Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

juznjak>
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la juznjak> » 09 maj 2010, 20:12

catalonija @ pa imaju ljudi valjda se pravo nadati :? niko nije kriv barci sto prosipa bodove protiv espaynola a real dere u tim malim tekmama :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 09 maj 2010, 20:15

catalonia je napisao/la:pa da vam je jasno "pametnjakoviću" nebi pisali gluposti
to sto se mi nadamo kiksu Barce nije nikakva glupost to bi bar trebao znati :roll:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 09 maj 2010, 22:25

Prodati Benzemu, dovesti Džeku ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 maj 2010, 23:20

EL PREZIDENTETETETE@ imas najljepsi avatar na forumu ;) :cry:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 09 maj 2010, 23:23

to sto se mi nadamo kiksu Barce nije nikakva glupost to bi bar trebao znati
Da, do zadnje utakmice nastojati osvajati sve bodove i očekivati kiks Barcelone što je i normalno.

Svaki navijač Reala se tome nada ( :

@juznjak> hvala ( 8
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 10 maj 2010, 00:28

Real ponovo potvrdio da ima najbolju omladinsku skolu u Primeri. Svi ovi nadolazeci Realovci su veliki talenti. Prosle godine su cini mi se pobjedili na svjetskom prvenstvu klubova, a ove godine su prvaci spanjolskog kupa prvaka gdje igraju najbolje momcadi iz lige. Rijec je o juniorima.

Sad jesam li ja pogodio za SP Klubova juniore prosle godine, nisam 100% siguran, ali nesto evropsko ili svjetsko jesu :)

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 10 maj 2010, 01:22

Sabane fulio si golemo ! Poslednje 2 godine finale SP u omladinskim konkurencijama igraju Ajax i Barcelona !Oba puta je Ajax tukao :)
Omladinska skola Reala se nemoze poredit sa 2 najvece u svijetu ! Ajax i Barca

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 10 maj 2010, 01:36

ma znao sam ja da je ovaj @Casillas nesto fulio :lol:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 10 maj 2010, 11:36

ti isti juniori o kojim ti pricas da su najbolji su izgubili od Dinama Zagreba 4:1 u Madridu ako se ne varam prije par mjeseci ;)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 maj 2010, 11:43

Romariooo je napisao/la:Uh ako dodje Dzeko u Real, nadavat ce se golova. Mesi nije sebican nikad bio, ako nekad pretjeruje to je skoro uvijek nakon sto imamo prednost od dva-tri gola. Neko ce mozda reci da to nema veze s temom Reala, ali ima itekako. Uostalom u zadnjih mjesec-dva vi Realovci uglavnom i pratite vise Barcine utakmice nego Realove i cekate na kiks jer je to jedina nada, jel tako.

A ovi koji ce reci da je spanska liga slaba zato sto se samo dva tima bore za titulu, bezveze je ta prica, tako je svugdje, u Engleskoj United i Celzi evo godinama, u Njemackoj se sve oko Bayerna vrti, u Italiji oko Intera, tako da nema smisla dalje to pricati. Uostalom, vidjeli smo kako prvak Italije jednostavno ne smije igrati fudbala protiv prvaka Spanije, i kako prosle godine Celzi isto tako nije smio igrati na Kamp Nou, a Barca i Real imaju svoj ponos i nikad necete vidjeti da se boje nekoga i da se brane ko p.... . Sledece sezone, finale lige prvaka lako bi moglo biti Barca - Real, samo da se malo jos Real ustabili i ako opet Perez ne pocne svoje gluposti pa otjera trenera koji je dobar i koji je vec sad prilicno uigrao ekipu.
Ponovo pamecu limitirani Romario lupa gluposti u Engleskoj su 4 kola prije kraja 3 kluba se borila za titulu i tako kroz cijelu sezonu prosle sezone je i Liverpool bio glavni kandidat pretprosle Arsenal, Chelsea i United su se borili tako da nemoj da poredis skotsku pardon spansku ligu sa najjacom ligom svijeta, ne zelim da pricam da je razlika izmedju prvog i sedmog u engleskoj manja nego ona izmedju drugog i treceg u spaniji.

Smijesna je ta prica o juniorima kad se zna da Arsenalovi mladi gaze sve pred sobom i da su dominantni u engleskoj je to rutina zavrsavanje sezone 20-30 bodova ispred drugoplasiranog pratio sam jedan taj turnir u Milanu dominiraju Ajax i Barcelona se ne mogu mjeriti sa mladim nadama najdrazeg vodje!
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 10 maj 2010, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 maj 2010, 11:45

Real i Barca su prejaki tako bi bilo da igraju u EPL pogledaj sastave Atletica,Valencie,Seville, nemoj mi rec da je tottanham bolji po igracima od njih matereti :lol:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 maj 2010, 11:49

juznjak> je napisao/la:Real i Barca su prejaki tako bi bilo da igraju u EPL pogledaj sastave Atletica,Valencie,Seville, nemoj mi rec da je tottanham bolji po igracima od njih matereti :lol:
Real i Barcelona u Premiershipu ne bi izborili ni Ligu Prvaka Atletico je smijsan tim kompleksaki mali uvijek u sjeni rivala znaci Totenhem ti je njihova inacica u engleskoj, Liverpool se izivljavao zadnjih sezona nad spanskim klubovima (Real ponizen) a zavrsili su ove godine sedmi njihova sramota sto su ispali od nekakvog Patetica iako na gol gostima. Bas bi volio da vidim balerine iz Primere kako bi odigrale sezonu bez zimske pauze i sa zimskim ritmom srijeda subota + 2 kupa hahahaha

Premiership dominira!
Dio Arsenala

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 maj 2010, 11:54

4-1 vec si zaboravio :lol: eto kako nebi ni ligu prvaka izborili a 12 na tabli Atletico izbaci taj liverpool koji je 6-7 u toj mocnoj ligi :roll:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 10 maj 2010, 11:56

Ja ne znam kako se neko moze raspravljati sa ovim tupsonom Pajom :lol:

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 10 maj 2010, 11:59

-Paja je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Real i Barca su prejaki tako bi bilo da igraju u EPL pogledaj sastave Atletica,Valencie,Seville, nemoj mi rec da je tottanham bolji po igracima od njih matereti :lol:
Real i Barcelona u Premiershipu ne bi izborili ni Ligu Prvaka Atletico je smijsan tim kompleksaki mali uvijek u sjeni rivala znaci Totenhem ti je njihova inacica u engleskoj, Liverpool se izivljavao zadnjih sezona nad spanskim klubovima (Real ponizen) a zavrsili su ove godine sedmi njihova sramota sto su ispali od nekakvog Patetica iako na gol gostima. Bas bi volio da vidim balerine iz Primere kako bi odigrale sezonu bez zimske pauze i sa zimskim ritmom srijeda subota + 2 kupa hahahaha

Premiership dominira!
Kad ce te nauciti da ignorisete komentare ovog morbida ???? :D :D :D :D za ove "novije" paja samo lupa gluposti :) :) :) on prati fudbal na play-u gdje vjerovatno razvaljuje sve sa Arsenalom :D :D hahahaha
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 maj 2010, 12:11

juznjak> je napisao/la:4-1 vec si zaboravio :lol: eto kako nebi ni ligu prvaka izborili a 12 na tabli Atletico izbaci taj liverpool koji je 6-7 u toj mocnoj ligi :roll:
izbaci na gol u gostima hahaha spanski timovi engleske samo mogu na gol u gostima a i to kad sudije navlace pogotovo za Barcelonu ali eto ni to im vise ne pomaze toliko su losi.

LBJ ako sam ja tupson ti si orangutan.
Dio Arsenala

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 10 maj 2010, 12:54

i na Camp Nou je sudija kriv jer je Barcelona razvalila Arsenal ?

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 10 maj 2010, 12:56

Furymaker je napisao/la:i na Camp Nou je sudija kriv jer je Barcelona razvalila Arsenal ?
to je messi kriv :twisted: :twisted: haahahahahahahah XD
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 maj 2010, 13:53

Barcelona je drugi svijet za svaki engleski i bilo koji drugi klub, zato i se jedino protiv Barce i igraju bunkeri, ko kod je barem malo pokusao igrati fudbal, nastradao je. Uskoro bi se moglo desiti da i Real pocne tako da gazi, prema tome, ova dva giganta ce jod dugo da dominiraju, englezi ce biti dobri dok se pare bjelosvjetske mafije budu prale kroz te velikane sa tradicijom, a mole boga da ih kupi neki seik ili ruski kriminalac. Barca i Real to ne bi dozvolili kad ne bi nikad ni grupu mogli proci u LP. Barca i Real igraju fudbal s ponosom, to su klubovi koji ce uvijek da napadaju, u ovo vrijeme pogotovo Barca, ali i Real ce se vratiti u sami vrh. Kad Barca ode u goste englezima, igra viktorije, kad englezi dodju na kamp nou, tesko da i centar predju. To je mjerilo.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 maj 2010, 13:56

Romariooo je napisao/la:Kad Barca ode u goste englezima, igra viktorije, kad englezi dodju na kamp nou, tesko da i centar predju. To je mjerilo.
Protiv koga su to igrali viktorije ?
Možda protiv Arsenala ove sezone,ali šta je bilo prošle sezone na Stamford Bridgeu predprošle na Old Trafordu ?
FK Pjetlovi

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.