Moderator/ica: Pasha
ma imaš i vrijeme, ali opet kažem, kad mu sudac svirne, ne smije nogom nagaziti liniju! a vidjelo se da je prohodaoBiki je napisao/la:Priznajem, ne znam, ali postoji li u rukometu pravilo o vremenu u kojem se mora izvesti sedmerac? Je li Spaho bio u pravu? Meni ima logike, ne mozes mahati rukama, deset sekundi i ponizavati golmana!samo_lijevo je napisao/la:@Vedatore
Molim te da izrezes penal Irana kada je Spaho rekao da je isteklo vrijeme!
Dobili smo mec zbog iskljucenja Irana.
EDIT da ne vrijdjam puno.Ne smijes preci crtu sedmerca prije suta.Kakvo crno vrijemeBiki je napisao/la:Priznajem, ne znam, ali postoji li u rukometu pravilo o vremenu u kojem se mora izvesti sedmerac? Je li Spaho bio u pravu? Meni ima logike, ne mozes mahati rukama, deset sekundi i ponizavati golmana!samo_lijevo je napisao/la:@Vedatore
Molim te da izrezes penal Irana kada je Spaho rekao da je isteklo vrijeme!
Dobili smo mec zbog iskljucenja Irana.
Aferim MirzaDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidi ga jes mahmuran,pio cjelu nocDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Hajmo sad svrsavati zbog ove slikeDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Na AmruOtelo je napisao/la: Hajmo sad svrsavati zbog ove slike
Vrijeme za koje se sedmerac mora izvesti je tri sekunde nakon sudijskog zvuždukasamo_lijevo je napisao/la:EDIT da ne vrijdjam puno.Ne smijes preci crtu sedmerca prije suta.Kakvo crno vrijeme
http://play.mrt.com.mk/epg/linear/3551" onclick="window.open(this.href);return false;SaltCityAttack je napisao/la:ima li gdje da se gledaju oe druge tekme danas iz nase grupe ima li kakav link nesto ?
imam za Hrvate nase kanale na tv ali nidje nemam Makedonce i ove ostale tekme ebiga u Americi ovdje nije ovaj sport popularan niko to ne prati pa nigdje prenos ne mozes naci drugih reprezentacija na SP..hvala punoOtelo je napisao/la:http://play.mrt.com.mk/epg/linear/3551" onclick="window.open(this.href);return false;SaltCityAttack je napisao/la:ima li gdje da se gledaju oe druge tekme danas iz nase grupe ima li kakav link nesto ?
To je za Makedonce a Hrvate radi RTL
U to ne želim ulaziti. Samo govorim da u pravilima rukometne igre stoji da se sedmerac mora izvesti unutar tri sekunde nakon sudijskog zvižduka. Ovdje pokušavaju prikazati kao da to pravilo ne postoji.firefirefirely je napisao/la:Kod penala lijevom nogom je presao liniju prilikom'trzanja' golmana.. Kakvo crno vrijeme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.