FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
muharemovic potpisao za khazar lenkoran iz azerbejdjana!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Ma dzaba jarane, da dovedes Wagnera Lova i Maicona opet nece valjat... bice uvijek nekih koji ce naci nesto da pametuju... tako da nema potrebe da trosis prste ulazeci u rasprave... samo kazes yeees, slabiji smo...eliminator je napisao/la:po cemu smo to slabiji ?
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
-
- Kontakt:
lede izdao si naskerrrr je napisao/la:muharemovic potpisao za khazar lenkoran iz azerbejdjana!

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije
ja bi radije šampanjac hahaBuddy je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/sm ... ije-godine
sad možemo otvorit pjenušac

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Gdje su sad ovi sto su se smijali za Smajica 

kockica po kockica = euforijaBaby je napisao/la:[youtube][/youtube]

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Polako drugari ko da ste doveli igrace iz liga petica a ne iz nase lige
Ko visoko leti nisko pada

Ko visoko leti nisko pada

Znam drug ja sam pisao o smajketu jos dok je cviko bio u Belgiji a cviko mi je komsoDecko s tribine 2 je napisao/la:Ja sam sinoc rekao smajke potpisuje na 2 godine ako vec nije, pa sta je radio cviko toliko po belgiji nego dogovorio sa momkom, samo je trebao papire dobitBLU SKY je napisao/la:Da citiram sebe ja vam reko dogovoreno a vi nevjerujete to je bio info iz prve ruke nek nam je sa srecomBLU SKY je napisao/la:Sa Smajketom sve dogovoreno![]()
![]()

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Pasce Sherif ko s'kruske
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Kad sam ja najavio !!lopta je napisao/la:evo ja nemam razloga da pisem kakve gluposti !
Prije 16 sata/iEmir Memic
brate izvini sto dosađujem, jeli istina da si uspio uzeti papire i da se pridruzujes Želji na pripremama ABD ????
Prije 15 sata/iSmajic Sulejman
da
pravi profil http://www.facebook.com/profile.php?id=1505466999
-
- Kontakt:
Ovo je stvarno beton! Onako,sve ukupno: finansijski STABILAN ,jos malo pa JAK klub. U svakom pogledu napredak kluba. Po prvi put od rata u sezonu klub ulazi jaci nego prethodne,igraci imaju sve vece plate. Jos malo posjeta da poraste i marketing da se popravi i to je to.
Sve to u malo jace od 2 godine prisustva ekipe u klubu. Mislim da tesko moze bolje i brze od ovog.
P.S. Ekipa je zastrasujuca,blago receno! Me likes!!!
Sve to u malo jace od 2 godine prisustva ekipe u klubu. Mislim da tesko moze bolje i brze od ovog.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- AzuR SlasH
- Kontakt:
a stadion sto bi trebali pravit slovenci ?neroazzuro je napisao/la:Ovo je stvarno beton! Onako,sve ukupno: finansijski STABILAN ,jos malo pa JAK klub. U svakom pogledu napredak kluba. Po prvi put od rata u sezonu klub ulazi jaci nego prethodne,igraci imaju sve vece plate. Jos malo posjeta da poraste i marketing da se popravi i to je to.

Sigurno nas tim ima najveci i najstabilniji budjet , samo tako treba !AzuR SlasH je napisao/la:a stadion sto bi trebali pravit slovenci ?neroazzuro je napisao/la:Ovo je stvarno beton! Onako,sve ukupno: finansijski STABILAN ,jos malo pa JAK klub. U svakom pogledu napredak kluba. Po prvi put od rata u sezonu klub ulazi jaci nego prethodne,igraci imaju sve vece plate. Jos malo posjeta da poraste i marketing da se popravi i to je to.
- spielführer_21
- Kontakt:
Ko dokaže da je prvi najavio dolazak Smajića ima besplatnu ulaznicu za Šerifa! 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
joj znam da sam pohlepan, al volio bi jos kad bi doveli jednog defanzivca i mozda golmana, e tek onda bi bili strahota 

Volim te Zeljo!!!
-
- Kontakt:
taj samspielführer_21 je napisao/la:Ko dokaže da je prvi najavio dolazak Smajića ima besplatnu ulaznicu za Šerifa!

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije
pa nismo se ni dosad baš naplaćali
šalu na stranu, ja sam pravo zadovoljan, što se mene tiče - dosta.

šalu na stranu, ja sam pravo zadovoljan, što se mene tiče - dosta.
smajic je ispao korektan,obecao je Amaru da ce doci i nije izradio,nadam se da ce se pokazati kao dobro pojacanje za nas
vjerovatno ce doci jedan defanzivac do pocetka sezone, ili cemo gurati onu djecu.zlatandr je napisao/la:joj znam da sam pohlepan, al volio bi jos kad bi doveli jednog defanzivca i mozda golmana, e tek onda bi bili strahota
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Cwirek, Hansestadt, Levin i 45 gostiju.