On i Sturidge su odlična kupovina. Svaka čast na scoutingu, izboru i uloženim parama.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kad bi sa barem još 4 takve kupovine pogodiliHenderson je napisao/la:Neki Englez je bacio najbolji komentar: šta očekivati drugo od Brazilca čije se prezime završava na Inho.![]()
On i Sturidge su odlična kupovina. Svaka čast na scoutingu, izboru i uloženim parama.
Eriksen, Toby, Alvarez iz Intera ...Believe je napisao/la:Kad bi sa barem još 4 takve kupovine pogodiliHenderson je napisao/la:Neki Englez je bacio najbolji komentar: šta očekivati drugo od Brazilca čije se prezime završava na Inho.![]()
On i Sturidge su odlična kupovina. Svaka čast na scoutingu, izboru i uloženim parama.gdje bi nam kraj bio.
Lijepo napisano, boldirani dio ne bi trebao smetati objektivnom navijaču, nebitno za koga navija.Rodgers to pametno radi, malo serucka po medijima da im podigne moral, neće on sigurno reći da je Downing prosječan i limitiran igrač, koji svoju netalentovanost nekako nadomjesti maximalnim zalaganjem (bar je to slučaj ove sezone, stvarno se trudi Downing). Henderson ipak mlad i može napredovati, mada se i on zna izgubiti protiv ovih jačih ekipa gdje ne treba samo trčati ko "Duracell zeko".Narin je napisao/la:Moram priznati da mi se ovaj Coutinho kao igrač,pravo sviđa..Pravi je brazilac,lagan skroz izgleda,ali brz na nogama i ima sjajan pas..Nešto što smo mi očekivalo od Kagawe ove sezone,a što on još nije pokazao,čak koliko sam čitao,od svih veznjaka,Kagawa je najmanje lopti slao prema naprijed,svega 11%,dok Coutinha nije to strah uraditi,ali zato on u utakmici skoro svakoj napravi po 2 odlične prilike,a sada je druga stvar sto Daniel previše komplikuje ili ko već se nađe u takvoj situaciji..Sve u svemu,odličan igrač i mislim da ste sa njim pogodili,samo da ne bude imao problema sa povredama.
Eh,još,vidio sam šta je BR izjavio za Downinga i Hendersona.Možda će vam ovo smetati,ali dobro me nasmijalo ono.Neko ko ne gleda fudbal,pomislio bi da se radi o 2 fudbalska majstora,koji rade sa loptom šta god hoće.Frajer ih je pravo dobro nahvalio,a treba reći da nisu ispunili očekivanja,tj to mislim za Downinga.Prosječan igrač,koji ne zna preuzeti odgovornost na sebe,zna trčkarati na terenu,ubaciti ponekad i to je sve,nešto kao Young,dok Henderson se ipak popravio u zadnje vrijeme,po meni,dosta bolja druga nego prva sezona,barem što sam ja gledao,aligledajući ambicije Liverpoola,mislim da ova 2 igrača nisu dovoljno dobri da budu neki od važnijih igrača,pogotovo ne Downing.
Kao što sam već par puta pisao, Suarez mi djeluje k'o neko lojalan Liverpoolu, ni sam ne znam zašto..Liverpool forward Luis Suarez says he will remain with the club after serving his 10-match ban for biting Chelsea's Branislav Ivanovic (via The Sun).
Suarez, a 26-year-old Uruguayan international, has been linked with a move away from Anfield. Bayern Munich are thought to be interested.
“I have a deal with Liverpool and this is my present—and future,” Suarez is quoted as saying.
Davno je Bill Shankly rekao:nummaLFCŽ je napisao/la:Bolje je ici na titulu pa se "razocarati" zbog 4. mjesta, nego ici na Ligu Prvaka pa se razocarati zbog 7.
Znači dva igrača 100% dolaze, pa vidjećemo ko su ti igrači."We need to find one or two players who can make us help the difference in games like this. We've had a lot of draws this season and we need to find the solution for next year."
Shelvey je već tuPonos Torina je napisao/la:Liverpool to make bid for 'Next Gerrard'
Ipak Henderson.the scouser je napisao/la:Shelvey je već tuPonos Torina je napisao/la:Liverpool to make bid for 'Next Gerrard'
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.