Ima napredka,za 10 godina bit cemo medju prvim!!!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -Ayre.html" onclick="window.open(this.href);return false;Henderson je napisao/la:Meni nije jasni, Ayr kaže da neće Brendan nikog dovoditi bez odobrenja nekog vijeća. Kao sada, kako sam skontao, postoje 3 čovjeka koja su glavna za transfere i Brendan kao četvrti. E mene sada zanima, zna li neko kada su ta tri čovjeka došla?
Od januara su krenula bolja vremena za tranfere, kapu mu skidan za Sturidga i Coutinha. Ali, je li to plod njih četvorice ili je ovo vijeće tek izabrano?
P.S. Hvala Chelsiju i Interu.Najviše se zahvaljujem Sunderlandu. Sve vas volim.
Since Rodgers joined the club, Dave Fallows has joined as head of recruitment and Barry Hunter as chief scout from Manchester City, while head of analysis Michael Edwards has become a central figure in assessing targets for owners Fenway Sports Group.
Kakvi debili od novinara.FCL je napisao/la:Igrači Liverpula šokirali javnost: Grizli ruke sami sebiFudbaleri Liverpula pružili su podršku svom suspendovanom saigraču Luisu Suarezu za vreme prvenstvene utakmice 35. kola Premijer lige grizući ruke prilikom proslave golova
?Realno dosta bolji
@Paja brate (tako te zovuBigBigBang je napisao/la:Oscar vec sada ima nekoliko impresivnih dostignuca kao hattrick u finalu svjetskog prvenstva za mlade gdje je Neymara bacio u drugi plan, 15 nastupa i 5 golova za Selecao (poredjenja radi Coutinho ima tek jedan nastup a godinu je mladji), i veoma dobra debitantska sezona u Chelseu sa par impresivnih utakmice poput one s Juventusom i ona dva gola.
Coutinho je sjajan igrac nema sta ali ako mene pitas uvijek bi prije kupio Oscara nego Coutinha.
Tako ti je to, uvijek pokusavaju da porede Silvu s Matom, Kagawu sa Hazardom, a sad dodje na red i OscarTweeds_10 je napisao/la:Zato Oscar ima 6 golova u 6 utkmakica Lige prvaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.