suhi je napisao/la:Ti trujes forum sa svojim inteligentnim postovima.MrUnited je napisao/la:
nemoj trovati temu s ova 2 tima
HVALA na komplimentu

a tebi je trovanje to sto iznosim svoje misljenje koje se ne poklapa s tvojim
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
suhi je napisao/la:Ti trujes forum sa svojim inteligentnim postovima.MrUnited je napisao/la:
nemoj trovati temu s ova 2 tima
Od tvojih 240 postova,140 si potrosio na trolanje ,ostalih 100 na kopiranje izjava s kojekakvih stranicaMrUnited je napisao/la:
a tebi je trovanje to sto iznosim svoje misljenje koje se ne poklapa s tvojim
suhi je napisao/la:Od tvojih 240 postova,140 si potrosio na trolanje ,ostalih 100 na kopiranje izjava s kojekakvih stranicaMrUnited je napisao/la:
a tebi je trovanje to sto iznosim svoje misljenje koje se ne poklapa s tvojim![]()
A Manager?Valencia je napisao/la:Felaini izabran u najgori tim EPL.
Sasvim zasluzeno.
Posteno, izvinjavam se onda.suhi je napisao/la:Nije nista smijesno , to xD iz navike
Mah ja samo govorim kako United moze dovesti ove igrace, naravno da nam recimo Cavani nije potreban dok nam u vezi nije dovoljan samo jedan covjek.Cartman je napisao/la:Mislim da bi valjalo da se spustimo na zemlju. Niti nam treba niti cemo dovest jednog Cavania. 4-5 igraca ok, ali potrebnih igraca. Ne dalje gomilanje napadaca i ofanzivnih veznih. Treba kupit pametno, a ne trosit da bi trosio ili nesto "dokazao".
To je to @ Rooney sasvim dovoljno, ne treba nam Edison sta ce nam sad realno imas Runu, RvP, i Welbecka ne znam za Chichu hoceli ici iz kluba.Rooney88 je napisao/la:Mah ja samo govorim kako United moze dovesti ove igrace, naravno da nam recimo Cavani nije potreban dok nam u vezi nije dovoljan samo jedan covjek.Cartman je napisao/la:Mislim da bi valjalo da se spustimo na zemlju. Niti nam treba niti cemo dovest jednog Cavania. 4-5 igraca ok, ali potrebnih igraca. Ne dalje gomilanje napadaca i ofanzivnih veznih. Treba kupit pametno, a ne trosit da bi trosio ili nesto "dokazao".
Carvalho/Strootman, Kroos, Shaw i jedan stoper, to je ono primarno, ono najbitnije, to kada odrade nek` dovedu i jos jednog golmana sto se mene tice.
Za Hernandeza se jos nista ne zna, nema ni jakih glasina o odlasku a niko specialno ne naglasava kako ostaje, ja se najiskrenije nadam da ce ostati ali vidjet cemo. Nebi imalo smisla tom nizu napadaca dodavati jos i jednog Cavanija, na stranu to sto je doticni dobar napadac za mnoge, ukoliko neko od njih nece napustati klub, recimo ako ode RvP onda i nebi bilo lose dovesti Cavanija recimo, mada bi se i njegov odlazak mogao nadoknaditi na krilu recimo najbolje.sarajlija je napisao/la:To je to @ Rooney sasvim dovoljno, ne treba nam Edison sta ce nam sad realno imas Runu, RvP, i Welbecka ne znam za Chichu hoceli ici iz kluba.Rooney88 je napisao/la:Mah ja samo govorim kako United moze dovesti ove igrace, naravno da nam recimo Cavani nije potreban dok nam u vezi nije dovoljan samo jedan covjek.Cartman je napisao/la:Mislim da bi valjalo da se spustimo na zemlju. Niti nam treba niti cemo dovest jednog Cavania. 4-5 igraca ok, ali potrebnih igraca. Ne dalje gomilanje napadaca i ofanzivnih veznih. Treba kupit pametno, a ne trosit da bi trosio ili nesto "dokazao".
Carvalho/Strootman, Kroos, Shaw i jedan stoper, to je ono primarno, ono najbitnije, to kada odrade nek` dovedu i jos jednog golmana sto se mene tice.
Tesko je napustiti finansijski raj zvani PSG to je sigurno, ali nije sigurno tamo otisao zbog kvalitete fudbala, da postane veliki fudbaler nego da dobro zaradi. Iste pare, dobro eto da ne pretjeram - priblizne3nemy_ je napisao/la:Ne bi Cavani ni presao u United, to je sigurno..
ne, cak mislim da je to gotova stvar i da dolazi, nije nam potreban u ovom trenutku ali ocito celni ljudi u klubu imaju drugo misljenje.3nemy_ je napisao/la:Ne bi Cavani ni presao u United, to je sigurno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.