Colo colo vec 3:0pintol_TM87 je napisao/la:colo colo nek pobjedi 3:0 ili 2:1 i onda river i slavimo tugederSheyi je napisao/la:Hajmo jos Colo Colo i River Plate za 38. KM... Gonii

Hajdee Riveer

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Colo colo vec 3:0pintol_TM87 je napisao/la:colo colo nek pobjedi 3:0 ili 2:1 i onda river i slavimo tugederSheyi je napisao/la:Hajmo jos Colo Colo i River Plate za 38. KM... Gonii
eto ga..valjda river dobije...Sheyi je napisao/la:Colo colo vec 3:0pintol_TM87 je napisao/la:colo colo nek pobjedi 3:0 ili 2:1 i onda river i slavimo tugederSheyi je napisao/la:Hajmo jos Colo Colo i River Plate za 38. KM... Gonii
Hajdee Riveer
Pa meni je danas umjesto Schalkea 3+ nicim izazvan se pojavio Bayern,jaran isao da uplacuje te sam morao trčati da ispravljam.Lisac je napisao/la:Eh ovako,
vec duze vrijeme pratim ovaj forum i pratim ko sta pise al mi je jedna stvar zapala za oko a to je da se vecina ljudi koji se klade u premier kladionici zale kako im je jedan ili vise parova pogresno otkucano.I sam sam svjedok tome da mi na tiketu pogresno otkuca 2 para i to cak sta vise odigra mi sasvim drugu ligu ne samo tip,jbt nisam toliki levat da ne znam upisat 3-4 broja na papir i da toliko pogrijesim.Ovde se svaki vikend neko zali da mu je nesto pogresno odigrano.Meni tu nesto pravo smrdi,sta mislite vi?
Cijelu moju mahalu je povaljao Arsenal,mene je doduse odma Dodig izvrnuo,a na drugom tiketu Cagliari daje gol majke im ga lopovske i klosarske!!!Devil je napisao/la:**** Arsenal 230 ojra.Haj' da levati nisu imali penal u poslednjim sekundama,ali ovako.![]()
Sto je najgore ispratih do kraja tiket i sad mi krivo jer sam video da je samo na njima pad.
vise sam svjedok "pozitivnih" prekucavanja u kladi nego negativnih - vidis ba da je to sudbina da ti otkuca 1/1 ("totalno nemoguce") - i sad taj jaro moze sebi glabat kitu.... ja da mi se to desilo - konto bi mozda je to sretna ruka a eto izgleda da jest bila.....Warrick je napisao/la:Pa meni je danas umjesto Schalkea 3+ nicim izazvan se pojavio Bayern,jaran isao da uplacuje te sam morao trčati da ispravljam.Lisac je napisao/la:Eh ovako,
vec duze vrijeme pratim ovaj forum i pratim ko sta pise al mi je jedna stvar zapala za oko a to je da se vecina ljudi koji se klade u premier kladionici zale kako im je jedan ili vise parova pogresno otkucano.I sam sam svjedok tome da mi na tiketu pogresno otkuca 2 para i to cak sta vise odigra mi sasvim drugu ligu ne samo tip,jbt nisam toliki levat da ne znam upisat 3-4 broja na papir i da toliko pogrijesim.Ovde se svaki vikend neko zali da mu je nesto pogresno odigrano.Meni tu nesto pravo smrdi,sta mislite vi?
A neku noc kad je liga prvaka bila jedan je odigrao Celtic-Barca 2/2,a ona mu otkucala greskom 1/1 i ispravi a da je ostavio uzeo bi 3500 milje,krelac zao mu bilo jos jednu markicu uplatiti.
Ista situacija , debiliDevil je napisao/la:**** Arsenal 230 ojra.Haj' da levati nisu imali penal u poslednjim sekundama,ali ovako.![]()
Sto je najgore ispratih do kraja tiket i sad mi krivo jer sam video da je samo na njima pad.
da.dijalog je napisao/la:da li mogu u drugom gradu podignuti dobitak iz premier kladionice???
u gradu gdje je uplaćen su oni novi tiketi ko za bingo, a ovde su oni klasični tiketi????
Također, fuj. Da sam odigro 3+ bilo bi 1:1.R.J.W.G. je napisao/la:Pad na prvom paru![]()
Odense - Sonderjyske, oba daju!
![]()
5-0 uz dva crvena za goste!
Vidoviti BelminBelminM23 je napisao/la:Ajde Cavani
Protiv dnipra imo na dnipro x 2 a sad imam cistu 2 i oni gube ccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.