Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

MrUnited
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la MrUnited » 28 apr 2014, 16:37

Paradajz je napisao/la:Zar su ovde ljudi nadali Reusu ? :?

Pa taj ne bi u Real presao, a kamoli u Utd koji ne igra Evropu sledece sezone.

ako ga ManUtd zeli on ce ga i dovesti

We'll do what we want
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 apr 2014, 16:39

Paradajz je napisao/la:Zar su ovde ljudi nadali Reusu ? :?
Nemoj mi romentike buraz hljeba ti eto. ;) Price o epskim ljubavima igraca prema klubovima danas nisu tacne. Preci ce, rado, svako svugdje ako mu se ponude dobre pare, romanticari lagano izumiru i svakoga, siguran sam u to, mozes dobiti primamljivom ponudom. Sve se vrti oko para, tako i fudbal, nazalost. Nemoj me pogresno shvatiti, ne napadam te uopste niti govorim kako ce Reus u United, ne mora niti sam mu se nadao, ali para vrti gdje burgija nece, tako i u fudbalu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 28 apr 2014, 16:49

slika

:salut:
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 28 apr 2014, 17:08

MrUnited je napisao/la:This Bulgarian fan has legally changed his name to Mr Manchester United

slika

:thumbup:
Covjek bi sigurno dao zivot za United, znaci moze igrati desnog beka
100% sportski i krajnje opušten potpis

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 28 apr 2014, 17:13

RiNo je napisao/la: Covjek bi sigurno dao zivot za United, znaci moze igrati desnog beka
:lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbup:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 28 apr 2014, 17:17

Rooney88 je napisao/la: Nemoj mi romentike buraz hljeba ti eto. ;) Price o epskim ljubavima igraca prema klubovima danas nisu tacne. Preci ce, rado, svako svugdje ako mu se ponude dobre pare, romanticari lagano izumiru i svakoga, siguran sam u to, mozes dobiti primamljivom ponudom. Sve se vrti oko para, tako i fudbal, nazalost. Nemoj me pogresno shvatiti, ne napadam te uopste niti govorim kako ce Reus u United, ne mora niti sam mu se nadao, ali para vrti gdje burgija nece, tako i u fudbalu.
Pa ja uopste nisam generalizovao stvar kao ti, pricam o jednom igracu, ne o fudbalu kakav je danas.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 apr 2014, 17:25

Paradajz je napisao/la: Pa ja uopste nisam generalizovao stvar kao ti, pricam o jednom igracu, ne o fudbalu kakav je danas.
Ma izbacio neki od twitter fake izvora (indkaila i slični), sliku Fergiea sa jednim ćelavcem na tribinama, koji liči na Reusovog agenta, pa neki pomislili da se radi o istome, iako je to bio neko skroz deseti. Smiješno :rol:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 28 apr 2014, 17:29

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Paradajz je napisao/la: Pa ja uopste nisam generalizovao stvar kao ti, pricam o jednom igracu, ne o fudbalu kakav je danas.
Ma izbacio neki od twitter fake izvora (indkaila i slični), sliku Fergiea sa jednim ćelavcem na tribinama, koji liči na Reusovog agenta, pa neki pomislili da se radi o istome, iako je to bio neko skroz deseti. Smiješno :rol:
A to nije bio agent onih Nemaca ipak ? :)
Video sam tu sliku, i ja sam mislio da tu ima nesto, ali vezano za Kroosa i jos nekog, a ne za Reusa.

Ma dobro, nego samo da se priblizi slika Reusa kakav je to igrac u pitanju, previse on voli svoj klub i to svi znaju u Dortmundu, da bi presao u (bez provokacija) nikad gori Utd.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 apr 2014, 17:34

Paradajz je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la: Nemoj mi romentike buraz hljeba ti eto. ;) Price o epskim ljubavima igraca prema klubovima danas nisu tacne. Preci ce, rado, svako svugdje ako mu se ponude dobre pare, romanticari lagano izumiru i svakoga, siguran sam u to, mozes dobiti primamljivom ponudom. Sve se vrti oko para, tako i fudbal, nazalost. Nemoj me pogresno shvatiti, ne napadam te uopste niti govorim kako ce Reus u United, ne mora niti sam mu se nadao, ali para vrti gdje burgija nece, tako i u fudbalu.
Pa ja uopste nisam generalizovao stvar kao ti, pricam o jednom igracu, ne o fudbalu kakav je danas.
Pricao si o jednom igracu, da, a ovo sto sam ja rekao se odnosi i na njega. Gdje je razlika?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 apr 2014, 17:42

Paradajz je napisao/la: A to nije bio agent onih Nemaca ipak ? :)
Video sam tu sliku, i ja sam mislio da tu ima nesto, ali vezano za Kroosa i jos nekog, a ne za Reusa.
Ma jok, nije u pitanju bio njihov agent, jeste ranije na onoj prvoj slici kada je Moyes išao skautirati po Njemačkoj, ali ovo neki dan ne.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 28 apr 2014, 17:49

MrUnited je napisao/la:slika

Odron od trenera i Everon je upropastio, sa RM se može vidjeti koliko je Everton kvalitetnija ekipa..
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Laparanoia
Kontakt:

Post Postao/la Laparanoia » 28 apr 2014, 17:52

Ma meni se ova ideja oko Van Gaala nikako ne svidja jos to nes na 2 do 4 god pa opet mjenjanje trenera pa ovo pa ono,ja svim srcem zelim Giggsa i,ako je neiskusan,ali i Gvardiola je na slican nacin uletio mislim vodio je mladje kategorije,ali Ryan Giggs je veoma pametan covjek ljudi ga vole ima podrsku igraca uz ove legende koje su uz njeg nema fule,ja sam svim srcem da Ryan bude i zvanicno nas menager,kad vec se ne mogu dovest Mourinho,Klop,ili Simeone...
JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 28 apr 2014, 18:02

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 apr 2014, 18:09

MrUnited je napisao/la:slika

:puke:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 28 apr 2014, 18:13

Haha boli njega racku sto je klub sjebao on ce dobit finu cifru od Uniteda .
Glory Glory Man United !!! :D

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 28 apr 2014, 20:18

Danas procitah da je Giggs rekao da imamo igrace da iduce sezone napadnemo titulu..

Imao sam zelju da mu ponude ugovor, al ako ima takvo misljenje, bolje nam je bez njega sad za sad...jer bez par pojacanja, crno nam se pise Giggsy

Jer ako si npr kucni prijatelj sa Youngom ili trosis Cevzu hanumu, to ne znaci da oni zasluzuju i minutu u ozbiljnim utakmicama (Carling kup bih mogao da im halalim)

Sent from my Grand X Pro using Tapatalk

Dalam
Kontakt:

Post Postao/la Dalam » 28 apr 2014, 20:47

HAHAH United oće Seada Kolašinaca, ni više ni manje nego lijevog beka :D
A ne znam jel razmišljaju i o kombinaciji Colmana tako bi i imali 3 dobra lijeva beka :D

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 28 apr 2014, 21:09

rio_Ferdy88 je napisao/la:

upravo tako ono nije bio agent Krosa i Reusa

http://kickne.ws/3/3485415" onclick="window.open(this.href);return false;

Dalam
Kontakt:

Post Postao/la Dalam » 28 apr 2014, 21:19

Ćelav je mogo bi biti i Bruce Willis :D takva je žuta štampa

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 28 apr 2014, 21:26

The deal to take Holland boss Louis van Gaal to Manchester United has reportedly hit a stumbling block - over the backroom staff.

United moved to sack manager David Moyes last week after a terrible season at Old Trafford, and it's widely been expected that the former Everton boss would be replaced by van Gaal, formerly of Ajax, Barcelona and Bayern Munich but currently managing the Dutch national team ahead of the World Cup this summer.

In fact, some reports over the weekend suggested that the 62-year-old had already agreed a deal to be the next United boss, only for the Red Devils to come out and deny the story, saying that when they have an announcement to make, they will make it, but at this stage there is nothing to report on the managerial hunt.

And it seems that a stumbling block has arisen in the deal to take van Gaal to the club, as Dutch press speculate that there has been a disagreement between the two parties over the backroom staff available to the manager should he take the job this summer.

De Telegraaf in Holland have tonight reported that van Gaal wants five new members of staff to assist him at Old Trafford - one of which is believed to be former Barcelona striker Patrick Kluivert - but the club are adamant that van Gaal should keep the existing staff.

With former players Nicky Butt, Paul Scholes, Phil Neville and of course Ryan Giggs currently forming the coaching staff at the club, it seems that the board are hoping to groom one of those to become the next manager at the club after van Gaal's reign is over.

The news will also serve as a boost to Giggs' chances of landing the job on a permanent basis, after the Welshman led the team to a 4-0 win over Norwich City at weekend.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.