No jaka ti je ta

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
valjda bi trebalo da budeCottager je napisao/la:Hahaha, jao ovoh sto razgovaraju u 4
Ima li jutarnjih ptica
Evo tebi jedna pjesma..barem ces se dobro razbuditi uz nju_dreamer_ je napisao/la:joj, sta je ovo, ne moze se spavati covjece... vec drugo jutro se budim u 6 od ovog sunca... uzas
Ja bih svakom muškarcu koji večeras odu na koncert otkinuo ćunu, osim možda Alenu Albinoviću.bad_boy je napisao/la:Jesul se rasprodale karte za koncert Joksimovica na Kosevu ??
slazem se mozda do sad prvi put sa tobomVirtu4l je napisao/la:Ja bih svakom muškarcu koji večeras odu na koncert otkinuo ćunu, osim možda Alenu Albinoviću.bad_boy je napisao/la:Jesul se rasprodale karte za koncert Joksimovica na Kosevu ??
Rooney, Lampard, Gerrard, Terry vs. Vreteno?
slazem se sa tobomVirtu4l je napisao/la:Ja bih svakom muškarcu koji večeras odu na koncert otkinuo ćunu, osim možda Alenu Albinoviću.bad_boy je napisao/la:Jesul se rasprodale karte za koncert Joksimovica na Kosevu ??
Dominacija!! Na svim poljima xDmajestic24 je napisao/la:P.S Ljudi,necete vjerovati sta mi se sad desilo. Rekao sam mami da mi kupi papuce. Kupila ona meni "japanke". Ok su one,ali...imaju logo Arsenala na njima,AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kad sad razmislim,ovo je super. Gazim po Arsenalu citav danFaraon iz Visokog je napisao/la:Dominacija!! Na svim poljima xDmajestic24 je napisao/la:P.S Ljudi,necete vjerovati sta mi se sad desilo. Rekao sam mami da mi kupi papuce. Kupila ona meni "japanke". Ok su one,ali...imaju logo Arsenala na njima,AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Virtu4l je napisao/la:Ja bih svakom muškarcu koji večeras odu na koncert otkinuo ćunu, osim možda Alenu Albinoviću.bad_boy je napisao/la:Jesul se rasprodale karte za koncert Joksimovica na Kosevu ??