Kakav je ovo momenat bio samo! NAJVECI!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
ma Keano je igračina, ali je dno dna od čovjeka a ponekad se samo to brojiCartman je napisao/la:Pa Keane radi kao ekspert za ITV, pa je bio odma pored terena. Ronaldo naravno pozdravio svog bivseg kapitena. Lijepa slika, dvije legende Uniteda. Keane je postao pacenik, ali ono sto je uradio za nas kao igrac ne treba zaboravit.Gusar1995 je napisao/la::@Cart šta je ovo, kakva je ovo slika
Nego reci nam jesu li oni navijaci Bayerna imali muda da te sretnu za bitku?Laparanoia je napisao/la:Skyline jbt ja nmg vise iscekat sub i crne macke,jesi vidio uber navijaci me zab,misle ja navijac celzija haahah
Brate moj ne znaju ni oni sta pricaju viseLaparanoia je napisao/la:Skyline jbt ja nmg vise iscekat sub i crne macke,jesi vidio uber navijaci me zab,misle ja navijac celzija haahah
sta plazis jezik za igracem koji nas je napustio, a imas obraza pljuvati Rooneya ja takve navijace nazivamCartman je napisao/la:Kako mi je samo drag Ronaldo, ali isto tako me je ona fantasticna kontra podsjetila na neka bolja vremena za nas. Sjetite se utakmica protiv Arsenala, i kontre Parka, Teveza, Ronalda i Rooneya. Nevjerovatna igra. Rooney je tada bio duplo brzi nego sada. Kad cemo ponovo imat takvu ekipu momciluci dragi?
Mrzio sam Real, ali ove sezone mi ne bi bilo zao da osvoje. Prava ekipa. Kraljevska. Aferim Carlo, mozda nam i dodje.
EEE tako tako,, Runi je sve s*ebo što je htio ić a ovaj što je išo je anđelčić......MrUnited je napisao/la:sta plazis jezik za igracem koji nas je napustio, a imas obraza pljuvati Rooneya ja takve navijace nazivamCartman je napisao/la:Kako mi je samo drag Ronaldo, ali isto tako me je ona fantasticna kontra podsjetila na neka bolja vremena za nas. Sjetite se utakmica protiv Arsenala, i kontre Parka, Teveza, Ronalda i Rooneya. Nevjerovatna igra. Rooney je tada bio duplo brzi nego sada. Kad cemo ponovo imat takvu ekipu momciluci dragi?
Mrzio sam Real, ali ove sezone mi ne bi bilo zao da osvoje. Prava ekipa. Kraljevska. Aferim Carlo, mozda nam i dodje.
PLASTIKA FAN tako da je sada ovo tvoje novo ime
za to je izrod a ne navijac unitedaMrUnited je napisao/la:sta plazis jezik za igracem koji nas je napustio, a imas obraza pljuvati Rooneya ja takve navijace nazivamCartman je napisao/la:Kako mi je samo drag Ronaldo, ali isto tako me je ona fantasticna kontra podsjetila na neka bolja vremena za nas. Sjetite se utakmica protiv Arsenala, i kontre Parka, Teveza, Ronalda i Rooneya. Nevjerovatna igra. Rooney je tada bio duplo brzi nego sada. Kad cemo ponovo imat takvu ekipu momciluci dragi?
PLASTIKA FAN tako da je sada ovo tvoje novo ime
brazzo je napisao/la:Ronaldo je nedokuciv toliko o tome.. ni zaebavat se s takvom legendom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cartman je napisao/la:Pusti djecu, vjerovatno se i ne sjecaju Ronalda u Unitedu. Ko progovori protiv njega nije navijac Uniteda.
Prpa sine: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ersie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
MrUnited je napisao/la: Ronaldo jeste legenda i to postujem bio mi je svojevremeno najdrazi igrac ali je napustio klub, a pljuvati po Rooneyu koji je ostao na kakav takav nacin i koji je po meni veca legenda od njega.Mogao je i Rooney otici da je stvarno zelio je bi mu par klubova dalo istu platu koju ima sada u Unitedu.
i svaki navijac koji pljuje po njemu je kao sto sam rekao PLASTIKA FAN.
Ali samo kad bi neko otisao od napadaca tad bi se moglo pricat o Edisonu.Saurman je napisao/la:Pored Rooneya i RvP kupovati Cavanija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.