Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 13 apr 2010, 22:14

Kakav stroj Berbatov ni od Vede nije bolji.Vedo bi duplo vise ubacio da ima one igrace oko sebe.
Berbatov kako rekose 43 milona a daje i 34 ne da je puno vec preseravanje.
Ronaldo je makar bio najbolji igrac svjeta i M.U bez ikakvih sumnji on je u vecini donio titule.
Na stranu jel ga raja voli ili ne.
Cak i Benzema makar je mlad i ima slifa.ali Berbatov je klocina da ga nema,samo ga je sticaj okolnosti digao mnogo vise nego tamo gdje bi trebao da kotira.
Dzeki ne sto je ''moj'' ali stvarno ni do koljena.
Na mjestu Vukova bi se napravio budala i ispod 40 miliona ne bih ni razgovarao.
Kad se drugi klocevi mogu tako skupo utopiti Dzeko je bukvalno djabe.Kompletan igrac.
Barcelona samo moze Messiju zahvaliti sto se nisu opekli,ali onakvu trampu radi ibrahimsona niko pametan nebi napravio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 apr 2010, 22:24

nije valjda Dzeko bolji od Ibrahimovica??? :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 apr 2010, 22:27

JuveSissoko je napisao/la:nije valjda Dzeko bolji od Ibrahimovica??? :lol:
A zasto to ne bi mogao biti bolji.Sto igra za BIH,ili sto je100% tni bosnjo a ovaj se umorio i za Svedsku da igra. :roll:A vala i u Barceloni kontaju da su se zestoko zaebali.
Da je kojim slucajem obrnuto,dali bi isto pitanje postavio.Bas me nesto zanima.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 apr 2010, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 apr 2010, 22:30

dobro,moze biti bolji u npr.broju golova tokom karijere,al kompletniji igrac od Ibrahimovica nikad nece biti,barem meni,jer sta Zlatan radi sa loptom i sta je radio u Italiji a o holandskoj ligi da ne pricam,Dzeko je od toga jos daleko,golove Dzeko moze dati i davace al neke poteze Zlatanove,Edin bi se hladno polomio preko lopte i zapitao se da li ce opet to pokusat ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 apr 2010, 22:33

JuveSissoko je napisao/la:nije valjda Dzeko bolji od Ibrahimovica??? :lol:

a sto ne bi bio :? ne kazem da jest ali dzeko ima tek 24 godine a ibra 29 godina
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 apr 2010, 22:34

JuveSissoko je napisao/la:dobro,moze biti bolji u npr.broju golova tokom karijere,al kompletniji igrac od Ibrahimovica nikad nece biti,barem meni,jer sta Zlatan radi sa loptom i sta je radio u Italiji a o holandskoj ligi da ne pricam,Dzeko je od toga jos daleko,golove Dzeko moze dati i davace al neke poteze Zlatanove,Edin bi se hladno polomio preko lopte i zapitao se da li ce opet to pokusat ;)
Dzeko je mladji hejbet godina od ibrahimsona.A izgleda nisi pratio kad se zaebavao sa Milanom ili drugim.
sto se poteza tice.Uostalom oni iz Nunberga jos se nisu vratili sa cevapa na koje ih je Dzeko poslao. 8-)
Sto se poteza tice i Dzeko ih tone ima za svojih 24 godine.Tako da i ta prica pada u vodu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 apr 2010, 22:37

ako je broj golova mjerilo kvaliteta,moze biti bolji,ali fudbalera cine i ostale stvari,moramo biti precizni kad kazemo "bolji",da tacno znam na sta se odnosi,ako je br.golova ,naravno da moze biti bolji ;)

@harishp, pogledaj malo jogabonito video,pogledaj malo golove koje je davao za Juve,Inter,a da ne pominjem kako je cijelu ekipu holandskog mislim De grashaffa presao ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 apr 2010, 22:40

JuveSissoko je napisao/la:ako je broj golova mjerilo kvaliteta,moze biti bolji,ali fudbalera cine i ostale stvari,moramo biti precizni kad kazemo "bolji",da tacno znam na sta se odnosi,ako je br.golova ,naravno da moze biti bolji ;)

@harishp, pogledaj malo jogabonito video,pogledaj malo golove koje je davao za Juve,Inter,a da ne pominjem kako je cijelu ekipu holandskog mislim De grashaffa presao ;)
WTF Holandija pa Dzeko je isto bio izabran za najboljeg igraca Ceske pa niko nije ni spomenuo.
Tamo i Pantelija i Kezman su bili tito iako negdje drugo ih nigdje nema tako da tu nema nikakvog mjerila. :shock:
Ako je i bio bolji,Ibrahimson je svoje otprdio i to je ocigledno,nekad je i Henry bio Tito a sad ga i Krkic sije. :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 apr 2010, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 apr 2010, 22:42

nista,samo govorim ,poredit tehniku i golove koje postize Dzeko i koje postize Ibrahimovic,finte koje Zlatan radi i kako kontrolise loptu,meni je smijesno ,necu dalje

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 13 apr 2010, 22:45

malo si pretjero harishp. dzeko je igracina ali stvarno tuzno ga j eporedit sa ibrahimovicem. na stranu to sto je dzeko nas ali ibrahimovic je najbolji napadac. po mnogima medjui TOP 3 u historiji. dzeko ce mozda bii kao on za jedno 4-5 sezona ali sad nista.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 apr 2010, 22:46

JuveSissoko je napisao/la:nista,samo govorim ,poredit tehniku i golove koje postize Dzeko i koje postize Ibrahimovic,finte koje Zlatan radi i kako kontrolise loptu,meni je smijesno ,necu dalje
Tu bas i upadas,tehnika Dzekina je sve bolja i bolja.Igrac sa dva metra da barata sa loptom onako.
I plus Dzeko je fakticki tek sad startovao a Ibrahimson za godinu dvije pred penzijom.
Svacije bude i prodje,a na mladjim svjet ostaje.

P.S ebo Ibrahimsona i ovako i onako.....firaunska posla 8-)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 apr 2010, 22:50, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 13 apr 2010, 22:47

JuveSissoko je napisao/la:dobro,moze biti bolji u npr.broju golova tokom karijere,al kompletniji igrac od Ibrahimovica nikad nece biti,barem meni,jer sta Zlatan radi sa loptom i sta je radio u Italiji a o holandskoj ligi da ne pricam,Dzeko je od toga jos daleko,golove Dzeko moze dati i davace al neke poteze Zlatanove,Edin bi se hladno polomio preko lopte i zapitao se da li ce opet to pokusat ;)
Dobro je da si stavio akcenat na "barem meni". Imas naravno pravo na subjektivno misljenje bas kao i svako drugi...
No tvoja zaljubljenost u sibicarske finte (koje ima i Medunjanin recimo) i objektivni kvalitet igraca, tj igrac u paketu su ko venera i pluton ako cemo realno... Odmah da spomenem Denilsona, nekadasnjeg najskupljeg igraca svijeta koji je propao kao igrac jer je bio previse zaljubljen u sebe i to o cemu pricas...

Dalje, pordedjenje Messi i Ronaldo. Ne znam kako ti to vidis, no C.Ronaldo je definitivno igrac koji priredjuje show na terenu svojim finticama koje dan i noc vjezba na terenu. No on se sav potrosi postizuci nesto sto jedan Messi radi bez ijednog bicikla, a da ne pricamo o drugim fintama...

Znaci, da rezimiramo, Pele, Messi, Susic su igraci koji nisu pravili cuda u tvom smislu i carolije na terenu, koji igraju poprilicno jednostavno za oko... To se zove "nepodnosljiva lakoca igranja"! Dakle, da bi bio veliki i najbolji ne moras znati 1001 fintu jer za to postoji sasvim drugo takmicenje...
I ja se slazem s tobom da Dzeko ne zna mnogo finti koje zna Ibrahimovic. No Dzeki je sasvim dovoljno ovo sto sada zna, bitno je samo da to dovede do perfekcije. On je jednostavno napadac ubica, a od ibre bolje koristi svoje tijelo, igra bolje glavom i bolji je teamplayer. Ibra ima profinjeniju tehniku a u ostalom su otprilike isti.

Dzeko bi u pravom klubu zabijao bi komotno 30 golova po sezoni, to je sigurno. On ima apsolutno sve sto jedan napadac treba, samo to treba jos da usavrsava.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 apr 2010, 22:49

evo ovako cemo,kad Dzeko predje 9 igraca evo npr.Bochuma,kad postigne gol petom u visini ramena i to dva puta,kad postigne gol lijevom nogom sa 30 m,sto je ucinio Zlatan u prijateljskoj sa Benficom za Juve,a znamo da je desnjak,golove desnom necu ni da spominjem,kad Dzeko postigne gol iz slobodnjaka,kad Dzeko snimi video sa fintama koje radi Ronaldo a isto ponavlja u milimetar Zlatan,eh onda cu da kazem da je bolji od Ibrahimovica

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 apr 2010, 22:53

JuveSissoko je napisao/la:evo ovako cemo,kad Dzeko predje 9 igraca evo npr.Bochuma,kad postigne gol petom u visini ramena i to dva puta,kad postigne gol lijevom nogom sa 30 m,sto je ucinio Zlatan u prijateljskoj sa Benficom za Juve,a znamo da je desnjak,golove desnom necu ni da spominjem,kad Dzeko postigne gol iz slobodnjaka,kad Dzeko snimi video sa fintama koje radi Ronaldo a isto ponavlja u milimetar Zlatan,eh onda cu da kazem da je bolji od Ibrahimovica
Nakon godinu dvije siknuce ga Barcelona i za djabe. :lol:
Pa ljudi bolje igraju kad ovog nema. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 apr 2010, 22:53

_dreamer_ je napisao/la:
Dobro je da si stavio akcenat na "barem meni". Imas naravno pravo na subjektivno misljenje bas kao i svako drugi...
No tvoja zaljubljenost u sibicarske finte (koje ima i Medunjanin recimo) i objektivni kvalitet igraca, tj igrac u paketu su ko venera i pluton ako cemo realno... Odmah da spomenem Denilsona, nekadasnjeg najskupljeg igraca svijeta koji je propao kao igrac jer je bio previse zaljubljen u sebe i to o cemu pricas...

Dalje, pordedjenje Messi i Ronaldo. Ne znam kako ti to vidis, no C.Ronaldo je definitivno igrac koji priredjuje show na terenu svojim finticama koje dan i noc vjezba na terenu. No on se sav potrosi postizuci nesto sto jedan Messi radi bez ijednog bicikla, a da ne pricamo o drugim fintama...

Znaci, da rezimiramo, Pele, Messi, Susic su igraci koji nisu pravili cuda u tvom smislu i carolije na terenu, koji igraju poprilicno jednostavno za oko... To se zove "nepodnosljiva lakoca igranja"! Dakle, da bi bio veliki i najbolji ne moras znati 1001 fintu jer za to postoji sasvim drugo takmicenje...
I ja se slazem s tobom da Dzeko ne zna mnogo finti koje zna Ibrahimovic. No Dzeki je sasvim dovoljno ovo sto sada zna, bitno je samo da to dovede do perfekcije. On je jednostavno napadac ubica, a od ibre bolje koristi svoje tijelo, igra bolje glavom i bolji je teamplayer. Ibra ima profinjeniju tehniku a u ostalom su otprilike isti.

Dzeko bi u pravom klubu zabijao bi komotno 30 golova po sezoni, to je sigurno. On ima apsolutno sve sto jedan napadac treba, samo to treba jos da usavrsava.
nemoj uvalcit poredjenje Messia i Ronalda u poredjenje Dzeko-Ibrahimovic,jer prva dvojica su drugaciji tip napadaca,a kod druge dvojice radi se o tipicnim teskim centarforima,Ibrahimovic je donio 2 titule Juventusu,ne sam al veliki doprinos,a od interovim titulama mozes samo da pridas jedno ime a to je Ibrahimovic,barem ja pratim redovno tu italijansku ligu i znam ko je bi prevaga kad god je inter zakocio,eto ti Zlatana sa bombom,a tehnika kad je u pitanju tu necu da zapocinjem uopste raspravu jer je smijesno to poredit,jer te finte su "sibicarske" :mrgreen:

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 13 apr 2010, 22:55

Da me neko pogresno ne shvati...Dzeko je igracina i zaista mi je drag i izrastao je u kompletnog igraća,ali sto Dzeko uradi sa loptom to ce Zlatan sa narančom.
...nisu mogli da te ugase!!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 13 apr 2010, 22:58

JuveSissoko je napisao/la:evo ovako cemo,kad Dzeko predje 9 igraca evo npr.Bochuma,kad postigne gol petom u visini ramena i to dva puta,kad postigne gol lijevom nogom sa 30 m,sto je ucinio Zlatan u prijateljskoj sa Benficom za Juve,a znamo da je desnjak,golove desnom necu ni da spominjem,kad Dzeko postigne gol iz slobodnjaka,kad Dzeko snimi video sa fintama koje radi Ronaldo a isto ponavlja u milimetar Zlatan,eh onda cu da kazem da je bolji od Ibrahimovica
Sto se tice prvog mogu ti reci "Werder". Sto se tice drugog to ti nemam odg ali je i jedan Grafite dao fenomenalan go sto ga ne cini fenomenalnim igracem. Igrac se ne mjeri samo po povremenim bljeskovima nego sveukupno. sto se tice treceg nemoj biti smijesan, pa dzeko je vec sada postigao vise extra golova lijevom nego Ibra, i igra bolje s obje noge u globalu sto dovoljno govori o njemu. Sto se tice slobodnjaka, ne puca ih ZASAD, sto ne znaci da ih puca lose. Sto se tice tog s fintama, pogrijesio si sport!

niko ovdje ne govori da je dzeko sila za ibru, ali se pored njega nema u cemu postidjeti jer su jednostavno tu negdje po formi u zadnjih god dvije.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 apr 2010, 22:59

Ljudi spustite malo loptu na zemlju. Dzeko jeste dobar i ima jos vremena da se dokaze u jos boljem svijetlu, ali ipak ako cemo realno Zlatan je ispred njega.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 13 apr 2010, 23:00

hanite ljudi nije džeko jos na tom nivou gdje je ibrahimovic pustite to,ali džeko je na odlicnom putu da postane i bolji od ibre,a da bi to mogao postati mora od iduce godine igrati u jacem klubu koji redovno igra ligu prvaka ;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 apr 2010, 23:02

chichak je napisao/la:Da me neko pogresno ne shvati...Dzeko je igracina i zaista mi je drag i izrastao je u kompletnog igraća,ali sto Dzeko uradi sa loptom to ce Zlatan sa narančom.
" To sto John Carew moze s loptom, ja to mogu s naradzom" Z. Ibrahimovic

Tako je nekako glasila izjava, ako se ne varam :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ASD, Austinpowers, bvsic, Hardzavi, Maverick, StevieG8, Sveti i 50 gostiju.