NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 04 sep 2015, 19:23

Daj boze da ispadnemo jer ovo je katartofa velikih razmjera, 5 kola 5 poraza ce biti a onda jos tezi raspored dolazi
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

arabijskisupi
Kontakt:

Post Postao/la arabijskisupi » 05 sep 2015, 18:09

najgora stvar kad se ispadne u niži rang (od danas pa i zvanično) je ta što će ovi koji su to i uradili, mislim na upravu dići ruke od svega i reći da to nije njihovo maslo :D

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 05 sep 2015, 18:55

Pozdrav za Silu nebesku, nadam se da će vam se klub se izvući iz problema. :salut:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 05 sep 2015, 18:57

arabijskisupi je napisao/la:najgora stvar kad se ispadne u niži rang (od danas pa i zvanično) je ta što će ovi koji su to i uradili, mislim na upravu dići ruke od svega i reći da to nije njihovo maslo :D

Nek idu iz kluba odmah, sad kad vide da ne ide vidjećeš kako polako ode jedno po jedno ****.. A mi smo već ispali jer mi ćemo ovu polusezonu imati "mozda" 2 pobjede ukupno i sve poraze, uspjeh nam je kod kuce uzeti bod. Tako da neka poraza sve do kraja, fino ispadamo i pocinjemo ispocetka, ali gamad otjerati sto dalje jer ovo je velika sramota.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 sep 2015, 18:24

Sta je to sa vas krv ti yebem. Zalosno. Ako je ista uprava kao ona kada ste se sa nama borili za ulazak u PL onda mi je sve jasno.
Tjerajte ****.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 06 sep 2015, 23:28

Ovo je tuga, ja mislim da nema ekipe u Evropi sa ovakvim ucinkom kao sto mi imamo

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 sep 2015, 00:22

Probisvjet je napisao/la:Sta je to sa vas krv ti yebem. Zalosno. Ako je ista uprava kao ona kada ste se sa nama borili za ulazak u PL onda mi je sve jasno.
Tjerajte ****.

Kad smo se sa vama borili imali smo jedinog ispravnog covjeka Emira Mujadžića, predsjednika kluba, naravno on je otjeran, jer je jedini pokušao nešto dobro, ostali su svi isti, samo pojačani sa još par gorih ljudi. I eto vidiš i sam gdje smo

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 sep 2015, 06:01

neka vam je sretno drugovi ..ebiga jest da smo se prepucavali dok smo se borili za ulazak u PL, ali sve je to zbog prtiska kojeg ste vi , a i mi imali ebiga, ali fakat Jedinstvo mi je prije toga bilo draga ekipa i njihovi navijaci ..zaista vam zelim od srca da istrajete i da vam klub stane na noge ...zao mi je sto se ovo desava kod vas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 sep 2015, 17:26

SaltCityAttack je napisao/la:neka vam je sretno drugovi ..ebiga jest da smo se prepucavali dok smo se borili za ulazak u PL, ali sve je to zbog prtiska kojeg ste vi , a i mi imali ebiga, ali fakat Jedinstvo mi je prije toga bilo draga ekipa i njihovi navijaci ..zaista vam zelim od srca da istrajete i da vam klub stane na noge ...zao mi je sto se ovo desava kod vas

Hvala brate, ma to je bilo jer smo tu sezonu bili veliki protivnici, naravno da i nama svima ovdje ostaje Tuzla draga i kao grad, a i sloboda kao klub..
A neka, ovo je rezultat dugogodišnjeg rada uprava tako da mislim da ovo u bihacu nikog ne cudi

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 08 sep 2015, 19:49

SaltCityAttack je napisao/la:neka vam je sretno drugovi ..ebiga jest da smo se prepucavali dok smo se borili za ulazak u PL, ali sve je to zbog prtiska kojeg ste vi , a i mi imali ebiga, ali fakat Jedinstvo mi je prije toga bilo draga ekipa i njihovi navijaci ..zaista vam zelim od srca da istrajete i da vam klub stane na noge ...zao mi je sto se ovo desava kod vas
:bow:

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 11 sep 2015, 13:28

slika
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

arabijskisupi
Kontakt:

Post Postao/la arabijskisupi » 11 sep 2015, 16:57

Od stare slave se ne živi, šta vrijedi Parmi koja je 90-ih godina harala Evropom kad sad igra D ligu, tako isto i Jedinstvo, jednostavno stanje je takvo kakvo jeste, blago rečeno katastrofalno, treba se okrenuti budućnosti, a ne prošlosti, jer od prošlosti nema napretka, da Jedinstvo opet bude igralo Premijer ligu proći će godina i godina, ili kako se kod nas kaže nekad u "dugu viku", a možda više i nikad, vrijeme i (ne)pravilni potezi će pokazati

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 sep 2015, 18:08

Napokon pobjeda :D

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 sep 2015, 18:18

LloriS je napisao/la:Napokon pobjeda :D
U najmanju ruku dva sumnjiva gola :hmmmmm:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 sep 2015, 18:55

Nisam gledao pa ne znam

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 12 sep 2015, 18:56

harden je napisao/la:
Hahah cuj sumljiva misli sumljiva po regularnosti ili po 2 greske golmana Travnika ? :urnebes: :urnebes:

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 13 sep 2015, 00:27

I naravno, prva pobjeda se mora proslaviti, pa nam kapiten, golman i još dva igrača, pun sto alkohola... Sve čestitke dečki :)
Ni sekunde me ne čudi zbog čega smo zadnji :)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 13 sep 2015, 01:07

Oni kad budu izgarali na terenu, ne moraju pobjedjivati, ali kad se budu borili za klub kako treba ja cu ih castiti svaku noc. A ne onako da bjeze od lopte, stoje, bacaju se, kao nisu stigli... Sramota je da Markovic j*e*b*e svima mater danas, vodi igrace a oni stoje ko mulci. Sramota neke treba biti. I to jos "nasa djeca".

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 sep 2015, 02:21

Iceplayer je napisao/la:
harden je napisao/la:
Hahah cuj sumljiva misli sumljiva po regularnosti ili po 2 greske golmana Travnika ? :urnebes: :urnebes:
Drukčije mi dva gola ne bi dali nego da nam oni nisu poklonili pa ti pričaj šta hoćeš. Njihov štoper se 2 puta sagne da ga lopta preskoči da Halid može proći :lol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

arabijskisupi
Kontakt:

Post Postao/la arabijskisupi » 18 sep 2015, 14:16

Na city tv snimak protiv Novog Travnika

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.