odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
i mene zanima da li mogu negdje kupiti 8 komada istih dresova ali da imaju brojevi na njima
dakle nista pretjerano kvalitetno ali sa pristojnim cijenama 
EvoMene je napisao/la:Hajd mi druže pošalji na PP link od profila ako nije problem, ne mogu da nadjem.GameFKS je napisao/la:Pik profil gejm , pogledajte možda se za nešto i dogovorimo
http://www.****/profil/gejm/" onclick="window.open(this.href);return false;
pa umjesto ovih *** pik .ba
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- Amoxicillin
- Kontakt:
što ne odeš na http://www.naai.rs" onclick="window.open(this.href);return false;jasmin10 je napisao/la:i mene zanima da li mogu negdje kupiti 8 komada istih dresova ali da imaju brojevi na njimadakle nista pretjerano kvalitetno ali sa pristojnim cijenama
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
jasmin10 je napisao/la:i mene zanima da li mogu negdje kupiti 8 komada istih dresova ali da imaju brojevi na njimadakle nista pretjerano kvalitetno ali sa pristojnim cijenama
Ko se to sprema za turnire
Ove godine je moje ekipa dobila 9-10 dresova i šorceva iz Njemačke
- IlPrincipe
- Kontakt:
Dio moje kolekcije
sutra stize jos 7 komada NBA timova

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Velež, Zvijezda, Borac,... kupuju od njih opremu, možeš i dezene svoje da odradiš na dresovima ako želiš...Amoxicillin je napisao/la:što ne odeš na http://www.naai.rs" onclick="window.open(this.href);return false;jasmin10 je napisao/la:i mene zanima da li mogu negdje kupiti 8 komada istih dresova ali da imaju brojevi na njimadakle nista pretjerano kvalitetno ali sa pristojnim cijenama
naručiš par komada dobiješ čak i brojeve na njima
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
@ilprincipe, Ja ću ovaj dobiti u toku ove sedmice.

A inače tvoji - odlični
A inače tvoji - odlični
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da nije slucajno jedan od toh sedam Phoenix?? 
@IlPrincipe sto ne uzmes od Milana 
- IlPrincipe
- Kontakt:
a nema od Milana snapback msm mozda ima al rijetko je to, a i preskupo ..ahmad_tz je napisao/la:@IlPrincipe sto ne uzmes od Milana
sutra dolazi od Phoenixa bas ..Donnie Darko je napisao/la:Da nije slucajno jedan od toh sedam Phoenix??
- IlPrincipe
- Kontakt:
lijepo od tebe sto skupljas, fino to izgleda, ali ne znam koji ce ti to racku...dzaba bacat pare na toliko toga. 3,4 sudosta 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- IlPrincipe
- Kontakt:
drug nabavljam ih po 3KMLillard je napisao/la:lijepo od tebe sto skupljas, fino to izgleda, ali ne znam koji ce ti to racku...dzaba bacat pare na toliko toga. 3,4 sudosta
IlPrincipe je napisao/la:drug nabavljam ih po 3KMLillard je napisao/la:lijepo od tebe sto skupljas, fino to izgleda, ali ne znam koji ce ti to racku...dzaba bacat pare na toliko toga. 3,4 sudosta![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Hajd mi onda prodaj jedan za 6 KMIlPrincipe je napisao/la:drug nabavljam ih po 3KMLillard je napisao/la:lijepo od tebe sto skupljas, fino to izgleda, ali ne znam koji ce ti to racku...dzaba bacat pare na toliko toga. 3,4 sudosta![]()
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- IlPrincipe
- Kontakt:
10KM po komadu ako si za pp ..
Ma ja onak' napisao,slabo ja to nosam, a ako se predomislim javim ti se.
Moze li neko postaviti neku sliku nekog sjaja za kosu ? I koliko to uopste kosta ?
Moze li neko postaviti neku sliku nekog sjaja za kosu ? I koliko to uopste kosta ?
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Zayebo si se što si reko da ih nabavljaš za 3 km.Da si reko da ih kupuješ za 12, a prodaješ po 10, javilo bi ti se bruku raje jer bi kontali da će te zavalitiIlPrincipe je napisao/la:10KM po komadu ako si za pp ..
DRUG NEBI TI PUNCA