Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Bilo je tu prilika, na kraju prvog pogotovo. Da se ova tekma završila 3-0 a ovakvom igrom, pretpostavljam da nitko riječi ne bi rekao.
Meni se čini da ste vi samo previše očekivali od ove ekipe.
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 29 sep 2016, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Rojo threw his shirt into the Stretford End and it was thrown back at him. Ouch
Pokupih ovo sa neke fejsbuk stranice (ne znam koliko je tačno), najbolji pokazatelj kakav je zapravo igrač.
Pokupih ovo sa neke fejsbuk stranice (ne znam koliko je tačno), najbolji pokazatelj kakav je zapravo igrač.

Najbolja paralela s ovom utakmicom i osjećajem koji imaš nakon nje se može povući kada je usporediš sa pokušajem odlaska u wc nakon trodnevnog zatvora crijeva... srećom nije proletio kakav karambol pa da sada pride plačemo za izgubljenim bodovima, ali brate, bili smo loši. Ukrajinskoj ekipi čestitke od mene za hrabru i pametnu partiju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Generalno loša utakmica za gledati, neugodan protivnik koji je izuzetno motivisan došao u goste najvećem engleskom klubu. Da se utakmica završila bilo kojim rezultatom, gospoda iz Manchestera bi uvijek dala isti komentar nakon tekme.gaston je napisao/la:Bilo je tu prilika, na kraju prvog pogotovo. Da se ova tekma završila 3-0 a ovakvom igrom, pretpostavljam da nitko riječi ne bi rekao.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Tj. nije ni za male stvari. Zorya ...Nitro je napisao/la:Nadam se da je Jose vidio kakav je kancer Fellaini. Blind je falio ko qrac qrvi... Lingard još jednom pokazao da je igrač za male stvari, bezglavo trčanje, bespotrebno gubljenje lopti. Ništa, idemo dalje.

⭐
Da..baš.Nitro je napisao/la:Generalno loša utakmica za gledati, neugodan protivnik koji je izuzetno motivisan došao u goste najvećem engleskom klubu. Da se utakmica završila bilo kojim rezultatom, gospoda iz Manchestera bi uvijek dala isti komentar nakon tekme.gaston je napisao/la:Bilo je tu prilika, na kraju prvog pogotovo. Da se ova tekma završila 3-0 a ovakvom igrom, pretpostavljam da nitko riječi ne bi rekao.

Ponavljaj za mnom:
"Nema više gospode u Mančesteru! "
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Nema sta igra ravna katastrofi,realno treba pricat
Pogbu koliko god cijenim ovo da ne moze da izdominira vezni red neke tamo Zorye je bas sramota
Roney u ovo malo pokazao koliko je propao,ono Roney iz bolji dana zakuca on loptu jedva zakaci,sreca ibrahim to pokupi
Felaini,mene i dalje stid da ovakva klada igra u ovom klubu
Sve u svemu jbt ovo ako im se ne igr pusti mlade nek igraju,samo beze se vuku po terenu
Pogbu koliko god cijenim ovo da ne moze da izdominira vezni red neke tamo Zorye je bas sramota
Roney u ovo malo pokazao koliko je propao,ono Roney iz bolji dana zakuca on loptu jedva zakaci,sreca ibrahim to pokupi
Felaini,mene i dalje stid da ovakva klada igra u ovom klubu
Sve u svemu jbt ovo ako im se ne igr pusti mlade nek igraju,samo beze se vuku po terenu
Rojo pojačaj United svojim odlaskom što prije! Fellaini samo faule pravio, jedan volej i ostalo ne vrijedi ni spomena. Rooney komična "asistencija". Pogba je imao dobrih lopti, kasnije i on nestao. I mene briga za ovim takmičenjem, ali neke stvari baš nerviraju. Na početku se opet desila situacija gdje nam je igrač iz njihove veze mogao dati gol oko 16m, već smo spominjali @Asteriks i ja te situacije.
Da li je evidentno da su neki igrači otpisani koji ni na klupi nisu bili: Memphis i Darmian?
Da li je evidentno da su neki igrači otpisani koji ni na klupi nisu bili: Memphis i Darmian?
- Slatinash_7
- Kontakt:
Opet su se pokazale neke stvari,zadnji pas na 16 metara najveci problem odbrane,Rojo beskoristan,sad se vec vidi i da dvojica tromih nmg igrati,pa tako nema smisla uparivati Ibrahimovica sa bilo kim od dvojca Fella-Rooney..Kapiten totalno van forme,odbijaju se lopte od njega,Mou mora pod hitno rijesiti taj problem,jednostavno nemamo vise sirine kad izbacis i njega i Fellu..Pogba nimalo ne izgleda kao najplaceniji fudbaler svijeta..mislim da i ono malo pozitive nema potrebe spominjati,mrsavih 1-0 protiv Zorye,skoro do 70.minute bez suta u okvir gola...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ponavljaj za mnom:gaston je napisao/la:Da..baš.Nitro je napisao/la:Generalno loša utakmica za gledati, neugodan protivnik koji je izuzetno motivisan došao u goste najvećem engleskom klubu. Da se utakmica završila bilo kojim rezultatom, gospoda iz Manchestera bi uvijek dala isti komentar nakon tekme.gaston je napisao/la:Bilo je tu prilika, na kraju prvog pogotovo. Da se ova tekma završila 3-0 a ovakvom igrom, pretpostavljam da nitko riječi ne bi rekao.
Meni se čini da ste vi samo previše očekivali od ove ekipe.![]()
Ponavljaj za mnom:
"Nema više gospode u Mančesteru! "
"Liverpool je davno ost'o iza Uniteda!"
⭐

Miki, nažalost, nije još spreman. Mislim da sinoć nije ni bio u Manchesteru pa su ovi s MEN-a najavili izostanak za danas.
Čini mi se da je i Stoke u identičnom sastavu kao za prošli vikend. Poznavajući njihove boljke prema nazad, naročito u set-pieces segmentu, mislim da se ne može biti zadovoljan sa manje od 3 boda iz ovog susreta. GGMU!
Preseravanje Ibra...
Going on up to a spirit in the sky...
Aaaj kakva lopta Pogbe i Ibra opet ne daje gol, fakat čudna odluka da šuta u ovaj ugao.
Ne kontam,da je lingard ovo bio ok bi bilo al ibro hm
Zamalo kazna,opet sam igrac na 16 nevjerovatno kako ovo,po 100 put vidi li ovo Mou iz tekme u tekmu
Zamalo kazna,opet sam igrac na 16 nevjerovatno kako ovo,po 100 put vidi li ovo Mou iz tekme u tekmu
Trebalo bi biti 2-0 za Utd do sad ali opet zavrsnica...
Domo23
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Previše promašaja dosada
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Nedostaje tu iskusni rutiner poput kapitena
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Neće na dobro. Nekoliko baš dobrih šansi se nije iskoristilo, a Stoke ima par pojedinaca koji mogu iz ničega napravit problem. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ma daj u pm ovim mrtvaxcima ne moze gol u pol dat,kako se lose krecu i staticni su kad je nas napad to je kriminalno,publika uzas teatar,ne krivim ih kad su ih uspavali,svaku utakmicu patnja kad se gol ne postigne na vrijeme,nema tempa bas uspavanku igraju
- KingJamesMVP
- Kontakt:
3 boda su neophodna, valjda će biti nekako u nastavku pobjeda.
LeBron James
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.