"Kad sam dolazio, zamolio sam vas da budete korektni, a mnogi su izmišljali intervjue sa mnom. Niste napisali ništa pozitivno, a tu mislim na Blic, Kurir, Mocart, Informer i Telegraf. Realno sa vama ne bi trebalo da pričam, ali ću to činiti profesionalno.To su sve petparačke novine, jer o fudbalu pišu kao da su rijaliti šou. Sada zbog vas o utakmici na Vračaru zasedaju Ujedinjene nacije, to im je prva tačka dnevnog reda. A pošto to istražuju UEFA, FIFA, CIA, KGB, FBI, i ostale tajne službe, ja u interesu istrage neću više da pričam o tome" dodao je Božović

spuŠĆio im ga Grof
DANTES je napisao/la:eto vidite kako je kad moralne gromade pričaju o poštenju...
eh da, al nije da nismo navikli
Aleksandar Stanojević, jul 2011.
– Svi žele da Crvena zvezda bude prvak. Svi slojevi društva navijaju da Zvezda konačno bude šampion (Partizan je u tom momentu osvojio četiri titule u nizu, prim. aut).
Vladimir Vermezović, januar 2013. (ovo je onaj što nam je
prodao derbi kad je na Rajku došlo iz 2 u 1

)
– Vidimo da se stvara atmosfera da Partizan ne bi trebalo da bude šesti put uzastopno prvak. Biće bočnih udaraca, svega, trudićemo se da na njih ne obraćamo pažnju.
Vuk Rašović, decembar 2013.
– Nije bilo lako u poslednja tri meseca igrati pod velikim pritiskom, jer se stakao utisak da cela Srbija hoće da Zvezda osvoji titulu. To smo, mi u klubu zaključili na osnovu pisanja javnosti, raznih saopštenja koja su objavljivana.
Marko Nikolić, februar 2014.
– U fudbalu je uvek istina na terenu. Vidim da se stvara atmosfera da neko drugi mora da bude prvak, ali ne mora. Toga je bilo i biće, a ja mogu samo da se zahvalim unapred onima koji to rade. Na taj način nas dodatno motivišu i ujedno obavljaju moj deo posla. Mi znamo šta moramo da radimo i toga ćemo se držati.
Zoran Milinković, jul 2015.
– Vidim i čitam da su neke ekipe sebe već proglasile za prvaka. Iz Partizana tako nešto za sada niste čuli, jer mi ćemo sve što imamo reći na terenu. To želimo, za to se borimo, ali kad vidim da neke druge ekipe tako pričaju onda mi to deluje malo nelogično. Gospodo, prvestvo tek treba da se igra.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović