvenstva. Apsolutno sam protiv novih tumbanja!
Zar ste zaboravili da smo mi i sa jesenjom ekipom gubili sa nulom od Modrice, Rudara i Travnika?
HAJ FAJV

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 03 apr 2010, 23:20

Mislim ekipa koja je uz zelju glavni favorit za osvajanje titule nebi trebala dozvoliti da im zrinjski utrpa 3 gola,zrinjski nije travniku dao golova kao vama :roll:

Ako ste ovako jadno odigrali protiv zrinjskog nemate sta traziti na grbavici pred punim stadionom ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 03 apr 2010, 23:20

zli mrkvić je napisao/la:

Vidim vama nije ništa značio domaći teren???????? I posjeti me koliko to borac zaostaje bodovno za željezničarom. :D
A zar nisi primjetio da je Željo cijelo vrijeme do sada zaostajao bodovno za Borcem..?

Posljednjih 8 utakmica u prvenstvu 7 pobjeda 1 remi, razmisli malo. ;)
Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 03 apr 2010, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 03 apr 2010, 23:20

Simpatizer je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da vec pricate o smjeni trenera! Pa koji trener moze napraviti igru kakvu svi zelimo sa ovom novom ekipom? Jeste da Maric igra kukavicki u gostima, ali koji trener ne bi sa ovakvim veznim redom? Mislite da bi Stojnic ili Jagodic, bez kreativaca u sredini, naredili napad u gostima? Bi, ali malo sutra!
Mislite da je Olja sposoban za takvu igru? Jeste, ali juce! Pa svima je jasno da mi imamo krljatore u veznom redu koji razgradjuju i protivnicku i nasu igru. NEMAMO KREATIVCA! Drugo je Stevanovic koji siba uz aut liniju.

Uprava je izasrala g.vna u medjusezoni a na nama je da ih jedemo do kraja prvenstva. Apsolutno sam protiv novih tumbanja!
Zar ste zaboravili da smo mi i sa jesenjom ekipom gubili sa nulom od Modrice, Rudara i Travnika?
Da je tu marko sve bi drugacije bilo !
Ali marko je povrijedjen nije otisao.
Eno ljubojevic skoro pa uopste ne igra u laktasima, ni danas nije igrao, a ni grujic se nije bas proslavio, dalje vranjes nije kreativac on je pravolinjski trkac koji probija po boku u staroj ekipi igrao zadnjeg veznog.
I sta sad da kazemo, koji to kreator igre fali ( bilbija nije kreator on je golgeter) fali MARKO a marko je povrijedjen
TREĆI PUT ČASTIMO !

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 03 apr 2010, 23:20

Schlager je napisao/la:Da,zaboravio sam da navijaci ne bi prihvatili Stojnica,tako da je Jagodic idealno rjesenje ako je slobodan...sa njim smo super igrali,sa svima na gol vise.
Ustavri kada sve sabereš on je odavno bio za smjene, ali eto imao je poziciju na tabeli pa nije bio red da se mijenja, a ispade da ga je ostavio taj bod iz Širokog, ali nema tu izgovora pa Pižon je odletio sa klupe iako je bio prvi ,znači tu nema pravila, samo je pitanje volje, igračima je šok neophodan, a ko će da ga pravi sada kada počinju presudne bitke za nas, mislim da je gospodin lala nekompetentan da to radi jer je očigledno da je njegov sistem igrao pokojni Stanković i Špaco Poklepović, ali to je antifudbal...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 03 apr 2010, 23:24

borcev_navijac je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da vec pricate o smjeni trenera! Pa koji trener moze napraviti igru kakvu svi zelimo sa ovom novom ekipom? Jeste da Maric igra kukavicki u gostima, ali koji trener ne bi sa ovakvim veznim redom? Mislite da bi Stojnic ili Jagodic, bez kreativaca u sredini, naredili napad u gostima? Bi, ali malo sutra!

Eno ljubojevic skoro pa uopste ne igra u laktasima, ni danas nije igrao, a ni grujic se nije bas proslavio, dalje vranjes nije kreativac on je pravolinjski trkac koji probija po boku u staroj ekipi igrao zadnjeg veznog.
I sta sad da kazemo, koji to kreator igre fali ( bilbija nije kreator on je golgeter) fali MARKO a marko je povrijedjen
Kad uporedis taj vezni red i ovo sto imamo sad vidis da je to nebo i zemlja. Pa ljudi dragi, nama vezni red nosi DIJETE Grahovac! Da je Marko u ekipi bila bi druga prica, ali sa ovim sto imamo sumnjam da mozemo drasticno popraviti igru u gostima, bez obzira na ime trenera.
HAJ FAJV

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 03 apr 2010, 23:26

Simpatizer je napisao/la:

Kad uporedis taj vezni red i ovo sto imamo sad vidis da je to nebo i zemlja. Pa ljudi dragi, nama vezni red nosi DIJETE Grahovac! Da je Marko u ekipi bila bi druga prica, ali sa ovim sto imamo sumnjam da mozemo drasticno popraviti igru u gostima, bez obzira na ime trenera.
Pa to i ja govorim.
ne treba biti neiskrn pa sad govoriti kako nam fali ljubojevic ( jer on je bio taj kreator igre) covjek ne igra nit je vise za igre.
U onom starom veznom redu, na marku je bila citava ekipa, a marko je tu , al j.biga povrijedjen. Sa markom bi to izgledalo poputno drugacije kako rekoh
TREĆI PUT ČASTIMO !

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 03 apr 2010, 23:29

VB 1987 je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Da,zaboravio sam da navijaci ne bi prihvatili Stojnica,tako da je Jagodic idealno rjesenje ako je slobodan...sa njim smo super igrali,sa svima na gol vise.
Ustavri kada sve sabereš on je odavno bio za smjene, ali eto imao je poziciju na tabeli pa nije bio red da se mijenja, a ispade da ga je ostavio taj bod iz Širokog, ali nema tu izgovora pa Pižon je odletio sa klupe iako je bio prvi ,znači tu nema pravila, samo je pitanje volje, igračima je šok neophodan, a ko će da ga pravi sada kada počinju presudne bitke za nas, mislim da je gospodin lala nekompetentan da to radi jer je očigledno da je njegov sistem igrao pokojni Stanković i Špaco Poklepović, ali to je antifudbal...

Jagodić vodi ljubić u nadi da će ostati u prvoj RS! VB 87- ne navodiš tjeranje baje iz borca a imao je sjajan rezultat i koncepciju igre. Na njih treba zaboraviti.

Moj prijedlog je Tulić!?
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 03 apr 2010, 23:30

Simpatizer je napisao/la:

Ma Marko je naš najveći hendikep i to sam rekao još prije početka polusezone( opet pametujem :mrgreen: ), ali nije problem koga nemaš, nego ko ti igra, PA OLJA JE FIZIČKI SPREMNIJI OD PETROVIĆA, znači ako nemaš boljega, a ja mislim da ga ima jer on igra apsolutno nepotrebno mjesto u timu, izađi sa igračem manje, dakle može Borac bolje, siguran sam u to, pa eto Stančeski je večeras bio jedan od boljih, ali je prvi put zaigrao na mjestu zadnjeg veznog, znači samo treba ekipu složiti i ništa ne brini, prošle godine Stupar je sam uvijek držao desni bok, a sada ne može nego mu treba igrač da ga duplira, znači nije čovjek za ovog posla i to je očigledno...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 03 apr 2010, 23:30

JBem ti čak mislim, iako smo na njega drvlje i kamneje bacali da je danas falio i vukobratović
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 03 apr 2010, 23:31

I jos nesto. Ne zaboravite da je Uprava za.ebala Marica prodavsi Bilbiju. Sjecamo se njegovih izjava o tome.
Dakle, Uprava bi trebala biti na meti a ne trener.

Mada, i mi pretjerujemo. Predlazem da ovu raspravu nastavimo nakon utakmica protiv Slavije. Bespotrebni su bilo kakvi sokovi prije toga.

Da ne ispadne sad da sam zaljubljen u Marica, moram da istaknem neshvatljivo igranje Petrovica. Taj momak ima staklene noge i ne da nije za Borac, vec nije za fudbal.
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 03 apr 2010, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
HAJ FAJV

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 03 apr 2010, 23:33

Simpatizer je napisao/la:I jos nesto. Ne zaboravite da je Uprava za.ebala Marica prodavsi Bilbiju. Sjecamo se njegovih izjava o tome.

Mada, i mi pretjerujemo. Predlazem da ovu raspravu nastavimo nakon utakmica protiv Slavije. Bespotrebni su bilo kakvi sokovi prije toga.
Bilbija sa vukeljom u špicu, gdje bi nam bio kraj, ali opet bi ostao problem marka maksimovica i j.benog veznog reda
kad smo vec kod Bilibije imal ko kakve svjeze informacije, cujem da nije bas u nekoj formi
TREĆI PUT ČASTIMO !

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 03 apr 2010, 23:35

Simpatizer je napisao/la:I jos nesto. Ne zaboravite da je Uprava za.ebala Marica prodavsi Bilbiju. Sjecamo se njegovih izjava o tome.

Bilbija sa vukeljom u špicu, gdje bi nam bio kraj, ali opet bi ostao problem marka maksimovica i j.benog veznog reda
kad smo vec kod Bilibije imal ko kakve svjeze informacije, cujem da nije bas u nekoj formi
Bio je medju boljima sad protiv Borce, bar tako smatraju Vosini navijaci.
HAJ FAJV

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 03 apr 2010, 23:36

zli mrkvić je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:

Jagodić vodi ljubić u nadi da će ostati u prvoj RS! VB 87- ne navodiš tjeranje baje iz borca a imao je sjajan rezultat i koncepciju igre. Na njih treba zaboraviti.

Moj prijedlog je Tulić!?
Ma nije ni Tulić rješenje, on jedobar demagog i odlično vodi treninge ali kažu kada treba ekipa da stane na teren onda je to problem, o Baji Stojniću neću ni riječi, imao je sve i mi smo imali sve i ekipa je imala pobjednički mentalitet i to je to, gubili su ali uvijek su pokušavali dati maksimum, najgore je što sam ja večaras ostao sa utiskom da smo mi večeras mogli uzeti bodove u Mostaru...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.