FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ne znam, meni ono nije bio drugi zuti za Rafinhu. Cekam @allasa da nam stavi onaj potez Xavija kad ih okrenu ko ja tele na ražnju 

Svi za Mesija pišu "a tek mu je 27 godina...", ja kažem zar VEĆ majku mu...šteta. Zabavljaj nas majstore makar još 10... jer se neće skoro takav roditi ako se i rodi ikad više.
Najveci ikada
Za hat-trick
Za 5 hat-trickova u LP
Za najboljeg strijelca u povijesti LP

Za hat-trick

Za 5 hat-trickova u LP

Za najboljeg strijelca u povijesti LP

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma jeste, start s ledja.Nema se sta prigovoriti sudiji.Rajaz je napisao/la:Ne znam, meni ono nije bio drugi zuti za Rafinhu. Cekam @allasa da nam stavi onaj potez Xavija kad ih okrenu ko ja tele na ražnju
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
kako Pedro uvijek igra odlicno za Furiju ( zabija ili asistira), a kad igra za Barcu samo smeta na terenu
kako objasniti taj fenomen, osim da je Brko Del Bosque trenerski doktor za Lucha - dok mu zna naci korisno mjesto i ulogu u timu....taj isti Pedro je nekad bio jako koristan igrac kod Pepa, cak zabijajo u Clasicima i u finalu LP , a gledaj danas

kako objasniti taj fenomen, osim da je Brko Del Bosque trenerski doktor za Lucha - dok mu zna naci korisno mjesto i ulogu u timu....taj isti Pedro je nekad bio jako koristan igrac kod Pepa, cak zabijajo u Clasicima i u finalu LP , a gledaj danas

Zadnja izmjena: let3, dana/u 25 nov 2014, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Dobar je Pedro....bolje mu leži Španijalet3 je napisao/la:kako Pedro uvijek igra odlicno za Furiju ( zabija ili asistira), a kad igra za Barcu samo smeta na terenu![]()
kako objasniti taj fenomen, osim da je Brko Del Bosque trenerski doktor za Lucha - dok mu zna naci korisno mjesto i ulogu u timu....taj isti Pedro je nekad bio jako koristan igrac kod Pepa, cak zabijajo u finalu LP , a gledaj danas
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Gledaj, ako se igra fokusira na krila koja igraju s loptom (Neymar i Messi/Suarez) sto je i logicno, nece se sistem prilagodjavati Pedru i Sandru npr, upravo zato sto Pedro nema pribliznu tehniku kao gore nabrojana trojka u ovom sistemu ne moze doci do izrazaja.let3 je napisao/la:kako Pedro uvijek igra odlicno za Furiju ( zabija ili asistira), a kad igra za Barcu samo smeta na terenu![]()
kako objasniti taj fenomen, osim da je Brko Del Bosque trenerski doktor za Lucha - dok mu zna naci korisno mjesto i ulogu u timu....taj isti Pedro nekad bio jako koristan igrac kod Pepa,a gledaj danas
Ali ako si ti tako genijalan da igru prilagodis sandru i pedru a ne suarezu i neymaru onda vec imako problem
Pedro bi trebao biti koristen kao Villa nekad u Valenciji , da utrci u prazan prostor , dobije loptu ili kreaira prostor za drugog i eventualno zabije gol , sve sto ima veze s driblingom il kreiranjem sto dalje od Pedra .
Pedro rijetko kad igra i zato je u takvoj formi kakvoj jeste. Nije Lucho kriv sto ima Neymara i Suleta. Ono na pocetku sezone je Munir bljesnuo, Pedro jednostavno nije iskoristio Suletovu suspenziju.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
OK, slažem se donekle....ali taj isti Pedro je zabijao i bio vrlo dobar kod Pepa (sjetimo se tria MVP, Messi - Villa- Pedro i one sezone kad je zabijao i u Clasicima i finalu LP)....sad kod Enriquea u njegovom sistemu je obicno smetalo koje nam yebe igru, koncepciju, protok loptexaves je napisao/la:Gledaj, ako se igra fokusira na krila koja igraju s loptom (Neymar i Messi/Suarez) sto je i logicno, nece se sistem prilagodjavati Pedru i Sandru npr, upravo zato sto Pedro nema pribliznu tehniku kao gore nabrojana trojka u ovom sistemu ne moze doci do izrazaja.let3 je napisao/la:kako Pedro uvijek igra odlicno za Furiju ( zabija ili asistira), a kad igra za Barcu samo smeta na terenu![]()
kako objasniti taj fenomen, osim da je Brko Del Bosque trenerski doktor za Lucha - dok mu zna naci korisno mjesto i ulogu u timu....taj isti Pedro nekad bio jako koristan igrac kod Pepa,a gledaj danas
Ali ako si ti tako genijalan da igru prilagodis sandru i pedru a ne suarezu i neymaru onda vec imako problem

ja bi razumio da je loša forma, neko nezadovoljstvo, nešto - ali Boga mi kod Brke u Španiji uvijek dobro igra, jer onaj ocito zna naci poziciju i svrhu.
Nije istina da je samo u Luchovom sastavu los , pa prosle sezone je kritican bio , a i pretprosle nije nesto dobar bio , Pep ga je jedini koristio kako treba i Brkica . .let3 je napisao/la:OK, slažem se donekle....ali taj isti Pedro je zabijao i bio vrlo dobar kod Pepa (sjetimo se tria MVP, Messi - Villa- Pedro i one sezone kad je zabijao i u Clasicima i finalu LP)....sad kod Enriquea u njegovom sistemu je obicno smetalo koje nam yebe igru, koncepciju, protok loptexaves je napisao/la:Gledaj, ako se igra fokusira na krila koja igraju s loptom (Neymar i Messi/Suarez) sto je i logicno, nece se sistem prilagodjavati Pedru i Sandru npr, upravo zato sto Pedro nema pribliznu tehniku kao gore nabrojana trojka u ovom sistemu ne moze doci do izrazaja.let3 je napisao/la:kako Pedro uvijek igra odlicno za Furiju ( zabija ili asistira), a kad igra za Barcu samo smeta na terenu![]()
Ali ako si ti tako genijalan da igru prilagodis sandru i pedru a ne suarezu i neymaru onda vec imako problem![]()
ja bi razumio da je loša forma, neko nezadovoljstvo, nešto - ali Boga mi kod Brke u Španiji uvijek dobro igra, jer onaj zna naci poziciju i svrhu.
Pepov sistem je bio takav. Messi i radna krila, otvaranje prostora tih krila Messiju...
Uglavnom, Pedro vise nije onakav igrac, sistem nije isti, a ispred sebe ima bolje igrace. Solidna zamjena koja ce nas napustit kad dođe prilika jer nadolaze Munir i Sandro.
Uglavnom, Pedro vise nije onakav igrac, sistem nije isti, a ispred sebe ima bolje igrace. Solidna zamjena koja ce nas napustit kad dođe prilika jer nadolaze Munir i Sandro.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pedro treba igrat umjesto Alvesa
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pedro treba jedino igrat umjesto Cazorle, Podolskog i sličnih ubleha u Arsenalu.
Goni ga u picku materinu.
Tamo bi mu bilo najbolje. Dominir'o bi ko AlexisDonnie Darko je napisao/la:Pedro treba jedino igrat umjesto Cazorle, Podolskog i sličnih ubleha u Arsenalu.
Čestitke najboljem na svijetu na obaranju jos jednog rekorda.
-
- Kontakt:
Kiparska policija poziva Ameriku da im pomogne u potrazi za Carlaom brazilskim štoperom iz APOEL-a za kojim je izgubljen i posljednji trag. Zadnji put viđen večeras nakon driblinga Suareza. Suarezu nakon još jednog incidenta prijeti suspenzija i to doživotna.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Moras uzeti u obzir da je u svakom slucaju on 4. Opcija u najboljem slucaju, mislim da se slazemo jel, stoga je nerealno ocekivati da ubude u nekoj top formi kao zamjena, a ima i stvar psihe, jer zna da nema toga sta moze da uradi da uzme mjesto udarnom trojculet3 je napisao/la:OK, slažem se donekle....ali taj isti Pedro je zabijao i bio vrlo dobar kod Pepa (sjetimo se tria MVP, Messi - Villa- Pedro i one sezone kad je zabijao i u Clasicima i finalu LP)....sad kod Enriquea u njegovom sistemu je obicno smetalo koje nam yebe igru, koncepciju, protok loptexaves je napisao/la:Gledaj, ako se igra fokusira na krila koja igraju s loptom (Neymar i Messi/Suarez) sto je i logicno, nece se sistem prilagodjavati Pedru i Sandru npr, upravo zato sto Pedro nema pribliznu tehniku kao gore nabrojana trojka u ovom sistemu ne moze doci do izrazaja.let3 je napisao/la:kako Pedro uvijek igra odlicno za Furiju ( zabija ili asistira), a kad igra za Barcu samo smeta na terenu![]()
Ali ako si ti tako genijalan da igru prilagodis sandru i pedru a ne suarezu i neymaru onda vec imako problem![]()
ja bi razumio da je loša forma, neko nezadovoljstvo, nešto - ali Boga mi kod Brke u Španiji uvijek dobro igra, jer onaj ocito zna naci poziciju i svrhu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.