a baš me zanima kako bi velež proso kod kluba koji razbije Salcburg udje u grpnu fazu pa molim te,,, bolje igrat u evropi nego po turniru u doglodima i jarcedolima.ra1981 je napisao/la:Sva sreća pa imamo klubove kao što je Željo,koji nam osvijetle obraz u Evropi.sreca je napisao/la:crveni jeste li nam prodali tekmu da znamo ili treba de pitati upravu zrinjskog za to kao za sve . i bolje vam je da ugasite to smece od kluba sramoti te nas bagro
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- 
				vjeran1987
 - Kontakt:

hoces reci koji izade bar u evropura1981 je napisao/la:Sva sreća pa imamo klubove kao što je Željo,koji nam osvijetle obraz u Evropi.sreca je napisao/la:crveni jeste li nam prodali tekmu da znamo ili treba de pitati upravu zrinjskog za to kao za sve . i bolje vam je da ugasite to smece od kluba sramoti te nas bagro
Haj razligu svi 

Tamo pa na svojoj stranici svrsavajte na svoj klub!
Nek vas je sramota sto se vase duse raduju tudjoj muci!Ja sam prosle sezone vise gledao hoce li celik ostat u ligi, nego sto sam gledo moze li velez do evrope!
Velez vam je redovna musterija kad vam trebaju bodovi!Sjecate se prosle sezone kako je docekana vijest na grbavici o pobjedi veleza nad borcem..nizasta?
Znam da ima navijaca zelje koji vole velez, tako da za vas pojedince mogu samo reci..fuj!

Nek vas je sramota sto se vase duse raduju tudjoj muci!Ja sam prosle sezone vise gledao hoce li celik ostat u ligi, nego sto sam gledo moze li velez do evrope!
Velez vam je redovna musterija kad vam trebaju bodovi!Sjecate se prosle sezone kako je docekana vijest na grbavici o pobjedi veleza nad borcem..nizasta?
Znam da ima navijaca zelje koji vole velez, tako da za vas pojedince mogu samo reci..fuj!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
						- Neprilagodjen
 - Kontakt:

Prije nego sto nesto napises,raspitaj se gdje je zeljo tog dana igrao,da li je bilo mozda pred praznim tribinama zbog neke kazne i slicno.....ispade da bez vas nista od zeljine titule,a zeljo imao na kraju 7 bodova prednosti.Sjecate se prosle sezone kako je docekana vijest na grbavici o pobjedi veleza nad borcem..nizasta?
Kakva bolan crna kaznaNeprilagodjen je napisao/la:Prije nego sto nesto napises,raspitaj se gdje je zeljo tog dana igrao,da li je bilo mozda pred praznim tribinama zbog neke kazne i slicno.....ispade da bez vas nista od zeljine titule,a zeljo imao na kraju 7 bodova prednosti.Sjecate se prosle sezone kako je docekana vijest na grbavici o pobjedi veleza nad borcem..nizasta?
1921-2011
						- otpravnik_vozova
 - Kontakt:

Voljeli kolega voljeli! Ja sam jedan od onih kojima je Velež uvijek bio draga ekipa dok nisam vidio koje debilcine navijaju za njega! E nema više drugovi, kraj! Sad ste samo jedan malecki klubić koji ćemo gledati da nabijemo nogom u drugu ligu čim nam se ukaže prilika! Sve dok se ne opametite jednog dana i skontate ko vam zaista želi dobro a ko loše!? Ako mi kažemo da nam date bodove vi ćete nam i dati jer ste postali jad od ekipe!MOZAK je napisao/la:Haj razligu svi![]()
Aleee aleeee aleee aleee aleee Vi ste naša Severina rođeni alee alee....
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA! 
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
						Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
- Neprilagodjen
 - Kontakt:

Pitaj nekoga starijeg,gdje je Zeljo igrao tog dana kad ovaj tvrdi da su bile ovacije Velezu na Grbavici,a nemoj se tu nesto iscudjavati,jos si balav....Esii TM87 je napisao/la:Kakva bolan crna kaznaNeprilagodjen je napisao/la:Prije nego sto nesto napises,raspitaj se gdje je zeljo tog dana igrao,da li je bilo mozda pred praznim tribinama zbog neke kazne i slicno.....ispade da bez vas nista od zeljine titule,a zeljo imao na kraju 7 bodova prednosti.Sjecate se prosle sezone kako je docekana vijest na grbavici o pobjedi veleza nad borcem..nizasta?
Neznam koji vam je problem vise dosadni ste... Cuj "Od sad nemam vise simpatija prema Velezu" Zato jer ti je 14.godisnjak bacio kamen na autobus jel'? Uozbilji se malo... Ova nova mrznja prema Velezu i Zelji je jedna od glupljih stvari koje sam vidio u zadnjih par godina.

U mome zavičaju vinograd zori 
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
						I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Velezove zvijezde...a kazu velez mali klub

ivan curkovic

vladic

ristic

ivan curkovic

vladic

ristic

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
						- Neprilagodjen
 - Kontakt:

Nisam znao da vam je i Dule Savic velezova zvijezda!
(Ako je to on?)

(Ako je to on?)
					Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 23 sep 2010, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.

par stranica smeća pobrisano.
drop - trajni ban
nastavite sa vrijeđanjima i biće još par mušterija za izlazno pismo.

drop - trajni ban
Zasto samo drop?admin je napisao/la:par stranica smeća pobrisano.
drop - trajni ban
Vrijedjanje je bilo obostrano...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Hvala! Samo bi molio da se moderatori prije angazuju da se neupada na teme drugih klubova i da se nevrijedja bespotrebno. I onda ja ispadnem los jer me isprovociraju.admin je napisao/la:par stranica smeća pobrisano.
drop - trajni ban
Admine, moze li zamolba?admin je napisao/la:par stranica smeća pobrisano.
drop - trajni ban
Napisat cu ti pp
cuj hvaladrH je napisao/la:Hvala! Samo bi molio da se moderatori prije angazuju da se neupada na teme drugih klubova i da se nevrijedja bespotrebno. I onda ja ispadnem los jer me isprovociraju.admin je napisao/la:par stranica smeća pobrisano.
drop - trajni ban
Dule Savic legenda Crvene Zvezde je ovo na gornjoj slici a trebao je biti Franjo Vladic!Neprilagodjen je napisao/la:Nisam znao da vam je i Dule Savic velezova zvijezda!
(Ako je to on?)
Ovo je Vladic!

- theprodigy
 - Kontakt:

gdje se god jave ovi skretnicari mora se brisati po nekoliko stranica..al haj..valjda drugacije nisu naucili...mislim da ce velez pobjediti( bez ikakve ljutnje komsije)

- Neprilagodjen
 - Kontakt:

Ajooj,pa gdje njih dvojicu pomjesati,nisu slicni ni gramaDule Savic legenda Crvene Zvezde je ovo na gornjoj slici a trebao je biti Franjo Vladic!
					Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 23 sep 2010, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.

zato što on već ima dosije.pile87 je napisao/la:Zasto samo drop?admin je napisao/la:par stranica smeća pobrisano.
drop - trajni ban
Vrijedjanje je bilo obostrano...
ne trubim ja sa upozorenjima i kratkotrajnim banovima samo da bih vas zabavljao na forumu.
Da ja tebi napisem da je Zeljo ciganski klub bili ti mene vrijedjao?? Ovo je nista sta je sve napisao. I nisam ja jedini skim se svadjao. I prije nego sto sam vidio temu on je bio aktivan u provociranju. Nidje veze. Ja sam rekao prije toga da za buducnost Veleza ova utakmica protiv Zelje neznaci nista, a vi ste to docekali kao sad cemo vas zgaziti, placite i slicno... Stvarno nidje veze!Mandrak je napisao/la:cuj hvaladrH je napisao/la:Hvala! Samo bi molio da se moderatori prije angazuju da se neupada na teme drugih klubova i da se nevrijedja bespotrebno. I onda ja ispadnem los jer me isprovociraju.admin je napisao/la:par stranica smeća pobrisano.
drop - trajni ban
nastavite sa vrijeđanjima i biće još par mušterija za izlazno pismo.pa nisi ti ogranicen mentalno pa da te neko isprovocira, niti te je ko puškom tjerao da vrijeđaš druge, niti te je molio da to radiš...vrijeđao si i ti isto ko i on, i samim tim trebao dobiti ban da je kakve pravde.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.