Ma nema ti tu kruha, a bogami ni hljebaplavipatriota je napisao/la:piše na 9 od 11 da bih dobio 4.6 KM
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ma nema ti tu kruha, a bogami ni hljebaplavipatriota je napisao/la:piše na 9 od 11 da bih dobio 4.6 KM
Jarane, jutarnja kafa propade, nije ceif bez klipa. Daj bar sanse u sazetkuvedator je napisao/la:Čitav tim podbacio, prije jučerašnje sve su gubili. Ima vremena, vraćat će Juka Gasolu sa kamatama.
Ma dobro kontam ja to i upravu si morao je bolje. Al meni je malo smijesno izdvajati pojedinca u timu koji izgubi nalte ne bez ispaljenog metka. Koji im klinac bi sinoc pojma nemam. Bice bolje .RealnoGledano je napisao/la:ovo je tema Jusuf Nurkic a ne Denver Nuggets, zbog toga samo komentarišem Jukusoccerfan je napisao/la:Ti kad realno gledas onda valjda vidis da je citav tim takav. Koliko su god juce lijepo izgledali, tako danas uzasno izgledaju. Mislim da su i umorni a i da su usli u utakmicu misleci da ce biti lako (s obzirom kako su ih dobili u Denveru).RealnoGledano je napisao/la:kolko god to jucer lijepo izgledalo toliko je danas loše, ajde Juka trgni se !
0/6 sut, ne mozes tim okrivit za to,jednostavno ne ide, da li je umor ili prevelik pritisak na Juki ili nesto trece
to nije sad ni bitno
ja nisam rekao nista sto drugi vec i sami ne vide a to je da je ovo Jako lose za sad
slažem se. treba mu i ovakvih utakmica, da vidi da ima mnogo toga što može poboljšati u svojoj igri.SanboKAN je napisao/la:Ovo je najbolje što mu se moglo dogoditi... Poneko spuštanje na zemlju, tu i tamo, mladom igraču nikako neće da škodi...
Tebi hajvanu.vedator je napisao/la:Kome ti to ?!
+1.storm_raider je napisao/la:Tako je brate, reci mu, lik otkad se registrovao samo blati Juku.storm_raider je napisao/la:E moj save, nemas ti pojma sta pises
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kupus army, lumani i 30 gostiju.