Koliko znam prethodni ugovor je bio do 31.05.2025 a ovaj bi onda trebao biti do maja 2026.
Iskreno ne znam koja je svrha te +1 opcije ako igrač može otići bez obeštećenja. Bespotrebno trošenje papira.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Koliko znam prethodni ugovor je bio do 31.05.2025 a ovaj bi onda trebao biti do maja 2026.
To +1 se aktivira samo ako obje strane prihvate, neko ko odigra dobru sezonu naravno da nece pristati da igra za iste pare
Nije, imas primjer santosa, isto je potpiso 1+1.
Odlična analiza!braco je napisao/la: ↑20 sep 2024, 11:19Zrinjski većinu šansi stvara iz centaršuteva. Izdvojio sam šanse Zrinjskog iz centaršuteva ove sezone, čisto da vidimo o čemu se radi.
Dakle protiv Borca u prošlom kolu, Zrinjski je skoro sve šanse stvorio iz centaršuteva:
Protiv Sloge:
Protiv GOŠK-a:
Ne treba zaboraviti koliko su golova nama iz centaršuteva oni zabili proteklih godina, yebo mater ako nije neki rekordan broj.
12k+! HAJDE ŽELJOOO!!
Polako, mozda i bude.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 sep 2024, 10:48Gospodine Badžak, gdje su najavljivana pojačanja?
Obećali ste, slagali ste.
Da li sada imamo tim za titulu? Volio bih da Vas neko kontaktira ponovo.
Najlakše je izaći u javnost i reći 'idemo na titulu', i neka ste to rekli, ali ste trebali ispuniti i ono što ste najavili tj. dovesti pojačanja.
Al Jaber![]()
Mozel sto skuplje, al da Zeljeznicar placa vecinu ugovora. Top varijanta.Pablo11 je napisao/la: ↑20 sep 2024, 11:28Polako, mozda i bude.avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 sep 2024, 10:48Gospodine Badžak, gdje su najavljivana pojačanja?
Obećali ste, slagali ste.
Da li sada imamo tim za titulu? Volio bih da Vas neko kontaktira ponovo.
Najlakše je izaći u javnost i reći 'idemo na titulu', i neka ste to rekli, ali ste trebali ispuniti i ono što ste najavili tj. dovesti pojačanja.
Al Jaber![]()