Sta fali sto je VG arogantan,i Ferguson je bio arogantan cak i bezobrazan i sta ? Van Gal je trenercina,autrotiet i sigurno najbolji izbor za nas,i meni je smetao njeggov blokic,grdna faca,uvijek ljut ali znanje je znanje prijatelju,mi cemo ga volit sigurno kao sto i navijaci Chelsea voli Josea a citav svijet ga mrzi radi ovog ili onog.Valencia je napisao/la:Ne znam kako ozbiljni forumasi imaju volje objasnjavati ovoj 'staroj ekipi' od 20 i kusur godinica kakav je igrac Runi.
Ne mogu vjerovati sta se izdesavalo u posljednjih godinu dana. Ode Fergi nakon sto godina, dodje Mojs i ode za manje od godinu i kao slag na tortu pominje se dolazak arogantnog Gala. Da ne povjerujes kakvo srozavanje.
Nadam se da ce ostati Gigs pa sta bude.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Zeljeznicar! 1921 !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa naravno da je bio dobar (za mene i odličan), ako 20 golova i 20ak asistencija (ne cijela sezona, jer imamo još 3 meča) nije dovoljno za takvu ocjenu onda ne znam šta jeste. Govorim za njega i njegovu sezonu, ne sezonu Uniteda. Naravno da on može bolje, ali je i tako opet bio naš najbolji igrač u napadu, i uz te probleme sa povredama.Cartman je napisao/la:Rooney bio odlican ove sezone? Jesi li ti ozbiljan? Bio je dobar u prvom dijelu sezone, prije one duze povrede u novembru (ili je bio decembar). Nakon toga nekoliko kriminalnih partija (Bayern, Everton itd). Imao je solidnu sezonu, nista vise. Jedan od najboljih u katastrofalnoj sezoni. Ako je ovo odlicna sezona onda nam je jadna majka.
RVP ti je sa jednom sezonom zamazao oči, ove je bio katastrofalan, pa ne vidim da ga prozivaš toliko, a i on ima finu platu, ne puno manju od Rooneya.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Cuj jednom sezonom, jesi li gledao ti tog covjeka u Arsenalu? RvP je najbolji strijelac lige kad je zdrav, tu nema dileme.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa naravno da je bio dobar (za mene i odličan), ako 20 golova i 20ak asistencija nije dovoljno za takvu ocjenu onda ne znam šta jeste. Govorim za njega i njegovu sezonu, ne sezonu Uniteda. Naravno da on može bolje, ali je i tako opet bio naš najbolji igrač u napadu, i uz te probleme sa povredama.Cartman je napisao/la:Rooney bio odlican ove sezone? Jesi li ti ozbiljan? Bio je dobar u prvom dijelu sezone, prije one duze povrede u novembru (ili je bio decembar). Nakon toga nekoliko kriminalnih partija (Bayern, Everton itd). Imao je solidnu sezonu, nista vise. Jedan od najboljih u katastrofalnoj sezoni. Ako je ovo odlicna sezona onda nam je jadna majka.
RVP ti je sa jednom sezonom zamazao oči, ove je bio katastrofalan, pa ne vidim da ga prozivaš toliko, a i on ima finu platu, ne puno manju od Rooneya.
A kakvih 20 golova i 20 asistencija Boga ti dragog? Ima 17 golova (ne znam koliko iz penala) i 10 asistencija u ligi. Sto je ok statistika, ali nista spektakularno za igraca oko kojeg se igra gradi. U LP smo igrali protiv samo jedne ozbiljne ekipe, i tu je bio kriminalan, tako da me ta statistika ne zanima (pojma nemam kakva mu je). O liga kupu da ne govorim.
Nema nam uspjeha dok se ekipa bude gradila oko ovog Scousera. Nema teorije.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 30 apr 2014, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Majestic, jest Fergie njega zrtvovao, pa sta? To je bilo zato sto je Ferguson vidio da je Ronaldo za klasu bolji igrac. To je njegov problem, ne nas. Ja gledam sta je najbolje za ekipu, a ne za Waynea Rooneya. On je odlican kao drugi ili treci igrac, ali za glavnog napadaca jednog Uniteda jednostavno nema kvalitet i kontinuitet. To cu tvrdit do groba. Ako on zeli da bude Bog, car i sta vec ne, to me stvarno ne zanima. Kada je god on bio glavni igrac, nayebali smo.
Do one sezone kad smo uzeli LP,Ronaldo nije bio bolji igrac od Rooneya . Tako da ti ovo izjava da je ferguson u ronaldu vidio klasu vise otpada.
Bas me zanima kakvo bi stanje bilo da smo nakon odlaska ronalda gurnuli rooneya kao prvog napadaca a pojacali krila s nekim world class igracem. Najveci problem za rooneya je nastao kad je ferguson presao na 4-5-1 ili 4-3-3 napad gdje je rooney bio kreator igre. Nije bilo mjesta u napadu za njega a nije igrao svoju pravu poziciju bez obzira sto je bio odlican i kao organizator igre
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Prijatelju ti kao da je NBA ,sve kroz statistiku gledas,covjek ti govori da on ne igra nesto specijalno koliko ga se hvali i koliko se ocekuje od njega,ispane flop u vaznim utakmicama ti dodjes i kazes 20golova. Recimo Welbz toliko put nije dao gol,asist ali je odgirao maestralno,ali ljudi govore da je flop jer nije dao gol i tako ti ide to sa statitstikom .rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa naravno da je bio dobar (za mene i odličan), ako 20 golova i 20ak asistencija nije dovoljno za takvu ocjenu onda ne znam šta jeste. Govorim za njega i njegovu sezonu, ne sezonu Uniteda. Naravno da on može bolje, ali je i tako opet bio naš najbolji igrač u napadu, i uz te probleme sa povredama.Cartman je napisao/la:Rooney bio odlican ove sezone? Jesi li ti ozbiljan? Bio je dobar u prvom dijelu sezone, prije one duze povrede u novembru (ili je bio decembar). Nakon toga nekoliko kriminalnih partija (Bayern, Everton itd). Imao je solidnu sezonu, nista vise. Jedan od najboljih u katastrofalnoj sezoni. Ako je ovo odlicna sezona onda nam je jadna majka.
Zeljeznicar! 1921 !
Ako se sjecas sezone 09/10, tada je on igrao napadaca, devetku, cisto kao suza. Dao je dosta golova i bio dobar, ali sta je bilo kada je se zakuhalo pred kraj sezone? Naravno povreda i onda ga nema nigdje do kraja sezone i dozivli smo totalni krah. Od te povrede protiv Bayerna on nije isti ni kao covjek ni kao igrac. Tada je dobio novog agenta, i zabio noz u ledja Fergusonu. Saznalo je se da je varao zenu i onda je odigrao katastrofalno na SP uz katastrofalnu sezonu (za njega) 10/11 gdje smo ipak osvojili ligu.majestic24 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Majestic, jest Fergie njega zrtvovao, pa sta? To je bilo zato sto je Ferguson vidio da je Ronaldo za klasu bolji igrac. To je njegov problem, ne nas. Ja gledam sta je najbolje za ekipu, a ne za Waynea Rooneya. On je odlican kao drugi ili treci igrac, ali za glavnog napadaca jednog Uniteda jednostavno nema kvalitet i kontinuitet. To cu tvrdit do groba. Ako on zeli da bude Bog, car i sta vec ne, to me stvarno ne zanima. Kada je god on bio glavni igrac, nayebali smo.
Do one sezone kad smo uzeli LP,Ronaldo nije bio bolji igrac od Rooneya . Tako da ti ovo izjava da je ferguson u ronaldu vidio klasu vise otpada.
Bas me zanima kakvo bi stanje bilo da smo nakon odlaska ronalda gurnuli rooneya kao prvog napadaca a pojacali krila s nekim world class igracem. Najveci problem za rooneya je nastao kad je ferguson presao na 4-5-1 ili 4-3-3 napad gdje je rooney bio kreator igre. Nije bilo mjesta u napadu za njega a nije igrao svoju pravu poziciju bez obzira sto je bio odlican i kao organizator igre
Ja vam kazem, neki od vas gledaju na ime Rooney, a ne na to kako on ustvari igra na terenu. Nije ni blizu igraca prije 2010. Mislim da dovoljno govori cinjenica da je Fergie uopste doveo Robina. Jer je vidio da Rooney nije dovoljan. Imao je vec Kagawu, mogao je da gurne Rooneya naprijed i hajde. Ali mu nije vjerovao. I stari majstor je naravno bio u pravu.
Kako vam ne dosadi vise ba? Kao da ne vidite da pricate jednu te istu pricu iznova i iznova, svi zajedno. @Cart ga ne moze jer covjek vjeruje kako je zelio da ide, zavlacio klub, izvlacio vise para time. Onda ga vi branite nesto aman, a argumenti konstantno isti.
Ali evo i jedan od mene, cisto jer vidim kako ne mislite prestati pa da se malo zagrije situacija.
Yaya Toure ove sezone
22 gola 9 asistencija, 46 utakmica
Wayne Rooney
19 golova 22 asistencije, 40 utakmica
Rijec je o svim klupskim takmicenjima.
Klase su oboica, dokazane i izuzetno bitne svojim klubovima.
Ali evo i jedan od mene, cisto jer vidim kako ne mislite prestati pa da se malo zagrije situacija.
Yaya Toure ove sezone
22 gola 9 asistencija, 46 utakmica
Wayne Rooney
19 golova 22 asistencije, 40 utakmica
Rijec je o svim klupskim takmicenjima.
Klase su oboica, dokazane i izuzetno bitne svojim klubovima.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 30 apr 2014, 19:28, ukupno mijenjano 2 puta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Rio
Uzalud se trudis. 20 golova i 20 asistencija sa krs saigracima, sa ucestalim povredama je izuzetan ucinak. Bio je neuporedivo bolji od Persija, koji je isto tako odlican napadac.
Kada bi sada stavio Runija na transfer listu momentalno bi stigle ponude Celsija, Sitija, Bajerna, Barse, Reala, Pariza... Samo glup trener moze prodati jednog ovakvog igraca.
Format
Gal nije potvrdio klasu koju je nagovjestio u Ajaksu. Otjeran je iz svakog kluba koji je trenirao osim Alkmara. Jako je upitno da li bi uspjeo sa Junajtedom... Odlican je trener, ali nije kapacitet Hicfilda, Ancelotija, Lipija itd..
Uzalud se trudis. 20 golova i 20 asistencija sa krs saigracima, sa ucestalim povredama je izuzetan ucinak. Bio je neuporedivo bolji od Persija, koji je isto tako odlican napadac.
Kada bi sada stavio Runija na transfer listu momentalno bi stigle ponude Celsija, Sitija, Bajerna, Barse, Reala, Pariza... Samo glup trener moze prodati jednog ovakvog igraca.
Format
Gal nije potvrdio klasu koju je nagovjestio u Ajaksu. Otjeran je iz svakog kluba koji je trenirao osim Alkmara. Jako je upitno da li bi uspjeo sa Junajtedom... Odlican je trener, ali nije kapacitet Hicfilda, Ancelotija, Lipija itd..
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
I pojavit ce se argument : On je dao 200golova za United.Cartman je napisao/la:Ako se sjecas sezone 09/10, tada je on igrao napadaca, devetku, cisto kao suza. Dao je dosta golova i bio dobar, ali sta je bilo kada je se zakuhalo pred kraj sezone? Naravno povreda i onda ga nema nigdje do kraja sezone i dozivli smo totalni krah. Od te povrede protiv Bayerna on nije isti ni kao covjek ni kao igrac. Tada je dobio novog agenta, i zabio noz u ledja Fergusonu. Saznalo je se da je varao zenu i onda je odigrao katastrofalno na SP uz katastrofalnu sezonu (za njega) 10/11 gdje smo ipak osvojili ligu.majestic24 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Majestic, jest Fergie njega zrtvovao, pa sta? To je bilo zato sto je Ferguson vidio da je Ronaldo za klasu bolji igrac. To je njegov problem, ne nas. Ja gledam sta je najbolje za ekipu, a ne za Waynea Rooneya. On je odlican kao drugi ili treci igrac, ali za glavnog napadaca jednog Uniteda jednostavno nema kvalitet i kontinuitet. To cu tvrdit do groba. Ako on zeli da bude Bog, car i sta vec ne, to me stvarno ne zanima. Kada je god on bio glavni igrac, nayebali smo.
Ja vam kazem, neki od vas gledaju na ime Rooney, a ne na to kako on ustvari igra na terenu. Nije ni blizu igraca prije 2010. Mislim da dovoljno govori cinjenica da je Fergie uopste doveo Robina. Jer je vidio da Rooney nije dovoljan. Imao je vec Kagawu, mogao je da gurne Rooneya naprijed i hajde. Ali mu nije vjerovao. I stari majstor je naravno bio u pravu.
Zeljeznicar! 1921 !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zato će sad sa kapitenskom trakom i pod palicom Giggsa da odigra bolje nego ikad i naredne sezone biće jedan od tri najbolja igrača na svijetu.
Po kojoj logici?DukeOfWellington je napisao/la:Zato će sad sa kapitenskom trakom i pod palicom Giggsa da odigra bolje nego ikad i naredne sezone biće jedan od tri najbolja igrača na svijetu.
I evo ti mi reci iskreno, je li Rooney oslabio kao igrac? Budi realan.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Giggsova filozofija je kompatibilna sa Wayneovom igrom, nema nikakve sumnje da će pružati najbolje partije pod palicom Giggsa.Cartman je napisao/la:Po kojoj logici?DukeOfWellington je napisao/la:Zato će sad sa kapitenskom trakom i pod palicom Giggsa da odigra bolje nego ikad i naredne sezone biće jedan od tri najbolja igrača na svijetu.
I evo ti mi reci iskreno, je li Rooney oslabio kao igrac? Budi realan.
Cijeli tim je u slobodnom padu.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 30 apr 2014, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Pa davao je Mou 30miliona ,Real nije ni bio zaintersovan kao ni Barca,pametnom dosta !Valencia je napisao/la:Rio
Format
Sto se tice Gala,on je otjeran iz Bayerna a uzeo je prvenstvo,kup cini mi se u Barci je bio dobar ali oni su takva sredina,on ima bubica ali ima fudbal u malom prstu i recimo sigurnije ga je dovest nego li Simeonea ,koji ima 2sezone iza sebe,ovu uspijesnu,stvarno skidam kapu ali recimo njegova filozofija meni se ne svidja .
Zeljeznicar! 1921 !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Od 8 sezona, odigrao kad se sabere 1 ili 2 kompletne, nikad se on neće riješiti tih problema sa povredama, očito je igrač sklon njima. A kod nas je odigrao tu sa Fergiem, a ove opet po starom. Sa tim ne mogu biti zadovoljan, i ne vidim ko može, jer i on ima finu platu, a ne spominješ ga u svojim kritikama.Cartman je napisao/la: Cuj jednom sezonom, jesi li gledao ti tog covjeka u Arsenalu? RvP je najbolji strijelac lige kad je zdrav, tu nema dileme.
19 golova i 22 asistencije ukupno ove sezone, ne samo Prem, nego sva takmičenja, o tome govorim. Dakle Rooney je najmanji problem tu, najveći je smiješna veza i odbrana koju ismijava ko god stigne :oops:ili to što nemamo stalnog menadžera.Cartman je napisao/la:A kakvih 20 golova i 20 asistencija Boga ti dragog? Ima 17 golova (ne znam koliko iz penala) i 10 asistencija u ligi. Sto je ok statistika, ali nista spektakularno za igraca oko kojeg se igra gradi.
Nema nam uspjeha dok se ekipa bude gradila oko ovog Scousera. Nema teorije.
I opet mi ne odgovori, kako to da ga je Jozo toliko želio dovesti, da je čitavo ljeto protratio samo pokušavajući njega dovesti, da je na kraju ostao na Eto'u

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 30 apr 2014, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Koga je drugog mogao dovest? Cavani i Falcao su vec bili propusteni. A da je on bas bio zagrizao za njega, to bi se i rijesilo. Zasto nije ponudio Matu kao zamjenu da mu je toliko stalo? Iako mislim da bi Rooney bio dosta dobar u Chelseau, jer tamo Hazard vodi glavnu rijec, a ne neki Rooney. Kada bi po prvi put zivotu bio u stanju da se ne vraca u vezni red i smeta kreativcima, onda bi zabijao dosta golova za Chelsea.
Eeh @Valencia kad ga spomenu pa jbt Lippi je taj koji bi mogo uskocit ali jbg ja sam opet za opciju da damo Giggsu sansu pa nek zrtvuje jos jednu sezonu. Ali ako vec ganjaju onda opet Klopp,Lippi pa onda VG. I nemojte se dzaba bavit Rooneyem covjek ima ogromnu platu mozda i vise nego sto zasluzuje ali to nije nas problem. On je klasa i potreban je ekipi i tacka
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Možda se ne bi vraćao da ima vezni red koji je sposban iskreirati nešto, ovo što mi imamo se ne smije ni nazvati veznjakom. Rooney mora ići nazad uzimati loptu jer mu nema ko iskreirati šansu, krila koja su katastrofalna kao i veza to opet ne mogu.Cartman je napisao/la:Koga je drugog mogao dovest? Cavani i Falcao su vec bili propusteni. A da je on bas bio zagrizao za njega, to bi se i rijesilo. Zasto nije ponudio Matu kao zamjenu da mu je toliko stalo? Iako mislim da bi Rooney bio dosta dobar u Chelseau, jer tamo Hazard vodi glavnu rijec, a ne neki Rooney. Kada bi po prvi put zivotu bio u stanju da se ne vraca u vezni red i smeta kreativcima, onda bi zabijao dosta golova za Chelsea.
Jozo je očito smatrao Rooneya dovoljno kvalitetnim da protraći čitavo ljeto na njega, iako je mogao dovesti Falcaoa ranije da je mislio da je bolje rješenje za njegovu ekipu, ili Costu, kojega će sada dovesti kada je uvidio da od Rooneya nema ništa. Dakle nije slučajno Jozo njega htio.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Auu u subotu protiv Sunderlanda, pa idemo ih izbaciti maksuz zbog onog u zadnjem kolu kad je City uzeo titulu..
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
- majestic24
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Ako se sjecas sezone 09/10, tada je on igrao napadaca, devetku, cisto kao suza. Dao je dosta golova i bio dobar, ali sta je bilo kada je se zakuhalo pred kraj sezone? Naravno povreda i onda ga nema nigdje do kraja sezone i dozivli smo totalni krah. Od te povrede protiv Bayerna on nije isti ni kao covjek ni kao igrac. Tada je dobio novog agenta, i zabio noz u ledja Fergusonu. Saznalo je se da je varao zenu i onda je odigrao katastrofalno na SP uz katastrofalnu sezonu (za njega) 10/11 gdje smo ipak osvojili ligu.majestic24 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Majestic, jest Fergie njega zrtvovao, pa sta? To je bilo zato sto je Ferguson vidio da je Ronaldo za klasu bolji igrac. To je njegov problem, ne nas. Ja gledam sta je najbolje za ekipu, a ne za Waynea Rooneya. On je odlican kao drugi ili treci igrac, ali za glavnog napadaca jednog Uniteda jednostavno nema kvalitet i kontinuitet. To cu tvrdit do groba. Ako on zeli da bude Bog, car i sta vec ne, to me stvarno ne zanima. Kada je god on bio glavni igrac, nayebali smo.
Ferguson je doveo Kagawu ali mu nikad nije vjerovao. Ako se nevaram,mislim da mu je prva utakmica na pozicije desetke bila ona protiv Bayerna prije 10 ak dana a u klubu je vec 2 sezone.
Sto se tice Van Persija,bez obzira kakav je rooney tad bio,njegovo dovodjenje je bilo odlicna stvar jer je jedan od najboljih svjetskih napdaca,slavu je stekao u Premiershipu a 20 milionceka za njega je tad bila sica . A na to sve,nije se smjelo ostati na Rooneyu i Chicaritu ktoz citavu sezonu kad su napdacai u pitanju.
Te sezone kad smo nesretno ispali od Bayerna zakuhalo se na relaciji rooney i fersugon. Navodno mu je fergsuon rekao teske rijeci i krivio ga zbog poraza od bayerna a i zbog povrede . Nakon toga je dosla prica o odlasku ali je opet ostao. A mozda je i to bila samo patka da se izvuce sto vise novca za novi ugovor.
Cartmane nemoj samo zaboraviti da se rooney nije ozlijedio protiv bayerna nego je igrao povrijedjen u tom mecu i da je tu samo pogorsao ozljedu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- DukeOfWellington
- Kontakt:
QPR je tada igrao protiv Cityja.Skyline je napisao/la:Auu u subotu protiv Sunderlanda, pa idemo ih izbaciti maksuz zbog onog u zadnjem kolu kad je City uzeo titulu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.