FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cestitke,da bude uskoro spreman za Lige Prvaka 

To znaci da si ugovorom obavezan da ga u roku od 10 godina sredis za 4.cat, inace se ugovor ponistava.ubipara je napisao/la: ↑27 apr 2021, 16:03"FK Sarajevo se obavezuje da u periodu od 10 godina svoja sredstva investira u modernizaciju stadiona i osposobi ga za kategoriju 4 u skladu s UEFA-inim pravilnicima o infrastrukturi i kategorizaciji stadiona"
Moze li mi ko odgovoriti a da je strucan sto se prava tice; Jel ovo znaci da nakon 10 godina AKO ispunimo ove uslove stadion pripada 100% u nase vlasnistvo? Nesto mi je suhveli ovo
Stadion smo dobili na 30 + 15, dakle 45 godina, izmedju redova ti je da nakon tog perioda prelazi u vlasnistvo. Naravno ako se sve stavke iz ugovora ispostuju. Dakle, zelimo Tan-u i Nam-u lijepo zdravlje

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Hvala pasice na odgovoru.pasica je napisao/la: ↑27 apr 2021, 16:11To znaci da si ugovorom obavezan da ga u roku od 10 godina sredis za 4.cat, inace se ugovor ponistava.ubipara je napisao/la: ↑27 apr 2021, 16:03"FK Sarajevo se obavezuje da u periodu od 10 godina svoja sredstva investira u modernizaciju stadiona i osposobi ga za kategoriju 4 u skladu s UEFA-inim pravilnicima o infrastrukturi i kategorizaciji stadiona"
Moze li mi ko odgovoriti a da je strucan sto se prava tice; Jel ovo znaci da nakon 10 godina AKO ispunimo ove uslove stadion pripada 100% u nase vlasnistvo? Nesto mi je suhveli ovo
Stadion smo dobili na 30 + 15, dakle 45 godina, izmedju redova ti je da nakon tog perioda prelazi u vlasnistvo. Naravno ako se sve stavke iz ugovora ispostuju. Dakle, zelimo Tan-u i Nam-u lijepo zdravlje![]()
To izmedju redova me najvise i sekira, da ne bude da ga mi sredimo i onda nakon 30 godina dodje neka nova vlast i proglasi ugovor nevazecim i da popusimo foru

Ma ovo 30 godina je suplja, do tad ko ziv ko mrtav.
Stadion je bio I ostace zauvijek FK Sarajevo, kakvih 30 godina, kakvi bakraci.
Stadion je bio I ostace zauvijek FK Sarajevo, kakvih 30 godina, kakvi bakraci.
Cim se ulozi novca za 4. kategoriju, do ce negdje biti kao vrijednost stadiona. Ukoliko se u stadion u ovih 30 godina ulozi vise novca nego sto stadion vrijedi, stadion po zakonu postane nas. Tako je zakonski za imovinu u BiH.
Na to se sigurno cilja, kad ga sredimo, bit ce nas upotpunosti.
Nije se dzabe lobiralo da Srdjan bude nacelnik, sad je jasno da je vrijedilo. Bravo svima.
Amer Dupovac!
- feniksptica
- Kontakt:
Nego da se vratimo u realnost. Hocemol stadion korsitit u LP il Konferencijskoj ligi ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pozdrav plavim p.i.č.k.a.m.a koje jedu svoja muda i prate situaciju.
Vidimo se u subotu na stadionu šampiona Bosne i Hercegovine!

Vidimo se u subotu na stadionu šampiona Bosne i Hercegovine!

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ligi prvaka i konferencijskog ligi, if you know what I mean.feniksptica je napisao/la: ↑27 apr 2021, 16:22Nego da se vratimo u realnost. Hocemol stadion korsitit u LP il Konferencijskoj ligi ?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jel moguce da ovi traze i najmanju sitnicu da ne glasaju 

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Sta mislite o ideji potkopavanja terena i prosirivanja tribina na mjestu atletske staze. To bi bilo najbolje moguce rjesenje, a i najjeftinije.
Amer Dupovac!
Haram bilo ko je god omogucio dva mandata ovoj Bosno i Katici u opcinskom vijecu.Muda bi svoja pojeo da sam u centru i glasao za ove jadove
- feniksptica
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑27 apr 2021, 16:25Ligi prvaka i konferencijskog ligi, if you know what I mean.feniksptica je napisao/la: ↑27 apr 2021, 16:22Nego da se vratimo u realnost. Hocemol stadion korsitit u LP il Konferencijskoj ligi ?![]()

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Na Koševu se svjetla pale

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma prekomplikovano je to a i daleko od jeftinog. Pa nije atletska široka metar-dva.
Odlično da se konačno ovo riješi oko stadiona.
Nadam se da ćemo sad pred domaće utakmice trenirati na Koševu radi dodatnog privikavanja.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: riki46, stokastoka23 i 23 gosta.