Signore je napisao/la:Telemach placa isti PDV kao i BHT. Zasto financirati drzavnu firmu ako imas bolju opciju? Uvijek treba gledati sebe, a ako vec zelis pomoci drzavu onda to ucinis kupnjom domacih proizvoda, jer ce se netko tvoj prije zaposliti u Violeti, Ovaku, Diti, Stanicu itd. nego u BHT-u i slicnim drzavnim firmama do cijih se pozicija jako cesto dolazi na sumnjiv nacin. I sam sam iskusio isto.
Kako glup komentar... Malo procitaj pises. Pises protiv BH Telecoma, a onda pises o domacim proizvodima i firmama. Narocito spominjes Violetu, Stanic, Ovnak sto mi dovoljno govori ko si sta si, ali meni eto to nije bitno jer su i to domace kompanije za koje ja onda, ako hocu da trazim izgovor kao ti za BH Telecom mogu reci samo hrvatsko guraju... Pa BH Telecom uglavnom odrzava sport i kulturu u BiH u zivotu, htjeli to priznati ili ne. Ali nije to samo Telecom u pitanju treba gurati sve domace firme i proizvode da nam svima bude bolje. Tad nam politicari nece biti bitni jer cemo mi sebi pomoci kupujuci domace otvarat ce se nova radna mjesta, vise para u penzionom fondu, vise para za sve i bolje svima, ali jok mi volimo strano nekad i losije i skuplje. A o pdv-u Telemacha necu ni da pricam ljudi ne dobiju racun po tri mjeseca plate ga i dobiju neku priznanicu je li mislis da se na taj nacin ne krade drzava i ne placa pdv??? SAMO DOMACE