Hvala na informacijama.
Što se tiče transfermarkta vidim da Alagić je u našem rosteru,ja ne znam šta je sa tim momkom ali pratio sam par treninga ove sezone i njega nikada nije bilo tu,kao ni na pripremama a ni u zapisniku ni na jednoj utakmici.
Hvala na informacijama.
Gledaj ovih tura Split - Imotski i nazad ko da turiste vozaVictoriasFikret je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:14
https://www.transfermarkt.com/tomislav- ... ler/271179
Nevjerovatno stvarno.JimmyPage je napisao/la: ↑13 sep 2023, 20:03Fudbaler Veleža Alen Krajnc zadobioje povredu u duelu protiv Željezničara.
… saznaju kako povreda slovenskog fudbalera nije niti malo bezazlena. Sumnja se da je Krajnc teže povrijeđen te da bi duži vremenski period mogao izbivati sa terena, što će biti potvrđeno nakon dodatnih ljekarskih pregleda.
Jel realno ovo![]()
![]()
Slike sa treninga danas,Krajnc tura1981 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 11:37Nevjerovatno stvarno.JimmyPage je napisao/la: ↑13 sep 2023, 20:03Fudbaler Veleža Alen Krajnc zadobioje povredu u duelu protiv Željezničara.
… saznaju kako povreda slovenskog fudbalera nije niti malo bezazlena. Sumnja se da je Krajnc teže povrijeđen te da bi duži vremenski period mogao izbivati sa terena, što će biti potvrđeno nakon dodatnih ljekarskih pregleda.
Jel realno ovo![]()
![]()
Pored Hrkaca, Mahmica i Brune nema potrebe, tu je jos i Bajric kao korektna opcija s klupe dok se oporavi kako treba. Za sljedecu sezonu ostaviti njih 4, otpisati Zvonica i Domica i prebaciti malog Jogunovica da radi s njima.
26.06.2023Direktorcic je napisao/la: ↑26 jun 2023, 11:49U tom slucaju smo prema naprijed beton stvarno, gulas je vrhunski igrac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.