a poražavajuce za nas je cinjenica da je Real uspio iskopirati Barcu i da danas igraju ultramoderno kao mi iz prajma, a mi sa Luchom guramo ono što je Real nekad gurao pod Jozom, dakle onaj ofirni ziheraški fudbal

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
opet da ponovim igra u najboljem Madridu ikad, i opet ima samo jednu LP koju mu je donjeo Ramogeoxx je napisao/la:Ronaldo najbolji strijelac knockout faze ikad, Messi drugi. Ronaldo ima najvise golova u cetvrtfinalima i polufinalima LP ikad. I tu dolaze amateri koje covjek naravno trpa.![]()
I ne govorim o titulama koje su osvojili uz pomoc jakih ekipa nego o njihovim individualnim predstavama.
Fenomeno i Zidane su pretpostavljam igrali sa amaterima.
Oba ce postati najbolji strijelci, ubjedljivo, u reprezentaciji. Za titule je ipak potrebna jaca ekipa.
Zidane je imao super jaku ekipu u Francuskoj kroz citavu karijeru, Fenomeno je imao Rivalda, Ronaldinha, Carlosa, Cafua itd.
I ne cude njihove titule.
I uostalom ne trebas se hvatati za Svjetsko prvenstvo. Nek' ga ovi imaju, zna se ko koga dere kad je u pitanju konstantnost i drugotrajnost jer je to ono najbitnije kad se odredjuje G.O.A.T.
kako vi fanovi Barce ne kontate da Barcini igrači ne mogu više raditi ono što su radili kad su bili na vrhuncu, a to je presing i ogromna trka svih igrača,kojim su lomili protivnike.let3 je napisao/la:http://thefalse9.com/2014/10/barcelona- ... valry.html
a poražavajuce za nas je cinjenica da je Real uspio iskopirati Barcu i da danas igraju ultramoderno kao mi iz prajma, a mi sa Luchom guramo ono što je Real nekad gurao pod Jozom, dakle onaj ofirni ziheraški fudbal...oni naprijed punim gasom, a mi u rikverc vec drugu godinu
![]()
Slažem se u potpunosti sa postom....samo ja se ne cudim igracima koji su u silaznoj putanju (protiv godina i biološkog sata se ne može) - vec se cudim nesposobnoj upravi koja vec trecu godinu ne može naci adekvatne zamjene, vec i dalje rabe dva veteranastokton je napisao/la:kako vi fanovi Barce ne kontate da Barcini igrači ne mogu više raditi ono što su radili kad su bili na vrhuncu, a to je presing i ogromna trka svih igrača,kojim su lomili protivnike.let3 je napisao/la:http://thefalse9.com/2014/10/barcelona- ... valry.html
a poražavajuce za nas je cinjenica da je Real uspio iskopirati Barcu i da danas igraju ultramoderno kao mi iz prajma, a mi sa Luchom guramo ono što je Real nekad gurao pod Jozom, dakle onaj ofirni ziheraški fudbal...oni naprijed punim gasom, a mi u rikverc vec drugu godinu
![]()
To sada radi Madrid.
a sada ma koliko on bio igračina Messi prehoda utakmicu, a ostala dva motora xavi i inesta su takođe u silaznoj putanji i igrački i trkački.
A to su bila 3 ključna igrača za Barcu i onda se čudite što više barca nije ko prije
Ronaldo je klubu dao 5 sezona od kojih su 4 najbolje koje je jedan igrac imao u Real Madridu ikad.stokton je napisao/la:
opet da ponovim igra u najboljem Madridu ikad, i opet ima samo jednu LP koju mu je donjeo Ramo
Ja na to mogu reći njegova prava vrijednost se vidi kad ne može proć grupu s Portugalom,i što tu ne zabija golove ko na traci.
2012 je imao priliku na EP napravit nešto više ali je izbjego odgovornost jedanesteraca i samim tim doprinjeo ispadanju Portugala, a da ih je odveo do titule možda bi ga mogli staviti uz bok sa ovima, al nakon toga i ove blamaže u Brazilu ni prismrdit.
A Zizu 1998 nije uopšte imao neku mega ekipu, a šta reć za penzionere iz 2006 kad ih je maltene sam odveo do finala.
A Messi da nije odigro ko amatrer nokaut fazu i (ponovio Ronaldinha iz 2006) i kojim slučajem osvojio SP s pravom bi se moglo reć da je GOAT, ovako ni prismrdit Maradoni.
Što bi rekli u narodu na muci se poznaju junaci
Ti si jedan od onih koji samo pamte koliko je ko golova dao, pišaj vezne odbrambene i golmane samo su bitni napadači i ko je dao gol, da je tako onda ovo ne bi bio timski nego individualni sport.geoxx je napisao/la:Ronaldo je klubu dao 5 sezona od kojih su 4 najbolje koje je jedan igrac imao u Real Madridu ikad.stokton je napisao/la:
opet da ponovim igra u najboljem Madridu ikad, i opet ima samo jednu LP koju mu je donjeo Ramo
Ja na to mogu reći njegova prava vrijednost se vidi kad ne može proć grupu s Portugalom,i što tu ne zabija golove ko na traci.
2012 je imao priliku na EP napravit nešto više ali je izbjego odgovornost jedanesteraca i samim tim doprinjeo ispadanju Portugala, a da ih je odveo do titule možda bi ga mogli staviti uz bok sa ovima, al nakon toga i ove blamaže u Brazilu ni prismrdit.
A Zizu 1998 nije uopšte imao neku mega ekipu, a šta reć za penzionere iz 2006 kad ih je maltene sam odveo do finala.
A Messi da nije odigro ko amatrer nokaut fazu i (ponovio Ronaldinha iz 2006) i kojim slučajem osvojio SP s pravom bi se moglo reć da je GOAT, ovako ni prismrdit Maradoni.
Što bi rekli u narodu na muci se poznaju junaci
Dakle, tu pricu o samo jednoj LP prosipaj kad se bude pricalo o drugom igracu a ne o legendi kluba i covjeku koji je najmanje kriv za susu trofeja.
2012- je bio najbolji igrac Portugala i odveo ih u polufinale. Nije on kriv sto citavu karijeru igra sa Helder Postigom i Nunom Gomesom.
Zidane je '98 bio kurrcina na SP. Ali naravno svi pamte samo 2 gola u finalu.
Opet si preskocio najvazniji dio kako su ova dvojica daleko, daleko vise konstatnija i dugotrajnija i od Brazilca i od Zidanea. Yebe se meni sto je Zidane dao volej u finalu il' sto je Debeli dao hattrick Unitedu kad su prije toga citavu sezonu bili samo prosjecni i nekonstatni.
I ti to našao objašnjavati ovoj katalonskoj balavurdiji sa foruma..pusti ih, nek' misle da se ugledamo na njih.anonymousHD je napisao/la:Realova sadašnja igra i Barcina iz najboljeg dana ni nalik nisu. Real Madrid igra atomski nogomet s brzom tranzicijom, dok Barca je igrala igru dok nije umrtvila protivnika, ubila ga u pojam dodavanjem.
Prica je o konstatnosti kroz citavu sezonu iz godine u godinu gdje si citavu sezonu na najvisem nivou a ne po principu ' dvije tekme si odlican, iducih 5 te nema nigdje'.stokton je napisao/la:
Čuj konstantnija i dugotrajnija od Zizua a lik s 34 odine najbolji igrač SPa , a Ronaldu tek 29, a Messiju 27 i već ne može da trči. A ZIzu kao najbolji igrač Bordoa odveo klub u finale kupa uefa 96' i bio najboji igrač SP 10 od kasnije, a da ne govorim da je u međuvremenu bio najbolji igrač tada strašnog juvea, a kasnije i Madrida, plus titule sa Francuskom. A pravi ronaldo je bio par puta u karijeri invalid pa je normalno da nije bio konstantan, a kasnije i oni problemi sa težinom.
Je&o krojfa i bekenbauera nisu imali milion golova po utakmici, po tvome je zarra jedan od najboljih u istoriji.
PS. prije je bilo puno više dobrih ekipa koji su odkidale bodove Madridu i Barci i nikad nisi mogao sa siurnošću reći e ovde su sigurni bodovi, a sada je koncentracija kvaliteta svedena na par ekipa a ostali su tu da prime petardu, pa gledaj samo rekorde svake sezone oko 100 bodova i 120 golova ima ovaj dvojac.
Ovdje cemo zavrsitistokton je napisao/la:
Druga je stvar što ti konstatnost podrazumjevaš golove, a dugotrajnost praćenje fudbala od 2008me
stokton je napisao/la: opet da ponovim igra u najboljem Madridu ikad
Čovjek tri puta prolašen za najboljeg igrača svijeta a bio bi i 4 puta da nisu kanavaru dali zato što je italija bila prvak.geoxx je napisao/la:Prica je o konstatnosti kroz citavu sezonu iz godine u godinu gdje si citavu sezonu na najvisem nivou a ne po principu ' dvije tekme si odlican, iducih 5 te nema nigdje'.stokton je napisao/la:
Čuj konstantnija i dugotrajnija od Zizua a lik s 34 odine najbolji igrač SPa , a Ronaldu tek 29, a Messiju 27 i već ne može da trči. A ZIzu kao najbolji igrač Bordoa odveo klub u finale kupa uefa 96' i bio najboji igrač SP 10 od kasnije, a da ne govorim da je u međuvremenu bio najbolji igrač tada strašnog juvea, a kasnije i Madrida, plus titule sa Francuskom. A pravi ronaldo je bio par puta u karijeri invalid pa je normalno da nije bio konstantan, a kasnije i oni problemi sa težinom.
Je&o krojfa i bekenbauera nisu imali milion golova po utakmici, po tvome je zarra jedan od najboljih u istoriji.
PS. prije je bilo puno više dobrih ekipa koji su odkidale bodove Madridu i Barci i nikad nisi mogao sa siurnošću reći e ovde su sigurni bodovi, a sada je koncentracija kvaliteta svedena na par ekipa a ostali su tu da prime petardu, pa gledaj samo rekorde svake sezone oko 100 bodova i 120 golova ima ovaj dvojac.
Naravno da po tome ne moze parirati ovoj dvojici. Primjera radi, Zidane je samo jednom osvojio Zlatnu loptu i samo jednom zavrsio kao drugi. Sto govori da je tijekom svake sezone imao dosta padova i oscilacija u igri.
Ova dvojica su vec sedmu godinu daleko ispred ostalih i ne nazire se kraj.
On je i 2002-e imao samo prosjecnu sezonu ali niko ne pamti nista osim voleja u finalu LP.
On je najveci igrac ikad za najvece utakmice i uvijek ce imati mjesto medju najboljim ikad ali kad ga uporedjujes sa Lionelom i Ronaldom, ta konstatnost je ono sto ce prevagnuti na njihovu stranu.
Ovdje cemo zavrsitistokton je napisao/la:
Druga je stvar što ti konstatnost podrazumjevaš golove, a dugotrajnost praćenje fudbala od 2008me
Mislim po igračima, a ne po trofejima, ne moram ti sve crtatKawhi je napisao/la:stokton je napisao/la: opet da ponovim igra u najboljem Madridu ikad![]()
![]()
![]()
Nismo mi Barcelona da nam jedna LP predstavlja najbolju generacija ikad.Nakon jedno 4 zaredom možeš ovo reći
A koliko je to Zlatnih lopti osvojio?L-Train je napisao/la:@geoxx-kakve ti gluposti pises,cuj Zidane osvojio samo jednu zlatnu loptu i imao padova i oscilacija u svojoj igria satro se sjeca kako je Zidane igrao 98' na svjetskom a osnovne podatke vezane uz njega ne zna,produzi dalje
A i nije bilo tesko upratiti mnoge naslove kako je proslogodisnja Ronaldova nagrada prva Zlatna lopta Real Madrida nakon Di Stefana 1959-e.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.