Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 apr 2014, 17:11

Cartman je napisao/la: Suti Rio i pokloni se najvecem (nakon Fergusona). :bow:
Ne poklanjam se ja tako lako, za mene postoji samo United, drugi me ne interesuju :cool:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 apr 2014, 17:12

Kakvi lobotomci :rol:
Ja te volim, volim Željo..

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 27 apr 2014, 17:12

Jestel vidjeli koliko se gamadima navlači :o
Korner nakon centarsuta Gerrarda u 93. min :lol: :lol: ,najmanje dva metra pored Azpiliquete prođe lopta i onaj Atkinson daje korner!
Mrzim luzere jos više, a Gerrardu se vratilo ono 'vraćanje lopte'
Mourinho :tokralju:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 apr 2014, 17:14

AlanSmith14 je napisao/la:Jestel vidjeli koliko se gamadima navlači :o
Korner nakon centarsuta Gerrarda u 93. min :lol: :lol: ,najmanje dva metra pored Azpiliquete prođe lopta i onaj Atkinson daje korner!
Mrzim luzere jos više, a Gerrardu se vratilo ono 'vraćanje lopte'
Mourinho :tokralju:
Ma tako je citavu sezonu. Protiv Citya je bilo nekoliko nevjerovatnih odluka. Protiv nas dobiju 3 penala yebote, onaj jedan kriminalan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Laparanoia
Kontakt:

Post Postao/la Laparanoia » 27 apr 2014, 17:15

samo lazni navijac uniteda danas ne slavi,ja bi takvom rado ocitao bukvicu i par vaspitnih.Samo onni pravi raduju se neuspjehu Liverpoola,a hvala bogu nas pravih ima.Hvala ti Joseee beskrajno
JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 27 apr 2014, 17:19

Svi trebaju da se vesele njihovom porazu. Loserpool ili Penalpool, kako više volite, uz ogromno navlačenje cijelu sezonu nije ni zehre zaslužio da uzme titulu, nadam se da i neće. :opaopa:
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 apr 2014, 17:20

Imaju ljudi ba teme gdje slobodno mozete slaviti poraz LFC-a, ovdje pricamo o Unitedu. Mi nismo prvaci, LFC je, po meni, jos u najboljoj poziciji i to je to. United nek` nas brine, previse problema imamo, ostali smo bez LP, nemamo pojma ko ce nas voditi iduce sezone i treba nam remont ekipe a meni, kao, satisfakcija treba biti sto je Liverpool kiksao kuci, ma boli me ba k.u.r.a.c . Mourinho doktor i to je sve sto imam reci na tu temu, i da je osvoje opet su trofej iza nas. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 apr 2014, 17:21

Laparanoia je napisao/la:samo lazni navijac uniteda danas ne slavi,ja bi takvom rado ocitao bukvicu i par vaspitnih.Samo onni pravi raduju se neuspjehu Liverpoola,a hvala bogu nas pravih ima.Hvala ti Joseee beskrajno
To je to. Uvijek si znao Paranoja.

Evo i Dzekson proradi u pravo vrijeme. Hvala ti Dijamantu. :bih:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 apr 2014, 17:32

Rooney88 je napisao/la:Imaju ljudi ba teme gdje slobodno mozete slaviti poraz LFC-a, ovdje pricamo o Unitedu. Mi nismo prvaci, LFC je, po meni, jos u najboljoj poziciji i to je to. United nek` nas brine, previse problema imamo, ostali smo bez LP, nemamo pojma ko ce nas voditi iduce sezone i treba nam remont ekipe a meni, kao, satisfakcija treba biti sto je Liverpool kiksao kuci, ma boli me ba k.u.r.a.c . Mourinho doktor i to je sve sto imam reci na tu temu, i da je osvoje opet su trofej iza nas. :D
To je to, objasnio @kolega sto voli one isharane :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 apr 2014, 17:34

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Imaju ljudi ba teme gdje slobodno mozete slaviti poraz LFC-a, ovdje pricamo o Unitedu. Mi nismo prvaci, LFC je, po meni, jos u najboljoj poziciji i to je to. United nek` nas brine, previse problema imamo, ostali smo bez LP, nemamo pojma ko ce nas voditi iduce sezone i treba nam remont ekipe a meni, kao, satisfakcija treba biti sto je Liverpool kiksao kuci, ma boli me ba k.u.r.a.c . Mourinho doktor i to je sve sto imam reci na tu temu, i da je osvoje opet su trofej iza nas. :D
To je to, objasnio @kolega sto voli one isharane :mrgreen:
Vazda u zivotu. :opaopa:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Laparanoia
Kontakt:

Post Postao/la Laparanoia » 27 apr 2014, 17:46

Sad je sve nekako ljepse.
Idemo dalje Ryane:sljedeci je Sunderland :thumbup:
JOSE MOURINHO UBICA SNOVA!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 27 apr 2014, 17:57

Upravo pogledah snimak. Well done Giggsy, fin start. :clap: Lijepo je konačno vidjeti pravi United na OT-u i lijepo je vidjeti toliko legendi na klupi. Taj domaći učinak je i koštao Moyesa. Inače, Mata nastavio u dobrom ritmu, pokazuje klasu. Sad pobijedit ove preostale tri utakmice i onda u miru da se čeka SP i taj toliko željeni prijelazni rok. :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 apr 2014, 19:06

Tuzan nam Moyesov ljubimac: http://www.klix.ba/sport/nogomet/rooney ... /140427057" onclick="window.open(this.href);return false;

:cry: :cry: :cry:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 27 apr 2014, 19:08

Cartman je napisao/la:Tuzan nam Moyesov ljubimac: http://www.klix.ba/sport/nogomet/rooney ... /140427057" onclick="window.open(this.href);return false;

:cry: :cry: :cry:
Kapiten buduci. :opaopa: :opaopa:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 apr 2014, 19:10

I soon to be najbolji strijelac Uniteda svih vremena :kafa:

Ne vidim šta je tu pogrešno rekao, ovaj otkaz je urađen na ružan način (mislim na to što prije znali novinari negoli Moyes), i Fergie i Gary se slažu s time, očito negdje u klubu imamo krticu koja radi za Ogdena, moj pik na Ria, šta taj zna na twitteru izvaljivati :rol:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 apr 2014, 19:13

rio_Ferdy88 je napisao/la:I soon to be najbolji strijelac Uniteda svih vremena :kafa:

Ne vidim šta je tu pogrešno rekao, ovaj otkaz je urađen na ružan način (mislim na to što prije znali novinari negoli Moyes), i Fergie i Gary se slažu s time, očito negdje u klubu imamo krticu koja radi za Ogdena, moj pik na Ria, šta taj zna na twitteru izvaljivati :rol:
Samo je dokaz da je Rooney jedini koji kmeci zbog Moyesa i da je on njegov ljubimac. Znaci ljubimac covjeka koji je unistio ekipu i koji je uz to gradio ekipu oko Rooneya. Neka ide sa njim ako mu toliko nedostaje. :puke:

A zanimljivo kako informacije cure iz kluba nakon odlaska Fergusona. Od ljetos pa do sada. Jucerasnji sastav su objavili dio po dio novinari. Prvo da ce Mata i Fellaini na klupu i Welbz i Clev u prvu i onda na kraju da ce Vidic i Rio od pocetka. Ko prica ne znam, ali treba to zaustavit.

Dalam
Kontakt:

Post Postao/la Dalam » 27 apr 2014, 19:15

Vidim neki se šrdaju na Rooney-ev račun, a podižu neke nevažne likove koji danas igraju za United sutra protiv!!!!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 27 apr 2014, 19:17

Cartman je napisao/la: Samo je dokaz da je Rooney jedini koji kmeci zbog Moyesa i da je on njegov ljubimac. Znaci ljubimac covjeka koji je unistio ekipu i koji je uz to gradio ekipu oko Rooneya. Neka ide sa njim ako mu toliko nedostaje. :puke:
Znamo da bi to volio, ali ništa od te ljubavi. Kako da prodamo od sljedece sezone kapitena i buduceg ambasadora ? Ne ide nikako, razmisli malo.
A zanimljivo kako informacije cure iz kluba nakon odlaska Fergusona. Od ljetos pa do sada. Jucerasnji sastav su objavili dio po dio novinari. Prvo da ce Mata i Fellaini na klupu i Welbz i Clev u prvu i onda na kraju da ce Vidic i Rio od pocetka. Ko prica ne znam, ali treba to zaustavit.
Cudo nisi rekao da je Rooney ta krtica, da ti nije nešto bilo ? Brinem se za tebe ovih dana. :(

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 apr 2014, 19:23

Belmin6 je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Samo je dokaz da je Rooney jedini koji kmeci zbog Moyesa i da je on njegov ljubimac. Znaci ljubimac covjeka koji je unistio ekipu i koji je uz to gradio ekipu oko Rooneya. Neka ide sa njim ako mu toliko nedostaje. :puke:
Znamo da bi to volio, ali ništa od te ljubavi. Kako da prodamo od sljedece sezone kapitena i buduceg ambasadora ? Ne ide nikako, razmisli malo.
Cudo nisi rekao da je Rooney ta krtica, da ti nije nešto bilo ? Brinem se za tebe ovih dana. :(
Momcino, jesi li u stanju normalno diskutovat? Ne moras se svadjat u svakom postu.

Dalam
Kontakt:

Post Postao/la Dalam » 27 apr 2014, 19:26

Ko da gledam da će se navijači Uniteda podijelit u skupine, ko kakve vjerske sekte :D :D

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.