Pa nisi mi ti poslaoLBJ MVP je napisao/la:#PatrickSeNeZnaZahvalit
#DobijamKawhievZaMjesecDanaGreivis je napisao/la:#KakveSiOvoDresoveDobioLBJ MVP je napisao/la:#JošČekam
#HvalaZaLink
#IDrugiPut

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa nisi mi ti poslaoLBJ MVP je napisao/la:#PatrickSeNeZnaZahvalit
#DobijamKawhievZaMjesecDanaGreivis je napisao/la:#KakveSiOvoDresoveDobioLBJ MVP je napisao/la:#JošČekam
#HvalaZaLink
#IDrugiPut
Vidiš da si dobio link mamlaze, ne znaš se ni zahvaliti.LBJ MVP je napisao/la:#PatrickSeNeZnaZahvalit
#HvalaZaLink
#IDrugiPut
vide li se bradavice.. malo mi mutan vid''.. ono nabagrcavi je napisao/la:ne morate dalje ni otvarati sliku u novom tabu, vidi se ono bitno
![]()
pa vidi preživjela ko da su je geleri haaaaaaaaaaaaaaaaSheyi je napisao/la:
Opis: "Svaka borba u životu ostavlja po jednu ranu, a svaka rana krije u sebi po jednu priču… priču, koja kaže: I ovo sam preživjela."
joj kakvo je ovo groblje ko da je se u mutvaku slikala....gojzerica je napisao/la:pa vidi preživjela ko da su je geleri haaaaaaaaaaaaaaaaSheyi je napisao/la:
Opis: "Svaka borba u životu ostavlja po jednu ranu, a svaka rana krije u sebi po jednu priču… priču, koja kaže: I ovo sam preživjela."
Mala graficarka, '96. god.bagrcavi je napisao/la:ne morate dalje ni otvarati sliku u novom tabu, vidi se ono bitno
![]()
Link?Keenan.- je napisao/la: Mala graficarka, '96. god.
Ocami što nisam moderator da im zaprijetim, dali bi oni 3 linka dosad.Steph je napisao/la:hoće li taj link do prekosutra![]()
Zauzeta mala, ovo moj kolega taslaciMarsal je napisao/la:Link?Keenan.- je napisao/la: Mala graficarka, '96. god.
Ocami što nisam moderator da im zaprijetim, dali bi oni 3 linka dosad.Steph je napisao/la:hoće li taj link do prekosutra![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.