aleksandre brate a zasto mislis da nije istina??aleksandar_veliki je napisao/la:To je glupiranje i zbog toga brisemslavko njegus je napisao/la:****
sta je ovo???
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije
valja naše dilajle odvojit od moldavskih k.urvi, rado bih da idu u izolaciju
Nil Satis Nisi Optimum
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ili im po paket kondoma kupitNumber1 je napisao/la:valja naše dilajle odvojit od moldavskih k.urvi, rado bih da idu u izolaciju

svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
oki, kako ti kazes, uglavnom, nas je
joj stoper i ja zadovoljan... mada i ovako nije lose

- fanatic1991
- Kontakt:
oplakah hahahahahahhaahhaaaleksandar_veliki je napisao/la:Unuk banovan zbog vrijedjanja nas djece i kloceva.unuk_jednog_Bega je napisao/la:Na ovom forumu pišu samo djeca i klocevi.

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
šta sad ispade Aco bezveze troši prste na tastaturi??
ko zalijepi opet isti link na šuplju priču biće trajno banovan. ovo je obećanje od mene.
ko zalijepi opet isti link na šuplju priču biće trajno banovan. ovo je obećanje od mene.
Moj klub je Zeljo a to o cemu ti pricas ili si ti pogresno shvatio ili ti je neko pogresno prenio.Decko s tribine 2 je napisao/la:vidjeces ti gdje ce tvoj klub igrati za par godinamalta071 je napisao/la:ova ti je dobraDecko s tribine 2 je napisao/la:Ima jos jedna vijest koju sam saznao, nas Zeljo polako vraca dugove i debelo smo smanjili dug... ubrzo ce fifa uvest pravilo po kojem ni jedan klub nece moci igrati u evropi koji ima dugove i nasi vode brigu i o tome i to je za POHVALU...
vecina vodecih klubova u evropi imaju dugove i nece ih se rijesiti ni za sto godina...![]()
![]()
Nece moci igrati klubovi koji ne izmiruju svoje obaveze odnosno ne placaju rate a ne oni koji imaju dugove.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
-
- Kontakt:
ova ti je dobra
vecina vodecih klubova u evropi imaju dugove i nece ih se rijesiti ni za sto godina...[/quote]
vidjeces ti gdje ce tvoj klub igrati za par godina
[/quote]
Moj klub je Zeljo a to o cemu ti pricas ili si ti pogresno shvatio ili ti je neko pogresno prenio.
Nece moci igrati klubovi koji ne izmiruju svoje obaveze odnosno ne placaju rate a ne oni koji imaju dugove.[/quote]
Moguce da sam i pogresno shvatio, al znam jedno Zeljo je smanjio dug itekako..
vecina vodecih klubova u evropi imaju dugove i nece ih se rijesiti ni za sto godina...[/quote]
vidjeces ti gdje ce tvoj klub igrati za par godina

Moj klub je Zeljo a to o cemu ti pricas ili si ti pogresno shvatio ili ti je neko pogresno prenio.
Nece moci igrati klubovi koji ne izmiruju svoje obaveze odnosno ne placaju rate a ne oni koji imaju dugove.[/quote]
Moguce da sam i pogresno shvatio, al znam jedno Zeljo je smanjio dug itekako..
Polako ali sigurno slazu se kockice pred nadolazeca iskusenja u EL i PL . Kao sto sam i ocekivao sada nas svi dizu u nebesa
, gdje je umjerenost nestala . E.... 

Željezničar za život cijeli !
- RK Gradacac
- Kontakt:
Mozda serifa ne izbacimo iz tramvaja al jedno je sigurno... slavice se titula! 

010 ISN'T JUST A CODE
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
A poslje Serifa dolazi EnesRK Gradacac je napisao/la:Mozda serifa ne izbacimo iz tramvaja al jedno je sigurno... slavice se titula!

svoj ti pos'o !
ti si urijedio pravo, svako dva mjeseca uletiš s nekom pametnomRK Gradacac je napisao/la:Mozda serifa ne izbacimo iz tramvaja al jedno je sigurno... slavice se titula!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- kosewsko hill
- Kontakt:
Nije te umjerenosti nikad ni bilo nažalost.Ili je delirijum ili depresija teška, ni jedno ne valja..rusina_jr je napisao/la:Polako ali sigurno slazu se kockice pred nadolazeca iskusenja u EL i PL . Kao sto sam i ocekivao sada nas svi dizu u nebesa, gdje je umjerenost nestala . E....
Ovo za sada izgleda odlično, doveli smo 2-3 igrača koja će vratiti više publike na stadion, u to sam siguran.Treba biti strpljiv malo da se svi adaptiraju, ne možemo očekivati neke megalomanske rezultate odmah na početku, sabura i ovo će biti dobro aBd..
Željo - My first love!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa nije jos ni pocelo, mi odma titulu najavljujemo, imamo jedan od najjacih timova trenutno u PL BiH, sto jest jest, ali pobogu sacekajte malo, mora se 30 utakmica odigrati, tako smo i prosle godine najavljivali plavo proljece ovo ono, pa smo na kraju 3 zavrsiliRK Gradacac je napisao/la:Mozda serifa ne izbacimo iz tramvaja al jedno je sigurno... slavice se titula!
Za zivot cijeli!
Ne znam, al znam da pretjeruju...Svaka vijest koja ima veze sa nasim klubom je dobro dosla...Oni nisu kompetetni da kažu koja je informacija tačna, a koja ne...Moje mišljenjezeljocity je napisao/la:Koji je link upitanju pa ga moderatori brisu???
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
To Sulejmane !
Zeba + Smajic tandem snova
Zeba + Smajic tandem snova

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
lazar imao kila ko sad komplet napad
lazar-115 kg=zeba 45kg+smajić 40 kg+višća30 kg =mesi 40kg+iniesta 45kg+xavi 30 kg
lazar-115 kg=zeba 45kg+smajić 40 kg+višća30 kg =mesi 40kg+iniesta 45kg+xavi 30 kg
-
- Kontakt:
babilone dodje li smajke. ajd jedno izvinjenje molimbabilonTM je napisao/la:Ne znam, al znam da pretjeruju...Svaka vijest koja ima veze sa nasim klubom je dobro dosla...Oni nisu kompetetni da kažu koja je informacija tačna, a koja ne...Moje mišljenjezeljocity je napisao/la:Koji je link upitanju pa ga moderatori brisu???
Sta mislite hoce li petaka biti ulaznica za jug ?
I koliko ce doci navijaca , ja se nadam barem 15 000
I koliko ce doci navijaca , ja se nadam barem 15 000

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Procijena ti je ocigledno bolja strananidi je napisao/la:lazar imao kila ko sad komplet napad

svoj ti pos'o !
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, bvsic, Levin, Proximic, svrakino1921 i 58 gostiju.