Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nije ni tebi lahko, al šta ćeš,moraš živjeti.Samo se ti raspitaj malo ko je vama obezbjedio Evropu ove godine(ko vam je kupio tekme u Travniku i Trebinju).Haj sad razguliCoDe je napisao/la:Dva momka iz mog grada , iz mog mjesta u Zeljeznicaru sretno im!
A momak mozete uzeti i Torlaka i Muharemovica ma mozete i Skoru vjeruj mi opet cemo napraviti bolji uspjeh od vas u Europi. Sto se tice nase PL ako budu htjeli opet Titulu opet ce je kupiti a ako ne budu kupovali i u Ligi cemo napraviti bolji uspjeh kao i ove godine
!
.!.
šta će nam koji racku taj pitar, imamo koliko hoćeš boljih igraca od njeg na istoj pozicijiDecko s tribine 2 je napisao/la:Smajke i lede su veliki prijatelji iz dana do su igrali u Belgiji, zamislite sada u istom klubu![]()
, mada sumnjam i prosto ne vjerujem
hahhaha ma neka ga reda radi, kunu se hrenovke u njega pa zatoFk_zeljo_1921 je napisao/la:šta će nam koji racku taj pitar, imamo koliko hoćeš boljih igraca od njeg na istoj pozicijiDecko s tribine 2 je napisao/la:Smajke i lede su veliki prijatelji iz dana do su igrali u Belgiji, zamislite sada u istom klubu![]()
TačnoAzuR SlasH je napisao/la:OSIMHamo je napisao/la:Nagradno pitanje: KO JE ŠIRI AMAR ILI JADNA FOTELJA?
aleksandar_veliki je napisao/la:
Samo cu ti reci da talasas i da siris dezinformacije.legenda79 je napisao/la:Najavljen je dolazak na pripreme u Sloveniji argentinca koji bi trebao zatvorti lijevu stranu kao i da se ceka dolazak Smajica koji je dogovorio sa menadžmentom uslove prelaska u f.k Zeljeznicar medjutim jos uvijek nije dobio ciste papire iz Lokerena..!!
Pile, ajde drugovima reci koju oko Smajica. Nemoj me vazda ostavljati samog da se borim ovdje.
Eto Aca molimo te da se fino i javno izvines..Dakle, dobro sam ja informiran i mogu ti reci da od tog transfera nece biti nista, odnosno izgledi da se realizuje su jedan posto.
Osima ?Hamo je napisao/la:TačnoAzuR SlasH je napisao/la:OSIMHamo je napisao/la:Nagradno pitanje: KO JE ŠIRI AMAR ILI JADNA FOTELJA?Vašu tajnu nagradu možete podići u caffe Tuborg(naravno ako je uspijete podići).
hahahha izvini se, kad sam ja rekao dolazi smajke ismijavali meBaja_Zvjerka je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:
Samo cu ti reci da talasas i da siris dezinformacije.legenda79 je napisao/la:Najavljen je dolazak na pripreme u Sloveniji argentinca koji bi trebao zatvorti lijevu stranu kao i da se ceka dolazak Smajica koji je dogovorio sa menadžmentom uslove prelaska u f.k Zeljeznicar medjutim jos uvijek nije dobio ciste papire iz Lokerena..!!Pile, ajde drugovima reci koju oko Smajica. Nemoj me vazda ostavljati samog da se borim ovdje.Eto Aca molimo te da se fino i javno izvines..Dakle, dobro sam ja informiran i mogu ti reci da od tog transfera nece biti nista, odnosno izgledi da se realizuje su jedan posto.![]()
![]()
![]()
FORZA ŽELJO
a kojoj to tacno poziciji i dali ti uopste znas koliko je duga i teska jedna sezona i koliko ti treba kvalitetnih igraca za svaku poziciju...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:šta će nam koji racku taj pitar, imamo koliko hoćeš boljih igraca od njeg na istoj pozicijiDecko s tribine 2 je napisao/la:Smajke i lede su veliki prijatelji iz dana do su igrali u Belgiji, zamislite sada u istom klubu![]()
ma 100 da zaokruzimoHamo je napisao/la:Tačno kolega![]()
Rekao si 90 bodova hmmmm realnije je 91
pa koji će nam k.urac jedan potrošeni igrač k'o što je Muharemović ?mma_hz je napisao/la:a kojoj to tacno poziciji i dali ti uopste znas koliko je duga i teska jedna sezona i koliko ti treba kvalitetnih igraca za svaku poziciju...Fk_zeljo_1921 je napisao/la:šta će nam koji racku taj pitar, imamo koliko hoćeš boljih igraca od njeg na istoj pozicijiDecko s tribine 2 je napisao/la:Smajke i lede su veliki prijatelji iz dana do su igrali u Belgiji, zamislite sada u istom klubu![]()
![]()
Sad mi je srce ko bosmal kad vidim kako je klub stabilan....zivio nam osimAzuR SlasH je napisao/la:ma 100 da zaokruzimoHamo je napisao/la:Tačno kolega![]()
Naravno brate možemo između sebe igrati. Moramo tako kada nemamo konkurencije.AzuR SlasH je napisao/la:ma 100 da zaokruzimoHamo je napisao/la:Tačno kolega![]()
Bosnier je napisao/la:O jbte pa jaci smo i od barcelone na sredini hahaha
Šta se bezvete raspravljate, to je ionako patka, a i da nije, glupost bi ga bila dovoditi jer imamo dva izuzetno solidna desna beka, mada i Smajić čak može igrati beka, tako da..mma_hz je napisao/la:potroseni ..jesili ti normalan...beslija je potroseni igrac ..ustvari znas li ti uopste koliko godina ima muharemovic..po tebi je onda i smajic potroseni igrac ...ili se varam![]()
ajde mi ti ustvari samo napisi sta ti to znaci potroseni igrac al prvo pogledaj i koliko mu je godina...
![]()
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Redfire16 i 39 gostiju.