FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Rajaz
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Rajaz » 25 nov 2014, 22:47

Ne znam, meni ono nije bio drugi zuti za Rafinhu. Cekam @allasa da nam stavi onaj potez Xavija kad ih okrenu ko ja tele na ražnju :kafa:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 25 nov 2014, 22:53

Alves i Pedro iznenađujuće dobri.
Don't hate what you don't understand.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 25 nov 2014, 22:55

Svi za Mesija pišu "a tek mu je 27 godina...", ja kažem zar VEĆ majku mu...šteta. Zabavljaj nas majstore makar još 10... jer se neće skoro takav roditi ako se i rodi ikad više.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 25 nov 2014, 22:56

jebbem ti sunce, čovjek u dvije utakmice sredi dva rekorda :lol:

:salut: :kralj:
naprijed rejal

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 nov 2014, 22:57

Najveci ikada :tokralju:
Za hat-trick :tokralju:
Za 5 hat-trickova u LP :tokralju:
Za najboljeg strijelca u povijesti LP :tokralju:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 nov 2014, 22:58

Rajaz je napisao/la:Ne znam, meni ono nije bio drugi zuti za Rafinhu. Cekam @allasa da nam stavi onaj potez Xavija kad ih okrenu ko ja tele na ražnju :kafa:
Ma jeste, start s ledja.Nema se sta prigovoriti sudiji.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 nov 2014, 22:59

kako Pedro uvijek igra odlicno za Furiju ( zabija ili asistira), a kad igra za Barcu samo smeta na terenu :?:

kako objasniti taj fenomen, osim da je Brko Del Bosque trenerski doktor za Lucha - dok mu zna naci korisno mjesto i ulogu u timu....taj isti Pedro je nekad bio jako koristan igrac kod Pepa, cak zabijajo u Clasicima i u finalu LP , a gledaj danas :facepalm:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 25 nov 2014, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 nov 2014, 23:01

let3 je napisao/la:kako Pedro uvijek igra odlicno za Furiju ( zabija ili asistira), a kad igra za Barcu samo smeta na terenu :?:

kako objasniti taj fenomen, osim da je Brko Del Bosque trenerski doktor za Lucha - dok mu zna naci korisno mjesto i ulogu u timu....taj isti Pedro je nekad bio jako koristan igrac kod Pepa, cak zabijajo u finalu LP , a gledaj danas :facepalm:
Dobar je Pedro....bolje mu leži Španija
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 25 nov 2014, 23:02

let3 je napisao/la:kako Pedro uvijek igra odlicno za Furiju ( zabija ili asistira), a kad igra za Barcu samo smeta na terenu :?:

kako objasniti taj fenomen, osim da je Brko Del Bosque trenerski doktor za Lucha - dok mu zna naci korisno mjesto i ulogu u timu....taj isti Pedro nekad bio jako koristan igrac kod Pepa,a gledaj danas :facepalm:
Gledaj, ako se igra fokusira na krila koja igraju s loptom (Neymar i Messi/Suarez) sto je i logicno, nece se sistem prilagodjavati Pedru i Sandru npr, upravo zato sto Pedro nema pribliznu tehniku kao gore nabrojana trojka u ovom sistemu ne moze doci do izrazaja.
Ali ako si ti tako genijalan da igru prilagodis sandru i pedru a ne suarezu i neymaru onda vec imako problem

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 25 nov 2014, 23:05

Pedro bi trebao biti koristen kao Villa nekad u Valenciji , da utrci u prazan prostor , dobije loptu ili kreaira prostor za drugog i eventualno zabije gol , sve sto ima veze s driblingom il kreiranjem sto dalje od Pedra .

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 25 nov 2014, 23:06

Pedro rijetko kad igra i zato je u takvoj formi kakvoj jeste. Nije Lucho kriv sto ima Neymara i Suleta. Ono na pocetku sezone je Munir bljesnuo, Pedro jednostavno nije iskoristio Suletovu suspenziju.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 nov 2014, 23:06

xaves je napisao/la:

kako objasniti taj fenomen, osim da je Brko Del Bosque trenerski doktor za Lucha - dok mu zna naci korisno mjesto i ulogu u timu....taj isti Pedro nekad bio jako koristan igrac kod Pepa,a gledaj danas :facepalm:
Gledaj, ako se igra fokusira na krila koja igraju s loptom (Neymar i Messi/Suarez) sto je i logicno, nece se sistem prilagodjavati Pedru i Sandru npr, upravo zato sto Pedro nema pribliznu tehniku kao gore nabrojana trojka u ovom sistemu ne moze doci do izrazaja.
Ali ako si ti tako genijalan da igru prilagodis sandru i pedru a ne suarezu i neymaru onda vec imako problem
OK, slažem se donekle....ali taj isti Pedro je zabijao i bio vrlo dobar kod Pepa (sjetimo se tria MVP, Messi - Villa- Pedro i one sezone kad je zabijao i u Clasicima i finalu LP)....sad kod Enriquea u njegovom sistemu je obicno smetalo koje nam yebe igru, koncepciju, protok lopte :facepalm:

ja bi razumio da je loša forma, neko nezadovoljstvo, nešto - ali Boga mi kod Brke u Španiji uvijek dobro igra, jer onaj ocito zna naci poziciju i svrhu.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 25 nov 2014, 23:09

let3 je napisao/la:
xaves je napisao/la:

OK, slažem se donekle....ali taj isti Pedro je zabijao i bio vrlo dobar kod Pepa (sjetimo se tria MVP, Messi - Villa- Pedro i one sezone kad je zabijao i u Clasicima i finalu LP)....sad kod Enriquea u njegovom sistemu je obicno smetalo koje nam yebe igru, koncepciju, protok lopte :facepalm:

ja bi razumio da je loša forma, neko nezadovoljstvo, nešto - ali Boga mi kod Brke u Španiji uvijek dobro igra, jer onaj zna naci poziciju i svrhu.
Nije istina da je samo u Luchovom sastavu los , pa prosle sezone je kritican bio , a i pretprosle nije nesto dobar bio , Pep ga je jedini koristio kako treba i Brkica . .

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 25 nov 2014, 23:11

Pepov sistem je bio takav. Messi i radna krila, otvaranje prostora tih krila Messiju...
Uglavnom, Pedro vise nije onakav igrac, sistem nije isti, a ispred sebe ima bolje igrace. Solidna zamjena koja ce nas napustit kad dođe prilika jer nadolaze Munir i Sandro.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 25 nov 2014, 23:17

Pedro treba igrat umjesto Alvesa

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 nov 2014, 23:21

Pedro treba jedino igrat umjesto Cazorle, Podolskog i sličnih ubleha u Arsenalu.

Goni ga u picku materinu.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 25 nov 2014, 23:26

Donnie Darko je napisao/la:Pedro treba jedino igrat umjesto Cazorle, Podolskog i sličnih ubleha u Arsenalu.

Goni ga u picku materinu.
Tamo bi mu bilo najbolje. Dominir'o bi ko Alexis

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 nov 2014, 23:33

Čestitke najboljem na svijetu na obaranju jos jednog rekorda.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 25 nov 2014, 23:55

Kiparska policija poziva Ameriku da im pomogne u potrazi za Carlaom brazilskim štoperom iz APOEL-a za kojim je izgubljen i posljednji trag. Zadnji put viđen večeras nakon driblinga Suareza. Suarezu nakon još jednog incidenta prijeti suspenzija i to doživotna.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 26 nov 2014, 00:09

let3 je napisao/la:
xaves je napisao/la:

ja bi razumio da je loša forma, neko nezadovoljstvo, nešto - ali Boga mi kod Brke u Španiji uvijek dobro igra, jer onaj ocito zna naci poziciju i svrhu.
Moras uzeti u obzir da je u svakom slucaju on 4. Opcija u najboljem slucaju, mislim da se slazemo jel, stoga je nerealno ocekivati da ubude u nekoj top formi kao zamjena, a ima i stvar psihe, jer zna da nema toga sta moze da uradi da uzme mjesto udarnom trojcu

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.