FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gavran
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gavran » 06 jul 2011, 12:56

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 06 jul 2011, 13:00

šta ovo smajić već u želji po transfermarktu ?
G R B A V I C A 2

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 06 jul 2011, 13:02

Edin TM87 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ne mislis valjda da smo mi prosle sezone bili uigrani, odnosno dobri ?
Pa vidi, ekipa koja je trenirala skupa cijelu godinu, osvojila kup i zavrsila kao treca u prvenstvu je uigranija (odnosno bolja) od ove nastale, trgovali smo previse, to hocu da kazem, dobro, Seha je mor'o otic', al' mogli smo zadrzat neke igrace, a nismo ni trebali kupovat ovoliko, samo nuzno, uglavnom, Amar ce morati to poslozit' do Serifa, bojim se kikseva u odbrani i uigravanja odbrane...
pa mi smo upravo do ovoga trenutka doveli ono sto nam je nuzno trebalo, znaci lijevi bek, da zamjeni mirka, koji nas je zayebao, smajic da zamjeni besliju koji vise nema snage da igra svih 90 minuta, i adilovica da zamjeni lazara, ostali igraci, selimovic drakul i ova 2 vracena sa posudbe su tu da uskoce u prvi tim, u slucaju povreda, kartona itd
nijedan igrac nije napustio zelju, a da nije pronadjena odgovarajuca zamjena za njega, čak sta vise ovi igraci koji su dosli su bolji od onih koji su osvojili ligu i kup u 2 godine(lazo, culum, mirko), ovde ne racunam sehu, jer je on nezamjenjiv, koga god iz ove lige da dovedemo, opet bi nam falio
a sto se uigranosti tice, samo pogledaj pripremne utakmice, koje doduse nisu neko mjerilo, al se vidi da igramo bolje bez navedenog trojca, nego sa njima, igra nam je brza i tecnija, sad se ravnopravno nosimo sa ekipama iz slovenije, austrije, češke, dok smo prosle sezone se mučili po kojekakvim selendrama, gdje nismo bili u mogucnosti da postignemo gol(ove)
Za zivot cijeli!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 jul 2011, 13:06

Polako ljudi, niko još nije potpisao, ni Smajić ni Kvesić, i Ješe je bio u SLO pa šta je bilo ? Samo sabura
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 06 jul 2011, 13:07

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: pa mi smo upravo do ovoga trenutka doveli ono sto nam je nuzno trebalo, znaci lijevi bek, da zamjeni mirka, koji nas je zayebao, smajic da zamjeni besliju koji vise nema snage da igra svih 90 minuta, i adilovica da zamjeni lazara, ostali igraci, selimovic drakul i ova 2 vracena sa posudbe su tu da uskoce u prvi tim, u slucaju povreda, kartona itd
nijedan igrac nije napustio zelju, a da nije pronadjena odgovarajuca zamjena za njega, čak sta vise ovi igraci koji su dosli su bolji od onih koji su osvojili ligu i kup u 2 godine(lazo, culum, mirko), ovde ne racunam sehu, jer je on nezamjenjiv, koga god iz ove lige da dovedemo, opet bi nam falio
a sto se uigranosti tice, samo pogledaj pripremne utakmice, koje doduse nisu neko mjerilo, al se vidi da igramo bolje bez navedenog trojca, nego sa njima, igra nam je brza i tecnija, sad se ravnopravno nosimo sa ekipama iz slovenije, austrije, češke, dok smo prosle sezone se mučili po kojekakvim selendrama, gdje nismo bili u mogucnosti da postignemo gol(ove)
Sve je to tacno sto si rek'o, dobro smo igrali prijateljske, al' vidi, odbrana mora bit maximalno uigrana, jer ako oni naprave gresku, dzaba sve prijateljske, sve pripreme i to, a tamo cemo imat 1 ili 2 nova igraca (Kvesic i mozda neko uleti)! Istina je i to da su u prijateljskim pravili greske, to protiv Serifa ne smije tako + imamo Karica na golu, koji nije toliko pouzdan golman (al' k'o sto kazes, nema tog golmana koji bi zamijenio Sehu)...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 06 jul 2011, 13:13

rexxxoNa_ je napisao/la:
AmanijakzO je napisao/la:slika

Prejako 8-)
Samo Stanceski umjesto Savica, i onda mozemo reci prejako :)
Stacenski i Beslija , odavno nismo imali ovako jak tim , stvarno ne znam koga treba izbaciti sa sredine...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 jul 2011, 13:15

gollum je napisao/la:@nidi

Savić je mlađi od Zebe, Smajića i Nyeme. :)
pardon,djeluje kao da ima preko 30

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 06 jul 2011, 13:19

Kakav je onaj Vasilic , igrao je za repku jedno vrijeme
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 jul 2011, 13:21

Bosnier je napisao/la:Kakav je onaj Vasilic , igrao je za repku jedno vrijeme
Ma kakva crna repka :lol: Ma Veca ti je prosječan igrač, opija se ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

daninn
Kontakt:

Post Postao/la daninn » 06 jul 2011, 13:28

vozdra tm-ovci,novi sam ovdje,dugo citam forum,ovi sto govore da smo slabiji neg prosle sezone,nek iznesu cinjenice zbog cega?,slazem se zbog sehe da jesmo na golmanskoj poziciji,medutim za razliku od prosle sezone u najmanju ruku smo jednaki sa igrackim kadrom
drzava zeljo.............the maniacs 1987 ch:willa

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 06 jul 2011, 13:31

daninn je napisao/la:vozdra tm-ovci,novi sam ovdje,dugo citam forum,ovi sto govore da smo slabiji neg prosle sezone,nek iznesu cinjenice zbog cega?,slazem se zbog sehe da jesmo na golmanskoj poziciji,medutim za razliku od prosle sezone u najmanju ruku smo jednaki sa igrackim kadrom
Ja mislim da smo bolji nego prosle sezone , kakav je ovaj Adilovic ?

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 06 jul 2011, 13:38

Bosnier je napisao/la:
rexxxoNa_ je napisao/la: Samo Stanceski umjesto Savica, i onda mozemo reci prejako :)
Stacenski i Beslija , odavno nismo imali ovako jak tim , stvarno ne znam koga treba izbaciti sa sredine...
Bešlija je, nažalost, ušao u godine i već odavno on ne može odigrati čitavu tekmu na nivou. U vrh glave od njega možemo očekivati nekih pola sata kvalitetne igre. Vjerovatno je to i razlog što smo na njegovu poziciju doveli čak dvojicu jako kvalitetnih igrača.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 06 jul 2011, 13:43

Ćulum nas je zayeb'o u nekim najvaznijim utakmicama, tako da konstantacija da je bio sjajan igrac ne moze nikako da stoji. Drago mi je sto su ovi otisli, osim Šehe, i odnijeli dosadnu igru i nerviranje. Zna li iko gdje Popović i Ćulum nastavljaju karijeru? Mozda ih u mesnici zaposle.
Ne treba biti euforican zbog svega ovoga, najvaznije sada je strpljenje. Smirenost. Ja sam siguran da smo puno jaci nego prosle godine, ali opet treba biti umjeren. Evo nek nas euforija spuca kad dodjemo do play-off-a EL :-D
P.S.Rekao sam da ce biti remi sa Jablanicom.
Osim - drugo ime za Želju !

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 06 jul 2011, 13:52

Meni je jedino i zao Ćuluma od svih ovih odlazaka,tu ne racunam Šehu...opce poznat stav o njemu.
I ne kontam gdje nas je to zajebao Ćulum u prosloj sezoni?

P.S Lazo :cry:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 06 jul 2011, 13:54

elSaik je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:
rexxxoNa_ je napisao/la: Samo Stanceski umjesto Savica, i onda mozemo reci prejako :)
Bešlija je, nažalost, ušao u godine i već odavno on ne može odigrati čitavu tekmu na nivou. U vrh glave od njega možemo očekivati nekih pola sata kvalitetne igre. Vjerovatno je to i razlog što smo na njegovu poziciju doveli čak dvojicu jako kvalitetnih igrača.
Beslija usao u godine, po cemu to hajde se malo preispitaj s ovim
koliko je covjeku godina pa je usao u godine
fakat pisete gluposti to nije normalno, covjek u najboljim fudbalskim godinama
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 06 jul 2011, 13:56

samim tim što su stančeski , nyema i bogičević zdravi i što su odradili cijele pripreme smo bolji,malo nas je poremetila povreda selimovića i e.čolića ali na sreću nije ništa ozbiljno.Mislim da će zeba i višća uz ove igrače što su došli igrati bolje bar 30%,jedino smo slabiji za golmana ali nemože i jare i pare.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 06 jul 2011, 14:20

propuh je napisao/la: Beslija usao u godine, po cemu to hajde se malo preispitaj s ovim
Mislim da 32 godina i nije mozda najbolja fudbalska godina on je svoje sve odradio ja mislim da mu je ovo oprostajna sezona.
svoj ti pos'o !

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 06 jul 2011, 14:26

Grbavica moj zivot je napisao/la:
propuh je napisao/la: Beslija usao u godine, po cemu to hajde se malo preispitaj s ovim
Mislim da 32 godina i nije mozda najbolja fudbalska godina on je svoje sve odradio ja mislim da mu je ovo oprostajna sezona.
Tacno tako, igrac kojem je brzina najveca prednost ne moze igrati duze od 32-33 godine...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 06 jul 2011, 14:27

Edin TM87 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:
Tacno tako, igrac kojem je brzina najveca prednost ne moze igrati duze od 32-33 godine...
Vala Bucan moze igrati do 40-te godine onakav,a brz ko munja...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 06 jul 2011, 14:46

Necemo sada pljuvati po Lazi i Culumu, hvala im na svemu sto su ucinili. Licno sam mislio da ce Mlian biti super pojacanje kad je tek dosao, gledajuci one njegove klipove, al nije jbg, imao je tu i tamo dobrih partija al se nije Bog zna sta istakao, kao i Lazo, sto se najbolje vidjelo protiv hapoela, raja ih vise gotivila zbog te neke borbenosti. Mirso ne moze odigrati cijelu tekmu to je evidentno, al moze posluziti kao dobar dzoker i neka ga. E jos da je samo jedan napadac "extra klase" koji moze zabiti 15-20 golova i to bi bilo vrh. A ko je zamjena Zebi? Igraca tog profila nemamo sem njega.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.