Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 27 apr 2014, 17:11
Cartman je napisao/la:
Suti Rio i pokloni se najvecem (nakon Fergusona).

Ne poklanjam se ja tako lako, za mene postoji samo United, drugi me ne interesuju

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
gio10
-
Kontakt:
Kakvi lobotomci

Ja te volim, volim Željo..
-
Unknown3
-
Kontakt:
Jestel vidjeli koliko se gamadima navlači
Korner nakon centarsuta Gerrarda u 93. min

,najmanje dva metra pored Azpiliquete prođe lopta i onaj Atkinson daje korner!
Mrzim luzere jos više, a Gerrardu se vratilo ono 'vraćanje lopte'
Mourinho

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
Cartman
-
Kontakt:
AlanSmith14 je napisao/la:Jestel vidjeli koliko se gamadima navlači
Korner nakon centarsuta Gerrarda u 93. min

,najmanje dva metra pored Azpiliquete prođe lopta i onaj Atkinson daje korner!
Mrzim luzere jos više, a Gerrardu se vratilo ono 'vraćanje lopte'
Mourinho

Ma tako je citavu sezonu. Protiv Citya je bilo nekoliko nevjerovatnih odluka. Protiv nas dobiju 3 penala yebote, onaj jedan kriminalan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Laparanoia
-
Kontakt:
Postao/la Laparanoia » 27 apr 2014, 17:15
samo lazni navijac uniteda danas ne slavi,ja bi takvom rado ocitao bukvicu i par vaspitnih.Samo onni pravi raduju se neuspjehu Liverpoola,a hvala bogu nas pravih ima.Hvala ti Joseee beskrajno
JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!
-
<3 LiMes <3
-
Kontakt:
Postao/la <3 LiMes <3 » 27 apr 2014, 17:19
Svi trebaju da se vesele njihovom porazu. Loserpool ili Penalpool, kako više volite, uz ogromno navlačenje cijelu sezonu nije ni zehre zaslužio da uzme titulu, nadam se da i neće.

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
Rooney88
-
Kontakt:
Imaju ljudi ba teme gdje slobodno mozete slaviti poraz LFC-a, ovdje pricamo o Unitedu. Mi nismo prvaci, LFC je, po meni, jos u najboljoj poziciji i to je to. United nek` nas brine, previse problema imamo, ostali smo bez LP, nemamo pojma ko ce nas voditi iduce sezone i treba nam remont ekipe a meni, kao, satisfakcija treba biti sto je Liverpool kiksao kuci, ma boli me ba k.u.r.a.c . Mourinho doktor i to je sve sto imam reci na tu temu, i da je osvoje opet su trofej iza nas.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
Cartman
-
Kontakt:
Laparanoia je napisao/la:samo lazni navijac uniteda danas ne slavi,ja bi takvom rado ocitao bukvicu i par vaspitnih.Samo onni pravi raduju se neuspjehu Liverpoola,a hvala bogu nas pravih ima.Hvala ti Joseee beskrajno
To je to. Uvijek si znao Paranoja.
Evo i Dzekson proradi u pravo vrijeme. Hvala ti Dijamantu.

-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 27 apr 2014, 17:32
Rooney88 je napisao/la:Imaju ljudi ba teme gdje slobodno mozete slaviti poraz LFC-a, ovdje pricamo o Unitedu. Mi nismo prvaci, LFC je, po meni, jos u najboljoj poziciji i to je to. United nek` nas brine, previse problema imamo, ostali smo bez LP, nemamo pojma ko ce nas voditi iduce sezone i treba nam remont ekipe a meni, kao, satisfakcija treba biti sto je Liverpool kiksao kuci, ma boli me ba k.u.r.a.c . Mourinho doktor i to je sve sto imam reci na tu temu, i da je osvoje opet su trofej iza nas.

To je to, objasnio @kolega sto voli one i
sharane

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Rooney88
-
Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:Imaju ljudi ba teme gdje slobodno mozete slaviti poraz LFC-a, ovdje pricamo o Unitedu. Mi nismo prvaci, LFC je, po meni, jos u najboljoj poziciji i to je to. United nek` nas brine, previse problema imamo, ostali smo bez LP, nemamo pojma ko ce nas voditi iduce sezone i treba nam remont ekipe a meni, kao, satisfakcija treba biti sto je Liverpool kiksao kuci, ma boli me ba k.u.r.a.c . Mourinho doktor i to je sve sto imam reci na tu temu, i da je osvoje opet su trofej iza nas.

To je to, objasnio @kolega
sto voli one isharane 
Vazda u zivotu.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
Laparanoia
-
Kontakt:
Postao/la Laparanoia » 27 apr 2014, 17:46
Sad je sve nekako ljepse.
Idemo dalje Ryane:sljedeci je Sunderland

JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!
-
Patrice_Evra_3
-
Kontakt:
Postao/la Patrice_Evra_3 » 27 apr 2014, 17:57
Upravo pogledah snimak. Well done Giggsy, fin start.

Lijepo je konačno vidjeti pravi United na OT-u i lijepo je vidjeti toliko legendi na klupi. Taj domaći učinak je i koštao Moyesa. Inače, Mata nastavio u dobrom ritmu, pokazuje klasu. Sad pobijedit ove preostale tri utakmice i onda
u miru da se čeka SP i taj toliko željeni prijelazni rok.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
Belmin6
-
Kontakt:
Kapiten buduci.

-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 27 apr 2014, 19:10
I soon to be najbolji strijelac Uniteda svih vremena
Ne vidim šta je tu pogrešno rekao, ovaj otkaz je urađen na ružan način (mislim na to što prije znali novinari negoli Moyes), i Fergie i Gary se slažu s time, očito negdje u klubu imamo krticu koja radi za Ogdena, moj pik na Ria, šta taj zna na twitteru izvaljivati

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Cartman
-
Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:I soon to be najbolji strijelac Uniteda svih vremena
Ne vidim šta je tu pogrešno rekao, ovaj otkaz je urađen na ružan način (mislim na to što prije znali novinari negoli Moyes), i Fergie i Gary se slažu s time, očito negdje u klubu imamo krticu koja radi za Ogdena, moj pik na Ria, šta taj zna na twitteru izvaljivati

Samo je dokaz da je Rooney jedini koji kmeci zbog Moyesa i da je on njegov ljubimac. Znaci ljubimac covjeka koji je unistio ekipu i koji je uz to gradio ekipu oko Rooneya. Neka ide sa njim ako mu toliko nedostaje.
A zanimljivo kako informacije cure iz kluba nakon odlaska Fergusona. Od ljetos pa do sada. Jucerasnji sastav su objavili dio po dio novinari. Prvo da ce Mata i Fellaini na klupu i Welbz i Clev u prvu i onda na kraju da ce Vidic i Rio od pocetka. Ko prica ne znam, ali treba to zaustavit.
-
Dalam
-
Kontakt:
Vidim neki se šrdaju na Rooney-ev račun, a podižu neke nevažne likove koji danas igraju za United sutra protiv!!!!
-
Belmin6
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:
Samo je dokaz da je Rooney jedini koji kmeci zbog Moyesa i da je on njegov ljubimac. Znaci ljubimac covjeka koji je unistio ekipu i koji je uz to gradio ekipu oko Rooneya. Neka ide sa njim ako mu toliko nedostaje.
Znamo da bi to volio, ali ništa od te ljubavi. Kako da prodamo od sljedece sezone kapitena i buduceg ambasadora ? Ne ide nikako, razmisli malo.
A zanimljivo kako informacije cure iz kluba nakon odlaska Fergusona. Od ljetos pa do sada. Jucerasnji sastav su objavili dio po dio novinari. Prvo da ce Mata i Fellaini na klupu i Welbz i Clev u prvu i onda na kraju da ce Vidic i Rio od pocetka. Ko prica ne znam, ali treba to zaustavit.
Cudo nisi rekao da je Rooney ta krtica, da ti nije nešto bilo ? Brinem se za tebe ovih dana.

-
Cartman
-
Kontakt:
Belmin6 je napisao/la:Cartman je napisao/la:
Znamo da bi to volio, ali ništa od te ljubavi. Kako da prodamo od sljedece sezone kapitena i buduceg ambasadora ? Ne ide nikako, razmisli malo.
Cudo nisi rekao da je Rooney ta krtica, da ti nije nešto bilo ? Brinem se za tebe ovih dana.

Momcino, jesi li u stanju normalno diskutovat? Ne moras se svadjat u svakom postu.
-
Dalam
-
Kontakt:
Ko da gledam da će se navijači Uniteda podijelit u skupine, ko kakve vjerske sekte

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.