BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 26 maj 2012, 22:00

Bendtner se u zadnje vrijeme povezuje s vama,kolko ima istine u tome :?: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 maj 2012, 22:31

Faraon iz Visokog je napisao/la:Bendtner se u zadnje vrijeme povezuje s vama,kolko ima istine u tome :?: :mrgreen:
Neke špekulacije, ali ništa ozbiljno. Već imamo jednog napadača (Schieber) na udici. ;)
Tako da vjerovatno (99,9 %) Bendtner otpada.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 27 maj 2012, 11:11

Semir bvb je napisao/la:Prvi smo u Evropi ( a i u svijetu) po posjećenosti, po prosjeku gledalaca itd.

Da se mene pita ja bih na cijelom stadionu poskidao stolice. Pa da se moze ugurati 200 000 ljudi :mrgreen:

Cak bih i Klopovo mjesto na klupi prodao kao VIP lozu. Svakako mu je stolica uvijek prazna, jer nikada ne sjedi, vazda skace pored aut linije :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 28 maj 2012, 11:18

Sta je ovo sa Klopom kao mogucim trenerom liverpoola??

Do jucer je Martinez bio izrazit favorit,pricalo se da je to gotova stvar,ali danas se dosta promijenilo. eVO STA su jutros kladionice izbacile

Martinez 4\5
Rodgers 5\4
Klop 2\1
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 28 maj 2012, 11:35

majestic24 je napisao/la:Sta je ovo sa Klopom kao mogucim trenerom liverpoola??

Do jucer je Martinez bio izrazit favorit,pricalo se da je to gotova stvar,ali danas se dosta promijenilo. eVO STA su jutros kladionice izbacile

Martinez 4\5
Rodgers 5\4
Klop 2\1
Ma nema nista od toga,otkako je Dalglish otisao,Klopp se spominje na listi zelja,ali i sam je rekao da NIJE NA TRZISTU,ni za Chelsea,ni Liverpool niti za bilo koji klub!!! ;)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 28 maj 2012, 12:55

slika
majestic24 je napisao/la:Sta je ovo sa Klopom kao mogucim trenerom liverpoola??

Martinez 4\5
Rodgers 5\4
Klop 2\1
slika

Nek' slobodno bacaju drkicu slika, al' to je jedino što oni mogu po ovom pitanju.slika

P.S. Zorc je gledao meč Danska - Brazil u Hamburgu. Danski mediji tvrde da je pratio Bendtnera. :?
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 28 maj 2012, 18:45

Damir_BvB je napisao/la: Low :

sehe Marcel Schmelzer auf der linken Seite in einer guten Verfassung.
Gündogans Traningsleistung: "Er wird morgen die Chance haben zu spielen. Er ist ein guter Fußballer, spielt die Bälle gut nach vorne, ist ein kleiner Schweinsteiger. Er ist kaum vom Ball zu trennen." :D :D

Echte Liebe Nur der BvB !
Buahahahahahahahahahaha
Stern des Südens

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 28 maj 2012, 19:56

proFCB je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la: Low :

sehe Marcel Schmelzer auf der linken Seite in einer guten Verfassung.
Gündogans Traningsleistung: "Er wird morgen die Chance haben zu spielen. Er ist ein guter Fußballer, spielt die Bälle gut nach vorne, ist ein kleiner Schweinsteiger. Er ist kaum vom Ball zu trennen." :D :D

Echte Liebe Nur der BvB !
Buahahahahahahahahahaha
[youtube][/youtube]

;)
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

mats
Kontakt:

Post Postao/la mats » 29 maj 2012, 00:52

Wolski soll 4,5 Mio Euro kosten: Dortmund jagt den Polen-Götze!!!! Kako BILD pise, a menadzer kaze:

BvB bi za rafaela bio izuzetan izazov. Ali pored BvB tu su i drugi evropski klubovi koji su zainteresovani i koji su vec stupili u kontakt. odluka ce pasti krajem juna. mozda i u korist BvB
Zuerst ignorieren sie dich, dann lachen sie über dich, dann bekämpfen sie dich und dann gewinnst du.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 29 maj 2012, 00:53

Potvrđeno je da smo s Wolskim u poodmaklim pregovorima. On želi već sad da promijeni dres. Njegovi menadžeri među kojima je i Kucharski :twisted: (Lewatow menadžer) su rekli da se mnogo velikih klubova interesuje za poljskog Gotzea. :D
http://www.bild.de/sport/fussball/borus ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo još jedne špekulacije:
* Igor Lichnovsky. Nemojte pomislit' da je opet neki Poljak ili da je iz Istočne Evrope. Ne nije. Dečko je rođeni Čileanac. :mrgreen:
Igra štopera. Ima 18 god i igra za Club Universidad de Chile. Uz nas i Inter se raspituje. Po njemačkim forumina se piše da je otkriće godine i da je veliki dragulj koji takođe priča njemački jezik, jer osim što vodi porijeklo iz Poljske takođe ima neke veze i s Austrijom.

P.S. Weidenfeller odmara u Miamiju. Ide da gleda NBA Playoff 1/2 finale (ako se ne varam) Miami - Boston sa šensenom... :mrgreen:
slika

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 29 maj 2012, 12:13

KAGAWA Prelazi u Manchester United za 15.000.000 Eura + X !

Dakle kako Kicker i Engleski mediji prenose BvB i Man Utd su se dogovorili ... Spominje se cifra od 15 mio Eura kao odsteta za Kagawu, uz to ce bit jos i bonusi, u slucaju da Manchester nesto osvoji, da se kvalifikuje ua Champions League , i kad Kagawa upise odredjeni broj nastupa za United onda i u tom slucaju BvB dobija dodatnu naknadu ... Zorc je rekao sledece : Transfer jos nije zavrsen . Ali ugovori su spremni treba ih samo jos potpisati .

Sto se tice Schiebera, Stuttgart zeli mnogo novca za njeg . Cak 8 mio Eura hoce Bobic . Sto je naravno previse , cak se u Stuttgartu sad nadaju da ce Schieber mozda i ostati . Dakle sto se ovog tranfera tice nista se jos konkretno ne zna ...

Santana bi mogao ostati, Zorc kaze u pregovorima smo, i nadam se da ce ostati ...

Shinji Kagawa ide . Ocigledno da je SAF ipak cekao razvoj situacije oko Hazarda, i kad je tu bitku izgubio oko njeg onda se odlucio za Kagawu . Po mom misljenju Kagawa je tu bio druga opcija a Hazard naravno prva .... U svakom slucaju ova cifra mi se svidja koju cemo dobit za njeg i uvjeren sam da cemo barem jos 2 mio naknadno od tih bonusa dobit ... Tako da za 17 mio cemo ga tusnut a ima samo jos 1 god ugovora vala vise i ne vrijedi brat bratu ha ya ...
BvB Echte Liebe !!!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 29 maj 2012, 12:29

Damir_BvB je napisao/la:KAGAWA Prelazi u Manchester United za 15.000.000 Eura + X !

Dakle kako Kicker i Engleski mediji prenose BvB i Man Utd su se dogovorili ... Spominje se cifra od 15 mio Eura kao odsteta za Kagawu, uz to ce bit jos i bonusi, u slucaju da Manchester nesto osvoji, da se kvalifikuje ua Champions League , i kad Kagawa upise odredjeni broj nastupa za United onda i u tom slucaju BvB dobija dodatnu naknadu ... Zorc je rekao sledece : Transfer jos nije zavrsen . Ali ugovori su spremni treba ih samo jos potpisati .

Sto se tice Schiebera, Stuttgart zeli mnogo novca za njeg . Cak 8 mio Eura hoce Bobic . Sto je naravno previse , cak se u Stuttgartu sad nadaju da ce Schieber mozda i ostati . Dakle sto se ovog tranfera tice nista se jos konkretno ne zna ...

Santana bi mogao ostati, Zorc kaze u pregovorima smo, i nadam se da ce ostati ...

Shinji Kagawa ide . Ocigledno da je SAF ipak cekao razvoj situacije oko Hazarda, i kad je tu bitku izgubio oko njeg onda se odlucio za Kagawu . Po mom misljenju Kagawa je tu bio druga opcija a Hazard naravno prva .... U svakom slucaju ova cifra mi se svidja koju cemo dobit za njeg i uvjeren sam da cemo barem jos 2 mio naknadno od tih bonusa dobit ... Tako da za 17 mio cemo ga tusnut a ima samo jos 1 god ugovora vala vise i ne vrijedi brat bratu ha ya ...
Ako je ovo istina dobro ste i prosli sa njim!!!
Stern des Südens

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 29 maj 2012, 17:09

@ Damir_BvB
Kako smo mislili da cemo proci s Kagawom ovo je odlicno!!!Sto kazes ne moze vise da ga ..bes :D
Sto se tice Schiebera to je puno para,da se ja pitam ne bih dao toliko za njega,previse je!Za te pare mislim da se moze naci i bolje rjesenje,iskreno...

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 29 maj 2012, 18:33

Evo ovde piše da se radi o 22 mil eura tj. 17,5 mil funti. Dalje piše da će zarađivat' 100 000 funti sedmično :o .
http://manunitedonly.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.guardian.co.uk/football/2012 ... d-dortmund" onclick="window.open(this.href);return false;

Vidjet' ćemo kad Kagawa stavi potpis na ugovor o kojoj tačno cifri je riječ. :D

Prevelika mi je razlika između 15 i 22 mil. Ako smo pristali na 7 mil u bonusima onda smo tontonje :twisted: :twisted: .

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 29 maj 2012, 23:58

Lasse Sobiech prelazi u Furth, do petka ce se znat da li ga prodajemo Furthu ili ide samo na posudbu . Dakle ako je ovo tacno da Sobiech prelazi, onda to automatski znaci da Santana ostaje . To je mozda i najvece pojacanje za nasu odrbanu njegov ostanak . Santana je momak koji lagano i bez problema moze igrat u prvoj postavi . i po meni Boateng, Badstuber, Subotic nisu bolji stoperi od njeg ... Nadam se da ga je zuzi uspio nagovorit da ostane, a iako ostane novi je ljubimac iako je vec svima ljubimac :) ...

Marco Stipermann nas definitivno napusta prelazi u Cottbus i potpisuje ugovor do 2016 ! Prosle sezone uspio zabit cak 2 gola za Aachen dok je bio na posudbi :D ... Neka ide tele je vala pravo nista od njeg .

Terrence Boyd ( ljubimac mnogih mojih bvb forumasa, ali ne mene moras istac ne gotivim ga previse nije mi dlake jbg oprostite ) takodje treba prec, Eintracht Braunschweig je zainteresovan, Rapid Wien i pojedini drugoligasi iz Njemacke ... Momak ima ugovor do 2013 . Nije iskljucena opcija da Boyd bude samo posudjen ... Dakle nece momak u prvi tim prebacen ... Da li to sad znaci da nas pojacava Duksch kao 3 napadac ne zna se jos nista, mislim da ce Duksch jos jednu sezonu ostat u 2 timu ...

Schieber - Bobic i dalje sere hoce previse para . meni drago i nadam se da nece doc do ovog transfera za mene je to ne ozbiljna zamjena za Lucasa . Uvjeren sam kako Julian nije taj kalibar barem ne jos . Najbolje bih ga bilo potpisat 2013 nakon jos jedne sezone u Stuttgartu, i dosao bi kao slobodan igrac . U toj godini bi se mogao dobro razvit kod Schwaba ... Ja bih prije De Jonga on je po meni odlican i mnogo bolji od Juliana . De Jong je momak koji ce zabit vise golova nego Julian . Ne treba nama neko ko se mora kalit kod nas 2 do 3 god da proradi, veec nam treba kad onaj nesretni Lewankarinas zakuje da udje neko s klupe zabije rjesi utakmicu ... A ne da udje Julian pa da se gura i hrva po sesnestercu kao telka ili da pali ljevicom bombe koje ce ic pored gola il u tribine ....

Po rijecima sefa Watzkea tvorca naseg uspjeha BvB ce ove sezone ulozit 30 mio Eura ! 20 je vec ulozeno u transfere, ostatak ide za novog napadaca i za infrastrukturu !

Dakle da se samo jos rjesi situacija oko Santane i da dovedemo novog napadaca i to je to i mozda al samo mozda Wolski bi jos mogao doc i to je to ...

Nur der BvB Echte Liebe .
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 30 maj 2012, 00:15

slikaKagawica Shinji dakle ide u ManUtd. Neka mu je sa srećom. Dobit' ćemo veliku odštetu.
Po BILD-ovim saznanjima to će uz razne bonuse bit' oko 20 mil eura.

Ej čoveče utopili smo igrača kojem ističe ugovor za 1 godinu za 20 milki.slika Ekstrica. slika
Sad bih samo volio da dobijemo u LP iz prve jakosne skupine ManUtd pa da im pokažemo neke stvari. slika

@Damire
I ja sam protiv toga da dajemo tolike milione za igrača koji nije bio ni prvi izbor u VFB-u. Daleko od toga da on nije dobar, nego Bobić kaki. Uredu da je Schieber prvotimac i da je dao 10+ golova, neg' čiko je započeo samo tri utakmice u Ruckrundeu i dao samo 3 gola u sezoni, pa ti vidi jel realna cijena koju traže za njega... plus što ulazi u zadnju godinu ugovora.
On jest veliki potencijal što je dokaz'o i u Nurnbergu, ali jaro što je previše previše je... :roll:

Može De Jong ili Bendtner pa čak i Helenius, pa tek sljedeće sezone Schieber nek' dođe džabe. :mrgreen:

A ovih 30 milki što je planirano da se uloži u tim, pa to je samo zamjena igrača za igrače. Kagawa i Barrios OUT (cca 30 mil), a Reus, Bittencourt te X napadač IN (cca 30 mil). Dakle ništa od profita iz LP i neće bit' uloženo u pojačanja neg' će dio tih para vjerovatno ići na poboljšanje postojećih ugovora ostalih važnih igrača.

Odličan posao radimo. Prezadovoljan sam. :D

Deri, kolji, žanji.... :twisted:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 30 maj 2012, 00:56

Sema +1 za post samo moram rec je.bo te Bentdner :D, cime te je kupio onaj totmak da mi je znat ? Da li golom, ili lijepim kopackama sto nosi, il je rodjen kad ti ili te stvarno odusevio igrom, il je slican tvom stilu fudbala kakav si nekad igrao ... Cime dragi Sema prosvjetli me da te shvatim hehe.... Jer ja ga bgm ocima ne mogu i gotovo . Kad bi nabrajao najgluplju ekipu tu bi on mozda i kapiten bio :) . Stvarno mi je on bezze napadac ...

Breaking News : DOVELI SMO ANDREAS BECKA

E jeste se ponadali :D ... nista to qurko :lol: .... Evo doveli smo novog Fittnes trenera Andreas Becka ! Dolazi iz Nurnberga i igrao je Americki Fudbal ... Kad samo skontam kako su Nurnebrgovci orali teren ekipa koja mozda i najvise trci uz BvB onda zamislite sta ce napravit ovaj covjek od KG :D ... Sad imamo pravu frezu :lol: ... Moj boze na sto li ce licit tereni na kojim budemo mi igrali, bit ce mjenjanja trave ... U svakom slucaju dobar vazan transfer po meni ...
BvB Echte Liebe !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 maj 2012, 01:29

Ja da sam na mjestu Dortmunda fino bi sa Schieberom napravio dogovor i potpisao ugovor koji ce poceti vaziti od ljeta 2013.godine. Zatim bi sacekao polovinu Avgusta i ponudi VfB 4 miliona € na koje ce sigurno pristati.
Vidim vecina Vas zaboravlja da je Schieber ima tesku poverdu u prvom dijelu prosle sezone i mozda u tom treba traziti razlog sto na svom kontu nema vise postignutih golova.

@ damir

vidim da nisam jedini koji tvrdi da Bentdner nije kvalitetan napadac. Ukoliko se BVB odluci na taj tranfer to bi za mene bilo bacanje para. Zamisli napad predvodjen Gomezom i Bentdnerom. :lol: :lol: :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 30 maj 2012, 13:26

Ma zaganjati DE JONGA,mislim da je najbolje rjesenje,jbg pitanje je da li je i on previse para!?
Ovaj transfer BECK (trener),sto Damir spominje je odlican potez!!!Svakako ubijamo trkom,zamislite jos kad on uzme posao u svoje ruke :lol: ODLICNO!!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 30 maj 2012, 13:32

Damir_BvB je napisao/la:Sema +1 za post samo moram rec je.bo te Bentdner :D, cime te je kupio onaj totmak da mi je znat ? Da li golom, ili lijepim kopackama sto nosi, il je rodjen kad ti ili te stvarno odusevio igrom, il je slican tvom stilu fudbala kakav si nekad igrao ... Cime dragi Sema prosvjetli me da te shvatim hehe.... Jer ja ga bgm ocima ne mogu i gotovo . Kad bi nabrajao najgluplju ekipu tu bi on mozda i kapiten bio :) . Stvarno mi je on bezze napadac ...
Bendtner je beton igrač. Vjeruj mi. Jednostavno ga svi podcjenjuju, a mene je nekoliko puta ubijedio da umije da igra lopte. On ti je napredna verzija Lewata. :mrgreen:

Jednostavno imam osjećaj da bi se predobro uklopio u ekipu. :D

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.