Ugasili smo vas bili i opet cemoPappy je napisao/la:Vi ste već bili ispali. I to od naše noge.tuzlak1987 je napisao/la:Vi igrali bunker ili ne hvala svetom qrcu ispadate konacno
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Vi nećete. Igramo sa vama u 18. kolu. Poslije toga još 12.tuzlak1987 je napisao/la:Ugasili smo vas bili i opet cemoPappy je napisao/la:Vi ste već bili ispali. I to od naše noge.tuzlak1987 je napisao/la:Vi igrali bunker ili ne hvala svetom qrcu ispadate konacno

- tuzlak1987
- Kontakt:
E Pappy Pappy cetrdeset i pete 

Opet nećete.tuzlak1987 je napisao/la:E Pappy Pappy cetrdeset i pete

- Beduin
- Kontakt:
Jako bistar osvrt, sad hajde u spavacu i zahvali se roditeljima na dobrom vladanju. Ostatak noci provedi u ibadetu, zna pomoci.BMV22 je napisao/la:Pappy idolu ti si Bog srca mog.Pappy je napisao/la:Vi ste već bili ispali. I to od naše noge.tuzlak1987 je napisao/la:Vi igrali bunker ili ne hvala svetom qrcu ispadate konacno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A brate što zasra ovog peksinog Tuzlaka, jadan on posro si ga do vrha glave. A čuj izjave ovog drugog treba golmanu dati žuti što je odugovlačio 10 minuta a čovjek završio u bolnici, koji umobolni kreten trebaš biti da ovakvu glupost napišeš ali Bog njima sve oprašta zna on za veličanstvene izjave istočnobosanaca, koji su diljem svijeta poznati po svojoj pameti i inteligenciji. Hajde smradu operi se, pišat i spavat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ti si korektan Pappy covjek bgm. Zezam se ja, volio bih zbog tebe da ostanete jer si dobar covjek..
Može prevod?Beduin je napisao/la: Jako bistar osvrt, sad hajde u spavacu i zahvali se roditeljima na dobrom vladanju. Ostatak noci provedi u ibadetu, zna pomoci.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
Ma sprdam se i ja. U duhu teme. Volim ja vas bgm, uvijek ste imali dobre igrače, poštene ljude Ilija Prodanović, Igor Radovanović, Miljan.. Sve sama ljudska krema.tuzlak1987 je napisao/la:Ti si korektan Pappy covjek bgm. Zezam se ja, volio bih zbog tebe da ostanete jer si dobar covjek..

- tuzlak1987
- Kontakt:
Prodanovic - Mikelini, sa klupe Kuduzovic. Iz doba kada smo bili najveci mesari uz Travnik 

- Beduin
- Kontakt:
Hoces jos i od Boga pamet da trazim umjesto tebe?BMV22 je napisao/la:Može prevod?Beduin je napisao/la: Jako bistar osvrt, sad hajde u spavacu i zahvali se roditeljima na dobrom vladanju. Ostatak noci provedi u ibadetu, zna pomoci.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakav vikend za Mostarce, pobjeda Zrinjskog, Red bull skokovi.. Jel moze bolje?
Možeš samo jesti **** umjesto mene. Dobar tek ( prijatno), podijeli sa braćom po pameti. Budi pozdravljen sa ovom izjavom:" Vi ste već bili ispali. I to od naše noge".Beduin je napisao/la: Hoces jos i od Boga pamet da trazim umjesto tebe?
Izvini žurim, pun nam je grad turista i svjetski poznatih ljudi. Odoh popit koji pivu sa Gary Huntom, Orlandom Duqeom, Jonathanom Paredesom i ostalim, a ti udri letvom po šljivama kao što si i navikao. Valjda nešto od ovih silnih para od turizma prebacimo i u vaš fukarski kanton. Smarate čitavu BiH više, štrajkovima i ostalim.
Odhebi u skokovima i pozdravio vas je Vlado Jagodić

Zadnja izmjena: BMV22, dana/u 14 avg 2015, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
tuzlak1987 je napisao/la:Prodanovic - Mikelini, sa klupe Kuduzovic. Iz doba kada smo bili najveci mesari uz Travnik

lezVe do bagro
- Beduin
- Kontakt:
Koji bolid.BMV22 je napisao/la:Možeš samo jesti **** umjesto mene. Dobar tek ( prijatno), podijeli sa braćom po pameti. Budi pozdravljen sa ovom izjavom:" Vi ste već bili ispali. I to od naše noge".Beduin je napisao/la: Hoces jos i od Boga pamet da trazim umjesto tebe?
Izvini žurim, pun nam je grad turista i svjetski poznatih ljudi. Odoh popit koji pivu sa Gary Huntom, Orlandom Duqeom, Jonathanom Paredesom i ostalim, a ti udri letvom po šljivama kao što si i navikao. Valjda nešto od ovih silnih para od turizma prebacimo i u vaš fukarski kanton. Smarate čitavu BiH više, štrajkovima i ostalim.
**** u skokovima i pozdravio vas je Vlado Jagodić
Jedini stranac "turist" kojeg tvoje oci mogu vidjeti su cehinje u Cernici. Ono ce slati pare u TK, grob te yebo, a pivo ne bi popio da mater ne zavrne ujutro za kusur od mlijeka i argete. Koja likcina

075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
beduin sta se palis na klosara..gledaju nam u ledja,i seljo,i sarajevo,i velez a mozda i siroki,kazem mozda,vidicemo sutra
neka pripaze cobani da im vitezovi ovce ne prebroje

Sloboda je moja nacija
Hajmo solinas na spavanje, valja sutra opet izribati wcSunderland je napisao/la:beduin sta se palis na klosara..gledaju nam u ledja,i seljo,i sarajevo,i velez a mozda i siroki,kazem mozda,vidicemo sutra![]()
lezVe do bagro
-
- Kontakt:
ja nisam solinas,nego sunderland...hajde sto ste prirodno priglupi,nego imate i problem vidom ocito.dzelllo je napisao/la:Hajmo solinas na spavanje, valja sutra opet izribati wcSunderland je napisao/la:beduin sta se palis na klosara..gledaju nam u ledja,i seljo,i sarajevo,i velez a mozda i siroki,kazem mozda,vidicemo sutra![]()
bog vas mazo koda vas je pastrmka sklepo cuture.
ne izlazite mu iz supcica.
jesam slagao nesto mozda,

Sloboda je moja nacija
Beduin je napisao/la:Koji bolid.
Jedini stranac "turist" kojeg tvoje oci mogu vidjeti su cehinje u Cernici. Ono ce slati pare u TK, grob te yebo, a pivo ne bi popio da mater ne zavrne ujutro za kusur od mlijeka i argete. Koja likcina![]()

Pomiješao si me gluapne sa bratom Pastrmkom, nabio vam je kompleks pa sanjate Pastrmku. Evo ti slike sa treninga gdje se mi lagano zagrijavamo za sutra, ako su u vašem kantonu sa rešoa prešli na televizijkse prijemnike nemoj da ti bude sutra ljeno u 15.30 upaliti pa vidi i nauči gdje je trenutno centar svijeta.
Sarajevo SFF
Mostar Svjetsko prvenstvo u skokovima, a vama preosta ono što ste navikli čitav život

Žao mi vas je, ali bit će nešto i za vas deviza, ako budete bar malo manje glupi. Pozdrav od Pastrmke od kojegg ponoći pišate u krevet od muke, a usput pozdrav i od mene. Ne zaboravi, upali sutra rešo u 15:30, uživaj

-
- Kontakt:
i tvoji su htjeli djevojcicu,a dobili tebe.jbg niko nije savrsen.dzelllo je napisao/la:Otpao solinas, rodio se Sunderland. Ma nisi ti 100%.
Sloboda je moja nacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.