Fakat nemogu da vjerujem sa kim se patimo
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Sa ovakvom igrom sa Xabijem kao glavnim igračem nemamo šansu ni u srijedu protiv konzervi, a kamoli u februaru sa MKO .
Ma Miller NE MOZE da igra krilo na postavljenu odbranu i bez brzog protoka lopte... Ubija ga ova taktika koja ga je i dovela u ovako očajnu formu.
Xabi je tu da provuče loptu do Thiaga ili Vidala i on odradi svoj dio posla a sto igrači trče ko muhe bez glave i bez ikakve volje je druga stvar...
Xabi je tu da provuče loptu do Thiaga ili Vidala i on odradi svoj dio posla a sto igrači trče ko muhe bez glave i bez ikakve volje je druga stvar...
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ja ovdje problem vidim u tome što nema dovoljno kretnje, čisti pozicioni fudbal, jedino Costa pokušava ući u sredinu da otvori prostora ostalima ali to niko ne koristi. Alaba je mogao najviše profitirati od toga, ali džaba kad je on u rupi već duže vremena.
Što se tiče Xabija, činjenica je da sa njim u prvoj postavi izgledamo dosta blijedo ove sezone. Protiv Atletica, Vidal je igrao na njegovoj poziciji i dosta je to brže i bolje izgledalo. I Renato i Thiago su imali dosta više prostora u toj utakmici. Tomica na krilu protiv postavljene odbrane ne treba igrati, nema brzinu da pređe igrača, a i za centaršut mu treba prostora. Treba probati sa 4-2-3-1 sa Tomicom iza Lewe, uvesti Riberya lijevo a Costu prebaciti desno i što je najbitnije dosta energičnije ući u nastavak.
Što se tiče Xabija, činjenica je da sa njim u prvoj postavi izgledamo dosta blijedo ove sezone. Protiv Atletica, Vidal je igrao na njegovoj poziciji i dosta je to brže i bolje izgledalo. I Renato i Thiago su imali dosta više prostora u toj utakmici. Tomica na krilu protiv postavljene odbrane ne treba igrati, nema brzinu da pređe igrača, a i za centaršut mu treba prostora. Treba probati sa 4-2-3-1 sa Tomicom iza Lewe, uvesti Riberya lijevo a Costu prebaciti desno i što je najbitnije dosta energičnije ući u nastavak.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
schickeria
- Kontakt:
Slazem se,tocno to nam trebaBundesliga je napisao/la:Ja ovdje problem vidim u tome što nema dovoljno kretnje, čisti pozicioni fudbal, jedino Costa pokušava ući u sredinu da otvori prostora ostalima ali to niko ne koristi. Alaba je mogao najviše profitirati od toga, ali džaba kad je on u rupi već duže vremena.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Daj kakvu izmjenu yebote, ocigledno da ne ide ovako ...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
AJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
I am not yet born; O hear me.
Golcina! Wow!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Costulja

- Nerminovic
- Kontakt:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Cooooostaaaaaa

Carlo presao u 4231

Carlo presao u 4231
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
S ulaskom Riberyja presli na 4-2-3-1 i odmah gol 
Zbog ovakvih se stvari gleda fudbal
Da budemo korektni, ovaj gol nije proizveden iz promjene u formaciji. Ovo je gol iz prekida, nema veze sa formacijom.Balance je napisao/la:S ulaskom Riberyja presli na 4-2-3-1 i odmah gol
Hoce li ikad Intelektualca izvaditi?
Samo saznanje igraca da se prelazi u formaciju koja im najvise odgovara imala je psiholoski utjecaj na Costin udarac 
Sanches nece ni uci, dzabe stoji pored linije 
Off topic: Vrancic solidan danas. Ne kontam kako ga Mesa nije koristio umjesto Jajala u onim utakmicama. Mislim da je kvalitetniji od Jajala.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Lopta dođe do šesnaesterca protivnika i ona nazad do Nojera **** ti logiku
Trenutno korisnika/ca: Slobodanpad1945 i 1 gost.