Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
@MrUnited
Jel` tebi dobro buraz? Cemu napadanje covjeka jer ti je rekao ono sto je ocito? Tesko da RvP, Rooney i Cavani mogu igrati zajedno, Ronaldo i Tevez nisu bas isti tip napadaca kao RvP i Cavani, Cavani je pokusao protiv Chelsea u prvom mecu igrati nesto povucenije u prvom dijelu recimo, eksperiment nikako nije uspio, RvP ne moze jednostavno igrati iza napadaca, nema smisla. A i danasnje vrijeme je drugacije nego ono kada si dovodio Ronalda ili Teveza, sam Cavani bi kostao dramaticno vise od njih oboice zajedno a mi pricamo o njemu u trenutku kada nam i vezna linija i odbrana skripe dosta vise od samog napada. Neko napisa najjaci na Otoku, slazem se. Napad Uniteda kada su svi zdravi i u formi najjaci u Engleskoj, po mnogima. Nama bi trebala zamjena jedino ako se klub odluci na prodaju RvP-a, sve mimo toga je supljak.
Jel` tebi dobro buraz? Cemu napadanje covjeka jer ti je rekao ono sto je ocito? Tesko da RvP, Rooney i Cavani mogu igrati zajedno, Ronaldo i Tevez nisu bas isti tip napadaca kao RvP i Cavani, Cavani je pokusao protiv Chelsea u prvom mecu igrati nesto povucenije u prvom dijelu recimo, eksperiment nikako nije uspio, RvP ne moze jednostavno igrati iza napadaca, nema smisla. A i danasnje vrijeme je drugacije nego ono kada si dovodio Ronalda ili Teveza, sam Cavani bi kostao dramaticno vise od njih oboice zajedno a mi pricamo o njemu u trenutku kada nam i vezna linija i odbrana skripe dosta vise od samog napada. Neko napisa najjaci na Otoku, slazem se. Napad Uniteda kada su svi zdravi i u formi najjaci u Engleskoj, po mnogima. Nama bi trebala zamjena jedino ako se klub odluci na prodaju RvP-a, sve mimo toga je supljak.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ne znam je li dovoljno to. Daj i Ronalda. U januaru dovest jos 5-6 igraca i mozemo se nadat top 4.Laparanoia je napisao/la:Ma moze i Buffon,ako ne pristane Nojer,a pored Cavanija koji sigurno dolazi ja bi volio i Diega Kostu,Reusa,Grizmana,Krossa,Herreru,Strotmana,Pjanica,Carvalha,Shawa,Colosinca i Coentra,Pepea Varana i Humelsa te vratit malog Ligarda i Powela,takodje gurnut i WilsonaCartman je napisao/la:Moguce i da Lindegaard ode. Trebali bi dovest Neuera.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Ronaldo samo u slucaju da ode Jang,pa ovo sam mislio samo u ljetnom prelaznom roku,zimski je rezervisan za Hulka,Aguera,Modrica,Di Mariu
i jos jednog golmana

JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda da Van Gaal traži svoje asistente (njih 5), a klub ne želi pristati na to, već želi ostaviti Giggsa i class of '92 u klubu, tako da je došlo do zastoja, te sada Carlo i drugi imaju veće šanse 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ako dovedu Cavania ili bilo kojeg drugog napadaca prije nekog igraca koji nam je potreban onda stvarno ne znam kakve mi to ludjake u klubu imamo..
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Samo se odbrane komplet treba rijesiti, Vidic, Ferdinand, Evra, Butner. Ni rafael nije klasa za Uniteda..
Nauer nece nigdje iz bayerna to je sig, nema tih para ..
MrUnited@
Nisi ti dobar sa glavom D:
Nauer nece nigdje iz bayerna to je sig, nema tih para ..
MrUnited@
Nisi ti dobar sa glavom D:
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info
BHUnited-CS.Info
Naravno, ali Scousera se necemo rijesit do kraja njegovog zivota. Na nasu zalost. Zato nema smisla dovodit jos jednog napadaca.Format je napisao/la:Cavani>Rooney .
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pustite Rooneya, nego bi li vi pristali na ovo sto Van Gaal trazi (njegove asistente, a ne nase decke), znam da Duke ne bi
Gary na twitteru 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne bi ni ja. Giggs mora bit tu. Nije United takav klub da prepusti sve u ruke nekog trenera izvana. Duh Fergusona se mora nastavit, to i jest bila kardinalna greska sa Moyesom. Bio je tu Phil Neville, ali nije to-to. Jednom Kloppu bi se mozda moglo prihvatit da dovede sve svoje i da radi sta hoce, ali LvG-u ne sto se mene tice, pa makar po cijeni da ne dodje.
A Gary je previse tvrdoglav. Totalno je pogrijesio u vezi Moyesa i vrijeme je da to prizna.
A Gary je previse tvrdoglav. Totalno je pogrijesio u vezi Moyesa i vrijeme je da to prizna.
Ma tesko da ce ikoji trener pristati na to,svi oni imaju svoj tim koji vode,pogotovo ovi stariji i iskusniji,mozda bi neki mladji trener pristao na to .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znaci makar po cijenu ovakve sezone, fino je to cuti od tebe koji si donedavno bio za uspjeh naustrb svegaCartman je napisao/la:pa makar po cijeni da ne dodje.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa to govorim zato sto mislim da cemo najprije doc do uspjeha prateci Giggsa i stil Fergusona. Fergie je mislio da je Moyes taj stil, ali on je vrlo daleko od toga. LvG je dobar strucnjak, ali nije covjek koji ce napravit neku dinastiju sada, pa da mu "poklonimo" klub na x godina. Kloppu bi se to moglo dat jer je paklen potencijal. Ali on je jedini uz Mourinha i Pepa koji zasluzuje da apsolutno diktira uslove.rio_Ferdy88 je napisao/la:Znaci makar po cijenu ovakve sezone, fino je to cuti od tebe koji si donedavno bio za uspjeh naustrb svegaCartman je napisao/la:pa makar po cijeni da ne dodje.
Podrzavam dolazak van Gaala, ali samo ako je Giggs asistent i po mogucnosti i Scholes.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dakle LVG bi trebao doći, a Kroos i Strootman su prve mete, očekivano

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kroos sa novim ugovorom je skoro pa zacementiran.. A sto se Edisona tice naravno da bi se moglo napraviti mjesta u ekipi 4-2-1-2 i eto ga a s obzirom na ucestalost povreda RVP postoje o druge opcije. To sto bi stigao kao treci napadac u ekipu ne znaci da ide na klupu.Al to nije ni blizu prioritetno,uostalom koliko god da smo grijesili sa transferima uvijek se na kraju dobro zavrsavalo po nas tako da ne brinem.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ne treba United nikakvo pojačanje... Čak i Moyes da je osto sljedece godine bi bolje bilo, samo se nije uklopio na vrijeme :;D
Oj od koga ste vi ispali u LP...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@Virt
Evo i ja bas kontam, da se sjebes...
Evo i ja bas kontam, da se sjebes...
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Majke mi strašno, samo da nisu onako brzo izjednačili u Minhenu, proveli bi se kao večeras.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izvinjavamo se svimaVirtu4l je napisao/la:Oj od koga ste vi ispali u LP...

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.