Vjeruj mi niste vi losi kao leotar pa kod njih igra Saraba i juniori oni su fakticki drugligas !astra1922 je napisao/la:vidovitost je cudo,sretno ne navijam za vas nego da leo izgubiastra1922 je napisao/la:sad cete ih uzeti na misice za 5 minuta 1-2
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
mi smo gori,javno priznajempile87 je napisao/la:Vjeruj mi niste vi losi kao leotar pa kod njih igra Saraba i juniori oni su fakticki drugligas !astra1922 je napisao/la:vidovitost je cudo,sretno ne navijam za vas nego da leo izgubiastra1922 je napisao/la:sad cete ih uzeti na misice za 5 minuta 1-2
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Niste, gledao sam vas a evo i njih! Sto se tice leotara oni su stepenicu ispod zvijezde, ne stoje nikako na terenu isto neka ekipa sa termina. Jedino ako nemas potrebu da sazeljevas sam sebe onda ste gori.astra1922 je napisao/la:mi smo gori,javno priznajem
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Borba za titula se nastavlja...bravo bordo momci.
EuroSport je napisao/la:Bice teska borba za opstanak u ligi ove godine. Nadam se da ce Sarajevo uspjeti ..
EuroSport je napisao/la:Borba za titula se nastavlja...bravo bordo momci.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
EuroSport je napisao/la:Borba za titula se nastavlja...bravo bordo momci.

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Elegant je napisao/la:EuroSport je napisao/la:Bice teska borba za opstanak u ligi ove godine. Nadam se da ce Sarajevo uspjeti ..EuroSport je napisao/la:Borba za titula se nastavlja...bravo bordo momci.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nisu se sklonili jarane ne zna ni on kako ih je izbacio i sebe je trznuo fulio loptu hahahahahamoustapha je napisao/la:Znaci Osmanagic, znaci ne vjerujem.![]()
Ljudi mu se bukvalno sklonuli s puta.

Sarajevo ljubavi moja!
Strašna mu ona finta. Profulio loptu i nastavio trčat hvala Bogu. Zahvaljujem se i Osmanagiću.
Pobjeda, tri boda, super.
Idemo utakmicu po utakmicu

Allegri je gospodin!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dobro je, barem se i igra koliko toliko popravila. Trebali smo zavrsiti tekmu u prvom poluvremenu. Od gotovog veresiju, zamalo napravili 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Carli, slazem se s tobom u potpunosti. To je recept za uspjeh. Kamen po kamen palaca. Tako i Sarajevo gradi ...BRAVO.Carli je napisao/la:Strašna mu ona finta. Profulio loptu i nastavio trčat hvala Bogu. Zahvaljujem se i Osmanagiću.
- Evolution87
- Kontakt:
al je ovaj @eurosport naporan lik, skoro za ne povjerovati 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nazalost nisam imao priliku gledati utakmicu tako da necu komentarisati teren.Pobjeda je najvaznija.
Najvise mi je drago za Komazeca jer su komsije jedva docekale da ga blate tako da je danas skinuo dobro breme sa svojih ledja i nadam se golu u sljedecem kolu.
Najvise mi je drago za Komazeca jer su komsije jedva docekale da ga blate tako da je danas skinuo dobro breme sa svojih ledja i nadam se golu u sljedecem kolu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tesko... I stream je bio ocajan
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Bio je dobar dok nije "puko" ali sreća nije bilo brzih golovaBosniacum Lilium je napisao/la:tesko... I stream je bio ocajan

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Kupio nam tvoj tata da bi nas ti masirao imbecilskim postovima....AsharaK je napisao/la:Kupio vam tata Osim , da nam bude zabavnijemoustapha je napisao/la:Znaci Osmanagic, znaci ne vjerujem.![]()
Ljudi mu se bukvalno sklonuli s puta.
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, r3m1, Tarapi i 24 gosta.