Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Los_Blanos2 » 27 jan 2011, 23:13

Stara udovica dobila od vucice po qujici :mrgreen:
Addio copa.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 jan 2011, 23:15

Adinjo je napisao/la:Raja, mi se ne izvukosmo iz ove krize. Od Chievo-tekme, mi nismo odigrali 90 min da valja. Nema nam CHL sljedece godine. Nasi konkurenti su SVI mnogo bolji od nas napadacki. Milan, Inter, Napoli, Roma, Palermo pa i Udinese ako cemo pravo. Jos kad pomislim kakvi su nam bekovi, crno nam se pise :(

Napoli, Palermo, Roma znaju da izgube ritam tokom sezone, i da padnu sto se forme tice, to ce se sigurno desiti i ove, ali to nama malo pomaze kad mi odigramo nerijeseno ili izzgubimo od fenjerasa.

Del Neri nece nikad ovu ekipu izvesti na pravi put - nije on covjek za to. Nezz, cijelo vrijeme covjek govori da je Coppa prioritet, i na kraju izvede skoro pa drugi sastav. Kako mu onda vjerovati kad kaze da je TOP 4 cilj ove sezone :?
Cijelu tekmu igra sa Melom i Momom i da ne vidi da njih dvojica NE MOGU igrati zajedno, plus uvodi Grossa pored Aquilianija, meni je dovoljno da izgubim sav kredit za njega kako trenera koji ce nas izvuci iz ove krize

Marotta se isto nije toliko pokazao. Jedino sta je uradio, smanjio plate i za te pare je doveo igrace radilice. Ovih par dobrih je posudio i to bi bilo to. Nije dovoljno za jedan klub kao sto je Juventus. To je mozda prolazilo u Sampdoriji. Al, eto izgleda da smo postali prosjecna ekipa sa ne tako velikim ambicijama.

Nadam se da onaj mali "novi Kaka" nije gledao tekmu, ako jest ode on put MIlana il' Londona :mrgreen:
Marotta je dobar, ali mu pare ne da Agnelli, da bi mogao nesto vise da uradi. Jbga, protezes se koliko ti je krevet dugacak.
Delneri je izgubio konce. Definitivno nije trener za Juve. Duo Melo-Momo je nesto najnekreativnije sto se moze u klupskom fudbalu spojiti, a da vredi preko 30 miliona E. A dilemu Grosso ili Aquilani, ne sme da ima trener koji gubi utakmicu.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 27 jan 2011, 23:15

Ma **** fudbal ako moramo dobiti penal da bi imali sansu i jos to kod kuce protiv Rome.. Nestvoriti ni jednu finu sansu pred svojima navijacima, sta reci osim katastrofa,,

Citam Milan doveo,, Casano, Urby emanuelson i Dadic vila za isto pare ko sto je Bremen dao za Denni Avdic.. E to je majstor kad zna svoj poso raditi, Ovaj nas dovodi jednog neprolaznog igraca za 13 E.... Boze dragi..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 27 jan 2011, 23:22

Ma **** fudbal ako moramo dobiti penal da bi imali sansu i jos to kod kuce protiv Rome.. Nestvoriti ni jednu finu sansu pred svojima navijacima, sta reci osim katastrofa,,

a roma je kao mali i slabi klub???..

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 27 jan 2011, 23:25

forzaaaaromaaa je napisao/la:

a roma je kao mali i slabi klub???..

Nema veze jel Roma ili Inter ili bilo ko, al kod kuce se mora voditi igru i praviti sanse..

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 jan 2011, 23:26

ne želim vam stavljati so na ranu i sl. al vidjelo se još u EL da nije juve neki tim, pa kod kuće nisu mogli poznanj i red bull dobiti, bila priča kao ide se na scudeto ne interesuje vas EL, al nekadašnji juve bi ove anonimce s trećim timom istamburo kvalitetno, imali ste par bljeskova ali sve je to bez neke prepoznatljive igre.
jednostavno ne dovodite dobre igrače, jedino krasić od svih transfera u zadnje vrijeme da je pogodak, vama melo najkreativniji veznjak :roll: , još i trener nije neki i kad se to sve spoji sa dosta ozljeda nemože na dobro izaći, sad će vam i borba za LP biti problem, ako išta misle od ove sezone uraditi za ovih par dana moraju marota i co. dovesti prava pojačanja
a i roma je jako dobar klub tako da se znalo da neće noćas biti lako, nisam gledao al čitam da su bili puno bolji i konkretniji :(
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 jan 2011, 23:28

SoloJuve26 je napisao/la:Ma **** fudbal ako moramo dobiti penal da bi imali sansu i jos to kod kuce protiv Rome.. Nestvoriti ni jednu finu sansu pred svojima navijacima, sta reci osim katastrofa,,

Citam Milan doveo,, Casano, Urby emanuelson i Dadic vila za isto pare ko sto je Bremen dao za Denni Avdic.. E to je majstor kad zna svoj poso raditi, Ovaj nas dovodi jednog neprolaznog igraca za 13 E.... Boze dragi..
Ma uredu je to da je to prvi put ove sezone, ali kad te već počnu često zakidati e tad već nevalja, još kad dodaš da te zakidaju u sezoni kad ti nikako ne ide još gore. Ima tabela nakon prvog dijela sezone, bez sudiski grešaka kako bi tabela izgledala, neda mi se sad tražiti na ovom je podforumu, ali nije to toliko sad bitno (bilo i prošlo, ne možeš ništa vratiti).

U pravu je magica nije Marotta toliko loš, i ja sam danas brzopleto napisoa ono za Sampdoriu, ali nema čovjek para od kluba da bi mogao odraditi dobre transfere, njega bi bilo šteta izgubiti, jer je teško naći boljeg u ovom trenutku, jer nemamo sad Moggia, koji je kralj što se tiče ti stvari.

Ja volim to kad su ljudi realni, ali ljudi vidjeli da Krasić kaznjen za simuliranje (a realno i voli to raditi), pa sad svaki start kad čovjek bude na zemlji simulirao hani malo. Normalno da su Romini igrači protesovali nakon svakog njegovog pada, jer su time htjeli sudiji zamazati oči, kako pada bezveze. Ali večeras nije simulirao ništa, ako neko ima da tvrdi suprotno neka dokaže.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 27 jan 2011, 23:39

juventus 0244 je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:Ma **** fudbal ako moramo dobiti penal da bi imali sansu i jos to kod kuce protiv Rome.. Nestvoriti ni jednu finu sansu pred svojima navijacima, sta reci osim katastrofa,,

Ma uredu je to da je to prvi put ove sezone, ali kad te već počnu često zakidati e tad već nevalja, još kad dodaš da te zakidaju u sezoni kad ti nikako ne ide još gore. Ima tabela nakon prvog dijela sezone, bez sudiski grešaka kako bi tabela izgledala, neda mi se sad tražiti na ovom je podforumu, ali nije to toliko sad bitno (bilo i prošlo, ne možeš ništa vratiti).

U pravu je magica nije Marotta toliko loš, i ja sam danas brzopleto napisoa ono za Sampdoriu, ali nema čovjek para od kluba da bi mogao odraditi dobre transfere, njega bi bilo šteta izgubiti, jer je teško naći boljeg u ovom trenutku, jer nemamo sad Moggia, koji je kralj što se tiče ti stvari.

Ja volim to kad su ljudi realni, ali ljudi vidjeli da Krasić kaznjen za simuliranje (a realno i voli to raditi), pa sad svaki start kad čovjek bude na zemlji simulirao hani malo. Normalno da su Romini igrači protesovali nakon svakog njegovog pada, jer su time htjeli sudiji zamazati oči, kako pada bezveze. Ali večeras nije simulirao ništa, ako neko ima da tvrdi suprotno neka dokaže.

Ma znam jarane za tu tabelu al stas niko to negleda danas nit se mi sta pitamo.. sad mi mozemo ovdje raspraljvati koliko hocemo al nista oko toga, Svak ima svoje mislje,,
Po meni ovaj Marotta misli da je jos u Sampdoriji,, Nista lose toj ekipi al mislim valjda su kod nas ambicije vece nego dovesti jednog Martinez za 13 E a dati Parmi Giovinco koji bi puno bolji poso uradio?? Ili zasto je uobce prodo Trezuget?? Momak i danas daje golove, a sta nas Amauri ili Iaqinta radi?? Nista samo kradu nam pare..
Najveca greska juventusa je sto nisu uzeli onog Caceres ,, Momak je bio mlad i moglo je nesto od njega biti al ne nije Marotta htjeo, to je za njega bilo previse i onda doveo nekog Motta koji je bio na klupu u Romi??
Da je Camoranesi osto siguran sam da bi bolje uradio nego ovaj Pepe ili sta ja znam..

Druga stvar premalo su prodali Diego, svi su pricali da je to namjestaljka za Dzekin dolazak U Juventus al eto vidli smo mi dje Dzeko ode.

Gledaj ovo,

Diego.-Quagliarela. Ok
Giovinco- Martines??
Caceres-Motta???
Trezeguet- Toni??
Camoranesi-Pepe..

Mislim da nismo ove igraci prodali mogli bi biti puno bolji al haj sad..

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 jan 2011, 23:47

E ovako da krenem redom, malo analizirati igru i igrače.

Opšti utisak meča i nije neki, utakmica bila previše zatvorena, Roma diktirala tempo većinom na sredini terena su dominirali, i kasnije pokušavali preko bokova.

Storrari- mislim da nije mogao bolje reagovati kod prvog gola, možda nije bio dobro postavljen, ali po meni nije kriv. Za drugi nije nikako kriv. Kakvu je odbranu imao ne mogu se sjetiti koje sutirao, kada je izvadio perfektno loptu.

Chiellini-Bonucci-I nisu bili toliko loši ide im na dušu drugi gol mora li su čuvati Tadeia.

Grygera- Pa on i nije bio toliko loš.

Motta- Kriv za prvi go, prvo se izvlači kao pravi ofsajd zamku, a nakon toga nije ni napao na Vučinića i ovaj je pokraj njega lagano šutirao. Još po ko zna koji put dokazao da ne zna centrirati loptu, ja bi njega odmah vratio kad bi mogao (još nakon 1-2 provedeni)

Melo-Sissoko- po meni nisu nikakvi krivci nisu momci krivi što Del Neri misli da su oni kreativci. :roll:

Pepe- Nije imao svoj dan nije ga jendostavno išlo, još kasnije se povrijedio.

Martinez- Nisu koristili njega danas haman nikako forsirali Pepe-a, pogotovo u prvom dijelu (fali mu još utakmica, nakon povrede).

Del Piero- Čovjek je majstor, ali nije on taj koji u ovim godinama treba da bude glavni igrač. I jednostavno previše pada, odnosno traži faulove, pokušava na ime, ali neće ići tako.

Amauri-nije imao ni lopti, ali Kloc, dovoljno je reći godinu dana bez gola :roll:

Iaquinta- Vratio se nakon povrede, a i prije nije bio u nekoj formi tako da ništa posebno.

Krasić- pokušavao pa odmah čim je ušao stvorio šasnu, ali primjeti se taj umor , šteta za onaj lob. Teško da ćemo puno utakmica do kraja sezone gledati onog Krasića sa počeka sezone, preumoran.

Grosso-Imao onaj čuveni centaršut, sav se naježim kad pomislim na njega. Del Nerijev džoker sa klupe (kad se ganja rezultat :roll: ).

Del Neri- Pa šta više reći uredu je što je odmarao Krasića, ali nije trebao odmarati i Marchisia i Aquilania (jedan morao igrati). Sissoko, Melo nikako zajedno. Jednom rečenicom, on je taj koji je danas glavni krivac za poraz, igrači nisu!

Forza Juve!

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 jan 2011, 23:56

@SoloJuve26 stoji to sve što si napisao, ali što se tiče uprave nije njima na početku bilo lako, jer prošla uprava napravila veliko sranje, dovodila stare igrače sa velikim platama. A haj ti sad jednog Amaurija prodaj nekom, kad on više voli sjediti na klupi Juventusa i primati veliku plate nego igrati za nekog drugog za manju platu. Ima njih još (Grygera, Hasan, Grosso, ima još nemogu se sad sjetiti).

Ovo dole se također većinu slažem Giovinco, Trezegeut, Ceceras su sigurno greške Juventusa od prošle sezone (trebalo je zadržati ove igrače). Za Camoranesia nisam bio bolje što je otišao previše je star imao veliku platu, nije Pepe bio toliko loš ove sezone, bar po meni (ali mogao je i bolje).

Ali sad u Januaru je napravljena velika greška, jer su se sad morali dovesti malo bolji igrači, pogotovo jer je i konkurencija imala dobar mercato, a i bolje stoje na tabeli. Imam osjećaj da će neko doći ali zadnje dane mercata. Možda ih ovo natjera da odriješe kesu napokon.

FC Ljuta Krajina

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 28 jan 2011, 00:15

juventus 0244 je napisao/la:@SoloJuve26 stoji to sve što si napisao, ali što se tiče uprave nije njima na početku bilo lako, jer prošla uprava napravila veliko sranje, dovodila stare igrače sa velikim platama. A haj ti sad jednog Amaurija prodaj nekom, kad on više voli sjediti na klupi Juventusa i primati veliku plate nego igrati za nekog drugog za manju platu. Ima njih još (Grygera, Hasan, Grosso, ima još nemogu se sad sjetiti).

Ovo dole se također većinu slažem Giovinco, Trezegeut, Ceceras su sigurno greške Juventusa od prošle sezone (trebalo je zadržati ove igrače). Za Camoranesia nisam bio bolje što je otišao previše je star imao veliku platu, nije Pepe bio toliko loš ove sezone, bar po meni (ali mogao je i bolje).

Ali sad u Januaru je napravljena velika greška, jer su se sad morali dovesti malo bolji igrači, pogotovo jer je i konkurencija imala dobar mercato, a i bolje stoje na tabeli. Imam osjećaj da će neko doći ali zadnje dane mercata. Možda ih ovo natjera da odriješe kesu napokon.

Moguce da je prosla uprava napravila sranje, al po meni smo puno bolje igrali i borili se gore kad smo stom upravom imali posla. Marotta je malo previse pohitio i odma htjeo smanjiti plate i sta ja znam, Pa nemoze se samo tako prodavati i bacati igrace (Legende kao Trezeguet i Camoranesi) a dovoditi igrace iz drugi ekipa koji sjede na klupu.
Po meni su ruzno napravili s Trezguet koji je VELKA legenda u Juventus, nit je imo oprostaj neki nit ista samo preko noci nestade momak.

Pepe nije bio los, al se ocekivo vise od njega kad se igra u Juventus. Ja ni nevidim nekog Pepe u nekom Jakom Juventusu, moguce da bi bio na klupi ako i to. Al stas danas svak moze igrati kod nas, neki si samo talijanac dobivas kontrakt. Ko sto Moggi reko , "Krasic bi bio na klupi kod mene" Nista lose prema Krasicu al kad malo pogledas i jes tako.

E ovako ako nedaj boze promasimo Champions League ove godine znaj da ce nas to vise kostati nego da smo doveli jednog dobro napadaca i nekog dobro beka s strane,, Al vrijeme ce svoje pokazati, Imali smo velku SANSU na Cassano jer tu je Del neri i tako dalje al nece oni, pa sad evo Pazzini citam haman gotov za Inter za dobru cjenu, neznam brate kako ovo nasa uprava samo gleda dok druge rade svoj poso,
Valjda Marotta ceka da istikne Necij ugovor pa da ga dovede=)

Ja neznam kako cemo se mi gore plasirati medju ti 4 mjesta..

Roma nas lako kod kuce nakanta a Napoli ide ko vatra.. Pa imamo onda iza Palermo i tako dalje,,

Ma neka bude sta bude,,,

Forza Juve

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 jan 2011, 00:16

juventus 0244 je napisao/la: U pravu je magica nije Marotta toliko loš, i ja sam danas brzopleto napisoa ono za Sampdoriu, ali nema čovjek para od kluba da bi mogao odraditi dobre transfere, njega bi bilo šteta izgubiti, jer je teško naći boljeg u ovom trenutku, jer nemamo sad Moggia, koji je kralj što se tiče ti stvari.
Pier Paolo Marino je bolji i od Moggija i od Gallianija.
Lik doveo Maradonu, Giordana i Carecu u Napoli 80ih, a pre neku godinu i Hamsika i Lavezzija za samo 10ak mE (ukupno). Stvorio Udinese sa Bierhoffom, Helvegom, Amorosom koje je bilo u top4 krajem 90ih.
Lik je transfer guru #1 na Cizmi, jedino sto ne slusa slepo predsednike klubova za koje radi.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 28 jan 2011, 00:23

Bas sto ova napolitanka kaze treba dovesti tog Marino i rijesen problem,. Lagano stvarati ekipu i aBd vratiti se na pravi put,, Inace bit ce gorko,,,

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 28 jan 2011, 00:26

Po mom misljenju Juventusu treba novi trener, po mogucnosti mladji i ambiciozniji. Podhitno treba napadac jedan, a u sredini imaju gomilu istih igraca, nemaju sistema u igri, bar ga ja veceras nisam vidio. Nema ko otvarat bokove, pa da ide centarshut na Amaurija ili povratna na Mela

Ja mislim da ovaj juventus jednostavno del neri nije dobro ukomponovao i to je to
nema potpisa

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 jan 2011, 10:51

Šta je ovo nigdje izjava nakon sinoćnje utakmice, da nisu možda odlučili prespavati do iduće pobjede. Ili Del Neri nema više obraza reći pa dobro smo igrali, ali nismo imali sreće.

Možda samo izlete vijest Del Neri podnio ostavku :o

Crnaca, "Žao mi je zbog navijača
Tu je žaljenje u crno-bijeloj kući nakon poraza protiv Rome. Talijanski kup je bio cilj da se u potjeru i izlaz u trećem tromjesečju, pred svoju publiku, da ne molimo.

U riječima Del Blacks iz utrke: "Nismo igrali dobro u Rimu, bili smo poniženi. Mi nismo postigli, to je teško učiniti ako vam se ne proizvode bodovanje. Nažalost, nismo ni sreće, ali večeras sam morao napraviti tri promjene prisilnog i nisam mogao staviti u Aquilani u posljednjih 20 minuta. Intervencija Mexes na Del Piera? Za mene je kazna, poklopac 1-1 bi mogao biti još jedan meč i kravatu bi nam dali nove energije. Žao navijača koji su poticali na kraju. Ovo je posebno vrijeme, moramo podići svoje rukavima, neki igrači oporaviti i razmišljati o prvenstvu, od nedjelje na utakmici protiv Udinesea. "
Prevedeno sa googletranslate, ovaj čovjek nije normalan glumi filozofa. Sad nije mogao uvesti Aquilania, mogao si ga uvesti na poluvremenu kad si shvatio (ako jes) da Melo i Sissoko ne mogu igrati zajedno.

FC Ljuta Krajina

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 jan 2011, 11:40

Auguri Gigi.

slika

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 28 jan 2011, 14:48

Admir_Sa je napisao/la:dafi jarane, izvoliton

slika

nadam se da neces biti hinjara pa sad sedam dana posta ne napisati :D
jarane nisam sad kuci pa nikako ne pisem na forumu, nosit cu od ponedeljka i probat biti aktivniji :mrgreen:

pazi na sta smo mi spali, Roma nas pobjedu :roll: :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 28 jan 2011, 18:44

Evo citam da ganjamo Lichesteiner i Matri.... Sta je ovo nasta smo mi spali da dovodimo ove igrace...

Forza Juve

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 28 jan 2011, 21:09

Vi niste NIKAKAV klub u zadnjih 5-6-7 godina...smijesna stara dama

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 28 jan 2011, 21:16

MaGiCa je napisao/la:Marotta je dobar, ali mu pare ne da Agnelli, da bi mogao nesto vise da uradi. Jbga, protezes se koliko ti je krevet dugacak.
Delneri je izgubio konce. Definitivno nije trener za Juve. Duo Melo-Momo je nesto najnekreativnije sto se moze u klupskom fudbalu spojiti, a da vredi preko 30 miliona E. A dilemu Grosso ili Aquilani, ne sme da ima trener koji gubi utakmicu.
Mah, i da ima pare cisto sumnjam da bi sta bolje napravio. Sve i da je ima para (da se razumijemo, para garant ima), on bi isao za igracima tipa Pazza i njemu slicni. Moje misljenje, on nije puno odmakao od Secca sto se tice ovog posla. Pepe, Motta, Martinez dovoljan su pokazatelj, isto tako nije mogao da nadje nacin da se rijesi Amaurija i Iaq, ili bar jednog od njih, zamjeniti ga sa bar malo boljim napadacem, dok se jedan Trez prodao tako lako :? Sve to govori da nema "nos" za neke stvari.

Isto tako Agnelli jos puno ima toga da dokaze. Covjek je juventino iz dubine duse, crno-bijela krv je u njemu, izgledalo je ohrabrujuce kad je dosao... obecavao je mnogo, ali se malo toga do sada ispunilo, i nasa trenutna situacija nije nimalo dobro i puno podsjeca na proslu sezonu. U cemu je problem, tesko da ko ima pravi odgovor.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.