FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@baja
falsifikat je krivično djelo i ide se u tvorza...tako da mogu mrziti Nailovu mater...a takvoj i sličnoj bagri je krajnje vrijeme da se diskvalifikuju iz svih takmičenja ..naravno sa jedno 3 god murije
falsifikat je krivično djelo i ide se u tvorza...tako da mogu mrziti Nailovu mater...a takvoj i sličnoj bagri je krajnje vrijeme da se diskvalifikuju iz svih takmičenja ..naravno sa jedno 3 god murije
- zeljo4life
- Kontakt:
Pa bolan vama je Suljic jedan od boljih igraca...fakat vas ne kontam,niko ne govori za Cimirota da je qrac od igraca il za onu truhlovinu osmanagica il kako se vec zove...a da ne govorim o Dzakmicu igracini.A ni slucajno se ne smije reci da je vule bio teska **** protiv sirokog,pritom ne mislim na njegov autogol...jok opalite vi po vasem sejtanu...tello je napisao/la:Samir Radovac je naš najjači igrač trenutno. Imamo prejaku odbranu, sreda nam je dobra, samo Suljića izbacit iz prve, dok god on igra prvu mi imamo igrača manje, Komazec će da bude sjajno pojačanje, vidi se da zna, samo treba sad vremena, da se uigraju dobro, a rezultati će doć
Amare hvala ti...
ti si garant šejtanov rođak
..imaš ti puno više kloceva (npr kerla pa golman itd) o kojim bi ti trebao voditi računa tj brinuti
..imaš ti puno više kloceva (npr kerla pa golman itd) o kojim bi ti trebao voditi računa tj brinuti
- moustapha
- Kontakt:
Osmanagic je krampa, ali Cimirot ne moze u isti kos. Jeste podbacio u Trebinju, ali pruza daleko bolje partije nego ovaj prvi.
#divovi
Osmanagic nije krampa i to ce dokazati, samo da udje u formu ne moze se zaboraviti igrati fudbal. On je za Gojka majstor bio i ostao to ce dokazati sad kad mu je sa ledja pao najveci teret ... Onaj gore navalio na Vuleta jer je ljubomoran zato sto je 1001 puta odbio skrtnicara.moustapha je napisao/la:Osmanagic je krampa, ali Cimirot ne moze u isti kos. Jeste podbacio u Trebinju, ali pruza daleko bolje partije nego ovaj prvi.
- moustapha
- Kontakt:
Ulazi u fomu ko BiH u EU. Mislim da cemo se nacekati da se to desi.1L8F9C2 je napisao/la:Osmanagic nije krampa i to ce dokazati, samo da udje u formu ne moze se zaboraviti igrati fudbal. On je za Gojka majstor bio i ostao to ce dokazati sad kad mu je sa ledja pao najveci teret ... Onaj gore navalio na Vuleta jer je ljubomoran zato sto je 1001 puta odbio skrtnicara.moustapha je napisao/la:Osmanagic je krampa, ali Cimirot ne moze u isti kos. Jeste podbacio u Trebinju, ali pruza daleko bolje partije nego ovaj prvi.
#divovi
Da samo znas kroz kakvu je troturu prosao kod Irfana nebi tako pricao. Ovdje ti prije svega pricam o tome kako on zna igrati lopte i da je u periodu provedenom u Velezu prekucao ligu ... eh sad kazem ti njemu je psiha opala zato sto je ponizavan pola godine od doticnog, ali sad se digao i FKS ce imati koristi od njega. Njegovo fudbalsko znanje je daleko ispred Cimerota koji je ruku na srce dobar igrac, i trenutno je u formi mada moze puno bolje.
Sve u svemu nama je Anid najvece pojacanje zato sto smo sa njim dobili konkrenciju u veznom redu. Jos dok u kombinaciji za tim budu Puzigaca , Kovacevic i Bisanovic mislim da ce to vec liciti na nesto. Mali Radovac me nije iznenadio od prvog kola sam se pitao i ovdje na forumu zasto ga Husref zapostavlja a sad smo vidjeli bez razloga. Valjda ga nece izbaciti kad se Dzakmic vrati.
Sve u svemu nama je Anid najvece pojacanje zato sto smo sa njim dobili konkrenciju u veznom redu. Jos dok u kombinaciji za tim budu Puzigaca , Kovacevic i Bisanovic mislim da ce to vec liciti na nesto. Mali Radovac me nije iznenadio od prvog kola sam se pitao i ovdje na forumu zasto ga Husref zapostavlja a sad smo vidjeli bez razloga. Valjda ga nece izbaciti kad se Dzakmic vrati.
Zadnja izmjena: 1L8F9C2, dana/u 19 avg 2013, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Što če biti opet u subotu psovanja Musemića i igrača !
kovacevic moze igrati na zadnjem veznom i stoperu, al probat ga forsirati na zadnjem veznom
za bisanovica cemo tek vidjeti kakav je
............................kovacevic..........................
.................cimirot...................radovac..............
travancic(osmanagic)......................suljic(todorovic)
......................komazec...................................
za bisanovica cemo tek vidjeti kakav je
............................kovacevic..........................
.................cimirot...................radovac..............
travancic(osmanagic)......................suljic(todorovic)
......................komazec...................................
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
todorovica poslati na benč da se frajer malo dozove 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kandidati za sportskog direktora:
Ibraković
Bajramović
Čorbo
>avazov sport<
O Ibrakoviću sve znamo, dajte kakve sočne detalje o ostalim
Ibraković
Bajramović
Čorbo
>avazov sport<
O Ibrakoviću sve znamo, dajte kakve sočne detalje o ostalim

Brat bratu ovo sto Mujo stavi nije lose,mozda ne odma da se forsira u ovom sastavu mada su manje vise svi starteri .aBd svi hladno pocinjati utakmice i na njima graditi ekipu Kovacevica vratiti pored Dupovca kad se Vule povuce,imas dva stopera 21-22 godine,gore u vezi Cimirot 20,Radovac 17,Suljic 21,Travancic 19 ,nafatas sa strane jos jednog do iz U-21 i rokaj 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bandović (Plakalo)
Tatomirović (Radulovic) Trivunović (Kovacevic) Dupovac (Culov) Tadejević (Puzigaca)
Cimirot (Bisanovic) Džakmić (Osmanagic)
Travančić (Huseinbasic) Todorović (Suljic)
Radovac (Karic)
Komazec (Plakalo)
Tatomirović (Radulovic) Trivunović (Kovacevic) Dupovac (Culov) Tadejević (Puzigaca)
Cimirot (Bisanovic) Džakmić (Osmanagic)
Travančić (Huseinbasic) Todorović (Suljic)
Radovac (Karic)
Komazec (Plakalo)
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
-
- Kontakt:
gdje si ovo ti Radovca stavio ?
Fakat nemamo lošu ekipu, ali fakat.Spoj mladosti i iskustva uz finu klupu.
Jako bitno ce biti kakva atmosfera ce vladati u i oko kluba i u svlacionici (misleci na redovne plate).
Što se same ekipe tiče kljuc je ne prodavati nista i nikog na zimu pa ni na sljedece ljeto.Zadrzat ove mlade sto je duze moguce, eventualno ne bi puno zalio da prodamo Dupovca jer nekako imam osjecaj da mu je vrijeme da ide.Niposto zato sto igra loše vec zato sto mislim da mu je to neki maximum, uz par nijansi gore dole zavisno od trenutne forme.Upravo sad nekad bi mogli izvuci neki maximum za njegov transfer, sto vise vremena bude prolazilo manje i manje, barem moje misljenje.A svakako imamo tu sad i Kovacevica a i oba beka nam nisu losi na stoperu sekunde

Jako bitno ce biti kakva atmosfera ce vladati u i oko kluba i u svlacionici (misleci na redovne plate).
Što se same ekipe tiče kljuc je ne prodavati nista i nikog na zimu pa ni na sljedece ljeto.Zadrzat ove mlade sto je duze moguce, eventualno ne bi puno zalio da prodamo Dupovca jer nekako imam osjecaj da mu je vrijeme da ide.Niposto zato sto igra loše vec zato sto mislim da mu je to neki maximum, uz par nijansi gore dole zavisno od trenutne forme.Upravo sad nekad bi mogli izvuci neki maximum za njegov transfer, sto vise vremena bude prolazilo manje i manje, barem moje misljenje.A svakako imamo tu sad i Kovacevica a i oba beka nam nisu losi na stoperu sekunde

Jel zna neko kad se igra tačno utakmica Sarajevo - Čelik, na programu Arene piše subota u 19 i tako isto piše na fcsarajevo.ba, a na strani NS BiH piše da je utakmica u nedjelju, al nema satnica, piše da je šest utakmica u subotu, a Mladost - Borac i Sarajevo - Čelik u nedjelju, znal neko tačno koji je dan i u koliko sati, kontam vjerovatno je ovo u subotu tačno al me zbuni NS BiH, a zbuni me i što na Željinoj stranici piše da je Željo - Radnik u subotu u 20.30, ne vjerujem da će obje utakmice igrati se isti dan.....ukratko, ništa mi nije jasno 

eh da je uigrati ovu ekipu i zadržati tri sezone i dovesti još pokojeg igrača ako zetreba gdje bi nam kraj bio
Ekipa nam je mlada. Treba se to uigrati. Imamo kvalitetne igrače ali brat bratu Leotar i nije neka ekipa. Ovo može i mora puno bolje.
Allegri je gospodin!
Stavio ga na njegovu inače prirodnu pozicijusamosarajvo je napisao/la:gdje si ovo ti Radovca stavio ?![]()

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
BH Telecom Premijer liga BiH. - 5. kolo, FK SARAJEVO - NK Čelik
Datum: 24.8.2013.
Početak: 19h
Cijene ulaznica:
- Sjever "Vedran Puljić" 5KM,
- Istok 7 KM
- Zapad 8 KM
SVI NA KOŠEVO!
Datum: 24.8.2013.
Početak: 19h
Cijene ulaznica:
- Sjever "Vedran Puljić" 5KM,
- Istok 7 KM
- Zapad 8 KM
SVI NA KOŠEVO!
Malo ljudi zna da je Radovcu mjesto iza napadaca.
Trenutno korisnika/ca: Babuka31, Evander, Google Adsense [Bot], HyperOS, Lecler, ledesma, napoleon72, Samba71, Stanceski, TribuneEst i 69 gostiju.