FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Tribalian
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 23 jul 2015, 20:59

„Na osnovu prikupljenih informacija da je u poluvremenu fudbalske utakmice 1. kola Superlige između OFK Beograda i Crvene zvezde, koja je odigrana 19. jula 2015. godine na stadionu FK Obilić, od strane više lica vršen pritisak na igrače i članove Stručnog štaba OFK Beograda, u skladu sa članom 26 Pravilnika o prevenciji i sprečavanju nameštanja utakmica, oficir za integritet FSS je dana 22. jula 2015. godine otvorio internu istragu. U dosadašnjem toku istrage obavljeni su službeni razgovori sa službenim licima o okolnostima i dešavanjima pre, tokom i nakon pomenute fudbalske utakmice. O rezultatima istrage i daljim aktivnostima javnost će biti naknadno obaveštena“, navodi se u saopštenju FSS-a.
:lol:

Za vikend sa Metalcem.

I OTP banka se ukljucila u sponzorski tim Crvene Zvezde.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 jul 2015, 00:43

Još ne mogu da vjerujem kolika se frka digla. FSS počeo istragu, prijeti se uefa-om, neka nevladina organizacija podnijela prijavu :lol:, Željko Pantić priča da postoje čak i snimci, Vučelić priča da se desio kriminal, interpol.... Pa dajte više te DOKAZE!!! Našeg igrača Krmpotića koji se javio iz džungli podsaharske Afrike, nema smisla ni komentarisati. :problem:

Ibanjez izdominirao izjavom :D
Čuo sam da je Metalac prijateljski klub Partizana! Pokazaćemo u nedelju ko smo i videćemo šta će da pričaju kad damo pet komada
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jul 2015, 00:48

alan_kardec je napisao/la:

Ibanjez izdominirao izjavom :D
Čuo sam da je Metalac prijateljski klub Partizana! Pokazaćemo u nedelju ko smo i videćemo šta će da pričaju kad damo pet komada
:lol:

p.s. Vucelic pricao o kriminalu. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 jul 2015, 09:14

eto vidite kako je kad moralne gromade pričaju o poštenju...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 jul 2015, 16:07

"Kad sam dolazio, zamolio sam vas da budete korektni, a mnogi su izmišljali intervjue sa mnom. Niste napisali ništa pozitivno, a tu mislim na Blic, Kurir, Mocart, Informer i Telegraf. Realno sa vama ne bi trebalo da pričam, ali ću to činiti profesionalno.To su sve petparačke novine, jer o fudbalu pišu kao da su rijaliti šou. Sada zbog vas o utakmici na Vračaru zasedaju Ujedinjene nacije, to im je prva tačka dnevnog reda. A pošto to istražuju UEFA, FIFA, CIA, KGB, FBI, i ostale tajne službe, ja u interesu istrage neću više da pričam o tome" dodao je Božović
:lol: spuŠĆio im ga Grof

DANTES je napisao/la:eto vidite kako je kad moralne gromade pričaju o poštenju...
eh da, al nije da nismo navikli

Aleksandar Stanojević, jul 2011.
Svi žele da Crvena zvezda bude prvak. Svi slojevi društva navijaju da Zvezda konačno bude šampion (Partizan je u tom momentu osvojio četiri titule u nizu, prim. aut).

Vladimir Vermezović, januar 2013. (ovo je onaj što nam je prodao derbi kad je na Rajku došlo iz 2 u 1 :mrgreen: )
Vidimo da se stvara atmosfera da Partizan ne bi trebalo da bude šesti put uzastopno prvak. Biće bočnih udaraca, svega, trudićemo se da na njih ne obraćamo pažnju.

Vuk Rašović, decembar 2013.
Nije bilo lako u poslednja tri meseca igrati pod velikim pritiskom, jer se stakao utisak da cela Srbija hoće da Zvezda osvoji titulu. To smo, mi u klubu zaključili na osnovu pisanja javnosti, raznih saopštenja koja su objavljivana.

Marko Nikolić, februar 2014.
U fudbalu je uvek istina na terenu. Vidim da se stvara atmosfera da neko drugi mora da bude prvak, ali ne mora. Toga je bilo i biće, a ja mogu samo da se zahvalim unapred onima koji to rade. Na taj način nas dodatno motivišu i ujedno obavljaju moj deo posla. Mi znamo šta moramo da radimo i toga ćemo se držati.

Zoran Milinković, jul 2015.
Vidim i čitam da su neke ekipe sebe već proglasile za prvaka. Iz Partizana tako nešto za sada niste čuli, jer mi ćemo sve što imamo reći na terenu. To želimo, za to se borimo, ali kad vidim da neke druge ekipe tako pričaju onda mi to deluje malo nelogično. Gospodo, prvestvo tek treba da se igra.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jul 2015, 16:09

:puke: :puke: :puke:

Veci su pateticari i od premijera.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 jul 2015, 16:09

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jul 2015, 16:19

Davno je trebalo , neke stvari reci ovim novinarima kao sto je to trener upravo ucinio. ;) Yebala ih njihova pisanja i izmisljotine a grobarcici ogrezli u lopovluk podvriskuju na textove ove neobrazovane satro " zurnalisticke" bande !

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 jul 2015, 16:44

Kako ih je samo ispreskakao, nadrealno. :tokralju:
Odoh gledati ovaj klip dok večeras ne krenem vani.
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 jul 2015, 16:50

učili od Vesića... majstor je majstor
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jul 2015, 17:04

DANTES je napisao/la:učili od Vesića... majstor je majstor
Ne mlati.
% " $ & на " " ? се на Црвену $ ? " првог ? новог " " " & $.авна је тајна $ у $ ' " $ $ $ " " " " ? $ " ФСС-а, " $ ? " % све % " везе са ' $, " ' не " $ $ % " " црвено-? у " & урођене ' ' ? за " " ' " " ", а " $.¥ " " " не " $ се спусте на & " ", ? ово % се - $ $ " Црвене $ ' се $ са ? $ " за ' $ & рата. У & & " ' " " црно-? ?, " је ? 60 $ " $ по & ? &, па су $ " пет " $ се & $ са $ " ", & $ на " " " " " ", " су - $ ? у ?. & " су ?, " ' " " не % & $ ?, & $ остаје " & " " ФСС &, па $ " потпуно " ?, & не $ ?.У ' ' се $ & $ $ се $ $ осуђује за % ", а / се на " " је " ? ? " & " ? " ?, а " " &. / ¥ ' " ?, СПС-ов $ " " " & је $ " " на терену $ стране $ " на & " " $, а " $ ' & основа све $ " " " " ? " ' гарантује ?, о ' је ¥ у $ " " $ тренер Црвене $ ? $." " ", / $ " ' ?, $ се " $ $ " на " " је " " % у $ $ ", " " " у освајању трофеја $ " су ? ? ' & " " са ? " су " $ " $ ? ?, % & $, % у 21. &.& ¥ се ? $ & " $ ? " 1. ? првенства 2013/14, $ је $ " ? уз " - $ " $ $ $ " ' (4:3), " је на гостовање у $ $ са свега 11 "? " " $ $ " " $, % су $ " " ? ?. " ? " су " протеста ? са & " & " ? пажњу на ? у & $ ? $ $ су жуте & пре & ", % је ван " ? " ? ? у " $ на овој ?. % се $ " " ? ? $ ? & " 2011. $, $ $ " $ $ " трофеј " " у $? " % терен ? " пре & " " " у " & $, & је ? " ' ?, а $ ? " је " црно-? " са " “" $ & "“, & се ? $ % пре & сусрета." $ $ органа се " осврнуо " на $ $ тренера " ? ' у својој ", $ $ " $ ас јасно & & је " " је у то ' $ % " ' " ?, а он се " ? " " $ & ?. " се " $ " ? " % $ " & $ $ је " & " " са ". & је ' $ се $ " " " за свој " " $ своје $. Све је то & % " /, па ' & " " о ? " за & се " ' $ " је " " у $ $ $, а " " за то је на ", о ' се наравно у % " ", јер црно-? свет не ? $ " о ', а $ $ је готово - ".? пута $ " % $ $ за ' $ ? ". За то ' " у & сезоне ' $ са " $, $ не " " " $ на % гостовању, - на & првенства $ је " - све %. " " су $ ? ? % пре & првенства & је & ? $ се $, $ " " " " " $ ? " " " заставе са " ? & по узору на ¥ " ? &. ' & је све јасно " не & " $ %. $ не " о " ? ? ", " је ? " невероватан степен " " ? у & $, а $ $ врх $ $ све то %, ? ? " $ ? " на страну ?, поново & " " " " " $ ? на $ ". " $ $ " су $ ¥ ? у ? " у ? " попут Сава ? постају " " $. На " новац " " " ? $ " % $ су ? $ " &-ђон. & ? / % " $ " у ? “? вера“, $ јасно & % је то & ", а % оно $.$ / ' у " 2009/10 $ се $ $ у & $ $ на ? " $ $ " & " $ $ % $ ? $ у " ? & $. $ " на " са " " на терену " ? се $ ?, $ " $ " невероватно " са 100 $ снаге. $ ' & " & на " црвено-? у $ ' сезона " све - ' " јасно.& % у ФСС-у су $ ? $ " се & ", ? / за $ / на " ¥ је " $ ', па су наравно по & зна " пут прве " " Црвене $ " & $ ? % " те " $ стране ? ", познатог по ' % је " " " ? у & је ? " " за ' $ у Јужној " 2010. $.$ " је на $ " за $ $ право у центар " & оно % ' " $ ? ?. " $ / " $ је " ' ? у " ? ? $ $ ? $ / $ Европе у " за " $ у УЕФА-". " ' ' ?, а " је " " ', па се $ & " њега & & је $ " у ?. То се ? " са % $ " " $ ", & $ је ? " " отворен " " пут за $ $, $ ", а " " " & % Црвене $, & је у то ' ?. Са сцене су ? $ $, $ осуђене, " " $, & $ је $ & " о " $ у & $ ' $ $ $.У ? " се наравно " $ $ " " $ ", & " " ? $ " " &. " је / " светаца, " " $ " са " $ се " $ разно не " за своја $ $. ' ? $ $ & ? на " & $ $ $ $ " " ' & " са “& $ зна“. Она је % за то % су $ " " " & на $, $ су " са $ стране $ $ " ¥ " на $ " са " " & $ " & у овој - ".$ " су $ $ на " ". ' ? га " не ? $ " је у $ у ' ' ? $ у ' центар, & суву ", % је $ ' % $ са $ стране $ " на ". " се гађа у ? $ је ', јер & поново ¥ $ % отров ' $ се $ $ ' " не $ спаса.$ " " - на & & $, а " " се ' " на свој " " ? је у % " $ ' $. ? о '!

slika

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jul 2015, 17:14

Jos nesto samo oko drzavnog projekta. ;)

& Црвена $, $ ? " $ &, цвета - $. Потпуно је нејасно & је у ' ¥ ? " ? % ? успевао $ освоја ? " & " & 10 " $ " ?. Нејасно је & " & је овај ? успео $ " ? & Европе " света & $, а $ се " " " $ ? % о сто, " ? " $ га $ " у & је $. & те $ ?, $ је " ? $ ' $. У $ 24 $, црвено-? су ? & ' ? ", готово $ ' $ " ?, а у $ 10-& $, на " цветају руже " ? '. $ непрестано расте, $ је у $ & $ & 52 ? евра, % је - ? у " ?. % $ " успех на & ? ? је у $ " 2. " 9. ? & $. ? " $ " ? $ " „$ – $ &“ је ? $.
Tako da zagrebackoj ekipi sa Topciderskog brda ostaju samo one price koje plasiraju od 1945. Svaka se zavrsava sa "Drz'te lopova". Bili su i ostali mali klub.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 jul 2015, 17:17

kao što rekoh Goran Vesić je tata... za zvezdin lopovluk kriv je partizan... ovi su postidili i Duleta...
a oni pošteni cvijeće im po obrazu...

poenta čitavog članka(sem manipulisanja činjenicama o Partizanovim novinarima) nije poricanje kriminala već šta fali krao je i partizan!!!

a tu su naravno i tirnanićeve i pantićeve nebuloze i govor mržnje Partizan nije srpski klub.. ono čisto da se još malo manipuliše
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jul 2015, 17:22

DANTES je napisao/la:kao što rekoh Goran Vesić je tata... za zvezdin lopovluk kriv je partizan... ovi su postidili i Duleta...
a oni pošteni cvijeće im po obrazu...

poenta čitavog članka(sem manipulisanja činjenicama o Partizanovim novinarima) nije poricanje kriminala već šta fali krao je i partizan!!!

a tu su naravno i tirnanićeve i pantićeve nebuloze i govor mržnje Partizan nije srpski klub.. ono čisto da se još malo manipuliše
NE LAZI !!!

I nemoj da uvlacis Zvezdu u vase price , lopovluke i sveukupno moralno posrnuce (ako su vasi celnici ikada i imali trunku morala). Niko te ne tera da pises na ovoj temi, uvek mozes da je zaobidjes kao sto ja zaobilazim vasu na kojoj nikad post napisao nisam niti cu. Ne zanima me da li ste u prvoj, drugoj ili trecoj ligi , ili ste odlucili da se vratite u Hrvatsku, svejedno mi je.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 jul 2015, 17:44

najveće laži su napisane u članku koji si okačio. toliko puno protivriječnosti Da na trenutak pomisliš da ga je napisao Nikolovski a ne Vesić...
i kakve su to sad gluposti o pisanju Na temi... šta mene briga gdje ti pišeš i šta pišeš... javna tema ne privatna tribova..
a što se tiče morala mi nikad ne lažemo narod da su nas spontano osnovali studenti..ono komunisti pogasili sve klubove i "spontano" se rodila zvezda crvena koja eto ništa nema sa komunistima sem naravno imena... braća grim grubo plagirana...

znači rođeni u laži...
ali sve to mene nije briga takvo je vrijeme bilo osnovani su prihvatio ih je narod postali su simboli grada države i nacije i nikakve revizije me ne zanimaju..
jedino je simpomatično... zvezdaši čim nemaju argumenta kažu ma vi ste osnovani u zagrebu... pa šta i da jesmo? ja sam rođen u foči pa nisam fočak.
i za kraj o moralu... Terzić...

no držimo se mi teme... uvlačenjem partizana u priču neće se promijeniti činjenica da ste namjestili utakmicu... što je najcrnje mislim Da je to uradio neko iz kluba da otjera terzića neki njegov konkurent... ne ruši vas partizan već to radite sami sebi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 jul 2015, 17:46

Tribalian je napisao/la: Ne zanima me da li ste u prvoj, drugoj ili trecoj ligi , ili ste odlucili da se vratite u Hrvatsku, svejedno mi je.
:opaopa: :lol:

Joj ludare na temi, uđem da pročitam nove komentare, obično prvo gledam po avataru, kontam piše brat @trib, kad ono brat @dantes i obrnuto. :urnebes: :urnebes:

DANTES je napisao/la:no držimo se mi teme... uvlačenjem partizana u priču neće se promijeniti činjenica da ste namjestili utakmicu...

DOKAZI /$
RIP Adis Selmanović

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 24 jul 2015, 18:28

Po meni nema ekipe u ligi koja nije namjestila barem jednu utakmicu. Neki su namjestali vise, a neki manje.. samo, jeste cinjenica da tih novinara nigdje nije bilo kada su se iste situacije desavale na utakmicama Partizana, vec su tada bili naslovi: Partizan se probudio u drugom poluvremenu, Veliki preokret parnog valjka, Partizan gazi u drugom, itd, itd.. Dok je nakon ove utakmice Zvezde napravljena atmosfera kao da je Zvezda unistila fudbal u Srbiji i slicno.. a svi znamo da je vise bila ostecena nego sto joj je bilo poklanjano. Pa na Bljicu sam negdje procitao u clanku "prijateljski klubovi Zvezde: Jagodina, Vojvodina, OFK-a, Spartak" + jos neki drugi, ne mogu se sjetiti tacno.. a ljudi nam otkidali bodove u zadnjim sezonama, prva ta OFKa koja nas je dobila nekoliko puta u nizu.. a da ne pricam o Vosi koja nas je terorisala. I kako se to moze nazvati novinarstvo?

Ne podrzavam namjestanje i velika zelja mi je taj Kalcopoli u Srbiji.. pa makar svih 16 ekipa bilo izbaceno, a u SL igrali Sopot, IMT, Veternik i slicni. Od necega se mora poceti.

Sto se tice same utakmice sa OFK-om, ne mogu reci da je namjesteno, ali cinjenica jeste da je bio sumnjiv tok utakmice. Vjerovatno bi i Zvezdasi prozivali Partizanovcce da se na utakmici Partizana desio ovakav preokret.. ali me samo zanima kako Krmpotic dizelas iz Afrike zna da je neko ulazio u svlacionicu i ko stoji iza nevladinih organizacija koje podnose prijave tuzilastvu.

Ono sto mene nervira jeste da iz Partizana svake godine porucuju kako drzava forsira Zvezdu.. i ti dvostruki arsini novinara. Mada, mislim da ce to sve izazvati pozitivnu reakciju kod nas cigana i da ce nas biti barem 25 hiljada u petak na Marakani.

PS - Zamislite sta bi bilo u Engleskoj da se javi neki tamo igrac Lestera i kaze kako je bila namjestena utakmica sa Liverpulom.. pa digla bi se drzava cijela da se sve istjera na cistinu i kazni, a kod nas ti igraci moraju bjezati iz drzave da ne bi bili u opasnosti.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 jul 2015, 18:34

alan_kardec je napisao/la:
Tribalian je napisao/la: Ne zanima me da li ste u prvoj, drugoj ili trecoj ligi , ili ste odlucili da se vratite u Hrvatsku, svejedno mi je.
:opaopa: :lol:

Joj ludare na temi, uđem da pročitam nove komentare, obično prvo gledam po avataru, kontam piše brat @trib, kad ono brat @dantes i obrnuto. :urnebes: :urnebes:

DANTES je napisao/la:no držimo se mi teme... uvlačenjem partizana u priču neće se promijeniti činjenica da ste namjestili utakmicu...

DOKAZI /$
Da alane dokazi... to vrijedi i u suprotnom smijeru...

@dscile ono je brate bilo smiješno kao skeč Monti Pajtona o namještanju zato kažem da je to neka unutrašnja stvar sukob
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jul 2015, 20:25

dscile je napisao/la:
Ono sto mene nervira jeste da iz Partizana svake godine porucuju kako drzava forsira Zvezdu.. i ti dvostruki arsini novinara.

:clap: :clap: :clap: Tako je @dscile :thumbup: :thumbup:

Drž’te lopova!

http://www.czbgtv.com/2015/07/23/drzte-lopova/

[youtube][/youtube]

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 jul 2015, 20:32

pa tvorci zvezdasterca su počeli sa tom praksom da se ne lažemo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.