FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

1L8F9C2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 1L8F9C2 » 13 avg 2013, 00:41

molotovljev je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:Znaci kunem se svim i svacim da cijenim Husrefa kao igraca koji je klubu dao sve . Ali kao trenera ga ne cijenim zato sto je poslije rata najduze na nasoj klupi a sudi mu se po trofeju zvanom "popaj" koji mu je dao sve i opet smo se jedva dokopali titule. Meni smeta sto se o njemu stvorila slika nekog spasitelja, ljudi misle da on psuje igracima i slicno, i da ce on natjerati nekoga da igra. Smeta mi sto nema pomaka a lik konstantno spominje "srecu" a nikako da kaze preuzimam krivicu na sebe...Imao je najbolje pripreme od svih klubova u ligi, najbolje uslove i opet smo neuigrani a da ne pricamo o fizickoj spremi. Husref je izgubio smisao mi vodili ili gubili formacija je ista. To tako ne ide rezultati su mjerilo a oni su katastrofalni od kada nas je preuzeo, bas bi volio da neko izvuce podatak koliko smo utakmica dobili ili izgubili od kad je on trener. Bas me zanima broj dati golova jer se ne sjecam da smo nekoga nabili sve su to bile mrtve patnje. Kad ne ide vrijeme je za promjene a koliko vidim nama bas skripi pod nogama, a mi se vadimo na "srecu".
Logicno je da cijenis njegovu igracku karijeru...Da li je on trener za nas ili ne neka odluci onaj ko je placen
za taj dio posla. Njegove izjave? Hmm..na prvu zvuce nelogicno i uvredljivo, ali citajuci izmedju redova
moze se zakljuciti da su te izjave "narucene" ili recimo "pranje" tamo neke tajanstvene osobe ili vise njih.
Husref je temperamentna osoba, narusenog zdravstvenog stanja, tako da mislim da cijela ova novonastala
situacija moze samo lose uticati na njega, sto se svakako moze odraziti na rezultate FKS.
Hajde da nadjemo neki kompromis, pa Musemicu nadjemo neko mjesto u upravi kluba, pa neka tamo
prenese svoj temperament, mozda se nesto i promjeni..slazes se?
Iskreno nadao sam se da ce Musemic biti pametan i prihvatiti se funkcije sportog direktora u vrijeme kad je imao srcani problema ... mislim da je ta opcija u to vrijeme bila najbolja za sve nas.

Head hvala ti na statistici kojom se samo potvrdilo ono sto sam pricao,o velikoj patnji za vrijeme svake utakmice. Zaboravio sam sta znaci biti na AFH i gledati trpanje protivnika.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 13 avg 2013, 00:44

Ljudi bezveze dizete paniku, vjerujte greske su napravljene: Melunovic , Karic ( slabi napadaci) i jednog ste se rijesili a ovog drugog sto prije jer isti su tip napadaca. Igra sarajeva je dominantna , brza , treba jos malo uigranosti mozda jos 1 2 promjene u veznom redu. I nadati se da bar Komazec , zna dati gol , protiv Slavije se trudio al nije dobio upotrebljivih lopti. Dok je Karic protiv Sirokog imao par dobrih prilika koje nije iskoristio , ovu krizu treba malo prebroditi dati podrsku i vidjet cete da ce sarajevo lagano koracati prema vrhu tabele...
>>No body likes us but we dont care<<

emin82
Kontakt:

Post Postao/la emin82 » 13 avg 2013, 01:20

D€LUX je napisao/la:Kao simpatizer svih bosanskih ekipa u evropskim takmicenjima , ma da iskreno blago simpatisem vise Zelju ;) , ja bih kao neutralan u svemu ovome dao svoje misljenje. Ponajvise o Sarajevu pa i ostalim malo (ma da je ovo topic sarajevo al ok).

1.Stimaljke- Zeta nije nastimana sigurno pogledajte tu utakmicu koliko se pucalo u okvir gola i koliko se napadalo i koliko je bilo ozbiljnih prilika , nema sanse. To je greska Joviceva (iako meni jako drag trener) koji je krenuo ofanzivno bukvalno All Attack sto bi se reklo i po mom velika greska. Jer se imao rezultat od 2-1 i trebalo je polahko napadati , ma da i njega treba razumjeti htio zabiti gol i rijesiti sve dileme o tome se moze danima raspravljati al ispast od takve ekipe ipak je zalosno. Ipak su se sad borili za opstanak u CG ligi al otom potom. Eh vec ovaj Kukesi ili kako vec po mom jako sumnjivo ,neke cudne greske , cudna desavanja u toku utakmice , mislim da je to vec moguca stimaljka sa puno golova (pogledajte i Lazara Popovica gol :? ) . Druga utakmica , Sarajevo ima incijativu al nista konkretno i zato mi je sumnjivo , i kako je frajer procitao penal kako je ovaj pucao , nezz sta bih rekao. Sve u svemu jako sumnjivo , i nadam se da ce se poduzeti neka istraga. Iako ja znam da u nasem fudbalu nije nimalo lahko doci do para da , klubovi grcaju u dugovima ocigledno vide jedini izlaz u tome u ovom slucaju FKS. Ma da ne zelim to da vjerujem. I svaki vid kriminala treba osuditi tako i taj. al opet ponavljam ne zelim da vjerujem u to!!!!

2. Irfan - Irfan po mom misljenju je trebao ostati al njegove igrace jest trebalo kazniti raskidom ugovora jer su realno najlosije karike u timu. Al irfan vam nije bio rak ko sto vi kazete , po mom misljenju irfan vam je bio spas. Covjek ima lovu sto je najbitnije u danasnjem fudbalu ima veze , ima poznanstva od koje bi Sarajevo nekad imalo koristi. Jako se dobro razumije u problematiku nogometa i mislim da je preuranjena odluka njegovog "protjerivanja" iz kluba. Trebalo je po mom misljenju Selimovica smjeniti na neku poziciju za koju je on edukovan tj finansije , ekonomija itd al u fudbal cini mi se da je zalutao. Al opet vi koji ste blize klubu to bolje znate , i koji zivite u Sarajevu. I ponavljam Klub ispred svega , al kad neko u danasnje vrijeme dodje sa lovom na ovoj krizi vjerujte dobro ga treba prigrliti i nedat mu ici , jer velika kriza u svijetu a kamoli u BIH , gdje na fudbalu nemozes za kifle zaraditi (tj klubovi). OBAVEZNO postaviti Sportskog direktora!!!! I jos jedno znaci irfan je napravio samo dvije greske otkad je u klubu a to su melunovic i haurdic , al iskreno i ja bih ucinio isto da su npr. moji igraci ipak su igrali u ceskoj pa su koliko toliko skolovani igraci (bar smo svi mislili) greske se desavaju sta sad ipak ne treba otjerati covjeka. btw nisam sandzaklija :lol: da ne bude branim sandzu. I price da je on namjestio glupost frajer menadzer edinu dzeki ima bruku love , svoju firmu ima koliko ja znam i njemu sad treba da zatvora zaglavi sumnjam bgm da bi to iko uradio ko je menadzer tako pozantom igracu.

3 Husref - Meni je njega zao , i mislim da treba da ostane. On voli FKS , jucer se vidjelo srce mu lose frajer ba kad udar nije dobio 90 min je igracima davao instrukcije vidjela se zelja , vidjelo se da on to radi sa ljubavi i srcem. A takvog trenera je danas tesko naci. Sta ce vam neki stranac koji pokupi lovu libo ga racku , a vjerujte nista nije bolji od Husrefa , dajte mu ekipu pa cete vidjeti sta ce napraviti. Sa ovim dosadasnjim pojacanjima treba mu dati 5 6 kola pa cete vidjeti , koliko je sposoban ukoliko bude isto onda nista drugo nego noga!

4 Igraci - Suljic po mom ima previse kredita u klubu , a nista ne radi. Nije los kad mu se gurne lopta u for , ali kad mu je u nogama nista posebno. Trebao se Huseinbasic ranije ubaciti definitivno jos u 60 min , kao i Mahir Karic. Osmanagic je morao zapoceti umjesto Haurdica to je jedino sto zamjerim ostalo nije problem. Jedino sa Dzakmicem vidjeti hocel on igrat jos nogometa ili je vec otisao u penziju sta je u pitanju?!?!?!
Sa pojacanjima vjerujte mi ste pogodili i bicete u samom vrhu , al treba otjerati jos mozda 2.

5-Zeljo - Ipak pored svega sto pricali da stimaju pokazali su da su dobra ekipa , da su imali malo srece prosli bi Plzen. Povrede , greska golmana , ofsajd sve ih poremetilo i gotovo. I realno u ovom trenutku su bolji od vas , jer su uigraniji vasoj novoj ekipi ce trebati vremena da dodje na taj nivo. I nemojte sta zamjeriti kada sam citao Prvaci sa Prvacima , Konobari sa Konobarima rekao sam joj sto ovi zeljini sebi umisljaju kad ce dobiti gutu , medjutim ako cemo iskreno bili su upravu pokazali kako se igra sa prvacima , dok je Sarajevo jedva Libertas proslo (no hard feelings) Sirokom svaka cast ona ekipa je bolja od Kukesija i prosli su kapa dole , ekipi sirokog

Eto forumasi nadam se da vas nisam razljutio al to je moje misljenje kad gledam sa strane. Nemojte sad mislit ja nekog branim , ja volim BIH , BH fudbal zelim da se sto prije oporavi i postanemo ponosni kad nasi klubovi igraju u evropi. I to je moje misljenje , al forum je tu da se misljenja razmjenjuju , da se o svemu komentarise pa tako nadam se da ce te tu samnom sloziti ako ne gore. ;) Jer sto jaca liga , vise potencijalnih reprezentativaca , internacionalaca im da ih je sto manje po Azerbejdzanu a sto vise po Evropi ;)

LP!!
komsija ti zaboravio na ovaj post, a nije bio tako davno! Budi covjek sa stavom...Bilo bi lijepo vidjeti tebe na terenu na bilo kojoj poziciji kad si tako pametan. Zelji mozda bas takav treba. A nasim igracima ma kakvi oni bili nemoj posvecivati toliko vremena. I da znas da Karic uopste nije klasicni napadac i da dvije utakmice nisu dovoljne da formiras misljenje o nekom. Uostalnom imas Adilovica i ekipu zamaraj se njima jer njih vise simpatises ;)

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 13 avg 2013, 01:20

GangEvil je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Joj ovog internet mangupa gangevila,sto se naostrio,predvidjam mu skori kraj forumaske karijete.
Sta ti je bolan cirkusantu,takvih heroja je tone bilo ovdije,pa su brzo zavrsili sa pisanjem.
Sta ti je bolan opusti se,popij nesto ,visit malasya,bilo sta samo shvati da je ovo forum a ne ulica klosaru
Pa klosarcino jedna nisam ja naostren ni na koga osim na vas plave otpadnike koji dodjete ovdje pa pametujete nesto.......ali ne one koji najnormalnije idu na temu svog kluba..nego ove padobrance ko ti sto ne mogu izdrzati da pored svih titula i ostalih sranja ne odu malo na komsijsku temu i stave potpis "Amawe hvala ti"...zaboli na taki i za njega i za vas..imate svoju temu i stavite brkinu sliku iznad compa, povezite se preko skype-a i drkajte kolektivno na njega (ovo se odnosi samo na ove koji bi radije da postave post na temi tudjeg kluba nego na temi svog...)

p.s. bas me zanima gdje ste bili u periodu 2003-2010 kad se nije moglo iznad 5 mjesta....

ja cu Maleziju mozda nekad, a ti imas mogucnost svaki dan Brajlovica da mu odradis vizitu
ti ako odes u maleziju, ja cu go ferhadijom hodati

zajebo si se pasa za taj period, nije on vezan za 03-10, vec smo posljednji put igrali igrali 05/06 evropu, pa onda, 06/07, 07/08, 08/09 i 09/10 nismo, znaci 4 godine nismo igrali evropu, ostalo jesmo, a ti ode na 7 godina, kako te nije stid?

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 13 avg 2013, 02:02

GangEvil je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Joj ovog internet mangupa gangevila,sto se naostrio,predvidjam mu skori kraj forumaske karijete.
Sta ti je bolan cirkusantu,takvih heroja je tone bilo ovdije,pa su brzo zavrsili sa pisanjem.
Sta ti je bolan opusti se,popij nesto ,visit malasya,bilo sta samo shvati da je ovo forum a ne ulica klosaru
Pa klosarcino jedna nisam ja naostren ni na koga osim na vas plave otpadnike koji dodjete ovdje pa pametujete nesto.......ali ne one koji najnormalnije idu na temu svog kluba..nego ove padobrance ko ti sto ne mogu izdrzati da pored svih titula i ostalih sranja ne odu malo na komsijsku temu i stave potpis "Amawe hvala ti"...zaboli na taki i za njega i za vas..imate svoju temu i stavite brkinu sliku iznad compa, povezite se preko skype-a i drkajte kolektivno na njega (ovo se odnosi samo na ove koji bi radije da postave post na temi tudjeg kluba nego na temi svog...)

p.s. bas me zanima gdje ste bili u periodu 2003-2010 kad se nije moglo iznad 5 mjesta....

ja cu Maleziju mozda nekad, a ti imas mogucnost svaki dan Brajlovica da mu odradis vizitu
:lol: :lol: :lol:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 13 avg 2013, 02:20

@gangevil kakvom padobranstvu pricas covjece dragi.
Ne javljam se preko pc pa ne mogu vidjeti ali smijem se zakleti da nemas vise od 100 postova.
Ti prvo moras shvatit da ovo nije kina ,pa da na ovoj temi smiju pisati sano navijaci sarajeva.
Drugo ,poceo si da citiras svakog ko mahnit,prosipas seljacke malogradjanske folove.smiri bolan znas kako ljudi brzo takve na **** nabiju.
Dalje,napadas I zenicane a ne samo nas,ja bisam provocirao vec ti skrenuo paznju kako se ponasas,tako da mojne mi ti pametovat bogati I uredjivat forum.
Nemoj se ni brinut za nase drkanje po brki ili sa brkom.brko ima sta da kara,cini mi se kara neku samru pitarku,a mi sljedimo sefa slijepo.
Jel ti I to smeta.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

cocolino
Kontakt:

Post Postao/la cocolino » 13 avg 2013, 09:34

Nebih da polemisem i stvaram svadju na forumu ali zaista je problem (Glavni) izbor igraca koje ste doveli kao pojacanja u ovih par godina.Sarajevo mi nije mrsko kao ni bilo koji drugi klub u bih , iako vec 40 godina navijam za celik, trebalo je samo dovesti prave i provjerene nogometase, a dovodilo se sve i svasta, to je i kod nas bilo dok nije dosao gospodin u pravom smislu rijeci Jagodic, iskreno vam zelim da sto prije krenete sa boljim rezultatima,. :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 avg 2013, 11:06

cocolino je napisao/la:Nebih da polemisem i stvaram svadju na forumu ali zaista je problem (Glavni) izbor igraca koje ste doveli kao pojacanja u ovih par godina.Sarajevo mi nije mrsko kao ni bilo koji drugi klub u bih , iako vec 40 godina navijam za celik, trebalo je samo dovesti prave i provjerene nogometase, a dovodilo se sve i svasta, to je i kod nas bilo dok nije dosao gospodin u pravom smislu rijeci Jagodic, iskreno vam zelim da sto prije krenete sa boljim rezultatima,. :D
Pravi i provjereni igraci su pod ugovorom kod drugih klubova, da bi ga doveo trebas platiti a mi to nemamo, svaki provjeren igrac koji je slobodan zeli otici vani da igra, znaci nama ostaje samo ono malo skarta sto niko nece i oni onda dolaze u FK Sarajevo, neki se pokazu kao dobri a mnogi kao losi.

ustipak
Kontakt:

Post Postao/la ustipak » 13 avg 2013, 11:48

Torlak novi igrač Olimpica.

Dino odlazi iz Sarajeva i ponesi fan shop sa sobom kuci,mafijašu jedan i ti i Tan se gonite u 3 pm....

UPRAVA NAPOLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 13 avg 2013, 12:59

Torlak: Kao mali nosio sam dres "vukova" sa Otoke!

Torlak: Prvo sam rekao Olimpic, pa tek onda mama!

Torlak: Igracu za klub gdje je igrao moj idol Smječanin!
Zadnja izmjena: Ozren, dana/u 13 avg 2013, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 avg 2013, 13:00

Torlaku se ostvario životni san.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 13 avg 2013, 16:29

Uprava kolko god fenomenalan posao radi na planu marketinga i administracije tolko lose radi na sigurno najvaznijem segmentu kluba a to je prvi tim,toliko je katastrofalnih igraca proslo kroz nas klub za ove 2-3 sezone da covjek il bi plako il se smijo,samo bi volio znat preko koga oni dovode ove igrace i sta je konkretno sad bilo za Komazeca i sta je sa Puzigacom , lik dosao prije mjessec dana i vec 3 kolo u ligi a jos nijedne zvanicne utakmice nema, mislim fakat ovo nema ni u kantonalnim ligama i klubovima kako se kod nas radi sa igracima tipa dodje ti igraca i onda ti lafo zbog papira il nespremnosti cekas tog igraca da zaigra u 15 kolu :roll: kako onda ocekivat titulu i neki uspjeh u evropi ,ovako sigurno nikad :roll: :x
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Anamarija
Kontakt:

Post Postao/la Anamarija » 13 avg 2013, 16:40

slika
3-4 SAD

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 avg 2013, 16:46

Tako je Adnane..Vjerovatno pojedinci kontaju da se fudbal igra zbog njih i za njih, a ne zbog nas i za nas.
Al nece dugo... Nedavno slucajno naletim na lika koji je satro neka faca u upravi, a on ne zna da sam bolesnik
sa Istoka, i tako malo ga ispitujem, frajer ba ne zna fudbalska pravila i ne zna uopste kako se nasao u klubu,
al je satro mangup...heh, da ne pisem proste rijeci, necu dalje.
F.K.SARAJEVO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 avg 2013, 16:55

Nikad, al bas nikad od 1946 pa do danas FK Sarajevo nije imalo gori tim. Ovo je dno, ovo nije Sarajevo.
Nasa djeca odlaze u provincijske klubove kako bi zaradili na osnovu svog talenta za zivot.
Ponavljam, ovo je dno od ekipe..ovo nije nase Sarajevo...Vratite nam nase Sarajevo !!!
F.K.SARAJEVO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 avg 2013, 17:11

Vratimo se dvije godine unazad..Sta je bio prvenstveni cilj "evropskog" Sarajeva? Vratiti publiku na stadion,
jesam u pravu, je li tako, sjecate se!? I...gdje je ta publika ?! Do tada smo imali u prosjeku 5-6 hiljada na
stadionu..koliko danas imamo..dvica plafon ! Raja nije naivna, niko ne zeli da gleda "B" tim.
Razgovaram sa ljudima, pratim forume, svakodnevno bar po jedan razocarani navijac odustane...
Mislite da to nisu pravi navijaci ? Jesu, itekako jesu. I potpuno ih razumijem.
F.K.SARAJEVO

reus11
Kontakt:

Post Postao/la reus11 » 13 avg 2013, 17:11

Katastrofa od kluba.:(

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 avg 2013, 17:13

molotovljev je napisao/la:Nikad, al bas nikad od 1946 pa do danas FK Sarajevo nije imalo gori tim. Ovo je dno, ovo nije Sarajevo.
Nasa djeca odlaze u provincijske klubove kako bi zaradili na osnovu svog talenta za zivot.
Ponavljam, ovo je dno od ekipe..ovo nije nase Sarajevo...Vratite nam nase Sarajevo !!!
Plisek je im'o gori tim.
1946

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 avg 2013, 17:17

Plisek je im´o kakav takav rezultat. Imali smo neku igru, sad nemamo ni to, ne znam kako bih nazvao ovu igru
kao da gledam termin dvije mahale..
F.K.SARAJEVO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 avg 2013, 17:21

Mi nemamo igraca koji zna ubaciti loptu u 16, niko ne zna korner izvesti, o slobodnjaku da ne govorim.
Dajte molim vas, Mi smo veliki evrposki klub i ne zasluzujemo da gledamo amatere u najdrazem dresu.
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, keli, Lecler, OzmoodPinglewood, supervizor, tutankamon1905, Vanja8, Zeko87 i 80 gostiju.