A Žare i GociProfesor je napisao/la:Bit ce Sehidski rastanak, izvodjac Baja mali knindja

A Žare i GociProfesor je napisao/la:Bit ce Sehidski rastanak, izvodjac Baja mali knindja
Rokoko87 je napisao/la:A Žare i GociProfesor je napisao/la:Bit ce Sehidski rastanak, izvodjac Baja mali knindja
Ma ne bih ja to tako, kulturno bih ga odstranio i gotovo, nema potrebe za nekakvim senzacijama i ostalim sranjima, vjerujem da bi se to odrazilo na reprezentaciju u smislu nekakve atmosfere i ostalog, al' eto sreća je što neće biti pravih utakmica do marta pa će se sve to do tada smiriti.wobly92 je napisao/la:Treba ga nabijat na kolac danima, sedmicama, mjesecima.. Nek nauči lekciju i da nikad više ne proviri u javnost. I da se ostali koji bi pokušali nešto slično nauče nekom redu.Raonffa je napisao/la:Ma samo ga više ne zoveš, novinari mu prestanu davati medijski prostor i gotovo, ne vidim šta je tu toliko teško.
Samo u kost, nema popuštanja i opraštanja i guranja pod tepih.
A za ove što govore da jesu srbi i hrvati u BiH, neka vam pokažu ličnu kartu pa vidite šta su.
i blokirao komentare za bosnu... a piccckee hahahaAnelMid je napisao/la:Eno ga opet aktivirao Instagram
Ali zato nije za dijasporuMiske01 je napisao/la:i blokirao komentare za bosnu... a piccckee hahahaAnelMid je napisao/la:Eno ga opet aktivirao Instagram
Drugi post na temi, kako dobar opisPrincipatus je napisao/la:Evo ovaj put sam pazio, da š bude tacno.
Mislim da je imao uspjesno debitovanje. Veoma nabrusen, agresivan, to nam isto treba.
Tipa: Lopta je prosla, ti neces.Mlad igrac, jos kad jos sakupi iskustva, i ostane u pojedinim situacijama mirniji, mislim da ce nam biti od velike koristi i veoma dobro osiguranje za Mujdzu na desnom beku.
Prije svega, moj post je bio klasicni nastavak na sve ono sto se vec danima pise na ovoj temi - uglavnom trolanje. Da imam potrebu objasnjavati nesto, vjerovatno bih se i potrudio da to ne bude samo recenica, za mnoge neprihvatljiva i nelogicna. Za mene nije, iako sve drugacije prihvatam i donekle razumijem. Fazon je da mi je ova tematika nebitna, te da istoj ne pridajem neki znacaj.Rooney88 je napisao/la: Objasni ovo.
Pa cu ja nabrojati sve igrace koji nisu Bosnjaci a i graju za tu repku.
Pa ces ti reci kako su to izuzetci, nije ih bilo dovoljno.
Ja, a zasto onda Srbina I Hrv "kradu" one koji valjaju a nama pokusavaju uvaliti skart koji mi, logicno, kada odbijemo onda ispadne da nema za njih mjesta jer eto zaboga nisu Bosnjaci.
A druga dva naroda u ovoj zemlji vec imaju svoje reprezentacije za koje navijaju. Robi na teren da izvede 11 Hrvata opet ne bi bilo dovoljno. Zato ne mlatite vise praznu slamu s tim glupostima i ne kukajte gdje stignete. Zna se itekako zasto Hrvati I Srbi ne vole ovu reprezentaciju, ne bi je voljeli ni da je sastavljena od igraca iskljucivo iz njihovog naroda.
Ja to I postujem. Srbin je, logicno da ce voljeti Srbiju. Kao sto I ja volim Bosnu. Ali to mu ne daje pravo da moje podkopava gdje stigne.![]()
Nije, ja sam komentarisao.Miske01 je napisao/la:i blokirao komentare za bosnu... a piccckee hahahaAnelMid je napisao/la:Eno ga opet aktivirao Instagram
Halo dečko, za Bosnu, ne za Srb pardon SandžakDerdiyok je napisao/la:Nije, ja sam komentarisao.Miske01 je napisao/la:i blokirao komentare za bosnu... a piccckee hahahaAnelMid je napisao/la:Eno ga opet aktivirao Instagram
Raonffa je napisao/la:
Halo dečko, za Bosnu, ne za Srb pardon Sandžak
Ma ne znam ovaj starogrčki, halali bratko.Derdiyok je napisao/la:Raonffa je napisao/la:
Halo dečko, za Bosnu, ne za Srb pardon Sandžak
Pa vidiš mi lokaciju budalice mala.
Hhh, ja ne mogu...Derdiyok je napisao/la:Nije, ja sam komentarisao.Miske01 je napisao/la:i blokirao komentare za bosnu... a piccckee hahahaAnelMid je napisao/la:Eno ga opet aktivirao Instagram
šta si mu napisao?Derdiyok je napisao/la: Nije, ja sam komentarisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.