NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
Realno odlicno je da smo dobili Sarajevo znam da necemo proci ali prilika da se napuni stadion i dobije pristojna zarada od ulaznica je mnogo bolja nego da smo dobili Tuzla city ili Siroki i ispao bi svakako a nebi privuklu publiku toliko kao sto ce Sarajevo.
Celik Zenica
Odlično iskustvo za juniore...
Kao i za Čelikovu kasu..
Kao i za Čelikovu kasu..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Takvi su bili protiv Bosne, sad ce opet doc i opet ce biti istoNane17 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 12:23Sve to stoji al vec vidim ako ne daj boze primimo 2 3 gola one pametnice **** ovo necu vise nikad doc i slicno derbi navijaci nasi<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑11 okt 2022, 12:19Valjda razumijes zbog cega ljudi slave, zbog popunjenog stadiona. Mogao si dobiti Leotar, ne bi ti doslo 1000 ljudi, a opet bi vjerovatno ispao. Ukljucite mozak malo.

Pravi navijaci su ovi standardni 500 do 1000, ostalo furaci. Barem nek sad iskesaju 7, 8 KM za zapad, da imamo neke koristi od njih.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- sagitarius
- Kontakt:
Bgmi ne treba svako komentarisati na ovoj temi…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo mek Edib sudi..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Re: NK Čelik Zenica
Eto vam Saraj'vo jblo vas Saraj'vo, vi ste to i naslutili
Kazu vec planule karte...

Kazu vec planule karte...
Eto žrijeb nam se "posrećio". Još samo napuniti cijeli stadion, a momci nek se potuku kao protiv Veleža i GOŠKA pa sta bude.
Ako je do Celika i vas, pokusajte uganjati sto kasniji termin za utakmicu.
- FKS -
- prisonbreak
- Kontakt:
Iskreno ja ne ocekujem bas nesto veliku famoznu posjetu. Do 4-5 milja max. Al i to je top. Ne treba ni puno skupe karte, treba naci mjeru za sve.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Prvo svi u Ilijas 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Ako bude u 17:00 utakmica nece biti 3000 ljudi, ako bude u 19:00 bice preko 5.000 jer doce i ovi iz Sarajeva dosta
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Sto kaze brat avenija, kad proigra zenicka la masia crno im se pise. 3-1 za likCe
moSa likCe
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Tacno mi dodje da ne dodjem protiv Sarajeva, kakvi se postovi pisu... Najgore je sto cete se opet razocarati posjetom.
Celik!3,2,2.
- BatistutA19
- Kontakt:
Odlicno sto se tice kupa sto igramo sa Sarajevom ,napunit stadion sto vise mozemo ,sportski docekat Sarajevo gospodski ipak su nam oni najvise pomogli sad.Gradski derbi u Zenici,bolje sa njima lijepo zaradit klub nego da ti je doso npr prejak Siroki ili nebitna Tuzla ili Leotar ili cak neko iz FL ILI RS a ispo bi 99% od svakog a ne bi privuko navijaca puno ,ovako zaradit klub i zavrsit sa kupom i okrenut se ligi i uci u FL akobogda.Dobro dosli u Zenicu i ne treba mastat da mozemo proci nego lijepo napravit sportski ambijent ,napunit stadion i ne treba se razocarat rezultatom. To je to sto se tice kupa nije moglo bolje.
Sinoc utakmica ocekivana pobijeda ,trebali smo vise dat golova,nekako zavrsnica slabo skroz bilo ali bitna 3 boda i sad Ilijas ozbiljno shvatit i naravno pobijedit.
Imamo finu ekipu i igrace i nadam se da i ovi igraci nece poletit za malo para u neki klub i propast ,samo nek se sjete tzv zvijezda Celika koji su propali jer znam da igraci sve ovo citaju ,trebate ostat do PL u klubu a ko bude se razvijo u pravog igraca sve se prati ne samo u BiH nego i dalje i tako da ce svako naci svoj put po kvaliteti.
Sinoc utakmica ocekivana pobijeda ,trebali smo vise dat golova,nekako zavrsnica slabo skroz bilo ali bitna 3 boda i sad Ilijas ozbiljno shvatit i naravno pobijedit.
Imamo finu ekipu i igrace i nadam se da i ovi igraci nece poletit za malo para u neki klub i propast ,samo nek se sjete tzv zvijezda Celika koji su propali jer znam da igraci sve ovo citaju ,trebate ostat do PL u klubu a ko bude se razvijo u pravog igraca sve se prati ne samo u BiH nego i dalje i tako da ce svako naci svoj put po kvaliteti.
Termini za Kup su u 14:00 i 17:00 sati.
Pustiti sve tribine, staviti karte 7, 5 i 4 KM, i 5KM za horde ili 4 i tjt
Pustiti sve tribine, staviti karte 7, 5 i 4 KM, i 5KM za horde ili 4 i tjt
Moze i drugi termin biti zbog prijenosa, nadam se 19:00

Ne mogu se oteti utisku kakva seljadija vodi NSBiH.. kakav rječnik, potezi, neuvježbanost...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.