Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 05 maj 2013, 22:15

Neki Englez je bacio najbolji komentar: šta očekivati drugo od Brazilca čije se prezime završava na Inho. 8-)
On i Sturidge su odlična kupovina. Svaka čast na scoutingu, izboru i uloženim parama.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fsdghdsfs
Kontakt:

Post Postao/la fsdghdsfs » 05 maj 2013, 22:17

Stu je danas bio sebican k'o nikad . Ne znam koji mu je qrac bio . :?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 05 maj 2013, 22:42

Henderson je napisao/la:Neki Englez je bacio najbolji komentar: šta očekivati drugo od Brazilca čije se prezime završava na Inho. 8-)
On i Sturidge su odlična kupovina. Svaka čast na scoutingu, izboru i uloženim parama.
Kad bi sa barem još 4 takve kupovine pogodili :mrgreen: gdje bi nam kraj bio.
You'll never walk alone.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 maj 2013, 22:47

Believe je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Neki Englez je bacio najbolji komentar: šta očekivati drugo od Brazilca čije se prezime završava na Inho. 8-)
Kad bi sa barem još 4 takve kupovine pogodili :mrgreen: gdje bi nam kraj bio.
Eriksen, Toby, Alvarez iz Intera ... :mrgreen:
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 maj 2013, 22:50

Sturidge je morao iskoristiti onaj pas Coutinho, ali hajde, na kraju ipak najrealniji ishod.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 maj 2013, 23:07

Kakva danas dva pasa Hendersona za Gerarda i Sturidga, ali kada oni ne znaju, nije do mene. :mrgreen:

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 05 maj 2013, 23:19

Narin je napisao/la:Moram priznati da mi se ovaj Coutinho kao igrač,pravo sviđa..Pravi je brazilac,lagan skroz izgleda,ali brz na nogama i ima sjajan pas..Nešto što smo mi očekivalo od Kagawe ove sezone,a što on još nije pokazao,čak koliko sam čitao,od svih veznjaka,Kagawa je najmanje lopti slao prema naprijed,svega 11%,dok Coutinha nije to strah uraditi,ali zato on u utakmici skoro svakoj napravi po 2 odlične prilike,a sada je druga stvar sto Daniel previše komplikuje ili ko već se nađe u takvoj situaciji..Sve u svemu,odličan igrač i mislim da ste sa njim pogodili,samo da ne bude imao problema sa povredama.

Eh,još,vidio sam šta je BR izjavio za Downinga i Hendersona.Možda će vam ovo smetati,ali dobro me nasmijalo ono.Neko ko ne gleda fudbal,pomislio bi da se radi o 2 fudbalska majstora,koji rade sa loptom šta god hoće.Frajer ih je pravo dobro nahvalio,a treba reći da nisu ispunili očekivanja,tj to mislim za Downinga.Prosječan igrač,koji ne zna preuzeti odgovornost na sebe,zna trčkarati na terenu,ubaciti ponekad i to je sve,nešto kao Young,dok Henderson se ipak popravio u zadnje vrijeme,po meni,dosta bolja druga nego prva sezona,barem što sam ja gledao,aligledajući ambicije Liverpoola,mislim da ova 2 igrača nisu dovoljno dobri da budu neki od važnijih igrača,pogotovo ne Downing.
Lijepo napisano, boldirani dio ne bi trebao smetati objektivnom navijaču, nebitno za koga navija.Rodgers to pametno radi, malo serucka po medijima da im podigne moral, neće on sigurno reći da je Downing prosječan i limitiran igrač, koji svoju netalentovanost nekako nadomjesti maximalnim zalaganjem (bar je to slučaj ove sezone, stvarno se trudi Downing). Henderson ipak mlad i može napredovati, mada se i on zna izgubiti protiv ovih jačih ekipa gdje ne treba samo trčati ko "Duracell zeko".

Zato sam ja uvijek za varijantu da se dovede neko kvalitetno desno krilo, evo lijevo smo dobili, eh daj još desno da nađemo i mirna Bosna :mrgreen: A Downinga neka za back-up, mislim da se njegova cijena neće puno promijeniti u sljedećih 1-2 god. tako da nema žurbe sa njegovim prodavanjem, on neće napredovati ali neće ni mnogo nazadovati, pogotovo ako bude igrao na koliko-toliko visokom nivou u Liverpoolu ;)

2 stopera, veznjak, desno krilo, napadač - pa dobro @Otelo napisa, treba nama ipak još samo pola ekipe i jurišamo na titulu :mrgreen:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 05 maj 2013, 23:35

Trebamo stopera,zadnjeg veznog,desno krilo.
Zašto napadač? Imamo ih previše.
Henderson može igrati sa Gerrardom u vezi.
Mislim ovo je za Ligu prvaka,a za titulu polahko :mrgreen:
You'll never walk alone.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 06 maj 2013, 07:28

Bolje je ici na titulu pa se "razocarati" zbog 4. mjesta, nego ici na Ligu Prvaka pa se razocarati zbog 7. :D
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

xGGMU
Kontakt:

Post Postao/la xGGMU » 06 maj 2013, 09:54

Liverpool forward Luis Suarez says he will remain with the club after serving his 10-match ban for biting Chelsea's Branislav Ivanovic (via The Sun).

Suarez, a 26-year-old Uruguayan international, has been linked with a move away from Anfield. Bayern Munich are thought to be interested.

“I have a deal with Liverpool and this is my present—and future,” Suarez is quoted as saying.
Kao što sam već par puta pisao, Suarez mi djeluje k'o neko lojalan Liverpoolu, ni sam ne znam zašto..
Ali evo ispostavilo se tačnim, po svemu sudeći ostaje :mrgreen:
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 06 maj 2013, 10:41

nummaLFCŽ je napisao/la:Bolje je ici na titulu pa se "razocarati" zbog 4. mjesta, nego ici na Ligu Prvaka pa se razocarati zbog 7. :D
Davno je Bill Shankly rekao:
“Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.” :mrgreen:
Nad nama nebo ima da gori!

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 06 maj 2013, 11:26

Various reports are suggesting Liverpool are looking to sign Brazilian defender Douglas on a free transfer from FC twente.

slika
LIVERPOOL FC

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 06 maj 2013, 12:05

Ovaj naš tim nikad nije imao više ljevaka izgleda da desnu koristi samo za trčanja :mrgreen: Probija lik dodje do gola i onda oce da sebi nabaci na lijevu i zasere sve :o
Šteta što ne dobismo vako lošeg Evertona i njih spasio onaj Distin i Jagielka a mi ruku na srce još gori. :roll:
Žao mi Carre po nznm koji put hem mu zadnji derbi uništili. :cry:
Sturridge malo "više" izgubljen trebao bi mu neko na ovom forumu nešto proučiti. :mrgreen:
Za ova pojačanja ja mslm da bi dobro sjeo Oscar Cardozo ;)
Naravno obrana je preoritet !!
YNWA

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 maj 2013, 12:29

Brendan:
"We need to find one or two players who can make us help the difference in games like this. We've had a lot of draws this season and we need to find the solution for next year."
Znači dva igrača 100% dolaze, pa vidjećemo ko su ti igrači.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 maj 2013, 14:12

slika
slika
:lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 06 maj 2013, 15:25

Liverpool će 21. maja odigrati prijateljski meč sa Ayaxom Cape Townom. Ovo je već treći zakazani prijateljski meč.

Carra u derbijima 17 pobjeda, 8 remija i 5 poraza. 8-)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 06 maj 2013, 16:53

Liverpool to make bid for 'Next Gerrard'

Liverpool are expected to make a Summer move for Ajax star Christian Eriksen after he admitted there is a '50 per cent chance' of him leaving this Summer.

Eriksen would be seen as a successor of KOP Legend Steven Gerrard, not saying he will be the next Gerrrard, there will never be one.. but Erikson would be seen as someone to take his role.

The 21-year-old is going to be hot property this Summer as he's considered the 'next big thing'

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Liverpool set to trigger £16.2m release clause

Liverpool are set to trigger a £16.2m release clause on a player which Brendan Rodgers has dubbed as the 'new Xabi Alonso'

Liverpool are ready to step up interest in their pursuit of Spanish International Benat Etxebarria who currently plays for Real Betis.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Liverpool and Arsenal prepare £10m bid for Brazilian goalkeeper

Liverpool and interested in signing QPPR goalkeeper Jullio Cesar this Summer according to the Daily Express.

The Brazillian gooalkeeper is set to cost around £10 this Summer.

Arsenal and Tottenham are also interested in signing QPR's star shot-stopper

****: Daily Express

Liverpool player set to leave for £12m

Liverpool defender Martin Skrtel looks set to leave Liverpool this Summer with Arsenal planning to make a move, according to the Daily Mail.

The Liverpool defender has been Rodgers's second favourite CB for the preferred Jamie Carragher this season.

Liverpool will have to reduce their asking price for Skrtel, says the Daily Mail.

Skrtel is valued by Liverpool at £12m

Barcelona star wants Liverpool move

Barcelona star, Victor Valdes is tempted to a move to the Premier League, especially Liverpool and Arsenal.

The Barcelona shot-stopper is expected to leave Barcelona this Summer and the Premier League is his likely destination.

If Victor Valdes was to come to Liverpool, I guess Pepe Reina would go in the opposite direction?

****: ESPN Mozda razmjena golmana ??? :lol: :lol: :mrgreen:

Steven Gerrard confirms Luis Suarez will stay at Liverpool

Steven Gerrard has confirmed that Luis Suarez will stay at Liverpool this Summer.

"He's really unhappy he can't help the team, and he was really down when the ban came through.

"But once he is back from his ban we will be the ones that benefit.

"Luis will want to make it up to the club and the team that he has been out for so long. He will be desperate to atone for that.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 06 maj 2013, 17:07

Ja bih volio da dovedemo Tella iz Barse, mislim da može da ide za 8m, što i nije mnogo, kada pogledamo neke druge transfere.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 06 maj 2013, 17:42

Ponos Torina je napisao/la:Liverpool to make bid for 'Next Gerrard'
Shelvey je već tu :? :lol: :lol:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 06 maj 2013, 18:02

the scouser je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Liverpool to make bid for 'Next Gerrard'
Shelvey je već tu :? :lol: :lol:
Ipak Henderson. :D
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.