Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

MrUnited
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la MrUnited » 29 apr 2014, 12:44

suhi je napisao/la:
MrUnited je napisao/la:
nemoj trovati temu s ova 2 tima :nene:
Ti trujes forum sa svojim inteligentnim postovima.

HVALA na komplimentu :tokralju:

a tebi je trovanje to sto iznosim svoje misljenje koje se ne poklapa s tvojim
Zadnja izmjena: MrUnited, dana/u 29 apr 2014, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 29 apr 2014, 12:46

Felaini izabran u najgori tim EPL.

Sasvim zasluzeno.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 29 apr 2014, 12:55

Kako su mi zanimljivi ovi sto mrze klubove, Liverpool, Bayern, Real, i sta sve ne... kakav mentalni sklop Boze :facepalm:
100% sportski i krajnje opušten potpis

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 apr 2014, 13:00

MrUnited je napisao/la:
Od tvojih 240 postova,140 si potrosio na trolanje ,ostalih 100 na kopiranje izjava s kojekakvih stranica :tokralju: :clap:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 29 apr 2014, 13:02

suhi je napisao/la:
MrUnited je napisao/la:
Od tvojih 240 postova,140 si potrosio na trolanje ,ostalih 100 na kopiranje izjava s kojekakvih stranica :tokralju: :clap:

ovo nije mjesto za raspravu idemo na temu reala
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

Laparanoia
Kontakt:

Post Postao/la Laparanoia » 29 apr 2014, 13:23

Mosa United nas zanima,tako bilo vazda,al imamo i neki princip postujemo rivalstvo ne volimo Liverpool i cao
JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 29 apr 2014, 13:30

Valencia je napisao/la:Felaini izabran u najgori tim EPL.

Sasvim zasluzeno.
A Manager?
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 apr 2014, 13:33

slika

Tako kaze sc sport xD
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 29 apr 2014, 13:44

Nije nemoguce, United se sprema trositi kao nikada do sada i ovakav tim se moze skupiti i za manje od ocekivane potrosnje. Samo mi nije jasno @suhi sta je tu toliko smijesno. :? Fkt, eto kao United ne moze dovesti ove igrace. :lol: Bez uvrede ako grijesim. ;)

Druga stvar je da ovo uopste nije najbolja ideja, al` nikako. Po meni ovakav napad bi uzrokovao sudaranje gore nabrojane trojke i to nebi ni na sta licilo + stanje u svlacionici ni Thor maljem nebi mogao drzati na normali. Dakle, ne. Ovako nesto nam nije potrebno. Strootman moze, u svakom pogledu, bio sam za njega i kada je isao iz Nizozemske, sada pogotovo. Ipak on nije dovoljan, nama trebaju dva igraca, Strootman/Carvalho + Kroos bi bila idealna kombinacija po meni.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 apr 2014, 13:46

Nije nista smijesno , to xD iz navike :D

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 29 apr 2014, 13:48

suhi je napisao/la:Nije nista smijesno , to xD iz navike :D
Posteno, izvinjavam se onda. ;)

Nebi bilo lose prodati i Fellainija, valjda bi neko bio voljan uzeti ga. Mogu se na njemu uzeti pristojne pare sigurno, nikako se ne uklapa u United i pokazao je kako se radi o totalno promasenom transferu ali u drugim klubovima bi mu mozda i sam stil igre vise odgovarao, ko zna.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 apr 2014, 13:51

Mislim da bi valjalo da se spustimo na zemlju. Niti nam treba niti cemo dovest jednog Cavania. 4-5 igraca ok, ali potrebnih igraca. Ne dalje gomilanje napadaca i ofanzivnih veznih. Treba kupit pametno, a ne trosit da bi trosio ili nesto "dokazao".
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 29 apr 2014, 14:02

Cartman je napisao/la:Mislim da bi valjalo da se spustimo na zemlju. Niti nam treba niti cemo dovest jednog Cavania. 4-5 igraca ok, ali potrebnih igraca. Ne dalje gomilanje napadaca i ofanzivnih veznih. Treba kupit pametno, a ne trosit da bi trosio ili nesto "dokazao".
Mah ja samo govorim kako United moze dovesti ove igrace, naravno da nam recimo Cavani nije potreban dok nam u vezi nije dovoljan samo jedan covjek.

Carvalho/Strootman, Kroos, Shaw i jedan stoper, to je ono primarno, ono najbitnije, to kada odrade nek` dovedu i jos jednog golmana sto se mene tice. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 29 apr 2014, 14:02

Cuj Cavanija.. :crazy: Pa sto da ne onda i Mouru i to bi bilo to za prelazni, nekih 80-90 miliona, plus dva polovnjaka. Ed nije nimalo naivan.. :cool:
- Ed Woodward for Prime Minister !

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 apr 2014, 14:03

Puno je tu faktora sto se tice pojacanja,prije svega treba se vidjeti ko ce biti trener i kakva je njegova filozofija i formacija ,i koga ce sve united prodati,jer tu ipak poduza lista ,bar na papiru koji bi trebali ici.

Jedino objektivno sad o cemu se moze pricati je dovodjenje stopera i bekova,jer to je nekako "najmanje bitno" za ovo gore navedeno.

Meni je recimo fella odlican igrac,iako ga mnogi hejtaju,al on je vise za formacije s 3 centralna igraca,jer se puno ubacuje naprijed i treba neko da mu cuva ledja. I ne treba mu suditi nakon ove sezone ,zbog milion nekakvih faktora.

Al recimo sredina fella,pjanic i neko tipa bendera/wanyame/karvalja/fernanda bi bila odlicna.Al opet dok ne dodje trener pravi,tesko da ce se ista znati.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 29 apr 2014, 14:05

Rooney88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Mislim da bi valjalo da se spustimo na zemlju. Niti nam treba niti cemo dovest jednog Cavania. 4-5 igraca ok, ali potrebnih igraca. Ne dalje gomilanje napadaca i ofanzivnih veznih. Treba kupit pametno, a ne trosit da bi trosio ili nesto "dokazao".
Mah ja samo govorim kako United moze dovesti ove igrace, naravno da nam recimo Cavani nije potreban dok nam u vezi nije dovoljan samo jedan covjek.

Carvalho/Strootman, Kroos, Shaw i jedan stoper, to je ono primarno, ono najbitnije, to kada odrade nek` dovedu i jos jednog golmana sto se mene tice. :mrgreen:
To je to @ Rooney sasvim dovoljno, ne treba nam Edison sta ce nam sad realno imas Runu, RvP, i Welbecka ne znam za Chichu hoceli ici iz kluba. :)
04.10.2009 !!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 29 apr 2014, 14:09

sarajlija je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:

To je to @ Rooney sasvim dovoljno, ne treba nam Edison sta ce nam sad realno imas Runu, RvP, i Welbecka ne znam za Chichu hoceli ici iz kluba. :)
Za Hernandeza se jos nista ne zna, nema ni jakih glasina o odlasku a niko specialno ne naglasava kako ostaje, ja se najiskrenije nadam da ce ostati ali vidjet cemo. Nebi imalo smisla tom nizu napadaca dodavati jos i jednog Cavanija, na stranu to sto je doticni dobar napadac za mnoge, ukoliko neko od njih nece napustati klub, recimo ako ode RvP onda i nebi bilo lose dovesti Cavanija recimo, mada bi se i njegov odlazak mogao nadoknaditi na krilu recimo najbolje.
R.I.P

MIRZA RASCIC

3nemy_
Kontakt:

Post Postao/la 3nemy_ » 29 apr 2014, 14:15

Ne bi Cavani ni presao u United, to je sigurno..
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 29 apr 2014, 14:19

3nemy_ je napisao/la:Ne bi Cavani ni presao u United, to je sigurno..
Tesko je napustiti finansijski raj zvani PSG to je sigurno, ali nije sigurno tamo otisao zbog kvalitete fudbala, da postane veliki fudbaler nego da dobro zaradi. Iste pare, dobro eto da ne pretjeram - priblizne :mrgreen: , mu moze ponuditi i United, tako da on moze doci i sigurno bi i dosao ali nije potreban trenutno i to je to.
R.I.P

MIRZA RASCIC

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 29 apr 2014, 14:22

3nemy_ je napisao/la:Ne bi Cavani ni presao u United, to je sigurno..
ne, cak mislim da je to gotova stvar i da dolazi, nije nam potreban u ovom trenutku ali ocito celni ljudi u klubu imaju drugo misljenje.

mozda odlazi RvP ili (Welbeck Chicarito)

najavili su superzvijezdu mozda je to on

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.