Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

MrUnited
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la MrUnited » 28 apr 2014, 21:29

ovo su sjajne vijesti :clap:
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 apr 2014, 21:40

Giggsov otac: Ne znam kako mu igrači mogu vjerovati nakon što je osam godina spavao s bratovom ženom, on je lažov i prevarant"

:urnebes: :urnebes:

Dalam
Kontakt:

Post Postao/la Dalam » 28 apr 2014, 21:40

Eo ko nema šta radit, i ko ne gleda Arsenal :D

" onclick="window.open(this.href);return false;

Real Football Factories :thumbup:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 apr 2014, 21:56

Svakako da klub ne treba prihvatit da niko od "nasih" ne bude u strucnom stabu. Pa makar po cijeni da ne dodje van Gaal. Napravili smo tu kardinalnu gresku jednom, necemo ponovit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 28 apr 2014, 22:24

terabajt je napisao/la:Giggsov otac: Ne znam kako mu igrači mogu vjerovati nakon što je osam godina spavao s bratovom ženom, on je lažov i prevarant"

Ma brate kani se tih izjava sa fejsa.. Neki balavac napravi sebi grupu, skupi nesto lajkova i svasta pise.. Ne kazem da ovo nije istina, ali vise sam se puta uvjerio da izlaze svakakve gluposti.
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

Dalam
Kontakt:

Post Postao/la Dalam » 28 apr 2014, 22:33

Skyline je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Giggsov otac: Ne znam kako mu igrači mogu vjerovati nakon što je osam godina spavao s bratovom ženom, on je lažov i prevarant"

Ma brate kani se tih izjava sa fejsa.. Neki balavac napravi sebi grupu, skupi nesto lajkova i svasta pise.. Ne kazem da ovo nije istina, ali vise sam se puta uvjerio da izlaze svakakve gluposti.
Tako je Skyline, ne zna se ko je gori, ili niskobudžetna žuta štampa, ili FB velika marketing mreža,,,,,
I baš se to sve sad saznalo kad je čoek doio neku šansu,,, To je sad moožda i potez da se Nogometu približi ljepši pol a Bgm možda i Premier Liga dobije neku Bolivudsku sapunicu, bilo bi lijepo vidit prvoligaše sa crvenim tačkama po čelu :D

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 28 apr 2014, 22:33

bravo legendo bravo.. glup ti izvor.. nego tebe pitam: Giggsova porodica je bila siromašna.. sta misliš ko ih je sve izdržavao... onaj koji donosi pari on može sve.. mlad si ali skontat ces...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

rooney19
Kontakt:

Post Postao/la rooney19 » 28 apr 2014, 22:54

ev i ovi objavili ..
http://sportsport.ba/ino_fudbal/on-je-l ... ati/130036" onclick="window.open(this.href);return false;

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 29 apr 2014, 00:58

Gary Neville would like to see Manchester United continue their tradition of appointing British managers - and wants Ryan Giggs to be given a chance.

"I would have liked to have seen Ryan have two or three games. He started well on Saturday, so let him have two or three more games to see whether he settles into the position and whether he can bed in and be given that role.

"I don't think there's any certainty wherever you go. There's the idea that Ryan hasn't got experience but he knows the club and there's the idea that Van Gaal has massive experience, but doesn't know the Premier League.

:thumbup:
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 29 apr 2014, 01:01

http://www1.skysports.com/football/news ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;

Laparanoia
Kontakt:

Post Postao/la Laparanoia » 29 apr 2014, 01:02

Kako volim ovog Nevila to je malo rec istinska legenda,i covjek kojem je United sve
JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!

Dalam
Kontakt:

Post Postao/la Dalam » 29 apr 2014, 09:54

rooney19 je napisao/la:ev i ovi objavili ..
http://sportsport.ba/ino_fudbal/on-je-l ... ati/130036" onclick="window.open(this.href);return false;
Eh sad već vjerujem, zato što sportsport.ba nije prepisao vijest, nego čuo sam da su poslali Muju direktn u Giggsovu kuću, prerušen u vazu za cvijeće sve je lijepo čuo, čak i snimio na svoj playstation portable, dok je usput igrao neki pes.... :D

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 29 apr 2014, 10:04

evo čitam Lallana ide u Liverp'l, a poveziv'o se s nama...dobar je on igrač, ali mi je drago što nam nije odabrao nas (ako je uopće istina da je birao) :D :D

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 29 apr 2014, 10:19

Anders Lindegaard:
"It might sound pretty rash and naive, but, in my opinion, we are dealing with a new Guardiola,"
"His latest speech, before the team went onto the pitch for the Norwich game, made my hairs stand on end in a way that I have only ever experienced from Sir Alex Ferguson: Do not disappoint the fans!"
Kompletan clanak na:
http://www.bbc.com/sport/0/football/27197273" onclick="window.open(this.href);return false;
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

Dalam
Kontakt:

Post Postao/la Dalam » 29 apr 2014, 10:45

I ja sam za Giggsa ali malo treba sačekat, i Moyes je dobio Njukasl sa 4:0 u gostima, koji je klasu bolji od Norviča, nismo baš s Giggsom raznijeli neki top tim :D

rooney19
Kontakt:

Post Postao/la rooney19 » 29 apr 2014, 10:51

veceras derbi u lp :kafa:
kome dajete prednost i koga bi radije u finalu???
meni je svejedno jer mrzim i real i bayern ;) :beba:

Dalam
Kontakt:

Post Postao/la Dalam » 29 apr 2014, 11:02

rooney19 je napisao/la:veceras derbi u lp :kafa:
Mrzit klubove je cool :D

Danas Nijemci, sutra Englezi :) to su moje zelje :D

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 29 apr 2014, 11:57

Manchester United striker Robin van Persie could be back in action before the end of the season after making a quicker than expected return to fitness.(skysports)
:kafa:
- Ed Woodward for Prime Minister !

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 29 apr 2014, 12:25

rooney19 je napisao/la:veceras derbi u lp :kafa:

nemoj trovati temu s ova 2 tima :nene:

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 29 apr 2014, 12:38

MrUnited je napisao/la:
nemoj trovati temu s ova 2 tima :nene:
Ti trujes forum sa svojim inteligentnim postovima.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.