Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kad njeg spomenu,pitam se samo jeli on sudio lose ili su nasi igraci pickice i padavicari,barem 10 puta je bilo gdje su padali a nisu dobili faula,sam Misimovic 3-4 puta.RE-SU je napisao/la:Ja bih volio da nam opet sudi ovaj Web, jer nam nije svirao vrlo moguć penal na Ibiševiću, pa mi protiv Francuza ispustismo Euro zbog goreg prekršaja, koji još k tome nije bio u 16...
jesmo li gledali istog sudijuRE-SU je napisao/la:Ja bih volio da nam opet sudi ovaj Web, jer nam nije svirao vrlo moguć penal na Ibiševiću, pa mi protiv Francuza ispustismo Euro zbog goreg prekršaja, koji još k tome nije bio u 16...
Ma ne moze, kad su vecinom guzonje bile na tribinama, dobili ulaznice ili dzaba, ili po malim cijenama. nisu oni ludi trositi svoj glasic za repku. dok, ljudi koji bi sve dali za repku, a ne malo obicnog glasa moraju ulaznice placati po 200KM..Sarajlijc@ je napisao/la:BHF kritican jesu li uopste bili tu ?
toliko sam komentara procitao cekajuci ovako nesto, slazem sa svime. i jos bih dodao da svi hvale i jahica, pa dobro, bilo je korektno i od njega, ali je par puta ispadao tako smijesan! sve u svemu, nasima svaka cast, ako nista, produzili su nam nadu za barem jos 4 dana..NEZALAGANJE je napisao/la:Zadovoljan rezultatom,iako se u KO fazi onakve sanse moraju koristiti,bez obzira na sve....Drugo,prestanite biti ko ovce(bar vecina)kad neko napise jedno i onda slijedi 10 komentara koji to potvrdjuju...Primjer je mali Zahirovic i pohvale njegove igre..Da malo studioznije to pogledamo:odigrao pozrtvovano na poziciji koja nije njegova i nastup mu je bio sasvim solidan,ali DALEKO od vrhunske partije,jer sve sto su ljudi imali nastalo je njegovim greskama(promasena lopta 100% sansa za portugalce,lose postavljanje Ronaldo sam pred golmanom,nepostojanje ofanzive,jer covjek se niti jednom nije pridodao napadu)!Dalje,kritikuje se vezni red,a zna se da nasi vezni igraci nisu previse brzi i da njihova dobra igra dolazi do izrazaja dobrim otvaranjem i ubacivanjem bocnih igraca,koje veceras nismo imali(malog vec opisao,Sejo daleko od forme) i onda se stvori veliki pritisak na Haretu,Misketu i Pjani sto si portugalci i zeljeli postici svojim presingom...Rezultat svega,Dzeko odsjecen totalno,cuvali ga dobri igraci,kojima je posao vise bio olaksan dobro igrom njihove 'veze',nego li su ga oni cuvali cudesno kao sto pojedinci isticu igru Pepea..Vidjelo se da se gube,cim je usao neko ko zna dobro otvarati u prostor(Vedo) i gle cuda,proigrase nasi veznjaci...Moje misljenje je da nam treba jaca igra bocnih igraca,samo nek se ubace,bice i lopti;)
Nigdje veze momak nemozes za ovu trojicu momaka reci da su odigrali onakoJuveSissoko je napisao/la:to treba da kazem da su razvalili a odigrali 0:0 s tim da je prvo poluvrijeme katastrofa? Koju si ti utakmicu gledao?Marchelo77 je napisao/la:Jesil gledao utakmicu bgt :S Begovic nakoJuveSissoko je napisao/la:Pjanić najbolji! Dzeko nidje veze,Ibišević katastrofa, ostali nako.Rahimic nako
Zahirovic
.... itd da mi je znati sta je onda tebi dobro
kaze Pape 7Goalgetter je napisao/la:6. utakmica, bez primljenog gola iz igre ! Bravo, bravo.
Ma ne razumijes me, nisam ja zadovoljan sa suđenjem, već kontam kad ono nije tako lahko svirao, nece valjda ni u Portugalu... To sam želio reći... A poredim kakav je sramotan penal protiv nas sviran i onu situaciju nad Ibiševićem...adom je napisao/la:jesmo li gledali istog sudijuRE-SU je napisao/la:Ja bih volio da nam opet sudi ovaj Web, jer nam nije svirao vrlo moguć penal na Ibiševiću, pa mi protiv Francuza ispustismo Euro zbog goreg prekršaja, koji još k tome nije bio u 16...
Eno je pjeva na hayatukarameldar je napisao/la:Eto nije bilo Selme Bajrami na utakmici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.