Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

L-Train
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la L-Train » 09 maj 2010, 11:22

GunnerS je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:
Neko rece da spanska liga postaje polako kao Skotska.
Žalosno al je tako... Vidjet ćemo iduće sezone koliko mogu "ostali" klubovi al po ovom što vidim, Bogam' teško...
nisu ostali Spanski klubovi losi koliko su Barca i Real dobri ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 09 maj 2010, 11:33

Polagao sam nade u Sevillu, znao sam da mogu, samo su se usrali i Barca je to iskoristila..
A vi Katalonci ak mislite da ćete lahko protiv Valladolida grdno se varate..
Ljudi ak zijane druga liga im ne gine, bod im odgovara zato će svih 11 igrača Valladolida biti smješteno u petercu.. Imaće po tri-četiri golmana ..hh...
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 09 maj 2010, 11:56

bparena je napisao/la:@casillas
..Guti i MEtzelder se jucer oprostili od navijaca..."

pa ovi u realu stvarno nisu normalni - prodaju Robena, sad Gutija - pa to su po meni dva ponajbolja igraca u Realu u zadnje vrijeme. neznam sta rade al hajd :?
Guti i Raul zele da napuste Real

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 maj 2010, 12:23

ne zaboravite ko vodi valladolid ;) sve je moguce u nogometu vidjecemo 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 09 maj 2010, 12:46

_BooS_ je napisao/la:Polagao sam nade u Sevillu, znao sam da mogu, samo su se usrali i Barca je to iskoristila..
Ljudi ak zijane druga liga im ne gine, bod im odgovara zato će svih 11 igrača Valladolida biti smješteno u petercu.. Imaće po tri-četiri golmana ..hh...
I bolje ekipe od Valladolida su pokusale parkirati autobus u sesnaesterac pa su primale barem po jedan go. A kad padne taj jedan go onda vise nema svrhe igrati katanaco i mora se malo i otvoriti. Nakon toga slijedi sta slijedi ..

Cetri ekipe su u borbi za opstanak sa istim brojem bodova (36). Tenerife idu Valensiji, Valladolid gostuje Barcelni, Santander docekuje Gijona a Malaga Reala.
Najbolje sanse ima Santander jer je Gijon osigurao opstanak i nema vise za sta da igra.
Tenerife imaju tesko gostovanje kod Valencije kojoj opet ta utakmica nista ne znaci.
Ostala dva konkurenta igraju sa Barsom (na strani) i Realom (kuci).

Interesantno je kako svi gledate kako ce Valladolid odigrati a niko ne spominje Malagu .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 maj 2010, 12:55

u pravu si stole :D malaga je i jaca po igracima od valladolida a plus neugodni su na rosaledi pred 37 000 kada zagrmi tesko realu :D
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 09 maj 2010, 13:02

Valladolidu gori pod nogama, borice se za opstzanak do posljednjeg daha :mrgreen:
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 maj 2010, 13:16

semafresh je napisao/la:Valladolidu gori pod nogama, borice se za opstzanak do posljednjeg daha :mrgreen:
gori i malagi.

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 09 maj 2010, 13:21

Tacno, otkinuli su bod Athleticu na San Mamesu!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 maj 2010, 13:31

Znamo da ce Valjadolid da se bori, al kad se do sad nije izborio, nece ni na Kamp Nou, ne bi da potcjenjujem nikoga, al 5 komada mu tu ne gine. Mesi ce biti nabrijan da oborori rekord Ronalda od 34 gola u sezoni, 100 000 ljudi ce doci da proslavi titulu, sve osim teskog stradanja Valjadolda bice 8. svjetsko cudo. Nece in pomoci ni da se brane ko Staljingrad.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 maj 2010, 13:33

mene brine taj messi i njegova zelja za rekordom. sinoc je skoro ukopao barcu sa tim u nekoliok navrata. puno je forsiro, iako je imao slobodnih saigraca.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 maj 2010, 13:38

Wolverine je napisao/la:mene brine taj messi i njegova zelja za rekordom. sinoc je skoro ukopao barcu sa tim u nekoliok navrata. puno je forsiro, iako je imao slobodnih saigraca.
sebican je citavu sezonu pogotovo kada treba dodati ibrahimovicu al nemoze mu se nista prigovoriti lik je unistio stutgart i arsenal 8-)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 maj 2010, 13:42

Ne bih rekao da je sebičan čitavu sezonu. Pa kada pogledaš statistiku, vidiš i koliko je Messi asistirao. Činjenica je da je nekada pretjerivao, ali to su bile prilike koje je sam sebi stvorio prošavši par igrača, te je sasvim normalno da ga "ponese".
Što se tiče Ibre, bilo bi smiješno da se dovede zamjena za njega. Zašto? Zato što bi poslije u budućnosti bilo teže dovesti nekoga, jer bi svi rekli: "Hej, kada je Ibra na klupi(ili ne daj Bože otjeran), šta će tek biti sa mnom". A, činjenica je da je i Henry proradio u 2. sezoni, dakle može se još godina pričekati sa Zlatanom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 09 maj 2010, 13:43

jel vam ovo lici na temu Barcelona 8-)

Benzema odbio pregovarati sa Man Utd ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 maj 2010, 13:44

@Melloo

Fakat pomislih da je tema o Barci, vidim zadnji postovi u vezi Ibre i Messija, pa i ja nastavih. Oprosti(te).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 maj 2010, 13:45

MElloo je napisao/la:jel vam ovo lici na temu Barcelona 8-)

Benzema odbio pregovarati sa Man Utd ;)
hehe u pravu si 8-) a benzema navija od malena za real sta ima napustati sljedeca sezona je njegova u spicu zajedno sa dzekom :D
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 09 maj 2010, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 09 maj 2010, 14:01

Uh ako dodje Dzeko u Real, nadavat ce se golova. Mesi nije sebican nikad bio, ako nekad pretjeruje to je skoro uvijek nakon sto imamo prednost od dva-tri gola. Neko ce mozda reci da to nema veze s temom Reala, ali ima itekako. Uostalom u zadnjih mjesec-dva vi Realovci uglavnom i pratite vise Barcine utakmice nego Realove i cekate na kiks jer je to jedina nada, jel tako.

A ovi koji ce reci da je spanska liga slaba zato sto se samo dva tima bore za titulu, bezveze je ta prica, tako je svugdje, u Engleskoj United i Celzi evo godinama, u Njemackoj se sve oko Bayerna vrti, u Italiji oko Intera, tako da nema smisla dalje to pricati. Uostalom, vidjeli smo kako prvak Italije jednostavno ne smije igrati fudbala protiv prvaka Spanije, i kako prosle godine Celzi isto tako nije smio igrati na Kamp Nou, a Barca i Real imaju svoj ponos i nikad necete vidjeti da se boje nekoga i da se brane ko p.... . Sledece sezone, finale lige prvaka lako bi moglo biti Barca - Real, samo da se malo jos Real ustabili i ako opet Perez ne pocne svoje gluposti pa otjera trenera koji je dobar i koji je vec sad prilicno uigrao ekipu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 09 maj 2010, 18:04

_BooS_ je napisao/la:Polagao sam nade u Sevillu, znao sam da mogu, samo su se usrali i Barca je to iskoristila..
hahaha pa to je jadno sto vi pisete barsa je i ove sezone u obe utakmice protiv reala pokazala da su bolji i da zaslužuju titulu a vi sad zadnji 5-6 kola samo prozivate kiks barse. Jednostavno real nema snage za barcelonu!!!!
.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 09 maj 2010, 19:04

catalonia je napisao/la:
hahaha pa to je jadno sto vi pisete barsa je i ove sezone u obe utakmice protiv reala pokazala da su bolji i da zaslužuju titulu a vi sad zadnji 5-6 kola samo prozivate kiks barse. Jednostavno real nema snage za barcelonu!!!!
jasno nam je pametnjakovicu 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 09 maj 2010, 20:03

pa da vam je jasno "pametnjakoviću" nebi pisali gluposti
.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.