FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sva pojacanja do sada stvarno maksimalno opravdavaju taj epitet
Bagaric: 2 utakmice zadnje
2 gola i izborio penal
Bodul:4 utakmice
2 gola(ja racunam i ono protiv Rudara)
I 3 asistencije
Palic skroz ok do sad
5 utakmica 1 gol i dosta borbenosti
Iako je 3 utakmice igrao zadnjeg veznog i 2 stopera
Kobiljar isto toliko me fascinirao u Prijedoru kako je odigrao jucer isto jako solidan
Sigurno ce i on proraditi sa golovima
Siguran sam 100% da ce se Lazic i Sevelj isto pokazati kao prava pojacanja samo jos kad bi zaigrali
ABd i to ce bit uskoro
Kada pogledamo da smo doveli 6 vrlo kvalitetni igraca(od toga 2 koju su prejaki za ovu ligu)
I da smo se rijesili bar 5-6 nepotrebni igraca
Da smo prijelazni rok odradili sa vrlo niskim budzetom
Po meni,ako zavrse Kapica ili tog lijevog beka,ovo je ubjedljivo najbolji prijelazni rok zadnjih 5-6 godina
Nikakvi sportski direktori ni qurci nam ne trebaju
Samo dati Sablicu neka sklapa ekipu
Bagaric: 2 utakmice zadnje
2 gola i izborio penal
Bodul:4 utakmice
2 gola(ja racunam i ono protiv Rudara)
I 3 asistencije
Palic skroz ok do sad
5 utakmica 1 gol i dosta borbenosti
Iako je 3 utakmice igrao zadnjeg veznog i 2 stopera
Kobiljar isto toliko me fascinirao u Prijedoru kako je odigrao jucer isto jako solidan
Sigurno ce i on proraditi sa golovima
Siguran sam 100% da ce se Lazic i Sevelj isto pokazati kao prava pojacanja samo jos kad bi zaigrali
ABd i to ce bit uskoro
Kada pogledamo da smo doveli 6 vrlo kvalitetni igraca(od toga 2 koju su prejaki za ovu ligu)
I da smo se rijesili bar 5-6 nepotrebni igraca
Da smo prijelazni rok odradili sa vrlo niskim budzetom
Po meni,ako zavrse Kapica ili tog lijevog beka,ovo je ubjedljivo najbolji prijelazni rok zadnjih 5-6 godina
Nikakvi sportski direktori ni qurci nam ne trebaju
Samo dati Sablicu neka sklapa ekipu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
To tek nema logike. Odjednom se pojavio, eto sažalio se, dao lovu i zdrao.zagorski je napisao/la: ↑16 avg 2021, 09:40Ako je i dao mozda je dao kao pozajmicu?GalileoGalilei je napisao/la: ↑16 avg 2021, 02:00Koliko znam, Mirvić je već uplatio pare, kojima su se pokrila dugovanja prema igračima. Zar bi neko ko ne misli ozbiljno, ko je hablečina i ko nije zainteresovan za ulazak u Klub onako poslao te pare, jer eto žuljaju ga?
BiH i Sarajevo nisu dobro tlo za investicije. Siromasni smo i jadni,tesko je u takvim uslovima ploditi pare,posebno ne brzo. Evo zadnja smo Yu zemlja,gdje se Lidl otvara ( jos nije ) a u Sloveniji se otvorio prije 20 godina.
Sve ostale firme isto,tesko se odlucuju da udzu na BiH trziste,jer nemamo finansijski potencijal. Tako da to vazi i za FKS.
Moze se vjerovatno zaraditi ali na dugorocno visegodisnje investiranje. A ne vidim ,ko bi to bio spreman. Nikad nije niko ni bio ,ovo Tan i Nam je ubleharenje zesce. Nadao sam se Cesima,Madjarima ili bar Arapima,a cim sam vidio da je neko sa ić ,jasno je da je to laz i ubleha.
Nadati se nam je,drugo nema. I samo je bitno da nema 'ljubavi' nego samo biznis,posao i interes. Pare su vjecne i prava vrijednost a ljubav je laz,prevara i ubleha a ktome i prolazna !!
Sve ostale firme isto,tesko se odlucuju da udzu na BiH trziste,jer nemamo finansijski potencijal. Tako da to vazi i za FKS.
Moze se vjerovatno zaraditi ali na dugorocno visegodisnje investiranje. A ne vidim ,ko bi to bio spreman. Nikad nije niko ni bio ,ovo Tan i Nam je ubleharenje zesce. Nadao sam se Cesima,Madjarima ili bar Arapima,a cim sam vidio da je neko sa ić ,jasno je da je to laz i ubleha.
Nadati se nam je,drugo nema. I samo je bitno da nema 'ljubavi' nego samo biznis,posao i interes. Pare su vjecne i prava vrijednost a ljubav je laz,prevara i ubleha a ktome i prolazna !!
- Shategabri
- Kontakt:
Jer prije svega nismo dostupni, putna infrastruktura nam je užasna, neće niko da se trucka lošim putevima do Sarajeva.Antikloc je napisao/la: ↑16 avg 2021, 09:55BiH i Sarajevo nisu dobro tlo za investicije. Siromasni smo i jadni,tesko je u takvim uslovima ploditi pare,posebno ne brzo. Evo zadnja smo Yu zemlja,gdje se Lidl otvara ( jos nije ) a u Sloveniji se otvorio prije 20 godina.
Onda sve to ostalo.
Ma dobro smo mi prošli sa Tanom i Namom, dali su lovu, ne traže ništa nazad, idemo dalje.
Teško mi je vjerovati da ova uprava može nekog drugog privuće, mislim ono na šta???!!!
Koševo Zapad
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Mi se svaki dan trebamo zahvaliti nebesima što uopšte i imamo investitora. U ovom supku od države, i to je ogroman uspjeh. Nema nikakve koristi, a o nekim drugim segmentima da ne pričamo, kao što su TV prava i slično. Kad pogledaš klubove u nekim zemljama, to su bolesne cifre samo od prenosa. Kod nas je to smijurija teška, karte da i ne spominjem.
Hoce li danas pojacanja.
Bodul je još zimus bio opcija za dolazak tako da sa Sablićem nema neke veze.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sabra ga je onda dovela. Ala ima njuh za igraca 

-
- Kontakt:
@Tobe = Mirvic, kao ne znamo ga. @Tobe prestao tipkat, zena mu zabranila, ma jah.
Koliko mi je samo gosp. Mirvic puta ponudio pomoc, a i pomagao je ovdje raji.

Koliko mi je samo gosp. Mirvic puta ponudio pomoc, a i pomagao je ovdje raji.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Nisam napisao ko ga je doveo, nego onako kako jeste. Ne kontam sta je problem kada se napise nesto kako jeste? Inace, svi su odusevljeni radom sablića i čovjeka treba na sve načine zadrzatri
Kud nije on bio umjesto Mešanovića proljetos.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ili on ili Hamza čataković
Mi bi uzeli titulu ....
@zastone ma ok
Pa ne citas brate. Pa ja to upravo i ne ocekujem. Znam da su profesionalci i da igraju za pare. Nije bas sve tako crno, kao sto mislis. Mislim da ima prostora za napredak. Par vezanih pobjeda, mjenjaju mnogo toga..Shategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 08:17Ti bi da Bagarić, Bodul, Cmiljanić, Palić igraju nekakvim srcem?Amca007 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 07:50Mislim da vise nema uopste dileme, zasto smo izgubili titulu. Svaki igrac koji dodje u ovaj klub, dosao je iskljucivo radi novca i da svojoj porodici obezbjedi egziztenciju. Kad nema plata, nema ni rezultata. Nemanja Matic je prilikom potpisa za Man Utd rekao, jedini klub za koji igram srcem je CZ, sve ostalo je biznis. Prema tome, ovaj nas Amerikanac, ako covjek zaista ima ljubav prema ovom klubu i zeli da investira, a ne samo da bi zaradio i okrenuo pare, nego nesto kao sto Husic radi u Tuzli. Covjek treba da bude domoljub, i da kad ulaze novac, da to radi da bi popravio stanje u drzavi, a ne da bi zaradio. Ako je Mirvic takav i uza sebe dovede prave ljude, mi mozemo profitirati i nesto ce biti od naseg kluba. Mi smo od 2009 do danas napravili dosta pomaka u svakom segmentu, sad se ne smije stati, nego treba ici naprijed i prihvatiti svaku promjenu..
Ko nam je kriv što ne uzgajamo svoje fudbalere. Što su naši igrači uglavnom propaliteti?
Mi nismo makli s mrtve tačke. Sve što smo sagradili smo i srušili.
Mi pravimo ponovo prvi tim, Akademija je qrcu, uzeli smo obavezu za stadion, a jedva plate igračima isplatiš.
Čekamo potencijalnog investitora da bi eto ko nešto krenulo.
Za kontinuitet se ne smijemo svako malo resetovati.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- Shategabri
- Kontakt:
Mijenjaju u smislu atmosfere.Amca007 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 11:19Pa ne citas brate. Pa ja to upravo i ne ocekujem. Znam da su profesionalci i da igraju za pare. Nije bas sve tako crno, kao sto mislis. Mislim da ima prostora za napredak. Par vezanih pobjeda, mjenjaju mnogo toga..Shategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 08:17Ti bi da Bagarić, Bodul, Cmiljanić, Palić igraju nekakvim srcem?Amca007 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 07:50Mislim da vise nema uopste dileme, zasto smo izgubili titulu. Svaki igrac koji dodje u ovaj klub, dosao je iskljucivo radi novca i da svojoj porodici obezbjedi egziztenciju. Kad nema plata, nema ni rezultata. Nemanja Matic je prilikom potpisa za Man Utd rekao, jedini klub za koji igram srcem je CZ, sve ostalo je biznis. Prema tome, ovaj nas Amerikanac, ako covjek zaista ima ljubav prema ovom klubu i zeli da investira, a ne samo da bi zaradio i okrenuo pare, nego nesto kao sto Husic radi u Tuzli. Covjek treba da bude domoljub, i da kad ulaze novac, da to radi da bi popravio stanje u drzavi, a ne da bi zaradio. Ako je Mirvic takav i uza sebe dovede prave ljude, mi mozemo profitirati i nesto ce biti od naseg kluba. Mi smo od 2009 do danas napravili dosta pomaka u svakom segmentu, sad se ne smije stati, nego treba ici naprijed i prihvatiti svaku promjenu..
Ko nam je kriv što ne uzgajamo svoje fudbalere. Što su naši igrači uglavnom propaliteti?
Mi nismo makli s mrtve tačke. Sve što smo sagradili smo i srušili.
Mi pravimo ponovo prvi tim, Akademija je qrcu, uzeli smo obavezu za stadion, a jedva plate igračima isplatiš.
Čekamo potencijalnog investitora da bi eto ko nešto krenulo.
Za kontinuitet se ne smijemo svako malo resetovati.
Mislim atmosfera je i sad u ekipi ok kako mi se čini.
Ali onako oko ekipe, navijači i to.
Vidjećemo. Treba raditi. Čini mi se da Sablić radi. To je najbitnije.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Meni se cini da je Nam zavaljen da valja. Nekako mi nepristojno lajati na njega, samo nemojte reci vodi ga kuci. Valjao je Nam Nama ili nekima.Shategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 09:58
Jer prije svega nismo dostupni, putna infrastruktura nam je užasna, neće niko da se trucka lošim putevima do Sarajeva.
Onda sve to ostalo.
Ma dobro smo mi prošli sa Tanom i Namom, dali su lovu, ne traže ništa nazad, idemo dalje.
Teško mi je vjerovati da ova uprava može nekog drugog privuće, mislim ono na šta???!!!
10-tak milki€ uslo u grad Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Njegova je to sad stvar.Samozdravlje je napisao/la: ↑16 avg 2021, 11:22Meni se cini da je Nam zavaljen da valja. Nekako mi nepristojno lajati na njega, samo nemojte reci vodi ga kuci. Valjao je Nam Nama ili nekima.Shategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 09:58
Jer prije svega nismo dostupni, putna infrastruktura nam je užasna, neće niko da se trucka lošim putevima do Sarajeva.
Onda sve to ostalo.
10-tak milki€ uslo u grad Sarajevo.
Nama je bitno šta dalje.
Njemu hvala na svemu dobrom što je uradio.
Kontam da možda ne bi ovako završilo da nije bilo ove korone

Koševo Zapad
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Imal ikakve šanse da se u ovoj sedmici riješe registracije? Mi sa ovim izostancima apsolutno nikakve šanse nemamo protiv Slobode. Fraza "svako svakog može pobjedit u našoj ligi" ne pije vode u ovom slučaju. Mi sa ovim izostancima i sa ovom odbranom i veznim redom nemamo teoretsku šansu ni za bod. Svi znamo kakav cirkus bude na Tušnju, još su sad u euforiji, imaju finu ekipu. I sa dosta jačom ekipom smo imali problema s njima, sad da ne pričam.
Mi ako planiramo držati kakav takav priključak uz nadu da će se riješiti u najboljoj situaciji po nas ovo u vezi investitora, nama je sljedeća utakmica prevažna.
Mi ako planiramo držati kakav takav priključak uz nadu da će se riješiti u najboljoj situaciji po nas ovo u vezi investitora, nama je sljedeća utakmica prevažna.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Zao mi sto Ahmo nije zabio ono na kraju, ne toliko radi njega, koliko radi asis. Dervisagica.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mosarajvosa83, RajvoSA03 i 21 gost.