FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Citat sa službene strane kluba TuzlaCity..
"Najbolju šansu Tuzlaci su imali u finišu meča kada su “rezervista” Zitouni i Ramić dobro kombinovali, ali napadač Plavih se spetljao i lopta je otišla u nepovrat".
"Najbolju šansu Tuzlaci su imali u finišu meča kada su “rezervista” Zitouni i Ramić dobro kombinovali, ali napadač Plavih se spetljao i lopta je otišla u nepovrat".
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 25 avg 2019, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
Bod po bod - druga liga.
Nadam se da cete me razumjeti, nije sramota nerjeseno u Zenici, ali Krupa je prosle sezone ispala iz lige sa 33 boda - dakle tacno bod po utakmici.
Tako da, ako mene pitate, bod je mozda dobar protiv Sarajeva, Zrinjskog, pa donekle i Zeljeznicara - jer mi to djeluju kao najjace ekipe ove sezone, u svim ostalim utakmicama bod te vodi u donji dio tabele.
Po meni los izbor Bosnjakovica da ubaci sva 4 ofanzivna igraca koja ima na raspolaganju od prve minute - jer onda nemas nikog na klupi (jer nije bilo na raspolaganju Beganovica i Nukica).
Po ovim tekstualnim prenosima je djelovalo da je Celik bio daleko blize pobjedi tj. da je imao dosta vise sansi od nas. Ne znam dal je stvarno bilo tako jer nisam gledao utakmicu, ali sudeci po tim tekstualnim prenosima trebamo bit zadovoljni sto nismo izgubili.
Slijedi Sloboda - gradski derbi - tako da je uvijek tesko doci do pobjede.
Ali mislim da smo nesto kvalitetniji pa se nadam da cemo uz pravi pristup ako Bog da uspjeti doci do 3 boda.
Terzic - 3 zuta, dakle za Slobodu imamo na raspolaganju ponovo samo 4 defanzivna igraca - Efendic, Zlatkovic, Kojic i Moris, Ako se neko od njih povrjedi u toku sedmice onda moramo racunat na Musica ili Sarcevica a to po meni nikako nije dobro...
Nadam se lijepom vremenu i punom stadionu slijedece Subote.
Nadam se da cete me razumjeti, nije sramota nerjeseno u Zenici, ali Krupa je prosle sezone ispala iz lige sa 33 boda - dakle tacno bod po utakmici.
Tako da, ako mene pitate, bod je mozda dobar protiv Sarajeva, Zrinjskog, pa donekle i Zeljeznicara - jer mi to djeluju kao najjace ekipe ove sezone, u svim ostalim utakmicama bod te vodi u donji dio tabele.
Po meni los izbor Bosnjakovica da ubaci sva 4 ofanzivna igraca koja ima na raspolaganju od prve minute - jer onda nemas nikog na klupi (jer nije bilo na raspolaganju Beganovica i Nukica).
Po ovim tekstualnim prenosima je djelovalo da je Celik bio daleko blize pobjedi tj. da je imao dosta vise sansi od nas. Ne znam dal je stvarno bilo tako jer nisam gledao utakmicu, ali sudeci po tim tekstualnim prenosima trebamo bit zadovoljni sto nismo izgubili.
Ali mislim da smo nesto kvalitetniji pa se nadam da cemo uz pravi pristup ako Bog da uspjeti doci do 3 boda.
Terzic - 3 zuta, dakle za Slobodu imamo na raspolaganju ponovo samo 4 defanzivna igraca - Efendic, Zlatkovic, Kojic i Moris, Ako se neko od njih povrjedi u toku sedmice onda moramo racunat na Musica ili Sarcevica a to po meni nikako nije dobro...
Ne odgovara istini da je Čelik držao igru bio bolji .To ko je napisao laže.Šansi je bilo na obje strane aii u igri mi smo bili dominantni i sigurni.Zašto nismo pobijedili'? Zato što se išlo na prokleti bod.Pa Ubiparip je bio desno krilo? Čovjek je bio vidno frustriran i ništa mu nije polazilo za nogom.Zatim naša "ahilova peta" Husejinović i bit će ti jasno. Mi smo igrali bez centralnog veznog .Said se pvukao pozadi na defendera.Sesar najbolji na terenu.Dominira.Kapa dole momcima na odnosu prema igri i kad je u pitanju požrtvovanje do zadnjeg atoma i kad je u pitanju posjed lopte.Ništa se nije desilo od furiozno najavljivane Čelikove prve pobjede.Pred utakmicu nebo se smračilo i prolilio kišu koja je padala cijelo prvo poluvrijeme.Mrak u 17 sati je bio takav kao da je noć.Utakmica se cijelim tokom igrala pod električnom rasvjetom.Teren odličan.Sudija navlačio Čeliku kad godje mogao.Zenička publia objektivna.Izviždala svoje igrače.emir012 je napisao/la:Bod po bod - druga liga.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 25 avg 2019, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.
Koji je to četvrti ofanzivni? Nemoj živ bio.emir012 je napisao/la:Bod po bod - druga liga.
- prisonbreak
- Kontakt:
Tuzlac nisi objektivan. Mi smo imali 14 suteva,plus bruku prilika pred vasim golom gdje se uopszlte nije uspjelo osutati. Vi ste imali 5 suteva. Dovoljno govori.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Ako sumiramo ovih 6 kola može se reći da je treće mjesto i ostvareni bodovni saldo od 11 bodova odličan rezultat.Od tih 6 utakmica igrano je 4 utakmice u gostima sa 2 pobjede 1 remijem i 1 porazom,a kući samo 2 utakmice (1 pobjeda i 1 remi).Jedini kiks desio se u Bijeljini.Svi ostali rezultati su dobri i teško se moglo realno očekivati više.U odnosu na prošlu godinu veliki je napredak u svakom smislu a praktički se radi o sličnoj ekipi sa manjim modifikacijama.(Terzić koji se pokazao pravim pojačanjem i Husejnović sa promjenljivim učinkom).
Sada slijedi utakmica sa Slobodom,trenutno imamo sigurno bolju ekipu od Slobode i treba igrati na pobjedu.Očekujem debitantski nastup Morrisa pred domaćom publikom,umjesto odličnog Terzića.Nema zvaničnih informacija šta je sa Muminovićem,pred svaku utakmicu se saopštava da nije u grupi onih koji nedostaju,međutim na utakmicama ga nema ni na klupi.Izgleda da se tu radi o nekoj neugodnoj povredi.
Sada slijedi utakmica sa Slobodom,trenutno imamo sigurno bolju ekipu od Slobode i treba igrati na pobjedu.Očekujem debitantski nastup Morrisa pred domaćom publikom,umjesto odličnog Terzića.Nema zvaničnih informacija šta je sa Muminovićem,pred svaku utakmicu se saopštava da nije u grupi onih koji nedostaju,međutim na utakmicama ga nema ni na klupi.Izgleda da se tu radi o nekoj neugodnoj povredi.
- Od ovog jučer Čelika Tuzla je bolja ekipa.Mi možemo žaliti što nismo i pobijedili.Da li je igrao Zejtuni od početka sav trud ekipe dobio bi svoju ovjeru u golovima u vašoj mreži.Ovako, mi smo bili tup nož koji ne reže .Nije u stanju da izradi šansu.Ali pozadina i sredina su profesionalno odradili svoj posao.Bi li vi trpili Husejinovića u ekipi.Vidio si zvižduka Dilaveru i Dediću.I onako i treba.Mi igramo sa 10 igrača.Muka je to koju gledam iz kola u kolo.Čelk kao da je potrošio snagu ,onu,koju je imao na startu.Mislim da je trener precijenio mogućnost igrača i da vas sad stiže realnost i umor.Pa pogledaj Jamaka ,bezživotan.Naš roster je širi i onih jučer 10(9--bez golmana) što su igrali, su daleko kvalitetniji od vaših igrača.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 25 avg 2019, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
https://****.com/u/FABH/45497/
14:5 u sutevima, 3:1 sutevi u okvir gola, 3:2 u kornerima. Sve u korist Celika.
Ponavljam, nisam gledao, ne tvrdim nista 100%, ali tako je otprilike djelovalo i u ovim tekstualnim prenosima - na jednu nasu nekakvu priliku ili polupriliku Celik je imao 3.
4 ofanzivna igraca su juce ocito bili Ubiparip, Huseinovic, Ramic i Crnkic.
@CityCity - ne mora znacit da je Muminovic stvarno ozbiljnije povrjedjen, mozda Bosnjakovic ubacuje ovo djete (golmana) od 16 godina na klupu samo da bi ispunio tu obavezu od 3 u21 igraca. - Sto je i OK potez - kad nemas neki veliki izbor u21 igarca - logicno da jedan od njih u zapisniku bude rezervni golman,
Ponavljam, nisam gledao, ne tvrdim nista 100%, ali tako je otprilike djelovalo i u ovim tekstualnim prenosima - na jednu nasu nekakvu priliku ili polupriliku Celik je imao 3.
@CityCity - ne mora znacit da je Muminovic stvarno ozbiljnije povrjedjen, mozda Bosnjakovic ubacuje ovo djete (golmana) od 16 godina na klupu samo da bi ispunio tu obavezu od 3 u21 igraca. - Sto je i OK potez - kad nemas neki veliki izbor u21 igarca - logicno da jedan od njih u zapisniku bude rezervni golman,
- prisonbreak
- Kontakt:
Ne ulazi mi se u raspravu na vasoj temi, samo sekunde nisi objektivantuzlac je napisao/la:- Od ovog jučer Čelika Tuzla je bolja ekipa.Mi moemo žaliti što nismo i pobijedili.Da lije igrao Zejtuni od početka sav trud eipe dobio bi svoju ovjeru u golovima u vašoj mreži.Ovako mismo bili tup nož koji ne reže .Nije u stanju da izradi šansu.Ali pozadina i sredina su profesionalno odradili svoj posao.Bi li vi trpiliHusejinovića u ekipi.Vidio si zvižduka Dilaveru i Dediću.I onakoi treba.Mi igramo sa 10 igrača.Mukaje to koju gledam iz kola u kolo.Čelk kao daje potrošio snagu ,onu kojujeiao na startu.Mislimda je trenerprecienio moućnost igrača i da vas sd stiže realnost i umor.Pa pogledajJ amaka ,bezživotan.Naš roster je veći i onih jučer 10(9--bez golmana) što su igrali, su daleko kvalitetniji od vaših igrača.

I zadnjih 15 minuta toliko nasa losa ekipa(mislim fizicki) je vas strasno natrcala, niste se vidjeli. Al ti imaj svoje pretpostavke. Ne kazem da ste losa ekipa, al jucer ste bili ocajni.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
M i sa ovom igrom iz Zenice ne možemo računati na pobjedu u gradskom derbiju.Nema govora.Mi smo impotentna ekipa kad je u pitanju protivnička erogena zona (šesnesterac).Igrači muku muče da osvoje loptu ,ali onda kad treba zabiti olahko je prodajemo ko truhlu bananu.CityCity je napisao/la:Ako sumiramo ovih 6 kola može se reći da je treće mjesto i ostvareni bodovni saldo od 11 bodova odličan rezultat.Od tih 6 utakmica igrano je 4 utakmice u gostima sa 2 pobjede 1 remijem i 1 porazom,a kući samo 2 utakmice (1 pobjeda i 1 remi).Jedini kiks desio se u Bijeljini.Svi ostali rezultati su dobri i teško se moglo realno očekivati više.U odnosu na prošlu godinu veliki je napredak u svakom smislu a praktički se radi o sličnoj ekipi sa manjim modifikacijama.(Terzić koji se pokazao pravim pojačanjem i Husejnović sa promjenljivim učinkom).
Prije da ćemo izgubiti jer ,igrače smara to što ulažu toliki trud a taj njihov trud neko prosipa .Koliko je puta Sesar sa loptom gledao u pravcu gdje stoji centralni vezni a tamo nije bilo nikoga.Poletan protivnik koji ima motiv može da nam da bar jedan gol i mi smo gotovi.Mi smo jučer za cijelu utakmicu imali jednu smislenu akcju u ofanzivnom smislu.Zejtuni-Ramić ali su vile pronosale Čelikovce.Naglašavam Zejtuni.A momak je uveden 15 minuta pred kraj.Sramota,blago rečeno.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 25 avg 2019, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
Je li ti misliš na ono kad je lopta pogodila sudiju a on dosudio slobodan udarac za vas sa 18 metara? Dakle sa mjesta gdje je on kao prekinuo vašu akciju.Slažem se da je naša igra u cjelini slaba i za to evo navodim razlog non stop.Jedna truhla jabuka i ode gajba jabuka.prisonbreak je napisao/la:Ne ulazi mi se u raspravu na vasoj temi, samo sekunde nisi objektivantuzlac je napisao/la:- Od ovog jučer Čelika Tuzla je bolja ekipa.Mi moemo žaliti što nismo i pobijedili.Da lije igrao Zejtuni od početka sav trud eipe dobio bi svoju ovjeru u golovima u vašoj mreži.Ovako mismo bili tup nož koji ne reže .Nije u stanju da izradi šansu.Ali pozadina i sredina su profesionalno odradili svoj posao.Bi li vi trpiliHusejinovića u ekipi.Vidio si zvižduka Dilaveru i Dediću.I onakoi treba.Mi igramo sa 10 igrača.Mukaje to koju gledam iz kola u kolo.Čelk kao daje potrošio snagu ,onu kojujeiao na startu.Mislimda je trenerprecienio moućnost igrača i da vas sd stiže realnost i umor.Pa pogledajJ amaka ,bezživotan.Naš roster je veći i onih jučer 10(9--bez golmana) što su igrali, su daleko kvalitetniji od vaših igrača.dedic je samo dobio zvizduke kada je izlazio, jer od pocetka igra lose.
I zadnjih 15 minuta toliko nasa losa ekipa(mislim fizicki) je vas strasno natrcala, niste se vidjeli. Al ti imaj svoje pretpostavke. Ne kazem da ste losa ekipa, al jucer ste bili ocajni.
"M i sa ovom igrom iz Zenice ne možemo računati na pobjedu u gradskom derbiju.Nema govora.Mi smo impotentna ekipa kad je u pitanju protivnička erogena zona (šesnesterac).Igrači muku muče da osvoje loptu ,ali onda kad treba zabiti olahko je prodajemo ko truhlu bananu.
Prije da ćemo izgubiti jer ,igrače smara to što ulažu toliki trud a taj njihov trud neko prosipa .Koliko je puta Sesar sa loptom gledao u pravcu gdje stoji centralni vezni a tamo nije bilo nikoga.Poletan protivnik koji ima motiv može da nam da bar jedan gol i mi smo gotovi.Mi smo jučer za cijelu utakmicu imali jednu smislenu akcju u ofanzivnom smislu.Zejtuni-Ramić ali su vile pronosale Čelikovce.Naglašavam Zejtuni.A momak je uveden 15 minuta pred kraj.Sramota,blago rečeno."
Nisam gledao utakmicu u ZE, pa ne mogu ništa da decidno tvrdim ali mislim da ta utakmica u Zenici nije pokazatelj kako će biti sa Slobodom.
Svaka utakmica je priča za sebe.Također u Zenici nije bilo Stjepanovića i to se sigurno osjetilo(on izgleda može igrati svaku drugu i to je ok).Ako je Husejnović baš toliki problem(a lično mislim da nije toliko preveliki,i da može odigrati zasad po jedno poluvrijeme),valjda će Bošnjaković reagovati.Tačno je da bi nam neki kvalitetan ofanzivni vezni sa tehnikom i trkom legao kao kec na 10 i da ga je trebalo naći ljetos ali sada šta je tu je.(treba pratiti tržište možda se neko pojavi u međuvremenu).Nisam siguran za Zitunija da je on odgovor jer mi ne djeluje kao igrač koji može da drži sredinu,njegova duel igra je potanka i u toj borbi,zagrađivanju tj-"tuči" i guranju na sredini on se ne snalazi.Svaka čast na tehnici,pregledu igre i mirnoći to ima ali ne bi bilo loše i da nabaci koji kg pa da može da se ravnopravno nosi s konkurencijom.
@Emir012 Da,tačno,moguće da si u pravu, i dobro bi bilo da je to razlog,tj da nema povrede.
Prije da ćemo izgubiti jer ,igrače smara to što ulažu toliki trud a taj njihov trud neko prosipa .Koliko je puta Sesar sa loptom gledao u pravcu gdje stoji centralni vezni a tamo nije bilo nikoga.Poletan protivnik koji ima motiv može da nam da bar jedan gol i mi smo gotovi.Mi smo jučer za cijelu utakmicu imali jednu smislenu akcju u ofanzivnom smislu.Zejtuni-Ramić ali su vile pronosale Čelikovce.Naglašavam Zejtuni.A momak je uveden 15 minuta pred kraj.Sramota,blago rečeno."
Nisam gledao utakmicu u ZE, pa ne mogu ništa da decidno tvrdim ali mislim da ta utakmica u Zenici nije pokazatelj kako će biti sa Slobodom.
Svaka utakmica je priča za sebe.Također u Zenici nije bilo Stjepanovića i to se sigurno osjetilo(on izgleda može igrati svaku drugu i to je ok).Ako je Husejnović baš toliki problem(a lično mislim da nije toliko preveliki,i da može odigrati zasad po jedno poluvrijeme),valjda će Bošnjaković reagovati.Tačno je da bi nam neki kvalitetan ofanzivni vezni sa tehnikom i trkom legao kao kec na 10 i da ga je trebalo naći ljetos ali sada šta je tu je.(treba pratiti tržište možda se neko pojavi u međuvremenu).Nisam siguran za Zitunija da je on odgovor jer mi ne djeluje kao igrač koji može da drži sredinu,njegova duel igra je potanka i u toj borbi,zagrađivanju tj-"tuči" i guranju na sredini on se ne snalazi.Svaka čast na tehnici,pregledu igre i mirnoći to ima ali ne bi bilo loše i da nabaci koji kg pa da može da se ravnopravno nosi s konkurencijom.
@Emir012 Da,tačno,moguće da si u pravu, i dobro bi bilo da je to razlog,tj da nema povrede.
Zadnja izmjena: CityCity, dana/u 25 avg 2019, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
niste dosli do gola 90 minuta, nasi prepadnuti i bez srece 0-0 to je to, da je bilo 3-0 ne bi bilo nezasluzeno.emir012 je napisao/la:https://****.com/u/FABH/45497/
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bod smo priželjkivali i bod osvojili. Da smo išli na pobjedu možda bi je i ostvarili. Mislim da je rezultat realan bilo je prilika i sa jedne i sa druge strane. Istina da je Čelik imao blagu inicijativu ali nikako dominaciju. Smatram da je naša struka stavljanjem Ramića u vrhu i Voje desno zbunila i protivnika i sebe. Vojo može igrati iza Ramića ili naprijed. Najveća šteta je dobijanje trećeg kartona u zadnjoj minuti produžetka od strane Terzića koji je inače bio odličan osim te greške kada je predao protivniku loptu a onda napravio prekršaj je više nego suvišna čak šta više i diskutabilna kako bi izbjegao zvižduke na Tušnju.
Fejza je siguran imao je par intrvencija i standardno dobro reagovao.
Bekovi Zlatkovič i Efe korektni. Efe ide više naprijed al nikako da otkloni boljku da prije završnog dodavanje treba podić glavu i vidjeti gdje uputiti loptu. Zlatković iskusan al mora više da se kreće naprijed ako želi biti moderan bek
Stoperi dobri osim ove gore opaske za Terzu.
Sredina, Sesar, Hasan i Said realno nije loša. Sesar igra fenomenalno - momak ima pregled kreće se presijeca napade, precizno dodaje i mislim da je u ovoj sezoni igrač broj jedan. Hasan se trudi ali mora još puno raditi na otkrivanju ali će sigurno uz Sesara napredovat. Said - hronična boljka nedostatak brzine i okretnosti ali na njega svakako treba računat ako ništa onda 30-tak minuta. Nekad je dobar a ponekad stane i gleda protivničke igrače kako prolaze.
Krila jučer Vojo i Crnka - po mom ukusu nisu odradili najbolje. Crnka pokušava al ponekad ostaje bez ideje. Jučer ništa. Za Voju sam već napisao.
Ramić kojeg smo priželjkivali jučer je bio naprijed. Vezao je najmanje dva igrača. U skoku je svaki kontakt pravio prekršaj - odnosno tako je svirao Paradžik i kad je nad njim pravljen prekršaj. Ustvari jedina zamjerka na suđenje je upravo to što je svaki kontakt naših igrača svirao prekršaj. Ovi rezervisti ništa posebno jer su kratko bili na terenu da bi ih ocijenili. Zejtuni par lopti izgubio ali je i napravio odličan potez kada smo imali 100 postotnu šansu.
Zabrinjava činjenica i mislim da smo jedini klub koji ta tri igrača do 21 godine isključivo drži na klupi. Trebalo bi nekom od mlađih dati i istinsku priliku. Jučer sam se prepao u par navrata kada se Fejzi ukazivala pomoć šta da je ono dijete moralo stati na golu.
Protiv Slobode treba najaviti i ići na pobjedu, jer ić na neriješeno nema smisla. Sloboda već mobiliše ekipu sinoćnjim istupima nema para. novac će se podijeliti pred utakmicu i napraviti ratnička atmosfera kako bi nas pobijedili.
Zaključak. Mislim da je loša postavka nekih od ključnih igrača uticala da jučer nismo došli do punog plijena, ali da je i neriješen rezultat dobar.
Fejza je siguran imao je par intrvencija i standardno dobro reagovao.
Bekovi Zlatkovič i Efe korektni. Efe ide više naprijed al nikako da otkloni boljku da prije završnog dodavanje treba podić glavu i vidjeti gdje uputiti loptu. Zlatković iskusan al mora više da se kreće naprijed ako želi biti moderan bek
Stoperi dobri osim ove gore opaske za Terzu.
Sredina, Sesar, Hasan i Said realno nije loša. Sesar igra fenomenalno - momak ima pregled kreće se presijeca napade, precizno dodaje i mislim da je u ovoj sezoni igrač broj jedan. Hasan se trudi ali mora još puno raditi na otkrivanju ali će sigurno uz Sesara napredovat. Said - hronična boljka nedostatak brzine i okretnosti ali na njega svakako treba računat ako ništa onda 30-tak minuta. Nekad je dobar a ponekad stane i gleda protivničke igrače kako prolaze.
Krila jučer Vojo i Crnka - po mom ukusu nisu odradili najbolje. Crnka pokušava al ponekad ostaje bez ideje. Jučer ništa. Za Voju sam već napisao.
Ramić kojeg smo priželjkivali jučer je bio naprijed. Vezao je najmanje dva igrača. U skoku je svaki kontakt pravio prekršaj - odnosno tako je svirao Paradžik i kad je nad njim pravljen prekršaj. Ustvari jedina zamjerka na suđenje je upravo to što je svaki kontakt naših igrača svirao prekršaj. Ovi rezervisti ništa posebno jer su kratko bili na terenu da bi ih ocijenili. Zejtuni par lopti izgubio ali je i napravio odličan potez kada smo imali 100 postotnu šansu.
Zabrinjava činjenica i mislim da smo jedini klub koji ta tri igrača do 21 godine isključivo drži na klupi. Trebalo bi nekom od mlađih dati i istinsku priliku. Jučer sam se prepao u par navrata kada se Fejzi ukazivala pomoć šta da je ono dijete moralo stati na golu.
Protiv Slobode treba najaviti i ići na pobjedu, jer ić na neriješeno nema smisla. Sloboda već mobiliše ekipu sinoćnjim istupima nema para. novac će se podijeliti pred utakmicu i napraviti ratnička atmosfera kako bi nas pobijedili.
Zaključak. Mislim da je loša postavka nekih od ključnih igrača uticala da jučer nismo došli do punog plijena, ali da je i neriješen rezultat dobar.
Mi smo nažalost došli po bod (umjesto da smo išli na pobjedu) i osvojili ga. Vi ste najavljivali na domaćem tereni prvu pobjedu i niste je ostvarili. Jeste malo bili za nijansu bolji ali ništa posebno. Ostaje žal što nismo igrali sa namjerom da pobijedimo uvjeren sam da bi i uspjeli. Ima u vašoj ekipi dosta igrača koji se šetaju po terenu posebno u drugom poluvremenu. Grahovac vam je bio najbolji vi ga vadite sa terena.avenija je napisao/la:niste dosli do gola 90 minuta, nasi prepadnuti i bez srece 0-0 to je to, da je bilo 3-0 ne bi bilo nezasluzeno.emir012 je napisao/la:https://****.com/u/FABH/45497/
Mi nakon Zrinje iskritikovasmo Nukica, a cini mi se da nam je nedostajao igrac njegova kalibra jer bilo je situacija za brze kontre. Vraca nam se protiv Slobode umjesto Terzica - Moris koji je samo prvo kolo igrao. Postavlja se pitanje u kojoj mjeri ce odgovoriti zadatku.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije loš bod na strani kad ti pobjedujes kući...Al ti bod na strani pa bod kući i nećeš daleko...po meni Milenko nije trener za velike domete, ponovit ću....on je tako....li-la...ima dobru ekipu i daj da ne ispadnemo iz lige....nit smrdi bit miriše....vjerovatno je i Husicu ok da igra PL.....bar ovu sezonu opet bez ambicija...mislim da ova ekipa i ova imena MORAJU DALEEEEKO VIŠE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
I mogu više što je evidentno.Husić nije ušao u ovu sezonu da tavori u sredini.Sredina, istina ne bi bila neuspjeh.Ali davno je on iznio svoju filozofiju "da se nečim , (bilo čim),neće ni baviti ako će u tome biti u dnu ili sredini".On je tada jasno reka da ga interesuje samo borba za vrh jer samo to za njega ima smisla.Husić nije čovjek koji odustaje od svojih principa.Protiv Zrinjskog nije bio zadovoljan remijem , u Zenici takođe.Nismo mi što rekao Sesar ,slučajno tu gdje jesmo.Ovaj tim Tuzle samo treba još doštelovati i vidjet ćete da ti momci mogu i ostati u vrhu.Problem je tzv velka četvorka i savez koji će te sudijom preklati ko ovcu ako im se usudiš kvariti njihov tal.Husić je toga svjestan i gleda da ne izaziva bagru prije nego ne bude imao tim koji može polomiti tu bagru na terenu usrkos i sudijama.Dakle o našim nakanama toliko.Nije tajana da čemo i ove sezone vrebati priliku.Naravno, vro je bitno da ti imaš ekipu koja radi poput" Dokse", pa da se može napasti vrh.Eh kad je trener u pitanu ,vidjet ćemo koji mu je domet.Dok je uvrhu nema mu se šta krupno prigovoriti.Ima u nijansama to jest ,njegovom poimanju fudbalske igre.Po meni on prije svega prefeira defanzivu što nije grijeh ,ali treba znati zabit gol.Makar jedan više.staragarda je napisao/la:Nije loš bod na strani kad ti pobjedujes kući...Al ti bod na strani pa bod kući i nećeš daleko...po meni Milenko nije trener za velike domete, ponovit ću....on je tako....li-la...ima dobru ekipu i daj da ne ispadnemo iz lige....nit smrdi bit miriše....vjerovatno je i Husicu ok da igra PL.....bar ovu sezonu opet bez ambicija...mislim da ova ekipa i ova imena MORAJU DALEEEEKO VIŠE
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 26 avg 2019, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
“Veliki su favoriti. Oni ovih problema nemaju. Imaju spisak od 20 i nešto igrača između kojih nema prevelike razlike. Mi smo u situaciji da stabiluzujemo klub i stvaramo igrače. Oni su favorit po svim pitanjima”, zaključio je Admir Smajić.
Admir Smajić nam baca prašinuu oči.Ne treba Smajiću ,znamo mi sebe i svoje mane i vrline.Niti nas trebaš faliti niti kuditi.Dovoljno znamo o fudbalu da bi nasijedali na tvoju "patku".
Admir Smajić nam baca prašinuu oči.Ne treba Smajiću ,znamo mi sebe i svoje mane i vrline.Niti nas trebaš faliti niti kuditi.Dovoljno znamo o fudbalu da bi nasijedali na tvoju "patku".
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 26 avg 2019, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
- BosanacGorstak
- Kontakt:
Ma ovaj Smajic malo bunca.Prvo sto je cijela liga u par deka razlike a kao drugo kako mozemo biti favoriti protiv SLobode na Tusnju.Taj luksuz najcesce nemaju ni udarna cetvorka u ligi.Rijetko kad nose puni plijen sa stadiona.Njihova prednost su svakako i navijaci jer su mnogo brojniji kao i njihova uigranost na Tusnju koji koriste svakodnevno dok mi bas i ne.Isto tako navijaci Tuzle nisu ni pola nabrijani protiv njih kao sto su oni protiv nas.Na stranu moja zajebancija i prepucavanje s njima,jednostavno jos uvijek nema tog zara medju klubovima i nekako je ovo vise prijateljski derbi nego gradski
Smijem se kladiti da osim ovih par usijanih glava sto nas smaraju,vecina navijaca i jednog i drugog kluba najcesce bi podrzali oba,ali zbog same historije Slobode i tradicije u gradu nekako se opredjeljuju za Slobodu ako vec biraju.
Juce je nas B tim,tj Gradina igrala u Poljicu i remizirala.Utakmici je prisustvovao i predsjednik Husic.

Trenutno su drugi na tabeli sa 4 boda nakon dva kola,i bilo bi super da do kraja sezone udju u visi rang.

Juce je nas B tim,tj Gradina igrala u Poljicu i remizirala.Utakmici je prisustvovao i predsjednik Husic.

Trenutno su drugi na tabeli sa 4 boda nakon dva kola,i bilo bi super da do kraja sezone udju u visi rang.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.