Naravno, ali isto tako i ti ne moraš vrijedjat Rooneya. Jel oke ?Cartman je napisao/la:Momcino, jesi li u stanju normalno diskutovat? Ne moras se svadjat u svakom postu.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Da, mi koji stavljamo klub iznad svega, i ovi koji gledaju na Rooneya kao Boga.Dalam je napisao/la:Ko da gledam da će se navijači Uniteda podijelit u skupine, ko kakve vjerske sekte![]()
Belmine, ne vrijedjam ga u svakom postu. Par uvreda je najmanje sto je zasluzio nakon svega sto je uradio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa dobro ne kmeči on zbog njegovog odlaska, već zbog načina na koji je otišao, to isto samo u većoj mjeri rade i Fergie i Gary, hoćeš i njih poslati za MoyesomCartman je napisao/la: Samo je dokaz da je Rooney jedini koji kmeci zbog Moyesa i da je on njegov ljubimac. Znaci ljubimac covjeka koji je unistio ekipu i koji je uz to gradio ekipu oko Rooneya. Neka ide sa njim ako mu toliko nedostaje.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ako je Rooney zaslužio uvrede, aferim.Cartman je napisao/la:Belmine, ne vrijedjam ga u svakom postu. Par uvreda je najmanje sto je zasluzio nakon svega sto je uradio.
Kako je to Rooney oštetio klub? Tako što nije išo?Cartman je napisao/la:Da, mi koji stavljamo klub iznad svega, i ovi koji gledaju na Rooneya kao Boga.Dalam je napisao/la:Ko da gledam da će se navijači Uniteda podijelit u skupine, ko kakve vjerske sekte![]()
Belmine, ne vrijedjam ga u svakom postu. Par uvreda je najmanje sto je zasluzio nakon svega sto je uradio.
Tako sto je dva puta trazio transfer i tako pljuvao i klub i suigrace. On je dosta i otezao posao Moyesu ljetos sa svojim pizdarijama.Dalam je napisao/la:Kako je to Rooney oštetio klub? Tako što nije išo?Cartman je napisao/la:Da, mi koji stavljamo klub iznad svega, i ovi koji gledaju na Rooneya kao Boga.Dalam je napisao/la:Ko da gledam da će se navijači Uniteda podijelit u skupine, ko kakve vjerske sekte![]()
- OnlyUnited
- Kontakt:
Nego, Kagawa je ko malo proigrao, a na toj poziciji definitivno nije prvi pik. Prodati ga na ljeto ili ukljuciti u trampu za ili krilnog ili zadnjeg veznog.
Chicu bi ostavio, decko stvarno igra srcem. Inace, napad ne treba dirati. Od ofanzivnih pozicija kao sto sam pomenuo mozda jedino krilnog.
Defanziva je problem, pocev od stopera, ljevog beka, defanzivnog veznog (mozda cak i dva) i naravno cm-a...
Chicu bi ostavio, decko stvarno igra srcem. Inace, napad ne treba dirati. Od ofanzivnih pozicija kao sto sam pomenuo mozda jedino krilnog.
Defanziva je problem, pocev od stopera, ljevog beka, defanzivnog veznog (mozda cak i dva) i naravno cm-a...
- Ed Woodward for Prime Minister !
Prvo treba da se napravi ekipa od igraca koji igraju svoje pozicije pa onda ostalo.. Bek, box to box igrac i krilo desno jer Kagawa tu nije bas sjajan, mozda bi ga probao u vezi ali sa jednim mocnim igracem mislim fizicki mocnim jer Kagawa je ipak ojacao , sjajan tehnicar, mastovit a i rijetko gubi loptu..Rooneya ili stavit u spic (Robin otpada) ali na 10ci ne moze, Mata je x puta jacu tu igrac.. Jedan stoper iskusniji uz ovu trojicu mladjih, sto se tice beka moj izbor je Coentrao pa Shaw onda.. Mislim da bi se Reus mogao dovest uz pristojnu ponudu, mozda Shinjija ukljucit u ponudu.
Sve u svemu ocekujem da igracki budemo jaci za 20% a novi trener se to sve poslozit jer mi smo i sad jaki, zz par tih pojacanja trebali bi ici na titulu , sve zavisi od ovog prelaznog roka.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sve u svemu ocekujem da igracki budemo jaci za 20% a novi trener se to sve poslozit jer mi smo i sad jaki, zz par tih pojacanja trebali bi ici na titulu , sve zavisi od ovog prelaznog roka.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Meni je Kagawa jedan od dražih igrača i nadam se da će biti mjesta za njega kod novog trenera ili Sir Ryana. 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- DragonReborn
- Kontakt:
Oni slepci digli spomenik Mojesu, a kako dođe Gigs, tako se srušiše snovi Liverpula 

Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Što ovi novinari znaju svašta pisat
Čuj Hummels i Reus na ljeto u Man. Utd. Hahahahahah

Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
Pa svi igrači žele doći u najbolji klub na svijetu. Šta ti je tu čudno ?raaymoon je napisao/la:Što ovi novinari znaju svašta pisatČuj Hummels i Reus na ljeto u Man. Utd. Hahahahahah
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Nitro je napisao/la:Pa svi igrači žele doći u najbolji klub na svijetu. Šta ti je tu čudno ?raaymoon je napisao/la:Što ovi novinari znaju svašta pisatČuj Hummels i Reus na ljeto u Man. Utd. Hahahahahah
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A vidim brate što ste najbolji..
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
Prvi put od sezone 89/90 da jedan nas igrac nije u timu kola.. Oboren jos jedan rekord
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Moyes dominator.Skyline je napisao/la:Prvi put od sezone 89/90 da jedan nas igrac nije u timu kola.. Oboren jos jedan rekord

U 17 utakmica protiv timova iz donjeg dijela tabele imamo skor: 14-2-1 Ne znam da li je ovo tačan podatak?
Zar je Moyes bio i igrač Uniteda?Cartman je napisao/la:Moyes dominator.Skyline je napisao/la:Prvi put od sezone 89/90 da jedan nas igrac nije u timu kola.. Oboren jos jedan rekord
- OnlyUnited
- Kontakt:
Takodjer zanimljiv tekstManchester United are coming under increasing pressure from Nike and adidas to conclude negotiations over a £600 million kit deal before the World Cup finals.
While the Old Trafford hierarchy remains focused on the search for a new manager to replace David Moyes, the club’s Mayfair-based commercial operation is close to securing a world-record deal to replace their £23.5 million-a-year agreement with Nike – dating back to 2002 – which expires in June 2015.
Senior figures at United, led by Richard Arnold, the commercial director, have held talks with kit manufacturers adidas, Puma and Warrior in recent months following the expiry of the six-month exclusivity period with Nike at the beginning of this season.
However, with United contractually obliged to hand Nike the opportunity to match any deal offered by a rival brand, production and design deadlines for 2015-16 have left the club with just over a month to decide which brand to sign up with for the next kit contract.
Despite the team’s poor season, in which they missed out on Champions League qualification for the first time in 19 years, United’s commercial power remains undimmed and they are expected to secure a deal worth at least £65 million a year.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... nager.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ed Woodward for Prime Minister !
Cuj duplo vise od drugog najveceg. Dominacija. 

U historiji je bilo hrpa mlađih od Giggsa koji su briljirali,,, šta to treba imat minimalno 60 ili?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.