Do tada mozete da

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
kako misliš zakonski neizvodivo, kako onda ljudi po federaciji mogu imati m:tel-ov paket?vlakanje je napisao/la:Tuzlak, tebi glava jos u 90imi strah od srbije?!?!
Jesi li ti lud ili se samo pravis???
NE MOZE BHTELECOM U BL, PRIJEDORU, DOBOJU, jer je zakonski NEIZVODLJIVO!!!
Kazes ne mozes ni teoretski uzeti total, pa onda kazes da ti je puno 20km?!?!!
Vidis da ipak mozes, a ja mojatv nemogu da gledam ni da hocu 2000KMda platim.
Zato i kazem, odje8ati te majmune i njihov ugovor. Ako klub vec ima budzet 1+ milion km za godinu, tih 50.000 sponzorstva je mizerija.
Pa 70% tih para se izbije ako prodas 7-8 utakmica areni...
Znaci isto kao i lani. Sad hoce li Arena ili SK uzet od BHT jedino pitanje, tj AKO se odluce.aleksandar_veliki je napisao/la:Malo sam kopao i informacije su da je Telecom ponudio mnogo vise od Arene i Sportkluba. Dvije utakmice ce biti na Mojoj kao i do sada i jedna na BHT. Sportklub i Arena ce moci kupiti od Telecoma ukoliko ih bude zanimalo. To su nesluzbene, no rijetko fula ovaj moj.
Pa za jednu utakmicu u kojoj oni određuju termin, sigurno da bi.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Pitanje je da li bi Sport Klub uopšte želio prenositi Premijer Ligu BiH?![]()
Hajmo biti realni, da li mi imamo kvalitet da budemo u programskoj shemi Sport Kluba?
Ocito da su pokazali interes,cim su bili opcija. Al nije njima vrijedno davat tolke pare za neku ligu koju gleda 100 tisuca budala ko sto smo mi,a i to sam pretjerao s brojemKrajisnikBosnjak je napisao/la:Pitanje je da li bi Sport Klub uopšte želio prenositi Premijer Ligu BiH? [emoji38]
Hajmo biti realni, da li mi imamo kvalitet da budemo u programskoj shemi Sport Kluba?
Na ovu temu zasigurno nisam ušao minimalno mjesec dana, sad ne znam sve u svemu o čemu se radi?BelminM23 je napisao/la:Pa za jednu utakmicu u kojoj oni određuju termin, sigurno da bi.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Pitanje je da li bi Sport Klub uopšte želio prenositi Premijer Ligu BiH?![]()
Našlo bi se nešto za prva tri kanala, 4 5 6, nemaju ionako svi.
Za Vitez- Gošk i slične utakmice, odgovarajući termin bi bio petak 10:30. A da mogu birati utakmicu, sigurno bi se našlo mjesta.
govorimo o iptv uslugama, ne o mobilnoj telefoniji.FoSte95 je napisao/la:kako misliš zakonski neizvodivo, kako onda ljudi po federaciji mogu imati m:tel-ov paket?vlakanje je napisao/la:Tuzlak, tebi glava jos u 90imi strah od srbije?!?!
Jesi li ti lud ili se samo pravis???
NE MOZE BHTELECOM U BL, PRIJEDORU, DOBOJU, jer je zakonski NEIZVODLJIVO!!!
Kazes ne mozes ni teoretski uzeti total, pa onda kazes da ti je puno 20km?!?!!
Vidis da ipak mozes, a ja mojatv nemogu da gledam ni da hocu 2000KMda platim.
Zato i kazem, odje8ati te majmune i njihov ugovor. Ako klub vec ima budzet 1+ milion km za godinu, tih 50.000 sponzorstva je mizerija.
Pa 70% tih para se izbije ako prodas 7-8 utakmica areni...
ne radi se o tome ko je koliko ponudio vec o (ne)mogucnosti citave drzave da gleda prenos utakmica na mojatv.aleksandar_veliki je napisao/la:Malo sam kopao i informacije su da je Telecom ponudio mnogo vise od Arene i Sportkluba. Dvije utakmice ce biti na Mojoj kao i do sada i jedna na BHT. Sportklub i Arena ce moci kupiti od Telecoma ukoliko ih bude zanimalo. To su nesluzbene, no rijetko fula ovaj moj.
Kakve veze ima o kojoj se utakmici radi? Danas odes na web i gledas Troglav-Klis u HD -u. Problem mojaTV je sto im produkciju radi opet sugavi BHT sa opremom iz 80tih.. Pa bolja slika je nedavno bila Siroki- Zeljo sa Kupresa nego ijedna na MojaTVVirtu4l je napisao/la:Ne popravlja se kvalitet prenosa samo zbog nas koji gledamo, ima tu malo i rejtinga kompanije. Pa valjda se bar donekle mora ići u korak sa ostatkom svijeta. Ne isplati se ni mađarima raditi Vasas - Haladas u full hd, ali nije to poenta, jednostavno moraš ići u korak sa vremenom.
I da se razumijemo, nije ta oprema preskupa. Hrvati (HRT) su nedavno kupili reportažni kombi za 8 miliona KM, sa deset kamera i svom pratećom opremom. Sigurno da mi možemo uzeti malo jednostavniju i jeftiniju varijantu, nisu to velike pare za takvu kompaniju, ili bolje rečeno za državu, i ne kupuje se to samo zbog Premijer lige. Ta oprema će se koristiti za sve ostale bitnije sportske i kulturno-zabavne manifestacije.
Prije deset godina,
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... RTS-u.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.