Addio copa.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Marotta je dobar, ali mu pare ne da Agnelli, da bi mogao nesto vise da uradi. Jbga, protezes se koliko ti je krevet dugacak.Adinjo je napisao/la:Raja, mi se ne izvukosmo iz ove krize. Od Chievo-tekme, mi nismo odigrali 90 min da valja. Nema nam CHL sljedece godine. Nasi konkurenti su SVI mnogo bolji od nas napadacki. Milan, Inter, Napoli, Roma, Palermo pa i Udinese ako cemo pravo. Jos kad pomislim kakvi su nam bekovi, crno nam se pise![]()
Napoli, Palermo, Roma znaju da izgube ritam tokom sezone, i da padnu sto se forme tice, to ce se sigurno desiti i ove, ali to nama malo pomaze kad mi odigramo nerijeseno ili izzgubimo od fenjerasa.
Del Neri nece nikad ovu ekipu izvesti na pravi put - nije on covjek za to. Nezz, cijelo vrijeme covjek govori da je Coppa prioritet, i na kraju izvede skoro pa drugi sastav. Kako mu onda vjerovati kad kaze da je TOP 4 cilj ove sezone![]()
Cijelu tekmu igra sa Melom i Momom i da ne vidi da njih dvojica NE MOGU igrati zajedno, plus uvodi Grossa pored Aquilianija, meni je dovoljno da izgubim sav kredit za njega kako trenera koji ce nas izvuci iz ove krize
Marotta se isto nije toliko pokazao. Jedino sta je uradio, smanjio plate i za te pare je doveo igrace radilice. Ovih par dobrih je posudio i to bi bilo to. Nije dovoljno za jedan klub kao sto je Juventus. To je mozda prolazilo u Sampdoriji. Al, eto izgleda da smo postali prosjecna ekipa sa ne tako velikim ambicijama.
Nadam se da onaj mali "novi Kaka" nije gledao tekmu, ako jest ode on put MIlana il' Londona
Ma **** fudbal ako moramo dobiti penal da bi imali sansu i jos to kod kuce protiv Rome.. Nestvoriti ni jednu finu sansu pred svojima navijacima, sta reci osim katastrofa,,
forzaaaaromaaa je napisao/la:Ma **** fudbal ako moramo dobiti penal da bi imali sansu i jos to kod kuce protiv Rome.. Nestvoriti ni jednu finu sansu pred svojima navijacima, sta reci osim katastrofa,,
a roma je kao mali i slabi klub???..
Ma uredu je to da je to prvi put ove sezone, ali kad te već počnu često zakidati e tad već nevalja, još kad dodaš da te zakidaju u sezoni kad ti nikako ne ide još gore. Ima tabela nakon prvog dijela sezone, bez sudiski grešaka kako bi tabela izgledala, neda mi se sad tražiti na ovom je podforumu, ali nije to toliko sad bitno (bilo i prošlo, ne možeš ništa vratiti).SoloJuve26 je napisao/la:Ma **** fudbal ako moramo dobiti penal da bi imali sansu i jos to kod kuce protiv Rome.. Nestvoriti ni jednu finu sansu pred svojima navijacima, sta reci osim katastrofa,,
Citam Milan doveo,, Casano, Urby emanuelson i Dadic vila za isto pare ko sto je Bremen dao za Denni Avdic.. E to je majstor kad zna svoj poso raditi, Ovaj nas dovodi jednog neprolaznog igraca za 13 E.... Boze dragi..
juventus 0244 je napisao/la:Ma uredu je to da je to prvi put ove sezone, ali kad te već počnu često zakidati e tad već nevalja, još kad dodaš da te zakidaju u sezoni kad ti nikako ne ide još gore. Ima tabela nakon prvog dijela sezone, bez sudiski grešaka kako bi tabela izgledala, neda mi se sad tražiti na ovom je podforumu, ali nije to toliko sad bitno (bilo i prošlo, ne možeš ništa vratiti).SoloJuve26 je napisao/la:Ma **** fudbal ako moramo dobiti penal da bi imali sansu i jos to kod kuce protiv Rome.. Nestvoriti ni jednu finu sansu pred svojima navijacima, sta reci osim katastrofa,,
Citam Milan doveo,, Casano, Urby emanuelson i Dadic vila za isto pare ko sto je Bremen dao za Denni Avdic.. E to je majstor kad zna svoj poso raditi, Ovaj nas dovodi jednog neprolaznog igraca za 13 E.... Boze dragi..
U pravu je magica nije Marotta toliko loš, i ja sam danas brzopleto napisoa ono za Sampdoriu, ali nema čovjek para od kluba da bi mogao odraditi dobre transfere, njega bi bilo šteta izgubiti, jer je teško naći boljeg u ovom trenutku, jer nemamo sad Moggia, koji je kralj što se tiče ti stvari.
Ja volim to kad su ljudi realni, ali ljudi vidjeli da Krasić kaznjen za simuliranje (a realno i voli to raditi), pa sad svaki start kad čovjek bude na zemlji simulirao hani malo. Normalno da su Romini igrači protesovali nakon svakog njegovog pada, jer su time htjeli sudiji zamazati oči, kako pada bezveze. Ali večeras nije simulirao ništa, ako neko ima da tvrdi suprotno neka dokaže.
juventus 0244 je napisao/la:@SoloJuve26 stoji to sve što si napisao, ali što se tiče uprave nije njima na početku bilo lako, jer prošla uprava napravila veliko sranje, dovodila stare igrače sa velikim platama. A haj ti sad jednog Amaurija prodaj nekom, kad on više voli sjediti na klupi Juventusa i primati veliku plate nego igrati za nekog drugog za manju platu. Ima njih još (Grygera, Hasan, Grosso, ima još nemogu se sad sjetiti).
Ovo dole se također većinu slažem Giovinco, Trezegeut, Ceceras su sigurno greške Juventusa od prošle sezone (trebalo je zadržati ove igrače). Za Camoranesia nisam bio bolje što je otišao previše je star imao veliku platu, nije Pepe bio toliko loš ove sezone, bar po meni (ali mogao je i bolje).
Ali sad u Januaru je napravljena velika greška, jer su se sad morali dovesti malo bolji igrači, pogotovo jer je i konkurencija imala dobar mercato, a i bolje stoje na tabeli. Imam osjećaj da će neko doći ali zadnje dane mercata. Možda ih ovo natjera da odriješe kesu napokon.
Pier Paolo Marino je bolji i od Moggija i od Gallianija.juventus 0244 je napisao/la: U pravu je magica nije Marotta toliko loš, i ja sam danas brzopleto napisoa ono za Sampdoriu, ali nema čovjek para od kluba da bi mogao odraditi dobre transfere, njega bi bilo šteta izgubiti, jer je teško naći boljeg u ovom trenutku, jer nemamo sad Moggia, koji je kralj što se tiče ti stvari.
Prevedeno sa googletranslate, ovaj čovjek nije normalan glumi filozofa. Sad nije mogao uvesti Aquilania, mogao si ga uvesti na poluvremenu kad si shvatio (ako jes) da Melo i Sissoko ne mogu igrati zajedno.Crnaca, "Žao mi je zbog navijača
Tu je žaljenje u crno-bijeloj kući nakon poraza protiv Rome. Talijanski kup je bio cilj da se u potjeru i izlaz u trećem tromjesečju, pred svoju publiku, da ne molimo.
U riječima Del Blacks iz utrke: "Nismo igrali dobro u Rimu, bili smo poniženi. Mi nismo postigli, to je teško učiniti ako vam se ne proizvode bodovanje. Nažalost, nismo ni sreće, ali večeras sam morao napraviti tri promjene prisilnog i nisam mogao staviti u Aquilani u posljednjih 20 minuta. Intervencija Mexes na Del Piera? Za mene je kazna, poklopac 1-1 bi mogao biti još jedan meč i kravatu bi nam dali nove energije. Žao navijača koji su poticali na kraju. Ovo je posebno vrijeme, moramo podići svoje rukavima, neki igrači oporaviti i razmišljati o prvenstvu, od nedjelje na utakmici protiv Udinesea. "
jarane nisam sad kuci pa nikako ne pisem na forumu, nosit cu od ponedeljka i probat biti aktivnijiAdmir_Sa je napisao/la:dafi jarane, izvoliton
nadam se da neces biti hinjara pa sad sedam dana posta ne napisati
Mah, i da ima pare cisto sumnjam da bi sta bolje napravio. Sve i da je ima para (da se razumijemo, para garant ima), on bi isao za igracima tipa Pazza i njemu slicni. Moje misljenje, on nije puno odmakao od Secca sto se tice ovog posla. Pepe, Motta, Martinez dovoljan su pokazatelj, isto tako nije mogao da nadje nacin da se rijesi Amaurija i Iaq, ili bar jednog od njih, zamjeniti ga sa bar malo boljim napadacem, dok se jedan Trez prodao tako lakoMaGiCa je napisao/la:Marotta je dobar, ali mu pare ne da Agnelli, da bi mogao nesto vise da uradi. Jbga, protezes se koliko ti je krevet dugacak.
Delneri je izgubio konce. Definitivno nije trener za Juve. Duo Melo-Momo je nesto najnekreativnije sto se moze u klupskom fudbalu spojiti, a da vredi preko 30 miliona E. A dilemu Grosso ili Aquilani, ne sme da ima trener koji gubi utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.